Coola tjejor!


.

Hemma i det avlägsna landet Arneland, nyss ätit middag hos mommo och moffa, och nu sitter jag och ser lite tv. Känner att jag skulle vilja ha någonting annat att göra, känner mig så nere och trött. Så om det finns någon gosig själ som vill komma och mysa, gör det.
 

Todag

Varit i studion och fotat idag, var riktigt kul faktiskt! Hant dock inte med att redigera någon bild, så det får blir imorrn.
Har juss nu litterär gestaltning, hatar det. Suger verkligen på att skriva! Skrattar lite åt mig själv när jag läser det jag har skrivit, så kass.
 
Finaste Emma <3

Skolan och mitt huvud måste verkligen hata mig

Orkar inte med min huvudvärk just nu som jag har haft hela veckan, åhh känns inte som att veckan kan bli mycket värre. Hade min första spanskalektion idag och den är väl orsaken till att jag bara vill skita i allt som har med spanska att göra. Tror jag ska lägga mig ner i min säng och inte stiga ur den förens det är helg, lov eller kanske inte ens förens skolan är över.
Känner mig stressad, ledsen och less på det mesta just nu. 
 
Lite roligt i det tråkiga.

Breaking the law

Död åt litterär gestaltning säger jag då bara, har ingen aning om vad jag ska skriva.. Sjukt svårt!
Blir lite stressad när jag ser alla andra sitta och skriva helt sjuktgaletmedjättemassor medans jag bara har nån rad, åhh!
När jag kommer hem hade jag tänkt fara förbi Sofia en sväng och säga hej till deras nya valp, önskar att jag också hade en valp faktiskt, jättemassor önskar jag det. Så om det är nån som känner för att köpa en åt mig, please do.
Men nu ska jag fortsätta med att längta tills jag får fara hem, vilket är om ungefär en kvart. HEJDÅ
 

Candy

Sitter och kollar på lite gamla kommentarer som jag har fått här på bloggen, jag har ju allt bra fina vänner! 
Sitter just nu i soffan och chillar lite granna, kollar på lite tatueringar och lägenheter. Är grymt sugen på att flytta till lägenhet och på att tatuera mig. Bara att försöka hitta någonting bra.
Blir nog mest troligt att gå och lägga sig tidigt för att man börjar tidigt imorrn och för att jag har en sån huvudvärk! Funderar på att köra bil, men får se hur det blir med den iden. Måste iaf tanka den nångång. 
Päronen åker ju bort imorrn så jag och Johan blir själv hemma tills på söndag, kommer bli ganska skönt ändå tror jag.
Längtar lite tills på fredag då jag har bestämt mig för att äta godis och chips, kanske bakar kladdkaka också, är sååå sugen! Men har varit duktig och inte ätit nå godis sen jag började skolan, kom dock fram till att en gottedag i veckan är okej!
 

Måndag

Dags att se klart Iron man eftersom att jag var för trött för att se igår och för att Nikke vill se tvåan. Bara att sätta igång då!
 

KALLEEEES

Hade så underbart kul igår med kräftskiva och kalles och alla fina kompisar! Måste lätt göras om tycker jag. 
Inne på kalles var det jag, Bella, Ida och Emma som var kungarna på dansgolvet. Dansade som aldrig förr! 
Typ lite innan 3 gick jag ut från kalles och mötte upp Marcus för att äta på sunes, smakade ovanligt gott sådär på kvällskvisten. Fick sedan skjuts utav världensbästa Ida hem, hjärta till henne! 
Nu sitter och jag och lyssnar på lite musik och tar det lite lugnt, är gode sliten. Adios.
 
http://open.spotify.com/track/5PfosUjFKkvJSlkjBorS17

Årets by.

Var med Gustav igår en stund på kvällen, såg lite film och sånt. åkte sen och hämtade Johan och Leonard i Öjebyn. 
Var grymt skönt att få sova ut idag, fast blev väckt typ 11 utav Johan för då var det dags för hamburgare vid byan. Ska även dit och äta ikväll och sen blir det in till stan för lite kalles och lite kompisar! Kommer säkert bli kult. 
 

