FN!

Det var några bilder från dagen som har varit ganska rolig ändå, men som att jag var nervös innan jag skulle hålla tal. Kändes som att jag skulle behöva kräkas, fast jag gjorde inte det som tur var! Blev även lunch på Thai Garden idag och det var inte helt fel.
När jag kom hem så har jag städat mitt bombnedslag, även kallat sovrum, nu hade jag tänkt plugga teori som tusan. Wish me luck!
Me like this song!

Nedräkningen börjar..

Att det bara är tre dagar kvar till lov är en helt obeskrivligt skön känsla!

I don't feel like talking

Ingenting att säga idag.

Söndag

Igår vaknade jag och Nikke tidigt för att bege oss till Haparanda med Marcus för att besöka Ikea. Roligt med lite roadtrip! På vägen hem släppte Marcus av mig och Nikke i Luleå där vi sen såg Luleå-Färjestad, första gången jag är på en hockeymatch, och som att jag gillade det!
I morse vaknade vi inte lika tidigt, men ändå tidigt enligt mig. Vi steg upp och fixade matsäck mm och sen for vi och körde skoter med sjukt mycket folk, och det var hur kul som helst. Galna fastkörningar och mycket skratt har dagen bjudit på.
När vi kom hem har jag och Niklas bara myst, gode sliten känner man sig. Han for iaf för ett tag sen och nu försöker jag och Emma få ihop FN-skiten, wish us luck!
Suttit och kollat igenom en massa kort från då jag var liten, sjukt tokig man ser ut på dom flesta bilderna!

Forever Alone

Känner mig lite smått deppad idag, som vanligt! Dock ingen aning varför, kanske för att jag är trött eller nå.
Gick och la mig 8 igår kväll, satsar på att göra det idag också. Så jag säger godnatt.
Två filmer som jag är sugen på att fara och se!

22 Februari

Tjohej, dagarna bara rullar på med bra fart.
Efter praktiken igår åkte jag till Älvsbyn där jag var med Niklas, åkte buss därifrån imorse till stan.
Hade tänkt göra faser nu men he går it, bläää! Måste fixa det så snart som möjligt då. Får se vad man skulle ha hittat på istället, kanske tar en liten tupplur, eller så äter jag någonting med jättemycket socker i.

19 Februari

Just denna söndag har varit ovanligt bra, kanske för att jag vet att jag inte behöver åka till skolan imorrn, praktik står på schemat istället!
Idag har jag kört skoter, zumbat och myst med Niklas. Underbar söndag som fortsätter med tv och lite popcorn, puss och godnatt.

18 Februari - Frida och Fritiof

Inhandlat ett par jeans och ett linne från carlings plus en skjorta från H&M idag. Nöjd med mina inköp är jag!
Blir dock inge Öjebyn ikväll eftersom att jag inte alls känner mig nå kry, vill it bli sjuk! Så det blir en massa gotta här hemma ist och sen en tidig kväll. Kanske får träffa min tokiga Niklas imorrn, det hoppas vi på. pusss

Bambi

Mot oändligheten och vidare!!! Eller kanske inte riktigt, mot Luleå låter bättre, dit ska iaf jag och morsan idag. Det ska bli mysigt! Sen fortsätter mysigheterna i Öjebyn med mina knasiga kompisar där vi ska se film och gotta oss i onyttigheter, hoppas jag.
Vill paddla kanot och köra skoter.

JAaaA

Varit jätteduktig på att plugga teori och nu ska jag gå upp och sova. Godnatt!

hih


Nog kan jag vara manlig för din skull

Nk-provet idag gick väl sådär, alltid tråkigt när inget utav det man har pluggat på kommer.. Har tröstätit choklad och sett tv.
Dansa har vi gjort idag också, kände verkligen att jag har två vänsterfötter och jag tror knappast att det är möjligt att vara sämre än mig. Så.. Killarna som jag dansade med fick styra upp alltihop, deras jobb att leda liksom.
Känner mig sjukt trött och sliten just nu, rädd att jag kommer bli sjuk. Min axel är sjukt konstig också, ont och knakar gör det i den. Slut på klagandet nu!
Ska fortsätta att dega i soffan resten av kvällen, kanske plugga lite teori också och sen blir det godernatters för min del, förstör ju sovmorgonen med en körlektion.
Citat från dagen
Så länge det är en övervåningssäng så är det lugnt - Viktoria Eriksson
Menar du dom här tuttilutterna? Min tokiga bror pratar om lunchen idag som bestod utav tortellini, inte tuttilutter som han sa.

