Har klippt mitt hår kort och åkt lilla vasaloppet.


Tisdag

Hejhej, tänkte bara kika inoch säga att jag lever och mår för tillfället rätt bra. Haft en släng av ögoninflammation som nu håller på att gå mot sitt slut, hoppas det i alla fall! 
En glad nyhet är att jag på måndag ska påbörja en kurs som slutligen kommer göra mig till undersköterska. Kommer bli kul att ha någonting att göra på dagarna! Excited! 


Tillbaka till en kväll i Umeå med min fina. 

Isbil på isen idag, var skitkul bara så ni vet.


Fin dag på ett berg i Selsborg


F R E D À


Ser ni våran nya lampa i bakgrunden? Jag är alltså kär i den, bara så att ni vet. 
Idag har jag startat upp ett 6 månaders långt gymkort på korpen och även hunnit med ett träningspass. Varit och hälsat på mamma på jobbet och bokat in en klipptid till nästa vecka. Typ så har min dag sett ut hittills i alla fall. Vad annars då? Ja blir tacos till middag, jag är väldigt trött just nu och imorrn åker jag till arnemark och myser med familjen. 
Hörs hej! 

Finaste fjällen


Alla hjärtansdag blommor från min finaste.


Fifty shades of Grey med snyggingen till höger


Nytt

Har äntligen fått upp hyllan som jag köpte sist vi var till Ikea, vilket var ett tag sen. Sen mina nya vita gardiner som passade så bra i rummet och två nya lampor som jag har ställt på sängborden. Det blev finare än vad det ser ut på bilderna! Jag är nöjd!!!

Onsdag

Idag har jag jobbat och jobbat och nu vill jag typ bara sova. Men ska duscha och mysa med mamma och pappa först, för imorrn kommer min fina kille hem och då ska jag mysa med han i stan. 




finaste


Tisdag

Hejhej! Igår blev det en rätt slö dag egentligen, förutom en långprommis med Jenny på eftermiddagen och en sväng på stan gjorde jag inte många knop. Fick dock med mig nå nya gardiner till sovrummet, vita och fina. 

Imorse ringde dom från Norrfjärden och ville att jag skulle komma och jobba, så det gjorde jag. Ska få jobba resten av veckan också och det passade riktigt bra nu när man är så fattig, hehe....... 


Norgebild. 

Finafina Thailand


En helg i Tjärnberg

Kan konstatera att det har kommit sjukt mycket snö den senaste tiden och att vi har haft det supermysigt i Tjärnberg trots snöstorm. 

femte februari

Lördagsbilder!  
Idag har jag hunnit med att tvätta och städa lägenheten. Har även varit på laitis med Jenny och styrt upp nå olja typ. Nu väntar jag på att Nikke ska komma hem så vi kan göra nå käk. Imorrn åker vi till fjällen! Wihoo, puss hejs 


Fjärde februari

Hejhej på dig lilla bloggis! Idag är det onsdag och såhär ser jag och min kille ut. 
Har varit en bra dag idag faktiskt. For och tränade med Jenny på korpen imorse, vilket inte var bra eftersom att jag bara får ännu mer beslutsångest över vart jag ska starta ett träningskort.. Men kul var det och det känns som att jag kommer ha träningsvärk imorrn. Har även varit med Tova och vi har ätit sen lunch och varit på carlings där vi shoppade på rean. På uppdrag av Nikke köpte jag sex stycken långärmade tröjor åt han därifrån, snygg var han i varenda en! Jag och Tova hant också med att baka en långpanna med falsk tosca, sjukt goootttt!! 
Nu har jag och Nikke nyss ätit middag och städat undan, vilket är lika med kvällsmys i soffan. Puss på er! 

tredje februari

Idag har jag varit på stan och använt lite av ett presentkort på gina tricot som jag fick i födelsedagspresent. Var också förbi på indiska och köpte nån typ av parfym som man ska ställa i rummet för att det ska börja lukta gott! Har bakat lite sommarkaka också bara för att det är Nikkes favorit.
När Nikke kom hem så gjorde vi middag från våran matkasse från Coop och det blev riktigt gott faktiskt!  Även fast det var fisk ;) Efter middagen så for vi till grisberget och åkte 2,3 km. Det gick bra, fast behöver nog styra upp vallan lite. Gled sjukt dåligt! 

RSS 2.0