Typiskt



Ligger i sängen och försöker somna om, men det går inte.. Kanske är lika bra att stiga upp då, usch, tycker inte alls om att vakna tidigt när man får sova hur länge man vill.
Kanske beror på att jag inte får sova med min kille.

30 oktober

Haft det mysigt med Emma idag. Fick även med mig en klänning och lite ögonskugga hem, kul för mig tråkigt för plånkan.
Har också firat världens bästa lillebror som fyller 16 idag, grattisgrattis!

Tråkigt

Sugig måndag, har inte gjort ett dugg, vilket gör mig ganska deppad. Blir iaf stan med Emma imorrn, kul att få göra någonting åtminstone. Prio ett är att fixa lite grejor till min halloweenoutfit!



2012-10-29

Nyss ätiti lunch, nätting stod på menyn. SItter just nu och degar i soffan framför tvn och datorn, ska snart göra någonting vettigt, som att städa mitt rum. 
Måste gå ut en sväng i det fina vädret också, vi får se helt enkelt vad som händer idag. 

Älvsbyn

Nyss komnit hem från Älvsbyn, shit vad jag inte ville åka därifrån. Ville så gärna stanna och mysa med min goa kille.. Men ska snart iväg på zumba, kulkul.
Känner att det ska bli väldigt skönt att slippa åka till skolan imorrn, älskar lov!
Vet dock inte vad jag ska hitta på imorrn, vi får helt enkelt se.

Längtar tillbaka till värmen och till att spela kort och äta chips hela kvällarna med min fina.



Pizza och mys

Efter ungefär 60 mils bilkörning och 60 mil placerad i passagerarsätet igår, så är mina ben helt döda idag. Känner mig helt slut i hela kroppen för den delen.
Började dagen med en skön sovmorgon och när jag hade vaknat så städade jag nedervåningen. Har nyss ätit lunch och nu sitter jag och ser lite tv, ska även försöka skriva klart en svenskauppgift som ska in ikväll.
Ska också skjutsa pappa in till stan på ett tag och sen ska jag köpa nå pizza eller nå som jag och Johan ska äta till middag ikväll, kanske blir nå gotta också.
Kvällen ska jag spendera med Niklas, mysigt.
Fina lilla Leo och hans mamma.

Fjortistjäj skriver

Klockan är typ halv 6 och jag sitter och tar det lugnt, ska snart äta och sen bär det av till Bergsviken för att spendera natten där hos Ida. Imorrn bär det av mot Sundsvall en sväng, Ida har ju köpt en snuttevalp som jag ska följa och hämta. Kommer bli kul men säkert långtråkigt! Får se hur sent vi kommer hem imorrn, hoppas på inte alltför sent iaf.
Nä nu ska jag göra nå vettigt, eller någonting annat än vettigt. 

Tisdag

Här kan vi se då Niklas körde fast med bilen i en lergrop.
 
Fick sällskap utav min pojkvän i går, är så glad att jag har honom. Han får mig alltid på bättre humör även fast vi inte gör nå speciellt alls.
sitter just nu och har engelska, ska skriva en uppsats om regnskogar. Är väl hyfsat intressant kan jag tycka men jag känner mig så trött och seg, därför det inte går allt för bra just nu. Skulle tydligen dra över på religionen idag också, vilket betyder att jag kommer hem typ en timma senare. BLÄ. Tror även att det är min grupp som ska redovisa idag och jag tror att jag glömde mitt papper at home.. attans.
Blir dock lite gladare när jag vet att det är innebandy ikväll, då har jag någonting att se fram emot iaf.
 
Takida – Swallow (Until You're Gone) 

http://open.spotify.com/track/6d3geXDfoj6hz882o9Ip9S

Hål i evigheters evighet, det vill typ aldrig ta slut. Känner mig så otroligt seg idag också, med träningsvärk och allt.. Ser fram emot att lägga mig i soffan framför tvn och inte göra någonting. 

Söndag

Drar ner rullgardinen i mitt rum och lägger mig och ser film, eller bara någonting som får mig att inte tänka på hur jag egentligen känner mig just nu. 

Lördag

Sitter och myser i soffan med lite gotta. Har varit och sett min första handbollsmatch nu på kvällen också, var ganska kul.
Inte varje gång nån smyger sig in på min blogg och skriver så där fina inlägg, älskar dig med Niklas <3
Även fast jag är superduper trött så ska jag sitta uppe och vänta på att jag ska kunna fara och hämta Johan. Inte så jättekul faktiskt.






