Hata!

Sommaren är då värsta plågan, hatar sommaren!! Är så galet less den här cp allergin som förstör mitt liv, vill bara låsa in mig på mitt rum och stanna där tills det blir höst och kallt. Blir bara trött och ledsen av allt, vakna upp med uppsvällda ögon och utslag är inte sådär extremt roligt! Känner ingen lust för att gå ut överhuvudtaget, längtar till vintern..

Blääää

Jag säger bara blä för mitt sommarjobb, är så grymt jobbigt. Skönt att det snart är över. Har som inget direkt intressant att skriva, händer inte jättemkt intressanta grejor i mitt liv just nu. Får lov att hitta på nåt roligt och intressant att göra så man får nånting att skriva. Men inte idag, är för trött. See ya

.

Med den här braiga låten säger jag godnatt!


Midsommar!

Igår var vi bjudna till Marcus familjs stuga och fira midsommar, riktigt trevligt var det! Och inte helt sugit väder var det ju, efter ett tag så for jag och Niklas till Hamptjärn där det var folk som skulle tälta. Vi var där och härjade ett tag och sen vidare till Älvsbyn för att hämta godis och senare tillbaka till Hamptjärn. Sensenare for jag och Nikke hem och sov och nu har han typ nyss farit. Får se vad som händer ikväll, Anna och Tova kanske skulle komma hit en sväng. Peace!

Länkbyte

Tkr att alla tar och läser Jennifers blogg typ nu!
www.jenniferalmstrom.blogg.se

It's my heart you take

Har varit en så grymt seg dag, har haft så tråkigt. Var och plantade imorse, var sådär lagomt roligt att det regna.. Fanns nog inte ett enda klädesplagg som inte var blött. For en sväng in till Öjebyn med brorsan och Tiff, sen till farmor. Fick övningsköra hem och nu ligger jag och degar, blir nog att göra det resten av kvällen. Vädret suger, men är ändå glad att det inte är bra väder. Inte roligt att jobba i det heller, men är snart klar för den här veckan så. Hoppas på att vi hinner klart allt så vi slipper jobba nästa vecka menmen.. Två dagar och sen midsommar, känns härligt. Men ska återgå till det jag höll på med, att göra ingenting. Peace out!
Ni får en härlig låt att lyssna på också.

''You were right. I don't know if life is greater than death. But love was more than either.''

Ligger och ser Tristan & Isolde, det är nog den bästa filmen jag har sett. Se den!
Isolde: How many have you loved before me? 
Tristan: None. 
Isolde: And after me? 
Tristan: None.

In Flames

Sitter nu och tråkar med lite musik, lyssnar på in flames. Trodde jag aldrig att ja skulle göra, men dom har en del rätt så bra låtar faktiskt alla är inte galet brutala! Blev att vara hemma idag från sommarjobbet, pga att min hals inte alls är på min sida! Har så grymt ont, att det aldrig kan vara bra.. Så det blev en slappardag idag, rätt så skönt ändå. Hoppas bara att det går över snart iaf, hare gött. Peace!

Hej


Livet leker

Har nyss kommit hem från öjebyn, har varit så grymt roligt. Har varit med finaste Emma och massa annat roligt folk. Först så var jag och Emma i stallet där jag fick rida, hihi tkr jag har blivit duktig och det är ju hur kul som helst! Sen gick vi in och åt och sen for vi och spelade fotboll med några snälla dudes. Har varit så galet rolig dag, får definitivt göras om snart! Puss

Ledig!

Hade turen att bli ledig idag från jobbet, kände att det behövdes. Har ont seriöst överallt, blåsor i händerna är sådär lagomt roligt. Sen fick jag veta att jag bara ska jobba ungefär 5 dagar till tror jag det var, eftersom att vi nog hinner bli klara med alla hyggen som vi ska göra. Så min sommarjobbs period består av 8 dagar, inte helt fel det kan jag säga. Var iaf med Niklas igår på eftermiddagen, vi cyklade till Marcus. Hihi duktig som man är så lyckades man cykla ner i diket, det var lite kul. Sen måste jag berätta att där vi var och planta igår, hitta vi ett björnspår! Tror ni jag blev lite skraj xD haha. Eftersom att ja fick veta imorse att jag var ledig så har jag varit vaken sen 7, var för lat för att orka gå och lägga mig. Så jag har hunnit klippa gräset (som kanske inte var så smart när man är allergisk) sen kanske jag ska gå ut och måla lite granna, får se vad man hinner med. Ha det gött!

