Trött tjäj

Var tvungen åka hem från skolan idag eftersom att jag började må skit, tror jag har lyckats få nackspärr, så jag har legat i soffan sen 1 ungefär, fram till middagen då jag lyckades ta mig upp däifrån. Mår lite bättre nu, men får se hur det blir med skolan imorrn. Hade iaf tänkt fortsätta med att göra ingenting nu, puss.     

jaa

Kan inte göra annat än att älska den här scenen från filmen ''Bridesmaids''

Todayyy

Sitter just nu i sängen och degar lite granna, sådär lagomt skönt. Efter skolan idag så gick jag in till stan för att möta upp morsan och Johan, gick med Gustav och Emma in till staden. Har påbörjat handlandet utav julklappar och det går framåt! Börjar med dom som det är lättast att hitta saker till, som tex morsan och farsan, då får man mer tid till dom som det är svårare att hitta nå åt. Hittade även någonting jag önskar mig, ett jättefint silverhalsband, vart väldigt sugen på det.
Tråkig sak som hände idag var att jag spräckte mina favorit byxor, så nu är det hål mellan benen på dom.. Fett tråkigt faktiskt, så nu måste jag köpa nya jeans.. Är inte alls sugen på det, känner mig så grymt snål! Kanske tar tag i mina sykunskaper och lappar ihop dom på nåt vänster och fixar nya brassor sensenare! Och sen äre ännu mer skit att jag har fått ont i halsen och sen att min nacke och mitt huvud tar död på mig är inte så kul det heller! Men det blir nog bättre, ska försöka göra en tidig kväll idag också.
Inte bara ett halsband jag vart sugen på heller!

Congratulationes

Glömde skriva grattis till världens bästa Gustav här på bloggen. Jag hoppas att du har haft en bra dag, grattisgrattisgrattis!

All for me

Ahh, har lyckats få ont i halsen. Känns som att en förkylning är på g, inte alls kul... Därför blir det en tidig kväll för min del, så kanske man slipper den ändå! Får väl hoppas.

.

Blev zumba ändå, känns skönt nu efteråt iaf. Hade tänkt lägga mig och se lite film eller nånting, är så sjukt otaggad på skola denna vecka. Men det är bara att bita ihop och fokusera på att det snart är jullov, det hjälper alltid att ha någonting att se fram emot.


Beautiful world

Denna helg har gott alldeles för fort! I fredags så var jag med Niklas, som att jag har saknat honom. Igår så bjöd jag och Emma, Niklas och Gustav på middag. Det var riktigt trevligt! Och gott, jag tyckte att vi hade lyckats riktigt bra.
Söndag today, jag och Niklas har inte gjort så mycket. Har legat och degat, varit ut en liten sväng också. Nu for han nyss och jag funderar på vad jag ska göra, var inte alls sugen på zumba ikväll. Får väl se vad som händer!

''Stäng av kameran''

Torsdag idag, har hört att det betyder fredag imorrn! Blir nog mest troligt en tripp till Bergsviken för lite bus med trevligt folk, sen kommer jag även få träffa min efterlängtade boyfriend som jag it har varit med på evigheter. Det kommer bli väldigt mysigt! Nu börjar klockan närma sig 10 så jag har tänkt gå och göra mig klar för sängen, så det bara är att lägga sig direkt när criminal minds slutar. Tycker att jag är så himla smart!

yesyesyesyes!

In Flames till Piteå!?! Kan faktiskt inte tro att det är sant, hur tur kan man ha på en skala 1-10 egentligen.
Känns iaf helt underbart och klart som tusan att jag ska vara där och se dom!

in meiner Freizeit

Sitter och lyssnar på lite musik och pluggar nalta tyska, inte någon super kväll! Men är dock snart klar. Började må sjukt illa och fick grymt ont i huvet också nu när jag kom hem, funderar på om jag ska gå ut en sväng och få lite frisk luft. Ingenting ska få förstöra denna dag när jag har varit så glad!
Känner att jag skulle vilja ha en ny header just nu också! Har dock inte så galen koll på hur man gör, får fixa det på något annat sätt då helt enkelt. Ha en bra kväll, pusshej.

Just chillin'

Chillar på svenskan även idag. Har varit galet glad idag av flera anledningar, 2012 kommer bli ett awesome år! I can't wait!!




Cs-gibbare på g!




Sveenska


En mattelektion kvar sen slutar man, fast kommer ändå hem kring 5.

hih


Hittade denna, snyggt folk det där!

When nothing goes right go left

Har faktiskt ingenting vettigt att skriva idag, ingenting annorlunda från alla andra dagar. Hörshej!

Tänkte bara säga..

Grattis! Till min bästaste vän Gustav som idag fyller 17 år! Hoppas du får en bra dag.

Får ej vikas!

