valborg

Ska snart gå ut och hjälpa pappa köra bort lite kvistar och sånt. Senare tror jag att jag ska till sikfors och vara med folk, kommer säkert bli kul.
Skolan börjar närma sig och jag är INTE taggad, vill inte dit. Vill inte plugga, stiga upp tidigt, komma hem sent, inte ha någon fritid. FUCK LIFE!

somebody save me



Goodbye my almost lover

I onsdags var det hur kul som helst kan jag säga er. Johan, Oscar, Gustav och Emma kom och sov här, vi spelade fotboll, kubb och såg film. Igår så for dom hem efter lunchen någon gång, senare på kvällen var det ju tjejkväll. Niklas kom och hämtade upp mig sen for vi dit, där träffa vi Emma, Oscar och Johan. Blev att jag köpte en tröja, en kofta, ett par örhängen och en mascara. Finfina saker. Nu ska jag gå ut och städa i sommarstugan där vi sov, är väl snart klar. Sen ska jag hjälpa till att kratta gården. Får se vad som händer efter det, om jag blir klar någon gång. Goodbye!
Please come back to me..

Onsdag

Vaknade typ halv 11 kanske? Sen var det bara att sätta igång med att städa, först mitt egna rum sen ute i sommarstugan. Hoppas på att det blir roligt, ska väl typ gå och äta nu. Bye!

Eftersom att björnarna sover hela vintern, sover dom nå på sommaren då?

Har då varit på stan idag med Anna och Hampus, sensenare träffade vi Niklas. Då gick han med oss tills vi sen for hem. Anna följde mig hem och hjälpte mig färga håret, det blev riktigt fint. Sen kom även Niklas hit och vi har sett film och lite sånt. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon blir det städning för hela slanten inför kvällen då det kommer hit folk. Ska bli riktigt kul och jag hoppas alla kan komma. Ni får sova gott! puss

What is life without you?

Nyss vaknat, sitter och lyssnar på musik. Snart beger man sig mot staden för nalta shopping med min fina vän Anna. Skriver mer sen, kanske. Pusshej

Arnemark-Öjebyn

Igår så kom Anna till mig med cykeln, sen fick vi den smarta idén att cykla till Öjebyn och det gjorde vi. Det gck hur bra som helst och det var hur kul som helst. Vi for till Tova och hade det mysigt. Mycket roligt har vi varit med om, har skrattat så grymt mycket. Nu ska jag gå ut och kratta gården, senare blire fotboll i sikfors. Vi hörs!

Lördag

Blev att vara med Anna idag, vi gjorde inte jättemassor. Spelade lite kubb med brorsan och Tiff. Sen fixade vi oss och for till Sikfors där massa pojkar var och lanade. Bla Niklas, så var där och störde han lite grann. Roligt har det då varit, tack Anna för att jag har dig. Du är hur underbar som helst, puss!

Långfredag

Blev en slappardag idag, har it gjort nå vettigt alls. Suttit framför datorn och tvn, var ut och gick med morsan en sväng också. Det var skönt efter allt slappande. Ska se film sen sova, vi hörs!

yesnoyesnoyesno..

Första dagen på lovet, hur underbart som helst. Även fast jag inte gör någonting speciellt alls så är det så grymt skönt!! Behövde verkligen komma bort från skolan, kändes som att mitt huvud skulle explodera där ett tag.. Skulle vilja lägga mig ner och skrika i en kudde.

My life sucks without you

You used to make me smile, now you just make me cry..

Helg!

Gårdagen var hur rolig som helst, efter skolan så for klassen till havsbadet och badade. Riktigt skönt var det, senare på kvällen var det klassfest. Himla glad att jag for dit, var inte alls så tråkigt som jag trodde att det skulle vara. I början på kvällen var det bara klassen som var där, senare kom det massor med annat folk dit. Blev bara ännu roligare! Vi for hem kring 12 typ, var hur trött som helst. Man blir verkligen trött av att bada, när jag kom hem gick jag och la mig direkt. Idag blire att städa rummet och nedervåningen. Imorse satt jag och såg på talang som jag missade igår. Var en helt sjukt bra kille som sjöng. Lägger in en länk så ni kan lyssna. Nä om man skulle ta och börja städa nu så man hinner ut i finvädret.
http://www.tv4play.se/noje/talang?title=staende_ovationer_for_loves_sang&videoid=1593812
Anna kanske kommer hit ikväll också, riktigt mysigt ska vi ha de!