Låtarr

http://www.youtube.com/watch?v=vF4vL37Qx-E
http://www.youtube.com/watch?v=YU4MNCJlkAo
Vart kär i dom här idag, hoppas ni lyssnar även fast det it går att lägga in nån video.
NU SKA DET ENVISAS OCH FUNKA!?!?! Såg iaf den här på engelskan idag med Vikkan, trodde jag skulle skratta ihjäl mig. Hahah

:D

Alla hjärtans dag var supermysig, fick vara med Niklas så det kunde inte ha varit så mycket bättre!
Sjukt otaggad på skola idag eftersom att jag är så himla trött, sover som en tok men känner mig aldrig riktigt utvilad. Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller nå, har iaf ont i huvudet.. Bara gå och lägga sig ännu tidigare helt enkelt.
Snottade Niklas bild. Tycker verkligen att jag har världens finaste pojkvän.

13 Februari

Trött tjej som ligger i soffan och halvsover, tänker gå och lägga mig tidigt ikväll. MEN, innan jag kan gå och lägga mig måste jag plugga, hörde att det var prov på torsdag. Så det är bara att sätta fart så att man kan göra annat också!
Sovmorgon imorrn också, då kanske man hinner plugga lite innan skolan börjar så man slipper göra allt för mycket efteråt. Sen äre ju alla hjärtans-dag imorrn och då kan man ju inte sitta och plugga! Mitt bästa alla hjärtans-dag minne var när jag gick i nian och fick en ros från en person som kallade sig för '' Anonym nudist'', fick senare veta att det var från min gullevän Joel.
Höll på skratta ihjäl mig idag när Vikkan visade mig den här, skrattar speciellt mycket åt vad kvicken heter, ja jag vet att jag är töntig..

Heartbeat

Kändes skönt att få duscha bort röklukten efter att ha grillat, luktade inte helt ok. Min myspojke åkte nyss hem, hoppas på att han får vara hemma i veckan så att jag kan mysa med han ännu mera.
Hant till Älvsbyn en sväng innan zumban också för att fixa en rem till Dannes skoter, hihi kult. Nu hade jag tänkt lägga mig i min myssäng och mysa, förhoppningsvis sova. Har visst sovmorgon imorrn, kändes skönt.

Somebody told me

Älskar verkligen vädret just nu, så här kan det vara dom närmsta veckorna tycker jag! Har iaf vait nere på älven och grillat och kört skoter idag, familjen, Nikke och Danne har jag umgåtts med. Väldigt mysigt och härligt har det varit.
Igår kväll följde jag med Nikke, Danne och Marcus in till stan där vi såg en rätt så dålig film hos Thommy, men det var kult ändå!
Ikväll så hade jag tänkt åka på zumba, är dock inte så jättetaggad känner mig faktiskt lite trött. Men det blir väl kul när man kommer dit.



Kings of leon


Crawling back to you

Varit och skottat och spolat hockeyplan, även varit på en skotertur halvvägs till norrfjärden med pappsen. Nu när jag kom hem hade jag tänkt göra några teorifaser men då har skiten bestämt sig för att inte låta mig göra nån, blir så aggressiv! Att det aldrig ska funka, men skitsamma.. Sätter antingen igång en film eller så springer jag och duschar, båda ska jag då göra vet bara inte i vilken ordning än.
Fin bild

Fint just nu

Idag har jag varit hemma från skolan pga en galen mensvärk som gjorde att jag har sovit knasigt, skönt att få sova ut ordentligt. Min finaste pojkvän kom hit och muntrade upp mig med glass och godis också, men han åkte nyss. Han fick mig dock på mycket bättre humör, man ska inte vara ledsen när man kan vara glad. Han som tyckte att jag skulle blogga också, så då gör jag det för hans skull bara för att han är så himla bra.
Nu hade jag tänkt lägga mig och se ett vampire diaries avsnitt och sen sova.
Söta som socker

Utkast: Feb. 10, 2012


.


Lösning?

Sliten tjej som sitter och velar mellan att åka och spela lite innebandy eller stanna hemma, känner mig inte helt kry, fast kanske är skönt att få springa bort lite ilska och sånt. Efteråt blir det hem och lägga sig i sängen och göra en tidig kväll.
Tror inte att jag kommer skriva här på nån dag heller, händer ju ändå ingenting speciellt just nu. Förutom att just idag fyller min finaste vän Emma 18 år, önskar henne en bra dag med mycket go fika och presenter! Älskar dig.

