.

Känner verkligen inte för att åka och jobba. Har hört att det kommer vara sjukt mycket folk eftersom att det är psg och jag vet inte riktigt vad jag känner just nu över allt det här, men inte känns det bra i alla fall. 
Fick sluta tidigare igår så då gick jag mamma och pappa ut i skogen en sväng och sen for jag och pappa och fiska. Det var en mysig kväll, vilket var precis vad jag behövde kände jag. 
 
Tror inte att det kommer bli så mycket uppdatering här framöver, har varken lusten eller någonting att skriva om. 

Skönt med lite ledighet

Hinner inte med att skriva här känner jag, gör alldeles för mycket grejer. Midsommar jobbade jag och dte var väl inte alltför roligt, dock så kom Nikke och hämtade mig därifrån och då blev det bättre. Lördag jobbade jag till 7 ungefär och sen for jag och Nikke vidare till fjällen där vi var till igår. Vi fiskade, mös och mådde allmänt bra där borta. Idag har vi varit och fyndat en soffa och en tv till läggan... som att jag längtar! 
 
Imorrn börjas det med jobb igen, ända fram till söndag. Känner mig inte alls taggad när jag vet att Nikke får åka till Bråvalla imorrn, ledsen tjej:(
 
 

Tredje passet

Snart ska jag bege mig mot havsbadet ännu en gång för lite jobb och det känns fortfarande inge bra. Har så höga krav på mig själv om att jag måste kunna allting just nu, även fast det är blir mitt tredje pass. Ska även vara själv ett tag ikväll, har ingen aning om hur det kommer att gå och jag mår i alla fall inge bra över det, men jag hoppas ändå på det bästa. 

.

Idag har jag inte gjort någonting alls, har haft riktigt tråkigt faktiskt. Eller jag bakade faktiskt en sockerkaka och det är väl typ det enda som har hänt idag. Tror att jag ska ta och gå ut en sväng på en liten stund, har heller inte börjat på mitt CV så det ska jag också göra. Är också lite ledsen eftersom att min bil inte mår nå bra :( den funkade så himla bra där ett tag och vi kom riktigt bra överens! Men nu har det börjat läka kylarvätska från den.. Så vi får se vad som händer. 
 
Jag vet att jag väldigt ofta skriver hur mycket jag tycker om den här pojken, men det är bara för att jag tycker om han väldigt mycket plus att jag bara tycker om att skryta om hur himla bra han är. Känner att jag kommer sakna honom i natt när det är första natten på länge som jag ska sova själv. 
 

Måndag.

Hejsan! Har varit ledig ända sen torsdag och ska inte helller jobba någonting förens på torsdag. Det kändes faktiskt ganska skönt att få smälta allt som har hänt lite grann. Men jag känner mig fortfarande inte nå bekväm med jobbet än, känns inte som att jag kan någonting och alla förväntar sig att jag ska kunna allt nu och det känns skitjobbigt. Därför ser jag inte alls fram emot torsdag, eller onsdag för den delen när jag måste till havsbadet på min lediga dag för nå möte. Men nog om jobbet!
 
I helgen så har jag bara myst med min fina kille och vi har tagit det ganska lugnt eftersom att båda har dragit på sig nån förkylning. Vi var dock en sväng till Luleå i lördags och shoppade våra första grejer till lägenheten, vilket kändes rätt bra faktiskt:) att få flytta ihop med Niklas och få vara ledig och göra någonting kul är det enda som driver mig framåt just nu! Igår var vi även till stan en sväng och kollade på soffor och det är mycket möjligt att vi har hittat en som vi tycker om, vi får se helt enkelt. Jag längtar supermycket i alla fall! 
 
Idag har jag nog inte tänkt göra alltför mycket, bara ta det kungt och kanske styra upp mitt CV lite grann så att jag kan gå och söka något jobb som jag kan ha till hösten. Tror även att min kille skulle komma hit, vilket gör allting mycket bättre.
 
 
När jag är med dig så känner jag mig som världens lyckligaste tjej. Du finns alltid där för mig när jag behöver prata med någon, du är min bästa vän. Jag älskar dig Niklas Lundkvist. 
 
 
 

2013-06-13

Mitt första pass som var igår gick väl helt okej, mot slutete blev det mycket roligare. Idag är det dags för mitt andra pass, ska börja halv 1 och jobba till 9. Nervös är jag fortfarande, fast dock inte lika mycket som igår. Förstår inte varför det ska vara så sjukt jobbigt för mig att börja med det här. Jaja, hoppas att det går lite bättre idag än vad det gjorde i början utav dagen igår:) Ingen bild idag eftersom att jag sitter här naken. 