Hoppas på att alla lektioner blir inställda

Var på bio igår och såg The Expendables 2 med en massa folk, somnade tyvärr under filmen några gånger.. Hade så sjukt ont i huvudet! Men det jag såg var bra iaf.
Imorse kändes det inte alls kul att stiga upp när Niklas fick ligga kvar och sova.. Önskade jag fick stanna kvar och gosa med han ju. Hoppas på att han är kvar när jag kommer hem så att jag får mysa ännu mer, vill inte vara på skolan ens. Är så less.
Har just nu min första foto a kurs för terminen och vi gör absolut ingenting, kommer att ha hål i typ flera timmar till nästa lektion och det hatar jag. Vill hem till min kille.
 

<3

Jag har världens bästa pojkvän. Han är rolig, han är omtänksam, han är söt, och han betyder allt för mig. Känner mig så lyckligt lottad över att få ha denna kille med ett hjärta av guld i mitt liv. Älskar dig Niklas.
 
 
 

2012-08-21

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, känner mig helt slut, har ingen ork eller lust till att göra någonting och allt känns bara jobbigt. 

Hello

I fredags blev det en shoppingdag i Luleå och Piteå med min söta. Hittade en hel del fint kan jag tala om, kändes bra att få uppdatera garderoben med lite nytt inför skolstarten. Nu låter det som att jag ser fram emot den, vilket jag absolut inte gör, är väl bara en anledning till att få köpa nya kläder.
På kvällen blev det grillning med Niklas, Anna och Hampe. Vi spelade även lite kubb/volleyboll och grabbarna badade även i tjärn.
Lördag åkte vi till stan för att se watercrossen, grymt coolt säger jag bara! Men sjukt tråkigt att det spöregna typ hela tiden. På kvällen blev det cruising med Nikke och lite annat folk som man träffade. 
Idag har vi inte gjort sådär jättemycket, men nu ska vi snart bege oss mot stan för att gå på bio, The dark night. 
See ya!
 

Känner mig helt slut.


Brave

Vaknade onödigt tidigt idag också, blä! Ska iaf in en sväng till stan idag och luncha med min mor och fixa lite grejor, sen måste jag verkligen hem och städa! Ikväll tror ja att jag skulle till Älvsbyn, får väl se helt enkelt.
Denna film vill jag se!

hih

Haft grymt mysigt och kul med mina tokiga vänner. Lite arg över att all sand verkar ha hamnat i min mobil, vågar inte stoppa in laddaren helt i hålet eftersom att det knastrar så mycket.. Får ta och fixa det imorrn för nu säger jag godnatt! 
 

:):)

Vaknade sjukt tidigt idag och jag känner mig inte alls trött. Har nyss varit duktig och klippt lite gräs, som att det är sjukt tråkigt. 
Ikväll blir det grillning och volleybollspelande med fint folk, som att det ska bli kult! Pusss
 

hahah åhh

Fun project
I know Olympics finished, but I forgot this...
Perfect boyfriends don't fart (on the 3 first months)
When Someone Offers Me Food

Skiiitt

Sitter och är irriterad över att jag bara förlorar i song pop mot Nikke hela tiden, ger snart upp! Önskar lite grann att han var här, skulle behöva en gosekram som bara han kan ge mig. Pusss 
 

:)

Pizzan var supergod! Nog är min pojkvän underbar. Efter vi hade ätiti så for vi och fiskade en sväng i älven och sen blev det myspys med film och glass här hemma. 
Tog en rejäl sovmorgon idag till halv 1, var gode skönt faktiskt. Tyckte synd om Nikke som var tvungen upp 6 imorse för att fara och jobba, önskade att han kunde stanna och mysa med mig ju. 
Vet som inte vad jag ska hitta på idag, är då inte sugen på att göra någonting alls faktiskt. Hoppas bara på att min förkylning försvinner snart så att jag kan hoppa och leka som vanligt:)
 

Kom Änglar

Nu är finaste mopeden såld och jag blev några lappar rikare! Kändes ganska skönt ändå, använder den ju ändå inte nu när jag har körkort. Pengarna kommer att gå till min planerade utlandsresa som jag håller på att spara till, känns bra! Kollar sista minuten resor för fullt.
Vet som inte vad jag ska hitta på just nu tills Nikke kommer med pizza, åhh vad jag e sugen på pizzzzaaa. Därför jag längtar lite extra mycket tills han kommer:) 
 
 

Home

Har haft det grymt bra i Tjärnberg, med bra fiske, bra väder och såklart det bästa sällskapet! 
Tyvärr så är inte min förkylning så himla frän just nu, hatar verkligen att ha hosta och vara täppt i näsan. Hoppas på att bli frisk i veckan iaf, ska ta det lugnt imorrn. 
Nu blir det film och lite gotta, pusss.
 
