Det är aldrig kört.

Jo i fredags så kom det tre söta pojkar vid namn pontus, oscar och johan till mig. Dom hade kört skoter från stan ända till bästa arnemark (inte för att det är så långt) men det var riktigt roligt, dom e ju som roliga pojkar.
I lördags vaknade jag, käkade lite frukost/lunch sen drog jag till emma. När jag kommer fram till Öjebyn så får man skjuss hem till emma med skoter, ändå kul. Sen när vi kom fram så gick vi in, sen gick vi ut i hennes stall där jag fick prova rida. Övervann ju typ min rädsla för hästar, och tyckte att jag var rätt så duktig på att rida ändå. Senare på kvällen for vi in till stan på hemmakväll och hyrde några filmer och köpte godis. När vi kom hem kom gustav och såg film med oss, roligt det också. Sen idag så vaknade vi typ 9 kanske? Vi steg upp, åt och sen for vi och körde skoter till ok och tanka. Sen körde vi och mötte upp pontus som följde med hem till emma där vi såg en till film, Paranormal Activity, ändå rätt så läskig film. Men man var ju som inte så jätterädd ändå (HOST).Tyckte jag klarade mig ganska så bra. Nu blire lite plugg och sån där tråkig shit. Men helgen har iaf varit hur bra som helst.


Tur att men e söt!

-

Three Days Grace - I Hate Everything About You

Every time we lie awake
After every hit we take
Every feeling that I get
But I haven’t missed you yet

Every roommate kept awake
By every sigh and scream we make
All the feelings that I get
But I still don’t miss you yet

Only when I stop to think about it

I hate everything about you
Why do I love you
I hate everything about you
Why do I love you

Every time we lie awake
After every hit we take
Every feeling that I get
But I haven’t missed you yet

Only when I stop to think about it

I hate everything about you
Why do I love you
I hate everything about you
Why do I love you

Only when I stop to think
About you, I know
Only when you stop to think
About me, do you know

I hate everything about you
Why do I love you
You hate everything about me
Why do you love me

I hate
You hate
I hate
You love me

I hate everything about you
Why do I love you


17 bast och ingen som helst skillnad

jo igår så fyllde man då år, känner ju som vanligt ingen skillnad. Men en rolig dag igår var det då iaf, mina fina klasskamrater sjöng för mig under mattelektionen. Det var då riktigt fint iaf, sen slutade man ju typ halv 12 igår. Var på stan från dess till 9 då jag, pontus, oscar, emma, fanny och åström gick på bio och såg the green hornet. Var så sjukt trött så jag halvsov typ genom hela filmen. Hant gå på stan med fler stycken igår, gick ett tag med gustav och fanny. Var ju som väldigt roligt, man flummade ju på som vanligt. Jag och fanny försökte göra så att gustav skulle missa bussen genom att söla oss när vi slog in gustavs paket som han hade köpt till sin farsa. Vi är ju som lite småduktiga jag och fanny. Nä men det var iaf en sjukt bra födelsedag igår, har ju typ dom bästa vännerna som finns!  

I forgave you for what you did, but i still die a little inside everytime i think about it.


If everyone cared

Jo idag har man varit på skolan, åkte hem halv 4. Var med Gustav när vi väntade på bussen, kuligt att prata med han. Träffas ju som inte så ofta.. Men iaf kul. När jag kom hem så gjorde jag som inte så mkt, senare kom mormor och morfar, Anders, Ewa och Linn och Gunvor hit och fikade lite tårta och sånt. Nu ska jag försöka göra lite läxa, typ inte ens kul.


Tisdag

Sovmorgon fick man imorse ända till kl 8 typ, hade utvecklingsamtal på morgonen. Kan ju säga att man e riktigt duktig i skolan ändå. Fast dom påstod ju att jag brukade prata under spanskalektionerna, händer ju typ aldrig? Nä men fick väl sluta hyfsat tidigt idag ändå, gick på stan ett tag med Pontus, Gustav och Oscar. Kuligt värre, sen kom jag hem kring 4 nån gång kanske. Gick upp till mitt rum och satte mig vid datorn när jag plötsligt hör pappa skrika till mig från källaren, springer ner och ser att han har sågat sig i handen. Inte smidigt kan jag säga, nä men sprang upp och hämtade nånting han kunde trycka på såret med och sen for vi till lasarettet där han fick sy. Så det gick ändå ganska bra, bara ett sår uppe på handen. Så det vart liksom tur i oturen. Sen for jag, morsan och farsan och käkade på big boy. Sen fick man ju övningsköra från öjebyn, himla bra gick det kan jag säga. Börjar ju kunna det rätt så bra nu ändå. Nä men nu skulle man kanske ta och göra nå vettigt, som tex läxa.