Tisdag och jag är nervös

Imorrn då börjas det, mitt första jobbpass ska genomföras och jag är typ rädd och nervös. Jag har ingen aning om vars jag ska ta vägen imorrn när jag kommer på morgonen och allting känns bara väldigt jobbigt. I just såna här ögonblick så önskar jag att jag var liten igen och att mamma och pappa kunde följa med mig och hålla mig i handen, men nu är det inte så. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra imorrn. 

För jag har tagit studenten!

Nu har jag äntligen tid att göra ett ordentligt inlägg med bilder och allt. Vi börjar med bilder från Turkiet eftersom att det inte har blivit så många såna än. Jag har ju redan skrivit vad vi gjorde så då räcker det med bilder. 
 
Fler än så orkar jag inte lägga upp, men det kommer säkert ploppa upp fler lite här och där! 
 
Studentveckan var verkligen rolig och vi hant med hur mycket som helst, har dock inte så mycket bilder på det utan nu så hade jag tänkt visa några bilder från balen. Bilderna som inte är tagna på någon strand har Linn tagit! 
 
 
Det var lite bilder från balen. Kan faktiskt säga att jag kände mig riktigt vacker, lite som en prinssessa. Det var verkligen en helt perfekt dag och den slutade inte helt fel heller, just innan vi skulle åka iväg härifrån på dagen så ringde vi och bokade hotellrum. Så då fick man njuta utav grymt sköna sängar och underbar hotellfrukost.
 
Då går vi vidare till den mest speciella dagen på hela veckan, studentdagen. Även här har linn varit jättesnäll och tagit bilder men dom är tyvärr på andra datorn.. Så då får ni bara några bilder från mobilen och några från Nikke istället!
 
 
Jag har som fortfarande lite svårt att förstå att allt det här har hänt, jag tror att det kommer kännas lite mer på riktigt till hösten när alla börjar skolan och man själv inte gör det. 
 
Även fast detta är det jag har gått och väntat på och längtat till hur mycket som helst, så känns det ändå sjukt konstigt och tråkigt när jag tänker på att människor som jag har träffat varje dag under 3 års tid, inte längre kommer att vara där vid min sida varje dag. Men samtidigt som jag bara vill vrida tillbaka klockan och göra om allting igen, vet jag att det är dags för någonting nytt. Den 7 Juni 12.04 sprang jag och mina klasskompisar ut tillsammans genom strömbackaskolans dörrar och det är en dag jag alltid kommer att minnas. Jag ser fram emot allting nytt som jag kommer att kunna uppleva nu när jag inte behöver gå nå skola längre, jag ser fram emot att få flytta ihop med min finaste pojkvän. Jo ni läste rätt, jag och Nikke har äntligen fått en lägenhet som vi ska få flytta in i i augusti någon gång. Känns helt underbart! 
 
Nu ni är detta inlägg slut för nu ska jag åka in till staden med Linn! Pusshej.
 
 
 
 
 

Hejsan

Har inte alls hunnit med att skriva någonting här dom senaste dagarna! Lovar att komma med en stor update med bilder och ord imorgon eftersom att jag just nu är hos Nikke. Hörs imorrn!
 

Dagen B!!

Idag är det dags för mig och min fina att gå på röda mattan tillsammans! Har nyss varit och fixat håret och nu ska jag hem och fixa resten. Hoppas på en grym kväll och många bilder som jag kan lägga ut här sen. Pusshej!

STUDENTVECKAN 2013

Har inte hunnit skriva någonting här alls sen vi kom hem ser jag nu! Men för att summera resan lite kort eftersom att jag snart ska åka iväg på nya äventyr så kan jag inte säga annat än att den var  riktigt grym! Vi var på hamam, solade, badade, dansade och drack goda drinkar. Kunde inte ha blivit bättre med andra ord. Bilder får ni lite senare eftersom att jag nu ska iväg till hamnviken och umgås med min klass och ikväll så klär jag och Ida ut oss till nå riktigt kul innan det blir partaj. Kommer mest troligt skriva mer imorrn och då kanske ni får bilder från resan, pusshej! 
 
Två dagar kvar till BAL! = GLAD TJEJ
Fyra dagar kvar till STUDENTEN! = SUPERGLAD TJEJ
 
 

RSS 2.0