Tomma ord

Idag är en sån dag som man helst vill slippa, byta bort mot någon annan rolig lördag.

Its friday!

Nyss kommit hem och landat i sängen. Fick sluta lite tidigare idag eftersom att vi började lektionen tidigare, vilket var gode skönt. Hant förbi rawi och lämna in en bostadsansökan, gå på stan och fika med Emma har jag också hunnit med. Fick med mig ett par skor hem, lovar att det blir dom sista skorna jag köper för i år.. har verkligen för många.
Kanske börjar lite smått på mitt projektarbete idag, får se vad som hinns och orkas med helt enkelt. känner mig helt slut, blir förhoppningsvis en myskväll. 
 

Mysa..

Niklas åkte för en stund sen iväg till jobbet och jag ska snart bege mig mot skolan. Hade gjort vad som helst för att få ligga kvar i sängen och bara mysa. Som att jag älskar den pojken.





Idag är det onsdag och jag är glad

Nyss kommit hem från stan där jag har varit på bio med min fina Tova, vi såg Modig och det är lätt den bästa film jag har sett på länge! Sen är det ju aldrig tråkigt att få umgås med Tossi heller.
Skolan idag har varit ovanligt bra, fått äta fika på mentorstiden, var även palt till lunch (gottgottgott), sen har jag väl bara varit allmänt glad idag tycker jag. 
Får inte glömma att min fina kille kommer hit på en stund, längtar lite grann efter honom, men bara lite.
 

Godernatters

Jobbat, varit arg på bilen, har huvudvärk till max, ska sova nu, godnatt alla glada:)

Det är morgon och det är tisdag

Är väl typ redo för att åka till skolan nu. Uschochfyochblä!





2012-09-24

Suttit och kollat på massa upplevelsegrejer man kan göra, kom fram till att jag vill göra allt som fanns på den där hemsidan. Ni kan ju kolla här http://www.liveit.se/?gclid=CJKNhN3mzrICFcJ4cAodWjcA3g och se om ni hittar någonting kult. 
Nu ska jag se x-factor och mysa för mig själv. Fick en klipptid imorrn under det långa hålet vi har, ska bli skönt att få bort allt slitet hår. 
Tokig tant.
Audition:%20Kinga%20Sigleifs%20-%20Madame%20Castro/Zapp%20aa%20zapp

Kråkbo

Sitter och kollar på rawis hemsida, tror jag ska skriva ut en bostadsansökan och gå dit. Hade även tänkt ringa och boka klipptid till mitt kråkbo även kallat hår. 
Min älskade Ida, pusss.
 
 

Fjällen

Åkte till fjällen i fredags, hant klart med religionen i bra tid innan den skulle vara inlämnad.
Igår gick jag och Nikke en sväng upp på fjället, så underbart härligt det var! Vi fiskade även en stund, dock inget napp.



Jippie

Äntligen kan man blogga från mobilen!
Sitter och väntar på att tyskan ska börja, sen blir det ett långt hål och då hade jag tänkt skriva på religionen och förhoppningsvis bli klar! Fast det är väl knappast troligt.


Roligt skit

Hahaha asså ork it! Satt och skratta som en tok till den här idag, spolar ni fram till ungefär 1:45 kommer ni se någonting som jag tycker är sjukt kuligt.

Hungry hearts

Hämtat boken jag glömde hos Niklas, köpt glass, känner mig hyffsat redo för att bli klar med religionsskiten någon gång! Skrivit lite granna och det känns ändå bra hittils, gör mitt bästa och det får räcka! Ska fara förbi Linn en snabbis ikväll också, tänkte det kunde vara en kul paus i mitt skrivande. 
 

2012-09-20

Provade studentmössor igår, nu känns det att det är grymt nära! Fin blev den också!
Efter skolan kom Niklas till mig och sen följde jag med han hem till byn, försökte skriva religion men he går it.. Så sjukt svårt så att jag funderar på att göra ett prov istället. Får se hur det blir med det.
Har just nu foto A och ingen lärare, hade lika gärna kunnat skita i den här lektionen.
 
 
 

hej

Sitter och försöker skriva lite på en hemuppgift vi har i religion och även ett cv på engelska, det går väl sådär. Hade tänkt skriva lite när jag kommer hem och sen blir det till Älvsbyn en sväng tror jag, beror väl på hur bra jag hinner plugga.