Tova Sydfeldt


Du är en sån bra vän på så många sätt, är så himla glad att jag träffade dig Tova! <3


knasigt värre

tjolahopp, idag vaknade jag typ 11 kanske? Ja jag steg upp käkade lite frukost och messade till min söta fina katt sanna. Sen gick jag och johan ut och skottade av två hela tak, asså helt sjukt jobbigt. Men man tjänade dock 100 spänn. Efter det var det bara slänga sig in i duschen och sen lite fix, så drog man sen till busshållplatsen. Men tror ni att det kom någon buss? Nej det gjorde det inte,då fick man skjuss av sin snälla far till Öjebyn där man var med Sanna. Riktigt kuligt har det vart, pratat och sett film har vi gjort. Alltid lika kul att vara med dig sanna.

 

I'm alright, it only hurts when I breath..

Skoter!

Har haft så grymt kul idag att det finns inte, for och körde skoter med brorsan, Petter, Gustav och Melker. Riktigt kuligt var det. Vi var första bara och körde omkring typ, sen for vi till lövtjärn och grillade, och dit kom sen Jenny och Ida. Kan ju säga att jag inte körde fast nånting typ, jag tkr att jag kör bra men johan håller ju inte direkt med om det.. Men skit i han, jo jag lyckades också förstöra mina vantar. La dom visst lite för nära elden.. Sen när man kom hem för ett litet tag sen så hade morsan och farsan gjort semlor, så då fick man sitta och käka semlor och mjölk. Så sjukt gott.



Kan ju som säga att det var lite synd att man inte tog med systemkameran, då hade man fått några fina bilder.

Torsdag.

Känner ju som att torsdagar inte kan bli nå bättre, asså tre lektioner och sen slutar man halv 12!! Ändå gode så skönt. Idag har det varit sjukt roligt, drog in till Luleå med Pontus och Emma sen där träffade vi även Sanna. Asså ja Sanna.. vad ska jag säga, är så sjukt flummigt att vara med dig och så sjukt kul! Nä men den här dagen har varit hur bra som helst känner jag, även fast man inte kunnat sova inatt typ.. Blir att försöka lägga mig lite tidigare ikväll så att man orkar med fredagen, som btw är typ den jobbigaste dagen på hela veckan. Men skönt med helg ska det bli. Vet dock inte rikrigt vad jag ska göra men nånting kul blire säkert! Nu ska jag iaf försöka hinna läsa klart dom sista sidorna jag har kvar sen sova..


Ett fartyg i hamn är tryggt, men det är inte vad fartyg är byggda för.

Blev att gå på stan igen idag med Emma och Pontus, riktigt kuligt var det. Kom typ nyss hem och känner att jag är så sjukt trött, skulle inte vara helt fel att gå och lägga sig typ nu. Men tyvärr så måste man ju städa i fiskakvariet, det är ju bara så sjukt äckligt att det finns inte. Idag på skolan, elr sista passet som då är mentorstid, så skulle vi få veta vad vi fick för betyg på vemen. Så då satt man ju där och vänta i mer än en timma typ och ändå fick man inte veta vad man fick, såklart hade man suttit där helt i onödan. KUL ENS!! Och imorgon blire luleå med några härliga dudes, känner mig riktigt taggad. Shopping för hela slanten säger jag bara.


Saknar er så sjukt mycket!


cooolt


Hittade nyss den här braiga låten och den här söta bilden :)



<3

Min bästa och coola morbror <3


Don't let the silence do the talking

 

 

Underskatta inte dig själv

genom att jämföra dig med andra.

Det är våra olikheter som gör oss unika.


.,.,.,.,.,.

Nu säger jag godnatt elr nå..





Don't Want An Ending..

Every story has an end. But in life, every ending is just a new beginning.

Tårta e som gott

Dagen började med en lite skotertur med farsan och brorsan, lyckades förfrysa kinderna.. Men annars var det kul. Sen efter det så gick vi till mormor och morfar där vi blev bjudna på fika, eftersom att min finaste mormor fyller år. Så då var vi där och firade henne. Även Anders, Ewa och Linn var där. Kul var det också, nu har man då typ nyss kommit hem. Hade tänkt fara och träna i Sikfors men ids it fara dit så då blire att träna här hemma istället, sen hade jag tänkt sätta mig och spela nalta piano, det var som ett tag sen. Ska försöka läsa lite också, har två böcker att läsa till skolan. Tur att det är två bra böcker man får läsa då.




