Onsdag

Idag är det onsdag och jag kan för en gångs skull säga att dagen har gått väldigt snabbt. Det har varit rätt så mycket folk idag så jag har hela tiden haft någonting att göra och på grund av allt folk vi har haft så känner jag mig helt slut just nu, har även fått ont i halsen så jag är rädd att en förkylning kan vara på g.. därför ska det bli skönt att få vara ledig imorrn. 
Det där hoppas jag på att få lära mig i Januari när jag och Nikke planerar att åka till Bali och stanna där i ungefär tre veckor, det enda som står emot är att plånkan kanske säger nej.. Men då vill jag åka någon annanstans! Jag vill bara resaresaresa och i september får jag lära känna kroatiens stränder i en vecka med min mor. Längtar! Puss hej

Jag Längtar

Sitter i sängen och har nyss vaknat, är inte alltför sugen på att åka och jobba idag. Ville bara ligga kvar och gosa med min underbara pojkvän som for och jobbade imorse.. 
 
Har lite svårt att förstå att om allt går som vi vill så får vi flytta in i våran lägga på lördag! Åh vad spännande det ska bli, men jag känner mig samtidigt lite ledsen över att fara från finaste Arnemark. 
 
Var i alla fall på ikea igår med min mor och jag shoppade lite grejer som vi kommer att behöva. Så nu tycker jag att det känns som att vi är redo, bara några saker kvar sen är vi väl hyffsat klara med shoppingen. 

HeJSAN

Tänkte bara titta in och säga att jag är tillbaka och att mitt liv e rätt bra nu. Nu är det dags att sova, puss och kram från mig och min fina.
 
 

Min Pojkvän..

..är inte riktigt som alla andra pojkvänner. Ibland kan han vara riktigt jobbig och irriterande. Han är väldigt duktig på att retas också, när han gör det brukar jag bli arg. Men även fast han ibland är jobbig eller retig så är han den finaste människan jag har träffat och att han är min gör saken bara bättre.

Niklas är min absolut bästa vän, för honom kan jag berätta allt mellan himmel och jord och jag litar på honom till tusen. Han finns alltid där när jag har det tungt och jobbigt och jag försöker finnas där för honom på samma sätt.

Det är dom små grejerna han gör som får mig att älska honom ännu mer. Bara att hoppa med stolen lite extra nära under frukosten och finnas där när det känns supertungt att åka till jobbet på morgonen, det är kärlek för mig. Godnattpussen och orden "Jag älskar dig" varje gång man ska lägga sig är det finaste jag vet.

Jag vet att jag inte alltid är lätt att vara med och att jag kanske är lite dålig på att visa hur mycket jag älskar dig, men jag älskar verkligen dig Niklas Lundkvist och det är dig jag vill spendera resten utav mina dagar med. Om bara två veckor så kommer vi bli sambos och det är de enda jag kan gå och tänka på, jag längtar så otroligt mycket till att få mötas utav jobbiga dig varje dag.
Det enda jag kan tänka på när jag inte är med dig, det är att få vara i dina armar och få en nikkekram.

Varför min pojkvän inte är som alla andra pojkvänner, det beror på att han är min och att det är jag aom älskar honom mest av allt.



.

Hejdå bloggen, föralltid.

Jag kommer alltid att finnas här för dig.

Jag längtar till  Augusti när jag har mitt sista pass på mitt nuvarande jobb, som jag just nu inte trivs alltför bra med. Jag längtar till Augusti när jag och Niklas får flytta ihop i lägenheten tillsammans och vi äntligen får bli sambos.
Jag längtar till Augusti när jag och Niklas har planerat en massa roligheter och jag äntligen har tid att göra någonting. 
 
Det finns så sjukt mycket jag längtar till just nu och jag hoppas verkligen att tiden går snabbt och att jag hittar något annat jobb till hösten. Har gjort mitt cv klart, men jag har ännu inte delat ut något. Så det måste jag göra väldigt snart känner jag! 
 
Förutom att jobba så spenderar jag så mycket tid jag kan på att umgås med min finaste kille eftersom att han är den som får mig att klara mig igenom hela jobbsituationen. Han peppar mig och stöttar mig på alla sätt och vis, han gör mig glad och jag känner mig hel när jag är med honom. Därför hoppas jag att du förstår Niklas, att jag alltid kommer att finnas här för dig så som du finns för mig. 
 
Hihi min gullegris för länge sen, tror till och med att det är första bilden som jag har på min snygging. 
 
 
 
 

RSS 2.0