Trött

Har inte gjort någonting speciellt idag, skola, tränat och sen nu degar jag i sängen framför tvn. Ska nog snart lägga mig och sova, är så sjukt trött. Måste ju orka upp imorrn också. sovgott


Lördag

Idag blev det skoter och städning för hela slanten, så sjukt härligt väder det har varit idag. Var ju som verkligen på tiden, skoter e ju typ det bästa som finns! Senare ikväll blire bio med några, kuligt ska det bli. Nu blir det snart att duscha, stinker rök. Har varit på älven och grillat, mysigt.

....

Drar ut och går, behöver komma bort ett litet tag iaf.. Sen blire att plugga, ingen idé egentligen kommer ändå faila känns det som.


bio

blev att gå på bio idag med några fina dudes, kuligt vare. Blev att se gullivers resor tror jag att den hette, bra var den iaf. Sitter just nu och lyssnar på musik, ska nog skå igång tvn. Blir nog att se scary movie 2, om jag inte minns helt fel så skulle den gå idag. Jaja får se, hare gött!

Life is a road and i want to keep going

We were strangers
Starting out on a journey
Never dreaming
What we'd have to go through
Now here we are
And I'm suddenly standing
At the beginning with you

No one told me
I was going to find you
Unexpected
What you did to my heart
When I lost hope
You were there to remind me
This is the start

Life is a road
And I want to keep going
Love is a river
I wanna keep flowing
Live is a road
Now and forever
Wonderful journey




tråååkigt

idag har jag inte gjort nåt speciellt annat än skola, träna och lite plugg också. Nu blire snart att sova. Sovgott!

smidigt

idag har man inte gjort speciellt mkt, har typ kört skoter hela dagen. Jennifer följde med och åkte, tror ni inte att man lyckas köra fast riktigt rejält. Blev tvungen att stanna en bil som for förbi för att få hjälp. Måste tacka dom snälla människorna som stannade och hjälpte, hade nog aldrig tagit oss lös annars. Sen körde jag skoter till sikfors och tränade, riktigt skönt faktiskt. Nu blire att plugga lite och ta det lugnt.

Rufus







Hittade några söta bilder på vovven vi hade, gillar inte att vi var tvungna sälja han..

torsdagar e bra tralallalala

Älskar ju att man slutar halv 12 på torsdagar, for med pontus, oscar, ruben och emma hem till oscar. Där spelade vi nåt roligt spel och sen när emma och ruben for så satte vi oss och såg film. Nån knasig film var det, mycket blod och sånt. Började typ må illa där ett tag, elr så inte. Sen gick jag och pontus till åström och sen vidare till stan. Sen åkte jag hem 20 i 4, nu snart ska jag fara och träna. Kanske ska plugga lite, men mest troligt inte.

Dag 08 – Ett ögonblick

Ett ögonblick.. jag vet inte riktigt, kan inte komma på något speciellt ögonblick. Kanske var när jag fick veta att vi skulle köpa en hund, tror aldrig att jag varit så glad som då. Skittråkigt att vi blev tvungna att sälja han sen.. Sådär, fick nog med två ögonblick, ett bra och ett dåligt.


Dag 07 – Min bästa vän

Jag har många fina och underbara vänner, men min bästa vän är Anna Nilsson. Har känt hon sen sexårs och jag kan berätta allt för henne, jag litar på henne. Saknar henne nu när vi inte går i samma klass, men även fast vi inte är med varann hela tiden så vet jag att hon alltid kommer finnas vid min sida. Jag kommer då alltid finnas här för henne om hon behöver mig. Har extremt många roliga och underbara minnen med henne, det kommer säkert bli många fler. Är så glad att jag träffade henne, hon betyder massor för mig. Skulle ha varit väldigt tungt utan henne. Jag älskar dig Anna, min bästa vän.




Dag 06 – Min dag

Dagen började kring 11 när jag steg upp, satte mig vid tvn ett tag. Senare käkade man lunch och sen körde man skoter till hockeyplan där farsan och några spolade. Sen for vi hem och nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart gå och duscha. Blir att fara till öjebyn ikväll och vara där till imorrn tror jag. Kommer bli kuligt. Jaja men ska dra mig bort från datorn nu.