Måndag

Första dagen på sommarjobbet idag och jag är redan galet less! Det var drygare än jag trodde, även fast jag får skuta kring 1 så känns det som att jag jobbar i evigheters evighet. Men kommer kännas så grymt skönt när jag är klar alltså. Har suttit och kollat på blocket på hundar, åh.. vill jättegärna ha en. Ska spara ihop pengar så jag kan köpa en så snart som möjligt, är inte riktigt säker på vad jag vill ha för ras än. Vet it vad jag ska skriva nu så hejdå!

You make me smile

Varit med sötniklas idag, riktigt mysigt. Var på 50-års kalas igår, fick träffa några av kusinerna och det var riktigt roligt. Vi for även och badade tillsammans, skönt att bada när det är så galet varmt.

A beautiful day with you


Sommarlov!!!

Alltså kan inte fatta att det är sommarlov, så grymt skönt säger jag bara! Sista dagen i skolan spenderades med klassen i badhusparken med lekar och fika som våra fina lärare bjöd på. Efter skolan så for vi och badade i kanalen, hoppade från någon bro ner i kanalen. Riktigt skönt var det iaf, blev att bada senare när jag kom hem också i tjärn. Har hunnit vara med Nikke ikväll också<3 Tänkte lägga in lite bilder, bilderna från när vi bada idag är det Emma som har tagit så jag hoppas det är okej att jag lägger ut dom här också ;) dom vart så fina!
Finaste Emma!<3
Hihi spöade niklas i kubb också ;)

Knapra försiktigt!

Balen igår var kul! Movits var helt galet bra alltså och sällskapet var ännu bättre. Näst sista dagen i skolan idag, så himla skönt! Vi fick veta lite betyg och sen fick vi fara så jag gick på stan med massa folk, blev att jag köpte en klänning från Bik Bok som var på rea. Inte helt fel det nä! När man kom hem så låg man ute och sola ett tag, inte allt för länge. Rädd att jag kanske bränner mig.. For ut och körde lite moped, körde till Sikfors en sväng och sen for jag till tjärn där det var folk och badade. Träningsskjutit har jag också hunnit med nu på eftermiddagen, gick ganska dåligt faktiskt. Skjöt med kula på en älg som rörde sig, svårt var det iaf. Nu gluttar jag tv, är så grymt seg efter gårdagen så det blir nog att gå och sova lite tidigare. Imorrn blir det lekar i badhusparken med klassen, låter som en trevlig avslutning på ett jobbigt första år! Ha det!

Balen!

Kämmer mig helt galet nervös just nu, men det ska nog gå bra hoppas jag! Känner mig ju ganska fin ändå och när man ska gå med världens finaste kille så känns det ju bättre. Iaf så hant jag in till stan en sväng idag och fixade dom sista grejerna, morsan följde mig och solade också. Senare så har jag varit med en massa folk här i Arnemark, kuligt värre var det. Nu ser jag tv och ska snart sova. Ha det bra!

Coconut Tree

I fredags så for man och tältade med klassen, det var faktiskt ganska roligt ändå. Men inte mkt sömn fick man, så i lördags kom jag hem kring 11 sen sova jag till typ 4 nån gång. Senare på kvällen kom Nikke hit, vi såg film ett tag sen gick vi och sov. Idag så kom Malin och Petra hit, riktigt kul att träffa dom, det var ett tag sen sist. Efter det så for jag och Nikke in till stan, där träffade jag Tova och vi hade det trevligt medans Nikke cyklade. Fick mig en lyxshake från Max också, så sjukt god den är! Och det där om att jag skulle vara duktig och ta några bilder så vart det inte.. glömde ju kameran. Duktig tjej! Kom även på idag att balen är på tisdag! Börjar bli riktigt nervös.. Men det ska nog gå bra, har ju Niklas. Också tror jag att det kommer bli riktigt kul! Nä men ska gå ut och göra nå, har ju varit helt galet bra väder idag. Ha det!

Make it work

tjatja idag har jag varit med finaste nikke, nu sitter jag och ser tv åh tråkar. Imorrn blire tältning med klassen, blir säkert kuligt. Hade tänkt vara lite duktig och ta lite bilder och sen lägga upp några, läre ju märka om jag är duktig elr inte. See ya!

Arg

Vet inte vad det är men känner mig bara allmänt irriterad på allt och alla idag.. Är nog bara trött, ska snart gå och lägga mig. Har iaf varit på must konsert ikväll och lyssna på när Johan och många fler spelade, riktigt duktiga var dom iaf! Sitter nu och degar vid tvn, men orkar snart inte vara vaken längre. Så ni får sova gott! Puss

RSS 2.0