Nyss kommit hem, eller jag har hunnit äta lite också innan detta inlägg kom till. Har tränat i ungefär 2 och en halv timma, grymt skönt! Blev först lite innebandy, fotboll och basket med grymt roligt folk. Skrattat som en tok! Efter det så blev det zumba, mår sådär galet bra som man bara gör efter träning. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen spendera lite tid vid tvn och förmodligen lite mer tid vi datorn.
Känns som att denna vecka kommer bli hyfsat soft ändå, har inte så mycket att göra. Får hoppas att lärarna inte har tänkt pressa in någonting nytt, skulle inte vara helt fel med en slapp vecka.
Måste bara säga att jag är grymt glad över att det snöar! Nu får vi hoppas att det håller i sig och blir massor med snö, vintern är verkligen efterlängtad!

Burning bright

Söndagar är alltid likadana, gör absolut ingenting. Är väl ganska skönt ändå, blir dock zumba ikväll!
Sitter just nu och lyssnar på musik (som jag har gjort i stort sett hela dagen) och har allmänt tråkigt. Har som ingenting att göra, kanske ska gå ut en sväng? Det lät nästan skönt.

Stockholm..eller längre?

Varit och myspyst i Öjebyn, kom hem för ett tag sen. Har smidit planer inför nästa år och nu vet jag också vad som förhoppningsvis händer på nyår. Tror verkligen att nästa år kommer bli sjukt bra, grymt sugen på att åka iväg någonstans, och jag tror faktiskt att det kan bli så! Emma verkade också grymt sugen, så då vet jag att ja har nån som vill följa;)
Du är bäst!

Houses burning


12.55

Satt grymt fint med en helg just nu. Även fast det bara betyder att jag får mer tid till att göra ingenting så är det grymt skönt! Sitter just nu och lyssnar på lite musik, ska nog se ett avsnitt Vampire Diaries och sen hade jag tänkt städa my room. Fick lite inspiration från Linn att göra det. Senare vet jag inte alls vad som händer, får se helt enkelt.


When we stand together

Alla planer man hade sprack, så det blir tydligen en hemmakväll istället. Sjukt less på att sitta hemma och göra ingenting, hoppas det blir nå kul imorrn istället. Nu blir det idol och sen fortsätter väl kvällen med mer tv-tittande. Ha en trevlig fredag kväll gott folk.

geografii


To make you feel my love

Nyss ätit middag och nu sitter jag och latar mig, ska snart sätta igång med lite plugg inför morgondagens nk...någonting. Fick tillbaka matteproven idag också, betyget slutade på två poäng under g alltså ig.
På skolan idag så fick vi gå på en konsert som några treor höll i, som att dom var grymma. Har även styrketränat idag på idrotten, det var mycket skönt. Nu ska jag sätta igång med pluggandet, hörshej.

En dag som denna

Fattar inte att jag kan vara tröttare idag än vad jag var igår, helt sjukt. Nu bär det iaf av till skolan, hörshej

You are everything I need

Blev en sväng till Sofia där även Robin var, försöker smita undan från pluggandet. Det går hyfsat bra ändå! Nu blir det gå upp till sängen och lägga sig, ser nog grey's ett tag och pluggar i reklamerna. Funkar super. 

Onsdag

Nyss kommit hem från skolan och just nu sitter jag och latar mig, borde egentligen plugga men jag är helt slut. Vet inte alls om jag kommer piggna till så att jag ens kommer titta i skolböckerna, det läre vi ju märka. Det är ju grey's ikväll också men är osäker på om jag kommer orka se det ens. Får helt enkelt se vad som händer.

.


trött tjej

Mycket lite sömn inatt leder till en mycket trött och sliten tjej som inte alls vill åka till skolan idag. Det är lite tröstande att idag är våran kortaste dag iaf. Skriver sensenare

Believe me, I'm trying

Nyss kommit hem från skolan, sitter just nu på mitt rum och har lite smått ångest över att matteprovet inte alls gick så bra.
Vet inte vad som är felet, känner mig allmänt nere och är långt ifrån motiverad till att göra någonting.
Enda positiva idag är väl att jag fick en komplimang om min rumpa och att jag har världens finaste vänner.

Du är bäst

Har mysat med min finaste nu efter skolan och nu är det dags för sängen. Har matteprov imorrn, så ni kan ju hålla tummarna för mig att det ska gå bra!

22.05

Som att Tintin levererade! Jag tyckte den var sjukt mysig och bra. Nu blir det godnatt för min del om jag ska orka upp imorrn. hörshej

Tintin

Nyss bokat biljetter för att se tintin ikväll, ska bli kul!
Idag har vi varit och ätit hos mormor och morfar, det var riktigt mysigt. Nu gör jag ingenting alls, lyssnar på musik och är allmänt seg. Blir som sagt inge zumba ikväll utan bio istället.

Farsans dag idag

Älskar dig världens bästa pappa!

Lördag

glömde visst skriva igår, men he blev iaf nodo med några fina tjejor! Tog faktiskt kort och grejer, men nu är det så att jag är på fel dator för att kunna föra över dom. Så dom kommer senare! Efter nodo så åkte jag hem och var med Niklas, är med han nu idag också. Vi har nyss ätit lunch och senare ikväll blir det tacokväll i byan, mysigt ska det bli. Tror jag hörde en lite fågel viska i mitt öra att Sofia också skulle dit, hoppas det!

