Måndagsupdate

Hej bloggisen, ganska tydligt att du har blivit lite bortglömd dom senaste dagarna. Ja men kanske en liten update dårå. 
 
Har väl inte gjort alltför mycket men har tränat lite granna, varit hemma hos mami och papi, åkt på en akuttid till sunderbyn för att kolla mitt öga. Som tydligen har ett sår på sig... Så har behandlat det med nå nya droppar tills imorrn när jag ska på en ny tid dit. Ska mest troligt få nya droppar då, så att ja lite bökigt . 
Ja vad har jag mer gjort, typ ingenting. Sitter i alla fall nu och försöker plugga men lyckas alltid hitta på nåt annat. hehe. Nånting jag inte får glömma är ju att jag Nikke Danne och Jenny har bokat stockholmsresa den 17 april, längtar!
 
Begravning för lilla famor blir det på torsdag så har varit och försökt hitta nå fint att ha på mig, men hittar ingenting alls. Efter begravningen så åker jag och Nikke upp till fjällen och spenderar några dagar där, ska bli härligt. 
 
Jaja tillbaks till pluggandet nu då.. Hörs hej!
 
Ska köpa såna nån dag när jag har lite mer pengar. 

Sov gott finaste Farmor.

 

Fjällen är bäst.


Helg

Igårkväll kväll kom äntligen min finaste kille hem och vi bara mös på med middag och en prommis. Riktigt härligt! 
Igår på morgonen så for jag och Jenny och tränade. Efter det så for jag till skolan för att göra nå grupparbete, men det gick rätt fort ändå.
Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar och sen blir det gymmet och slutligen fjällen! Wihoo, pusshej.

Hejhej


Onepiece är det bästa, bara så ni vet. 
Igår var jag som sagt inskolan och hade min första riktigt lektion, kul var det och väldigt intressant! Efter det så for jag och Jenny och tränade rygg, har galet ont idag haha. 
Imorse for jag och tränade sen en sväng till rusta med Jenny. Älskar rusta. Varit på skolan idag också och haft mer föreläsning, imorrn ska vi dock börja på ett grupparbete och det ska bli spännande. 
Nu slötittar jag bara på tvn och undrar varför jag är så trött även fast jag har sovit hur mycket som helst. Jaja. På fredag åker vi i alla fall till fjällen och jag längtar! 

9 Mars 2015

Hejhej bloggisen! Imorse fick jag pussa på min kille innan han for till Gällevare. Hatar Gällevare. Har jobbat på förskolan idag och just nu är jag jättetrött. Imorrn ska jag till skolan och ha min första riktiga lektion, så jag är lite nervös över hur allt kommer se ut osv! 
Helgen har varit bra, i fredags var vi på bio och såg focus med Danne och Jenny , helt klart sevärd film. Lördag var jag med Tova på dagen och på kvällen var det fest. Sista kvällen med 20-års gräns på challenge, så det var faktiskt rätt mycket folk! Kul var det i alla fall. 

Söndag var det superbra väder så jag och Nikke for till Arnemark där vi grillade och körde lite skoter. Var skittrött på kvällen så efter middagen och lite tv-spel med Nikke så somnade jag i soffan ett tag, fram tills jag la mig i sängen och somnade istället. 
Önskar i alla fall att min kille inte hade behövt åka bort i veckan, saknar honom just nu. <3 

vårväder


En måndag

Fullspäckad dag med ett besök i sunderbyn för koll av mitt öga, samt första dagen på undersköterskeutbildningen och ett gympass med Jenny på kvällskvisten som avrundning av dagen. 

Nu är jag inte långt ifrån att somna, så godnatt på er. 





RSS 2.0