Katy Perry – Wide Awake
 
 
 

Finally friday!

Kändes som att jag vaknade alltför tidigt idag, konstigt eftersom att jag typ inte kunde somna igår. Sitter just nu och ser tv och är allmänt lat. Idag måste jag packa ihop alla grejer till helgen, finns nog inge tråkigare än att packa och sen behöva packa upp allt! 
Asså shiet vad segt det gick att skriva, är nog ett tecken på att jag inte ska skriva nå alls! Tack åh hej.
Idag får jag äntligen träffa denna söta kille.

Hihi

 
Och med denna video säger jag godnatt!

Musik

Paloma Faith – Picking Up The Pieces - Radio Edit

Idag ska jag chilla.


Miss you

Är gode less på att ha ont i halsen just nu, kan det inte bara gå över.. Har iaf nyss kommit hem från bion och filmen var väl helt okej. Känner att jag saknar min pojkvän ganska mycket faktiskt och jag längtar till helgen när jag ska få spendera mycket tid med honom, åker nämligen till Tjärnberg i helgen. Det kommer bli kult!
Linn hjälpte mig även att skaffa en sån här fråge sak här på bloggen, så nu är det bara att fråga på! Får dock se hur länge den stannar:)
 

Diggar musik med Linn!

 

Biotime

Blev visst bio ikväll med fint folk! Också kommer även Linn hit en sväng, myspys.
 

A true hero isn't measured by the size of his strength, but by the strength of his heart

Nyss vaknat och har bajsigt ont i halsen, typiskt. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, får väl se! Var ju inget direkt höjdar väder idag. 

2012-08-07

Har samlat in en massa vuxenpoäng idag, var duktig och tog båda toaletterna samt städade nedervåningen. Grymt duktig tjej! 
Har senare ikväll varit med Gustav och vi har spelat spel, som att jag ägde. Skjutsade hem han för ett tag sen och for sen vidare till Linn för att lämna en kofta. Stannade där ett tag och såg lite film, mysigt.
Nu sitter jag hemma i soffan och ser lite criminal minds och funderar på att gå och lägga mig. 
 
Foto: Så söta ni är tillsammans :')<3
 

Dagen efter Söndag

Känner att det börjar bli för länge mellan gångerna jag skriver här, kommer ju inte riktigt ihåg allt jag har gjort.. 
Idag har jag iaf varit med Emma, gick på stan en sväng, åkte lite båt och mös på. Fick med mig ett par skor hem, men jag är osäker på om jag ska behålla dom. 
I helgen har jag varit med Niklas, vi har myst, och även varit till storforsen en sväng. Tror att jag blev lite mer förkyld efter trippen till storforsen eftersom att det regnade rätt så mycket, blev ganska blöt och kall. 
 
Är så glad att jag har dig.

Ny färg

Igårkväll blev jag överraskad av Nikke som helt plötsligt klev in genom ytterdörren, en glad överraskning förstås! Han hade sagt att han skulle komma hem idag, han är så sneaky, hihi puss på dig. 
Sofia och Robin var även här, Sofia färgade håret på, mycket nöjd är jag.:) Idag har jag varit och klippt till min lugg, så nu är den kort och snygg igen! Har även varit och handlat inför ikväll när det är jag som står för middagen, ser fram emot grillat! 
 
.

Joshua Radin

Hade tänkt se lite Sunes Sommar nu efter en härlig promenad med Sofia. Fastnade dock vid spotify och Joshua Radins nya album, han hade några sköna låtar. Musiktips från mig:) 
 
Tumblr_m81953sjjl1r12oofo1_500_large

All that’s left is just me and you

Har inte längre ont i halsen som jag har haft i några dagar, vilket är rätt skönt. Är däremot snorig och hostig.. Hoppas på att det går över snabbt! 
Provade iaf på att baka brownies idag, sjukt äckliga blev dom och det tråkiga är att jag gjorde precis som det stod i receptet.. Jaja, är ej bitter. 
Sitter just nu och lyssnar på lite musik i mitt nystädade rum. Känns kul att ha lite ordning ibland, så det är bara att njuta så länge det varar! 
 
Frida är kär

RSS 2.0