Kan it göra nå annat än att sakna dig..

Idag har jag inte gjort någonting vettigt, haft tråkigt och lyssnat på musik typ. Hade tänkt köra skoter idag, men när det är typ 30 minus så känns det inte spciellt lockande att göra det. Hoppas på bättre väder imorrn, hörde att det skulle bli varmare. Kan ju it göra nå annat än att älska vintern ändå, är så himla vackert ute att det finns inte.  


I'm alright..


.



Tyckte han var som rätt så bra.

Somna bredvid dig..

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Och jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
För jag får somna brevid dig

Here without you..

Då har man typ nyss kommit hem, idag har jag vart i skolan sen blev det stan med anna. Det var riktigt kul, saknar hon verkligen. Vi gick och fikade, vi satt ett ganska så bra tag och bara pratade. Kändes skönt att få prata med hon, för hon får mig verkligen att må bättre. Har lugnt den bästa och finaste vännen på jorden, är så himla glad att jag träffade hon. Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer, blir väl att bara vara hemma och dega i soffan. Har ju som varit borta hela veckan och gjort nånting så det ska väl bli skönt att vara hemma också. Men kul har det varit i veckan iaf, har så fina vänner som får mig att skratta och tänka på annat. Nu sitter jag och lyssnar på musik (som vanligt) och just nu är det three days grace, dom e riktigt bra. Dom tkr jag att ni ska lyssna på. Nä men ska väl gå och göra nå vettigt nu.

// Frida



Vart du än går, gå helhjärtat.


Miss you..

Då har man nyss käkat och lite sånt, slutade egentligen halv 12 idag men for och åkte skoter med pontus och gustav till typ halv 4 :) det var riktigt kul faktiskt. Roligt att åka med pontus, tyckte han körde som en dåre i början men sen blev det bara roligt :) Vi for förbi emma och var där ett tag, sen for vi till pontus igen och därifrån gick jag och mötte upp mamma och åkte hem. Senare ikväll blire gympa och förmodligen lite läxa.. Säkert tv också. Imorrn är det fredag, det ska blir skönt. Men har ingen aning om vad jag ska göra, blir väl kanske att vara hemma.

kram Frida


Promise me..

Har gått skola i tre dagar men det känns som en evighet.. Ingenting speciellt hände i skolan, våran spanskalärare var så snäll och fixa en extra lektion till oss som känner att vi behöver det.. Och med tanke på hur det gick på provet för mig så var det ganska så självklart att jag gick dit.. Idag blev det att fara till pontus och se klart filmen, sen såg vi en till efter den också. Åkte hem halv 6, sen när jag kom hem gick jag direkt upp till mormor och morfar och käkade palt. Jättegott var det, älskar mormors palt. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, är då sjukt trött iaf... Som vanligt. Sitter och lyssnar på musik och just nu är det ''Dead by april - promise me'' som spelas, får så underbara och fina minnen av den låten. Spelar den om och om igen och blir aldrig less den. Musik är nog det bästa som finns, finns låtar med texter som beskriver precis hur man mår och känner. Låtar som ger minnen, bra eller dåliga. Tror inte att det går en dag utan att jag lyssnar på musik.

Imorrn slutar man då typ halv 12, det är ju skönt och så.. Om man hade bott i Piteå och inte i arnemark! Nu är det så att bussen som jag ska åka hem med inte går förens 2 timmar efter, känns ju sjukt kul.. Men kanske går in en sväng till stan elr nå. Hittar säkert på någonting att göra, om jag frågar snällt kanske man kan fixa så att nån kommer och hämtar mig. Jaja.. får se vad som händer.

// Frida



 
          


En blå ängel

Dagen började segt, som vanligt. Känns som att det är någonting som saknas.. Och det är de också.. Men jaja. Dagen blev bättre efter lunch när vi hade idrott. Boxning stod på schemat och det var hur kul som helst, men sjukt jobbigt. Sen i slutet av dagen hade vi nk och känner mig ju ganska så stolt eftersom att jag hade värsta smartaste idén till labben som vi gjorde. Känner mig riktigt smart. Sen efter skolan for jag, gustav, emma och oscar hem till pontus och såg film. Riktigt kuligt var det, tur att jag har så fina vänner. Har alltid så roligt med er, har typ it skrattat söjn mkt på länge. Filmen hant vi inte se klart för vi skulle gå och äta, blå ängeln blev de. Och gott var det. Så imorrn blire nog kanske att se färdigt filmen. Åkte buss hem halv 8 och på bussen träffade jag sofia så vi satt och pratade hela vägen hem. Nu sitter jag här helt ensammen och lyssnar på musik, om jag inte hade haft musik hade det vart väldigt tråkigt. Men det har vart roligt idag, hoppas att det blir det imorrn också. Tar var dag som den kommer och tydligen så är det bästa att gå vidare.. Och det är de jag försöker göra just nu, men det är svårt.. Sjukt svårt..  Skulle bara vilja sätta mig på ett tåg, buss, flyg, vad som helst och bara fara här ifrån.. Men det ska jag inte göra.