Fruda

Jag älskar Frida hon är bäst !!!! <3

Fredagsmys!

Som att jag har längtat och äntligen är Niklas påväg hem och förhoppningsvis påväg hit snart. Vill bara pussa och krama honom, älskar min kille.
 

Idag är det fredag

Känner mig inte allt för smidig idag, måste ha stängt av väckarklockan i sömnen och nu har jag missat den sista bussen.. Åker därför in med mamma kring 10 nångång. Duktig tjej.

18-10-2012

Ligger just nu i sängen och ser criminal minds, men ska nog släcka snart. Har varit och städat idag i Älvsbyn, gick bara bra.
Gjorde ju psykologiprov idag också, vet inte riktigt vad jag ska säga om det, det gick som det gick! Fredag imorgon och hur underbart blir inte det, veckorna går så snabbt nu för tiden! Nä nu säger jag godnatt.



Min snygga tjej

Onsdag



Trött och allt sånt jobbigt, pluggar som en tok när jag egentligen vill gå och lägga mig. Usch vad jobbigt allt känns just idag. Gör nog en tidig kväll, så godnatt.

Litterär Gestaltning

Myser med Ida!

Myser

Ligger i sängen och myser och tänker. Kom två tjejer som spelar fotboll för Piteå och pratade på engelskan idag. En var från Australien och den andra från USA. Blev verkligen sugen på att åka till Australien efter allt hon berättade om, även sättet hon pratade på fick mig att bli helt kär. Har alltid velat åka till Australien, men nu är jag helt säker på att jag absolut måste dit.

Godissugen jamen nånting

Nyss varit och ätit hos mormor och morfar, gott vare. Sitter just nu och ser lite tv, borde egentligen plugga lite granna, men det får bli på en liten stund. Ska snart och spela bandy också, hoppas på att det blir lika kul som förra gången. Sen ser jag också fram emot att se svenska hollywood fruar, myspys.



Någonting fint som jag har gjort helt själv

Tisdag och jag är trött

Sitter och väntar på att kunna gå till bussen, har sagt det förut och jag säger det igen, hatar att bli färdig i tid så att man måste sitta och vänta!

Innebandy ikväll som jag ser fram emot, det är verkligen kul. Har dock upptäckt att jag skriker och grejar på väldigt mycket på planen, måste nog sluta.







Partaj

Blev myspys med Nikke hela helgen typ. Igår kväll åkte vi till Ida i bergsviken och spelade spel och mös på. Var även och firade Anders och Linn på dagen.
Idag har vi inte gjort allt för mycket, cyklat en sväng och bakat en grymt god sockerkaka. Var även på zumba nu på kvällen, det var verkligen kul! Längtar till nästa gång. Nu har Nikke nyss åkt och jag ska väl snart gå och lägga mig. Saknar min kille redan och jag önskar att jag fick gå och lägga mig med honom ikväll också..



Lögner, drama och ännu mer lögner och drama

Är inte allt för många som läser min blogg just nu ser jag, vilket är lite tråkigt.. Fast det gär ändå inte så jättemycket eftersom att jag mest skriver för min egen skull så att jag ska komma ihåg allt. Det är ju lite som en dagbok men ändå inte, bloggen lyssnar då på vad jag har att säga iaf. 
Skolan idag har varit helt ok, skönt med sovmorgon och det, fick även sluta tidigare vilket var skönt det också.  
Nu har jag nyss blivit klar med lite pyssel som jag har hållit på med, som att jag var irriterad på slutet, men det är så det brukar vara. 
Snart kommer det hit folk på middag, kompisar till mamma och pappa. Ska även skjutsa johan till Öjebyn på ett tag, får väl se vad man ska hitta på själv då. håller på att ladda ner ett nytt avsnitt utav Vampire diaries som jag måste se iaf.
 
 

Torsdag

Grattis till världens bästa tjej som fyller hela 13 år idag, puss på dig!
 
Nyss kommit hem och ska snart gå och äta palt hos mormor och morfar, gottgott. Hade även varit gott med lite godis, eller ganska mycket godis också. Så om någon vill komma hit med en stor godispåse, kan ju snälla göra det. 

