30 April

Håller just nu till i Tjärnberg med Niklas och hans familj, anlände hit gjorde vi igår och vi började med att ta en gode lång skotertur.
Idag har vi varit nere på sjön och fiskat och den enda som inte fick någonting var såklart jag. Pimlpa är väl kanske inte min grej, men kul är det ändå.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll men jag önskar er alla en trevlig valborg!

23:34

Skjutsat Johan, myst med Tova och nu blir det film och förhoppningsvis en Niklas vid min sida. Puss och godnatt

kul

Älskar att man kommer hem 2 timmar efter man har slutat..

BAJS


Hade skrivit ett långt inlägg som försvann och jag orkar inte skriva om! HEJDÅ

Never let me go

Tack Emma för den fina kommentaren! Hahah var inte så jobbigt faktiskt ;)
Men någonting som är jobbigt är att plugga, orkar verkligen inte göra det nå mer. Så grymt less! Dock ledsen att det tog typ 5 minuter av pluggande innan det tog stopp.. Men jaaja, får läsa igenom lite ikväll och imorrn i bussen så det får väl liksom gå som det går.
http://www.youtube.com/watch?v=DXHB_wgXsw4&feature=related

Feel so close

Nyss varit ute och sprungit som jag sa att jag skulle göra! Var iaf grymt härligt, älskar ju vädret idag. Nu ska jag städa mitt rum som såg ut som ett bombnedslag och sen blire plugg. Kommer att avsluta kvällen med Greys tittande. Måste skynda så jag hinner med allt, hörshej.

DNA-molekyler hit och dit

Pluggarpluggarpluggar nk just nu, eller nu har jag en paus eftersom att jag har pluggat sen jag kom hem, typ! Känns bra att få någonting gjort iaf. Hade tänkt fara ut och springa men det regnar ju typ.. Får bli imorrn ist och jag lovar att jag kommer göra det, känner verkligen att min kondition måste bli bättre. Funderar på att ha godislöfte eller nå också, har ätiti så sjukt mycket godis dom senaste veckorna och jag är bara sugen hela tiden. Inte bra alls..
Vart grymt sugen på att gå och boka för att göra en tatuering, vet ju vad jag vill ha och så. Kanske är bäst att göra det så att man får någon tid inom en snar framtid.
Gode töntig men ändå cool

Tisdag

Har just nu foto A vilket går jättetrögt, är inte alls så taggad. Tycker ju att jag borde vara pigg eftersom att jag somnade typ 9 igår kväll, får väl göra likadant ikväll.
Sitter och räknar ut ungefär hur mycket det skulle kosta att åka till Metaltown, är sjukt taggad men är väldigt osäker på om jag skulle ha råd med det. Är ju inte alls länge kvar och jag är inte så himla tät.
Men skulle vara grymt nice att få se In Flames en gång till och även en massa andra band, bara att få åka till Göteborg skulle vara grymt! Jaja får väl se vad som händer, blir då glad bara det blir sommarlov någon gång!

Call me maybe

Nyss kommit hem och är gode trött efter gårdagens aktiviteter. Ska snart gå upp och käka middag hos mormor och morfar och sen funderar jag på att ta ett långt varmt bad, lät väldigt skönt enligt mig. Måste dock hinna plugga spanska och nk, får bli efter badet isf!
Kommer mest troligt att göra en tidig kväll bara för att jag kan och vill.


Ett fruset ögonblick

Som att In Flames levererade, är så grymt lycklig att jag fick chansen att se dom!
Missade dock det där med att ta bilder eftersom att min mobil låg i Nikkes ficka hela kvällen pga brist på fickor på mina jeans.. Fail. Fast är ändå glad, känner att allt bara smider på hur bra som helst.
Har en nyfixad dator, världens finaste pojkvän, fått se världens bästa band live och allt bara känns bra.

Finally!

