2014-02-26

En vecka sen jag skrev här och inte alltför mycket har jag väl gjort egentligen. Partajjade i fredags och tog det lugnt i lördags. Dök och städade gjorde vi i söndags. Sen har jag bara jobbat och tagit det riktigt lugnt, känns som att jag håller på att bli sjuk och det vill jag inte bli. Ska nog mest troligt upp till fjällen till helgen. 
 Längtar efter Nikke gör jag också, inge kul när han är borta hela tiden..
 
Så otroligt vackert, får gåshud varje gång jag lyssnar. 

Onsdag

Här sitter jag med en blå och svullen fot. Hant spela innebandy i typ 5 min igår innan jag lyckades vricka foten.. hörde till och med hur det knäckte till så jag trodde att den hade gått pajj ordentligt. Men det gick ändå hyffsat bra, har jobbat idag så jag har haltat runt som en gammal tant. Får hoppas att det går över för jag har verkligen ont.. 

Idag är det Frida och Fritiof dagen




Fina Dagar.

Har haft en supermysig helg i Stockholm med världens finaste kille. Vi har shoppat, ätit go mat, varit på museum och bara haft det skönt. Kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är över att ha den människan i mitt liv, jag älskar dig Niklas. 
 
När vi kom hem i söndags så var det bara att käka middag och sen bege sig mot Älvsbyn för att dyka. Det gick faktiskt rätt bra den här gången, svalde inte lika mycket vatten som tidigare och jag börjar känna mig mycket mera bekväm med alla slangar och tuber och grejer. 
 
Kom hem från jobbet kring 3 och nu har jag bara suttit och tagit det lugnt, är så otroligt trött så jag tror att det blir en tidig kväll. Ska tydligen åka skidor imorrn på skolan så jag måste ju vara utvilad. 
 
 
 
 

Första gången i mitt liv ja får sladd på bilen




Wihoo

Det gick hur bra som helst igår och förhoppningsvis från imorrn kommer jag vara en working girl. Jippi! 
 
 

Måndag och jag är NERVÖS

Har haft en lugn och skön helg i fjällen med Nikke och Danne. Vi har för det mesta kört skoter men också bara legat och degat. 
 
Imorse så for Nikke iväg på jobb och nu så har jag tagit mig till Arne. Har slängt in en maskin med tvätt och nu har jag sett The Originals. Är så otroligt nervös inför ikväll att jag har ont i magen. Ska på jobbintervju! Så berättar mer sen om hur det gick. 
 
 

Helg

Resa bokad till Stockholm nästa helg med min fina. Vilket betyder att jag förhoppningsvis får träffa min Anna också.

Nu i helgen så kommer vi befinna oss i fjällen. Vi hörs.




20 år gammal tjej

Och bara sådär så är det en tjugoåring som sitter och skriver detta inlägg, helt galet faktiskt. Har faktiskt haft lite åldersnojja tro det eller ej. Men det är nog mer bra än dåligt att fylla 20 bara så ni vet! 
Firad har jag blivit, förra helgen var det släktkalas och nu i helgen så har jag haft party för mina polers och det var hur kul som helst! Så ett stort tack till alla som kom, ni gjorde verkligen min kväll. 
 
Förutom detta så har jag och Nikke varit på våran första dykarlektion och det var riktigt kul, ser verkligen fram emot den här kursen! Ja alltså fick i födelsedagspresent av Nikke att vi skulle ta dykarcert, så kuuul!
 
Nu ska jag käka nå lunch och se lite vamps och lite originals, åker till Arne ikväll och myser. Pusshej.
 
 

RSS 2.0