King and lionheart

Sitter och väntar på att klockan ska bli 8 så att x-faktor kan börja någon gång och så att jag får gå och lägga mig! Måste ta igen alla missade sovtimmar sen lördagnatt, är verkligen hur trött som helst och längtar efter att få sova. 
Som ni ser har jag mixtrat med bloggen och nu ser den helt tokig ut, ska fixa den nån dag, kanske idag eller så inte. 
 
Var en sån här mysig sak jag fick med mig hem idag.

Idag är det måndag

Första skoldagen efter en veckas latande. Kändes ändå bra att träffa alla tokiga kompisar och som tur var så har det varit en skön dag. Har hunnit gå på stan en sväng med Emma under ett megalångt hål och shoppat en tröja, ett par örhängen och ett armband. Sitter och kollar tatueringar, grymt taggad på att göra en och jag tror att jag ska boka snart!

Wild and crazy

Känner mig så busig som sitter och äter godis innan middagen.

Turkiet

Har verkligen haft det helt underbart, njutit varenda sekund! Känns skönt att äntligen vara hemma, men ändå väldigt tråkigt. Tack till min finaste pojkvän som bidrog till världens bästa vecka!
 

YES

Nu är det nära! Packade nyss in det sista i min resareväska. 
Ikväll ska jag äta en massa gotta och mysa med mamma. Om jag inte hittar någon dator i turkland så blir det nog ganska dött här på bloggen dom närmsta dagarna, pusshej!
 
 

Idag är det lördag

Grymt skönt med bastu igår, hade det verkligen mysigt med tjejorna! Efter bastningen for jag och Emma hem till henne och såg spirit, så himla fin film det är alltså. Älskar musiken.
Har nyss varit ut och gått en sväng, har även hunnit packa lite grann inför imorrn. Men behöver min mamma som stöd. 
 

Hugger i sten

Kom nyss hem från skolan. Fick sluta 11, grymt skönt! Humöret är inte alls på topp så jag ska gräva ner mig i lite städning och plugg och sen ikväll blir det bastu med några snyggingar.
Ser grymt mycket fram emot söndag och våran resa, men är samtidigt väldigt nervös och stressad över att missa en massa i skolan. Vill bara åka så jag kan sluta tänka på allt. 
 
Ännu en bild tagen utav Emma
 
 

1 år och 5 månader..

.. sedan jag blev tillsammans med Niklas, definitivt den bästa dagen i mitt liv hittils.
Kom hem för ett tag sen och just nu sitter jag och lyssnar på musik och pluggar. Imorrn har jag endast två lektioner, känns gode onödigt att åka till skolan om jag inte får låna bilen eller nå. 
Pappa kom nyss upp och sa hej då för att han ska på älgjakt, saknar han lite grann redan, känns inte som att vi har hunnit träffas så mycket på ett tag. 
 
Foto taget av finaste Emma

Fotografisk bild A


Hej

 

.


I need a hug

Degar i soffan som den deg jag är. Känner mig så grymt seg och trött. Försökte göra klart ett spanskabrev idag på hålet, gick dock inte alltför snabbt! Men ett stort tack till Emma och Joel som hjälpte mig en hel del, puss. 
Ska kanske försöka lite mer här hemma, men det är ju så svårt att det inte ens är kul.. Åhh, behöver en kram.
 

thihi


On my way

Nu ska jag snart bege mig mot bussen. Har väl en ganska lugn dag ändå, ett galet hål på 3 timmar.. Hade tänkt sätta mig och göra en massa skolarbeten då, bara så att jag inte hamnar alltför mycket efter. 
 
Every damn night

2012-09-03

Blev grillning och fiske i lördags med Niklas och Krull. Var dock lite för sent ute så he var gode mörkt. Igår var jag Johan och Niklas och kollade på stora fiskar uti dammen i Sikfors, som att det kliade i fingrarna att bara släppa ner en krok och dra upp en lax, men det får man inte! 
Är ganska glad idag eftersom att jag har varit och bokat en utlandsresa! På söndag beger jag och Niklas oss till Antalya, sjukt galet, har som inte riktigt fattat det än. Kommer bli grymt! 
 

Alone

Vet inte vad jag ska skriva annat än att mitt liv suger lite grann, fast bara just nu. Någon annan dag hade jag nog uppskattat ensamheten, men inte idag.

RSS 2.0