Var ju på Army fitness imorse, det var jobbigt men kul! Känner mig sådär lagomt mör, så ska typ lägga mig ner i soffan med lite film eller någonting. Man måste ju vara pigg och så till ikväll när vi ska fara och se In Flames, som att jag har längtat! Äntligen säger jag då bara, ska försöka ta någon bild som jag kan lägga upp här också. Känner ju att jag börjar få lite brist på nya bilder.. Så det ska jag bli bättre på!
Niklas bild:)

Niklas och jag

Myser med Niklas i helgen och imorrn blir det träning och In Flames, kommer bli hur bra som helst!
Måste säga att Niklas har fixat min dator nu så den går snabbt, känns som att jag har en ny dator, vilket är jätteskönt! pussochhejleverpastej

Only for the weak

Har nu fått sluta tidigare två dagar i rad och det är ju hur skönt som helst.
Niklas ringde iaf nångång efter att jag hade slutat och ville jag skulle åka direkt till Älvsbyn, vilket jag gjorde. Var där i lite mer än en timme innan han skulle mekka i skotern, inte så jättekul att vara där när man it kan hjälpa till.
Nu har jag nyss bakat nå galna chokladmuffins som jag hoppas blir goda. Så ikväll blir det muffinsätande, tyskaplugg och greystittande. Låter ändå helt okej tycker jag. Pusshej
sommarsommarsommar

Båtbygge och myspys

Nyss kommit hem, kändes grymt skönt att få sluta nästan 3 timmar tidigare idag.
När jag hade slutat så gick jag in till stan, fick med mig en kjol och träningskläder så nu börjas det. Hurtigare tjej hoppas vi på!
I bussen påväg hem satt jag och pratade med min goda vän Gustav och då kom jag fram till att jag ska bygga en båt, en stor fin eka som inte ska sjunka. Blev grymt taggad och jag tror faktiskt att det skulle kunna gå, man har ju en pappa som är gode duktig på sånt så han kan ju säga hur man ska göra.
Skulle vara galet kul att få ro ut i en båt som man har gjort själv, så jag hoppas att det blir så! Isf vill jag börja redan nu för jag slår vad om att det är gode mycket jobb!
Längtar tills pappa kommer hem så jag får prata med han om mina planer!
Längtar även efter min kille som ska komma och mysa med mig idag, vi hörs! Pusss

Om man kopplar ihop delar av DNA-molekyler från olika arter får man hybrid-DNA

Sista lektionen idag består utav nk, ett mycket roligt ämne. Har just insett att det bara är 6 dagar kvar till In Flames kommer till Piteå, sjukt taggad tjej! Känns bra att ha någonting att längta till så kanske veckan går snabbare.
Kändes kul att träffa alla kompisar som man inte har träffat på ett tag iaf. Nu ska jag vara en duktig tjäj och arbeta, puss.


I smile every time i hear your name

Nyss kommit hem från Niklas där jag har hållt till idag sådär sista dagen på lovet, skiit att lovet är slut.. Kul har jag då haft, vi har byggde en jättefin snögubbe, hade lite snöbollskrig, cyklade osv.
Igår var jag första gången på kalles, var ganska så kul ändå, dansade som en tok och sen blev det käk på adana. Var hos Emma innan och det var mysigt!
Nu blir det duscha och sen godernatters.

Torsdag


Var på bio igår och såg American pie med Nikke, den var riktigt bra tyckte jag. Rolig var den då till tusen!
For till han och sov och imorse åkte han tillbaka till Tjärnberg. Så jag har varit vaken sen 7 imorse och ändå har jag inte gjort någonting vettigt, blaabla. Kanske borde göra lite skolarbeten eller nå, men det kände jag inte alls för. Så jag stannar nog här i soffan med en filt och en film, pusss.

So beautiful

Åkte ju buss från Arvidsjaur upp till Tjärnberg för att umgås med Niklas i söndags, tur med vädret hade vi verkligen! Mycket skoter körde vi och jag älskar verkligen att vara där uppe, även fast jag bara har varit där två gånger så är jag helt fast. Det är helt sjukt vad vackert det är!