Visst är det torsdag idag

Ligger just nu och lyssnar på musik och degar. Träffade Niklas i staden efter skolan, sen följde han hem till mig en sväng. Saknat den pojken har jag gjort!
Imorrn blir det Luleå på morgonen för ännu en behandling, tydligen så tyckte dom inte att det räckte med typ 100 behandlingar. Nu ska jag behöva stå ut med 101 stycken istället.
Efter skolan imorrn så kanske jag hörde någonting om fika på nodo med några från klassen, får se hur det blir med det. Senare på kvällen hoppas jag att det ska hända någonting kult iaf! Jag säkert att skriva imorrn, pusshej.



Someone like you.

Istället för att göra ingenting igår kväll så spenderade jag lite tid med Sofia, vi gick först ut och gå och sen hem till henne där vi latade oss.
Har alltid roligt med dig Sofia, du är bäst!
Idag var det en sån där jobbig dag att behöva stiga upp, hade helst velat ligga kvar i sängen och stanna där resten av dagen. Men det är bara att bita ihop. Nu ska jag snart bege mig mot bussen, skriver kanske sen om det händer någonting kul under dagen som man faktiskt kan skriva om.


Såklart jag blir avundsjuk när andra kramar dig, för i några sekunder har dom hela min värld i sina armar..

Tjohej! Känner mig sådär lagomt trött just nu, la mig ändå tidigt igår kväll. Dagen har bjudit på skola och sen vart det in till stan för att slå ihjäl lite tid innan bussen gick. I staden vandrade jag med Emma, Linnie, Hanna och Sofia. Nog fick man sig allt ett gott skratt där med! Härliga brudar det där.
Den här veckan har varit och kommer fortsätta att vara ovanligt chill och det känns grymt skönt!
Ikväll blir det att se grey's, om jag orkar vara vaken så länge det vill säga, och just nu har jag inte tänkt göra någonting speciellt alls.

Hugses and kisses

Nu blir det lite tyska plugg inför läxförhöret som tydligen var imorrn. Tråkigt värre, senar ikväll blir det tv för hela slanten och sen godnatt. Har varit en bra dag idag tycker ja, har skrattat som tusan. Det behövdes kan jag säga!

Vet inte vad jag ska skriva här, skriver nog ingenting

Första dagen i skolan avslutad, redan less. Nu blir det godnatt.
Sjukt bra låt!

Måååndag

Iväg till skolan nu, skriver sensenare! Hörshej

You always make me smile

Nyss kommit hem från ett zumbapass som jag var sjukt otaggad på att fara på, men nu känns det ganska skönt ändå. Nå mer som jag är sjukt otaggad på är skolan imorrn, och jag tror knappast det kommer kännas nå bättre efteråt! Nu ska jag iaf ta någonting att äta och sen slöa framför tvn eller datoren.
7 månader idag sen jag och Niklas blev tillsammans också, älskar dig mest. Du är det finaste och bästaste i mitt liv, puss!

Bergsviken

Kvällen igår var supermysig, gjorde världens godaste pizza, såg skräckfilm och pratade en hel del. Tur att man har fina vänner! Puss!

In my dreams

Nu är dagen planerad, myspys i Bergsviken står på schemat. Fast först, en promenad ut i det ''vackra'' vädret. önskar alla en trevlig lördag.

Lördaaag

Hatar verkligen att vakna tidigt när man får sova ut, förstår inte vad som är felet, sover så himla dåligt. Iaf vaknade jag typ kvart i 9, steg upp och slog igång lite vampire diaries. Sitter fortfarande och ser det, finns inge annat vettigt att göra. Hade tänkt städa my room men nu har pappa gått och lagt sig, så jag får göra det när han vaknar istället.

The Burning Heart

Mysigt var det i staden med fina vänner, nu blir det myspys hemma med mycket gotta och idol!

See ya!

Kom hem för ett tag sen från Niklas, nu blir det lite snabba ryck så jag hinner med bussen in to the stad!

Du är allt

Vaknade tidigt idag också, har även svårt att somna. Är sjukt trött. Ska sätta igång med att städa klart i köket så att man får det gjort nån gång. Vet inte vad som händer idag, får hoppas att det blir nå kul iaf. Skriver kanske sensenare.

Myspys i staden Piteå

Varit på dejt idag med Jossan, var riktigt mysigt! Nu sitter jag och lyssnar på musik och är lite allmänt lat, får se vad som händer senare. Hoppas på någonting kul! Hörshej.

Åhh sjukt fint

Ni måste titta på den här scenen från Vampire Diaries, så himla fint.
http://www.youtube.com/watch?v=iXd5elBWUdQ

Queen of apology

Kom hem från Luleå för ett litet tag sen, nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan se top model och sen gå och sova. hörshej

Tisdag

Varför ska jag vakna tidigt när jag FÅR sova hur länge som helst, har verkligen inte sovit bra inatt. Men det är bara att gilla läget, är ju inte ens trött.
Idag blir det iaf att åka till Luleå, ska på min sista behandling sen är jag klar, hoppas jag iaf! Nu hade jag tänkt se en film elr någonting, skriver kanske sensenare.
Tjejor som jag saknar allt för mycket!

RSS 2.0