Anonym e tönt!

Skolan suger än så länge, har fått underkänt på två prov... Är så himla less på skolan att det finns inte!! Efter skolan ska klassen fara till havsbadet, det blir nog kul. Sen efter det blire klassfest, skulle egentligen vilja fara hem och göra nånting tråkigt för jag är så himla trött. Men det blir nog kul när man väl kommer dit. Kommer bli en rätt så soft helg tror jag, hoppas det. Måste vekligen vila upp mig, har inte alls sovit så bra dom senaste nätterna. Men ni får ha det bra, bye

Tisdag

Har varit hemma både måndag och tisdag pga en äcklig huvudvärk och halsont.. Knappast roligt, men tror jag ska till skolan imorrn.
Ungefär samma tid dom här två dagarna har jag hört flygplan köra förbi, det är mitt absoluta favoritljud. Skulle gärna vilja åka i ett stridsflygplan elr en helikopter, jag älskar att vara uppe i luften. Det skulle vara hur kul som helst.

Måndag

Har precis sett klart Percy Jackson och kampen om åskviggen, jag tyckte att den var rätt så bra faktiskt. Sen var ju killen som var med rätt så söt, inte helt fel det liksom.

Grattis mina fina!!

Måste ju säga grattis till mina fina vänner Anna och Tova som fyller 17 år idag! Jag hoppas att ni får en superfin och bra dag. Jag älskar er så grymt mkt, kunde inte ha fått finare vänner. Ni är guld värda!<3

Söndagar är såå dryyga

Har nyss vaknat, sitter fortfarande och degar i sängen. Vet inte vad det blir för roligt idag, borde egentligen plugga men kände mig inte så taggad på det. Igår gjorde jag typ ingenting under dagen, men senare på kvällen kom lille pojken Gustav Bergström och var med mig. Vi började se en film, men sen mitt i alltihop så blev vi våldgästade av massa folk. Missade väldigt mkt av filmen så vi fattade ju förstås ingenting sen när dom hade farit. Vi böt film och började se Harry Potter istället, sen for Gustav hem och jag gick och la mig. Ha det bra

Tjenare brudar

I torsdags så var jag med Niklas och vi gjorde inte så mkt, såg film och sånt. Igår så gick jag först på stan med Gustav, sen kom även Tova. Vi lejdade på ett tag tills Gustav for hem, då gick jag och Tova en stunde till sen gick vi till ängeln och delade på en pizza. Gott var det! Sen blev det bio på kvällen med, Tova, Niklas, Marcus och Fredrik. Det var faktiskt en rätt så dålig film, läskig var den då inte. Senare åkte vi till sunes där Niklas och Marcus åt, förstår inte hur dom orkade. Sen när dom farit så gick jag och Tova en stund på stan, så sjukt kul det var. Vi hittade på lite knasigheter där, sen for vi hem till henne och sov. Nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra, är då trött så det blir nog bara att ta det lungt. Bjuder på några fina bilder.

Grattis Oscar!!

Tänkte bara säga att min fina vän Oscar fyller 17 bast idag! Grattis och jag hoppas att du får en fin dag!<3

Jow


Bra helg

I fredags så fick jag skjuts hem av Niklas, sen var han hos mig resten av kvällen. Såg film och sånt, vi gick också ut och jag halkade. Mina knän är alldeles blåa.. I lördags städade jag mitt rum sen for jag till Emma, Gustav var också där. Vi var ute ett tag sen for vi och handlade, när vi kom tillbaka så vaxade vi våra ben.. Gjorde så sjukt ont, skrek som jag vet it vad. Sen gick vi och lagade middag och senare kom även Joel och John. Vi såg film och åt godis, satt vid datorn lite grann också xD Sen for folket hem och jag åh Emma gick och la oss. Nu idag så vaknade vi och såg Pocahontas, så himla bra film! Mamma och Johan kom och hämtade mig sen, då for vi och åt på frasses och sen till Farmor. Jag fick övningsköra hem, har blivit riktigt duktig faktiskt! Ja nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, är så sjukt trött så ska nog bara slöa. Vi hörs
Söta tjejor!

RSS 2.0