10 April

Idag fyller 2 utav mina närmsta vänner 18 år, ni har alltid funnits vid min sida och ni betyder allt för mig. Så grattis till världens bästa tjejer, jag älskar er och jag hoppas att eran dag har varit superbra och att den fortsätter så!

Hotell Laponia

Lyckades hitta en dator på detta stora hotell som jag har gått vilse i många gånger i hopp om att hitta tillbaka till rummet. I fredags när vi kom hit så använde vi gymmet lite grann, orkade inte med så mycket mer den dagen typ. Igår så var vi i Vittjåkk och åkte, själv lärde man sig ju att åka snowboard. Känner mig grymt duktig faktiskt, fast mina knän och min röv är inte så himla glada just nu.
Idag beger jag mig mot Tjärnberg mest troligt för att spendera lite tid med min pojkvän, och mest troligt kommer jag hem på tisdag därifrån. Ni får ha det så bra, hörshej.


6 April

För lite mer än ett år sedan började jag prata med en väldigt söt kille på facebook, som jag bara hade sett på bussen. En kväll när det skulle vara filmkväll här i Arnemark frågade jag om han ville komma och se film med mig, vilket han gjorde. Vi såg I Rymden finns inga känslor och sen gick vi hem till mig och fortsatte med att se tv och prata ett långt tag.
Vi fortsatte att träffas och jag började bara gilla honom mer och mer, och idag för exakt 1 år sedan blev vi tillsammans. Jag älskar dig Niklas, du är verkligen världens finaste kille och jag är så glad att du finns i mitt liv<3

5 April

Vill börja med att säga grattis till Oscar Brändström som fyller år idag, så grattisgrattisgrattis! Hoppas att du får en bra dag och att du har det kul i Kåbban, förväntar mig att du kommer hem så att man hinner träffa dig någon gång under lovet iaf!
Har nyss ätit och för ett tag sen var jag och hämtade brorsan och några som hade varit och lanat i sikfors. Vet inte vad jag ska göra idag, packa lite grejer till imorrn då man beger sig mot Arvidsjaur för en helg där. Känner mig väl ganska så taggad, känns dock sjukt tråkigt att ingen kompis ska med elr så. Men mysigt kommer det nog ändå bli med familjen.
Känns väl typ som en ganska dryg första dag på lovet, alla bara åker iväg.

Here and now

Äntligen så har vi fått lov och det känns hur skönt som helst!
Dagen har varit helt okej, har myst på med mina fina vänner som jag inte kommer träffa på ett tag. Det är väl som enda nackdelen med att ha lov, att man inte hinner träffa alla.
I måndags var jag och Nikke äntligen på bio och såg Hunger Games, sjukt bra film säger jag bara!
Skrev ett mail till min tysk idag, får hoppas att hon svarar!

Söt!

I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile

Fick komma hem tidigare idag och det kändes grymt skönt. Har gjort bort ett nationellt prov i engelska idag också kändes också grymt skönt.
Hade tänkt plugga lite nu när jag kom hem men hemsidan där allt finns på fungerar typ inte.. Men inte gör det nå, gosar ner mig i soffan ett tag istället då också kanske jag tar tag i mitt sovrum lite senare. Ser inte städat och vackert ut tyvärr..
Summer-sun_large

15,35

Nyss kommit hem och helgen har varit hur bra som helst, hade ju dock inte förväntat mig något annat när man får vara med världens finaste kille som jag älskar hur mycket som helst. Saknar honom redan!
Blev inge bio alls därborta, fast int gör det nå, tvn på rummet fungerade alldeles utmärkt.
Shoppa fick jag göra igår, blev dock inte alls för mycket jag fick med mig hem. Men är nöjd med det jag hittade.
Måste bara skriva grattis i efterskott till min finaste vän Joel som fyllde 18 år igår, hoppas att du hade en bra dag. Du är bäst!
Hihih old picture

RSS 2.0