:)


Onsdag

var och spelade lite innebandy igår efter skolan, grymt kul var det och jag är stolt över mina fina mål. Somnade grymt snabbt efter det också, måste ta tag i mitt tränande.
Sitter just nu på bussen till skolan, kommer blir grymt skönt att få sluta tidigare känner jag. Så då hade jag tänkt ta vara på tiden och börja bygga på min båt, känner mig lite stressad eftersom att jag inte har börjat än.. Men det ska nog gå bra! Ska även fara och städa i Älvsbyn ikväll och sen ska jag se Greys! Have a nice day.





Söndag

Nyss kommit hem. Ska sätta mig och skriva lite på några uppgifter nu hade jag tänkt. 
Känner för att gråta över ingenting och allt är bara tråkigt. Känns som att det kommer bli en tung vecka. 

1 år och 6 månader

Idag har jag och Niklas varit i Luleå. Firade att vi har 1 år och 6 månader tillsammans idag. Shoppat och sett Hypnotisören på bio har vi gjort. For även på korvgubben och åt en romantisk middag, eller vi satt faktiskt i bilen och åt. För första gången i mitt liv blev det drive in, var intressant. Eller jag tror iaf det var första gången. 
kom hem för ett tag sen och nu har ligger jag i sängen och ser lite film, ska väl typ sova snart eftersom att jag inte har något annat bättre för mig. Godnatt.
 

Idag är det fredag

Och bara sådär så blev Niklas skydlig mig massage och frukost på sängen i en vecka, soft!
 
Idag tog jag Tova och Anna en spontan tripp till Skellefteå, vilket var hur mysigt som helst. Tokade oss och sjöng för fulla muggar i bilen. Vi var in på två affärer och sen begav vi oss hemåt igen.
Sen åkte jag och Tova förbi Emma en sväng och sa hej. 
Nu är det snart dags för bio, see ya.
 

Till Niklas

Om din pojkvän inte kommenterar det här inom 30 minuter så är han skyldig dig 1 timmes massage och frukost på sängen i en vecka! 
Hoppas du inte ser detta inom 30 min, pusss på dig.

Taken

Tycker väldigt mycket om Liam Neeson, därför jag ska se denna film just nu och kanske lite för att jag kanske ska tvån imorrn. 

Idag är det torsdag och jag låtsaspluggar

På grund utav regnet så far jag nog inte ut och springer som jag hade tänkt, var väl kanske lika skönt, ska inte ljuga. Sitter och ''pluggar'' lite tyska, är väl långt ifrån roligt om man frågar mig. Tror att jag ska åka till linn också kan vi plugga tillsammans, hon är så gosig min lilla syster. 
 

06:55

Blev inte att springa igår.. Kanske gör någonting aktivt idag istället! Fick mysa med min favorit pojke inatt, då blev jag glad. Nu är jag mindre glad för att jag snart ska gå till bussen i regnet, typiskt. Men det är fredag imorrn, kommer bli bra liksom.



2012-10-03

Blev just klar med städningen utav mitt rum, och snart ska jag bege mig mot Älvsbyn för lite mer städning. 
Längtar lite tills ikväll för då är det äntligen dags för Grey's, som att jag har väntat och väntat! Funderar på om jag ska hinna med att fara ut och springa också, eller om jag orkar för den delen. Får väl se helt enkelt, måste skriva lite svenska uppgifter också. Åh vad pissigt.
 

Nej.

Kände inte alls för att åka till skolan idag, eller någon annan dag för den delen.


Det är kväll och det är tisdag

Varit ute och gått med Fia en sväng. Nu sitter jag och snaskar godis och ser tv, myspys på hög nivå.


Imorgon ska jag äta nå flottigt till lunch, så är det bara.

The Life Of David Gale

Filmtajm på svenskan och jag känner mig gode seg. Längtar tills jag får gosa ner mig i soffan där hemma.



1 oktober

Ligger i soffan och tycker lite synd om mig själv, jag är så otroligt trött också har jag lyckats få ont i halsen.. usch. Skolan idag var bara jobbig och dryg. Ser inte fram emot resten utav veckan. Önskar att min kille var här och gosade med mig.


Tror att det bor en liten kines inom mig.

Grattiiss!

Idag fyller världens bästa kille 20 år, hoppas att du får en bra dag! Älskar dig mest, du är underbar<3
 

RSS 2.0