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är väl ganska svårt att beskriva, när jag tänker på kärlek så tänker jag direkt fjärilar i magen. Elr att man vill vara med den här personen hela tiden. Kärlek finns ju bland familjen, vänner och djur mm.. Fast det e ju kanske inte riktigt samma kärlek, kanske mer en trygghet elr nå. Samma sak i ett förhållande så finns det trygghet också. Men ja jag vet inte. Nä men kärlek är någonting fint och underbart att känna. Typ den bästa känslan, att vara kär. Kan aldrig få nog av det. Har hunnit med att få uppleva den fina känslan, det e jag glad för.


Dag 04 – Det här åt jag i dag

Idag till frukost käkade jag yoghurt och macka, sen till lunch var det nån gul gryta och ris. Mellan det åt jag lite godis från kafeterian och nu till middag har jag ätit lasagne. Inte särskilt intressant men jaja..


Dag 03 – Mina föräldrar

Roland och Elisabeth Andersson heter min föräldrar, är typ dom bästa föräldrarna man kan tänkas ha. Klart att man kan bli arg och sånt på dom men dom vill ju bara ens bästa. Nu i efterhand kan man förstå varför dom säger och gör som dom gör. Dom som har gjort mig till den person jag är idag. Älskar min föräldrar över allt annat, dom finns alltid där för mig när jag behöver dom. Kan inte ha fått det bättre. 

Dag 02 – Det här gillar du

Nånting som jag gillar.. Det måste nog vara musik, det är typ det bästa jag vet. Finns massor med olika sorters musik som man kan lyssna på beroende på vilket humör man är på. När jag är nere då brukar jag alltid sätta mig och lyssna på musik, det får mig alltid på andra tankar. Sen brukar jag även sätta mig och spela piano, önskar att jag var hur bra som helst på det. Men ja.. det är väl bara att öva och öva. Det jag lyssnar på mest just nu är Staind, måste säga att dom e sjukt bra. Tkr verkligen att ni ska lyssna på dom. Sen gillar jag självklart alla mina vänner och min familj dom betyder allt för mig.


Dag 01 - Om mig

Frida Elisabeth Andersson heter jag, föddes den 27 januari 1994 alltså har jag nyss fyllt 17 år. Är väl en sån där lagomt knasig tjej tkr jag. Ibland önskar jag att man kunde förflyttas bakåt i tiden till när allt var så enkelt, inga bekymmer. Jag bor i Arnemark som jag själv tkr är typ den bästa byn man kan tänkas bo i. Skulle aldrig kunna tänka mig att bo i stan elr nå. Ja jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Är väl inte särskilt intressant egentligen.

Kan ju säga att det här var en rätt så knasig bild

blir väl en sån här sak också

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Det här gillar du
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Den snyggaste du vet
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad du skulle gjort om du vann mycket pengar?

Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kärlek
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Din favorit bild
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första känsla då du vaknar på morgonen
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Något du aldrig skulle gjort


alltså ändå söt


sjuk

Jo vaknade imorse och mådde skit, har ont typ överallt. Hosta, feber, frossa, ja vad mer ska man säga. Hoppas på att man mår bättre imorrn. Har då knarkat ipren typ, så mår lite bättre nu så här på eftermiddagen. Men jag känner att jag inte orkar göra nå typ, hade tänkt fara och köra skoter men he vart it.. Ska ju på första lektionen till jägarexamen imorrn, skulle ju vara lite kasst att missa den. Så ska fortsätta dega framför tvn/datorn.


Fredag!

jo igår var det hur kul som helst, tror att vi var 13 stycken som var här. Fick många fina presenter. Har ju typ dom roligaste kompisarna som finns. Nä men vi skrattade och åt massa onyttigt, flummade på som vanligt. Senare när alla farit hem så stannade Emma och Tova kvar och sov här, var väl vakna ett ganska så bra tag efter att alla farit hem. Satt och pratade och sånt, kuligt var de. Sen idag så vaknade vi, käkade frukost spelade lite piano och sånt. Sen när dom for hem så började jag känna mig så krasslig, så nu ligger man i soffan med huvudvärk och feber. Definitivt inte kul, tror man ska försöka sova ett tag. Kanske kommer bilder från igår lite senare. Jo sen blev man ju typ dränkt i vatten igår av söta gustav och alla som hjälpte till, såg inte riktigt vem det var eftersom all mascara for i ögonen och massa sånt. Men det var iaf hur kul som helst, tack till alla som kom och gjorde allt så himla roligt!

bilder









Dags för plugg, hej då

RSS 2.0