Årets första


Onsdag

For till Arnemark igårkväll och sov till idag. Mysigt att få träffa min fina familj. 
Har varit i Arnemark hela dagen typ, varit med pappa till Norrfjärden och hälsat på min farbror och sen käka vi en pizza. 
Nu har jag nyss kommit till läggan, var förbi Gurra en sväng och såg Sveriges yngsta mästerkock påväg hit. Det var trevligt. 
Nu ska jag lägga mig i sängen och se vamps och imorrn har jag min andra dag på praktiken. Spännande, men det gick i alla fall bra igår. Nä godnatt. 


Måndag

Stockholmsresan var riktigt kul! Vi har ätit god mat, shoppat, varit på skansen och suttit ute på krogar till sent på kvällarna, typ sent i alla fall ;) Igår när vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, jag pluggade och sen såg vi en film fram tills jag somnade i soffan. 
Idag har jag varit i Sunderbyn med pappa och jag är jätteglad eftersom att mitt sår som jag har haft på ögat äntligen har läkt igen!! Så på ungefär två veckor kan jag börja använda linser igen och det ska bli jätteskönt. 
Nikke åker till Gällevare idag och det vill inte jag att han ska göra, vill att han ska vara hemma med mig. Börjar på praktik imorrn och jag hade valat att han skulle vara hemma som moraliskt stöd. Är så sjukt nervös! 
Nu har jag nyss sett det nyaste vamps avsnittet och jag tror inte att jag ska göra så mycket idag faktiskt, känner mig rätt sliten och trött. Har haft lite ont i halsen och sådär, så tänkte chilla. 
 
Hoppas ni får en bra vecka, hörshej! 
 
 

onsdag

Hejsan onsdag idag och jag har inte gjort så många knop. Varit på skolan en snabb sväng och sen har jag bara legat och tagit det lugnt. Bjöd dock min fina familj på middag här i lägenheten, det var jättemysigt och jag är jätteglad över att pappa hjälpte mig hänga upp spegeln i hallen. Äntligen säger jag bara. 
Nu ska jag fortsätta se tv och göra ingenting. Hörshej. 

Tisdag

En liten tisdagsupdate kanske, eller vad säger ni? Ja påskhelgen var hur bra som helst, fint väder och fina vänner. Bara grejen att få komma upp till fjällen är sjukt avkopplande. 
Farmors begravning var väldigt fin och även fast det var en sorglig dag så var det samtidigt riktigt kul att få träffa mina kusiner som hade kommit upp från Stockholm. 
 
Jag och Nikke har hunnit ha våran 4-års dag, vi har dock inte firat den än. Men det kanske man inte måste göra varje gång. 
Mitt öga har inte blivit nå bättre, var till sunderbyn igår och det har inte läkt ihop någonting så har fått nya droppar och jag ska dit på måndag igen. Sjukt less är jag. 
Mina två bästa vänner Tova och Anna har fyllt 21 så har firat dom lite grann. 
Nikke har åkt upp till fjällen och jag fick stanna här hemma pga skola och plugg, skittråkigt. 
 
Nu ska jag plugga lite mer och sen ska jag börja bege mig. Vi hörs.
 
 

Onsdaaag

Såhär glad blir man när det går jättebra på sitt första prov.

RSS 2.0