Kram Frida

Världen är som en spegel. Allt blir vackrare när du ler.


Nothing lasts forever

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone




For my lover

Hej!
Första skoldagen efter lovet är över, kan inte säga att morgonen började så bra.. Hade jättesvårt att somna igår kväll och det fick jag äta upp i morse, var hur trött som helst. Hant iaf med bussen, skolan var inte rolig i början.. var bara ledsen, tänkte alldeles för mkt på tråkiga saker, ville bara hem. Sen när jag fick träffa alla kompisar som man inte träffat under lovet blev det mkt bättre. Iaf efter skolan så for jag, pontus, oscar, gustav, emma och linn in till stan. Kan ju säga att vägen dit var kul, fick åka på styret när pontus cyklade och oscar satt på pakethållaren. Slutade halvvägs ner i snödrivan. Sen blev det lite snökrig, förstår inte varför man ska kasta på mig, jag hade inte ens gjort nå!? Vi gick först och fikade och där efter lämnade emma och linn oss. Då fick jag gå själv med pojkarna, riktigt kul! Hittade ett svart linne och en bh (knallrosa) vet inte vad som hände, men dom övertalade mig att köpa den rosa. Och den var väl rätt snygg faktiskt. Kanske kan tänka mig att börja gilla rosa. Sen åkte jag med morsan hem halv 6, kom typ 10 minuter försent till zumban. Som btw var hur kul som helst!! Längtar tills nästa gång :) Det var typ allt jag har hunnit med idag.

Vi hörs / Frida

Själen skulle sakna regnbåge om inga tårar fanns.


Tired of being lonely

Då har man nyss käkat middag. Blev att fara in till öjebyn idag, bara för att komma bort ett tag. Var och såg film hos Gustav med han och joel, det var riktigt kul. Karate kid blev det, tyckte att den var ganska bra. Men gode så lång. Har en förmåga att bli less. Nu tror jag att ja ska gå en sväng till hockeyplan och se nalta gubbhockey. Har ju tänkt vara med någon gång, men tror inte det blir ikväll. Skola imorrn blir ju inte kul. Vill inte ens gå och lägga mig för då blir det fortare morgon.. Sen har jag haft svårt att sova dom senaste dagarna. Men från det ena till det andra så har jag anmält mig till jägarexamen, känner mig faktiskt riktigt taggad. Ska bli himla kul. Nä men om jag skulle dra mig ut då, så att jag inte missar det.

Ha det bra / Frida

...

Det finns människor som

kommer in i våra liv och lämnar det igen.

Det finns också människor som stannar en stund

och lämnar fotspår i våra hjärtan.

Och vi är aldrig mer de samma.


8 januari 2011

Idag har jag inte gjort så mkt, for en sväng med skotern. Johan påstår att om inte han hade följt med så hade jag aldrig kommit hem, eftersom att jag råkade köra fast 1 gång.. inte ens mkt. Sen när vi kom hem var det inte länge kvar tills familjen sundström kom hit på middag. Tack än en gång till sofia som hjälpte mig att fixa en blogg :)
Insåg nu också att det bara är en dag kvar till skolan börjar om och det är inte någonting jag ser fram emot.. känner mig inte ens i närheten till utvilad. Det känns heller inte som att det kommer bli någon mjukstart i skolan, vet ju att jag har ett omprov.. Men det är väl bara bita ihop, se det från den ljusa sidan. Men jag hoppas att den sista dagen på lovet blir superbra, vet inte vad jag ska hitta på än men vad som helst blir nog bra.
Men ni får ha en bra sista lovdag kram Frida


Första rubrik

Nu har jag äntligen skaffat blogg. Eftersom att jag är lite retarded så har jag fått hjälp av min söta vän sofia sundström, tkr att ni ska läsa hennes blogg också http://fiffisundstrom.blogg.se/ även fast hon är lite dålig på att uppdatera xD kan dock inte säga att jag kommer bli så mkt bättre på att göra de..
ha det bra / Frida



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0