Vill ut och resa och se världen

Tumblr_lyn35wptmy1qf1gz5o1_500_large

veckodag=måndag

Niklas åkte nyss till sitt hemland nånstans i Afrika, saknar pojken redan. Roligt att träffa han efter att ha varit utan honom hela helgen, sen har vi ju varit tillsammans i 10 månader idag. Köpte en choklad för att fira och som jag tänkte att jag och Nikke skulle dela på, men jag hant äta upp hela innan han kom hit.. Sorrysorry!
Sovmorgon till ungefär 7 imorrn och det känns skönt, lyckades missa bussen imorse också.. Duktig tjej!

6 Februari

Inte alls taggad på skola idag, ville så gärna bara ligga kvar i sängen och sova hur länge till som helst. Kan trösta mig med att det är en ganska så soft dag ändå, kanske ska träffa Nikke idag också, hoppas.

Filmtips!

Såg ju även filmen ''In Time'' igår när det var alldeles för kallt för att göra någonting vettigt, och jag gillade absolut denna. Den var riktigt bra!

Vi gillar Oscar

Kunde inte alls blogga nå igår för att internet inte funkade på hela dagen.
När jag vaknade upp igår morse så stod termometern på 15 grader inne, tur att jag sov med två täcken och en filt, gick runt och frös hela dagen. Lämnade mitt hus kring 5 för att åka till Bergsviken och mysa med flickorna, vi gjorde tacos, såg melodifestivalen och spelade en massa spel. Grymt mysigt var det, nu blir det att chilla lite granna och senare ikväll blir det zumba. Min fina pojke kommer hem från Kittelfjäll idag också, kanske hinner säga hej till han också, man kan ju alltid hoppas!
Nog hade vi det mysigt!

The voice

Gustav Bergström räddade min kväll! Sett film och käkat popcorn, mysigt. Nu blir det film i min mysiga säng och sen får vi hoppas på att det inte blir allt för kallt inne i huset inatt, puss.

Livin' on a knife edge

Känner att denna fredag inte alls är så himla rolig, men bara att göra det bästa utav situationen typ, ska mysa med min mami och lägga mig tidigt för att ladda upp inför imorgonkväll när det blir mys med bästbrudarna! Då kan det inte bli annat än super. Kanske ser en film också, har en skräckfilm som jag har laddat ner, men är osäker på om jag vågar se den sjäälv..
Var i alla fall på körskolan imorse och pluggade, övningskörde och fixade lite grejs.
När jag kom hem har jag fixat och donat i köket, morsan och jag fixade go middag och nu snart blir det chokladpudding, galet gott!
Sjukt glad tjej som har fått spotify premium i typ två dagar, har legat på golvet/dansat som en tok medans jag har lyssnat igenom nästan alla låtar på mina awesome listor. Kanske funderar på att betala dom där 100 kr för att få det i en hel månad istället.. Will see!
Såg just att det var -39 grader ute också, mysigt.
Tumblr_lytt5vuthy1qdnreoo1_500_large
Såg den senaste Twilight filmen igår också, tyckte den var lite äcklig och lite konstig. Men ändå är man ju tvungen att se den!

Whatever our souls are made of, his and mine are the same.

Torsdagen har än så länge varit helt okej, även fast det har varit så sjukt kallt.
Hade badminton idag på idrotten och jag kan inte säga annat än att jag och Lova var hur duktiga som helst, vilket team! Lyckades även tippa med stolen i biblioteket idag, duktigt utav mig och ett fint blåmärke kommer nu pryda mitt lår.
Trött som jag är ska kanske ta tag i lite spanskaplugg och sen se tv, sveriges värsta bilförare är ju ikväll och det kan man absolut inte missa!

Sjukt roligt när Frida faller, eller hur Ida? (hennes bild)

When you are in love you can’t fall asleep because reality is finally better than your dreams.

FridaHjärtaNiklas

1 Februari

Hant klart med att städa, har försökt plugga lite på tyskan också, känns just nu sådär så det får gå som det går! Har iaf myst med Niklas idag också, som att han har varit på rethumör och jag inte alls har varit det, men jag älskar han väldigt mycket ändå även fast han är lite jobbig ibland.
Nu kände jag nästan för att gå och lägga mig, men kanske pluggar lite till ändå.. Eller så ser jag tv, jobbiga beslut just nu! 
Underbart söt gris!

Hantverkaregatan

Var inte alls sugen på att åka till skolan imorse, men nu känns det ändå helt okej! Sitter just nu och jobbar in svenskalektionen så att man får åka hem tidigare, som ni märker går det sjukt bra. Känner att den här FN-skiten inte alls är nå rolig.
När jag kommer hem blir det städa och plugga för hela slanten och när jag är klar med det så ska jag fortsätta med att inte göra någonting.


RSS 2.0