Testat mina nya träningskläder idag


27 Januari

Vill typ inte att dagen ska ta slut, kanske låter lite barnsligt egentligen. Men när man får välja vars man ska äta middag och att man får lite extra mycket kramar och sånt av familjen, då är det en bra dag. 

Idag blev jag 21 och då får man äta god mat


Idag städar jag, läser bok och ser Lost


Saknar min kille lite grann


Fredag

Idag har jag lunchat med mamma på challenge, riktigt gott var det! Har hunnit fika med Gustav och Jenny också, även Anna kom förbi en snabbis! Med klocka har jag blivit också, jag är kär i den. Ikväll går jag och Nikke på bio och ser Taken 3, hoppas den är bra. Ska nog köpa popcorn också. 

Lite avundsjuk är jag också på min finaste Tova som åker till USA idag. Men det är hon värd! Hoppas du får det jättebra, love u!

Bilder i brevlådan idag


Tisdag

Sover i Arnemark i veckan för att få lite kärlek och mat. Har varit duktig och städat typ hela huset också och då förtjänar man mat. Ikväll ska jag på innebandy, blir skönt att få röra på sig ordentligt! 
 
Random bild från Thailand.

2014

Kan på riktigt säga att 2014 har varit ett bra år. Har hunnit fylla 20 år och det innebär ju såklart systemet för första gången. Inte nu för att det har varit den största höjdpunkten ;) 
 
* Jag fick dykcertifikat av Nikke i födelsedagspresent så vi hängde mest i Älvsbyns simbassäng i början av året, och i början på maj hade vi uppdyk i Norge. Det var en upplevelse vill jag lova, en riktigt bra en. 
 
* Jag och Nikke har varit i fjällen där vi har tältat och fiskat och kört skoter. Bara haft det sådär riktigt bra. Vi besökte även Stockholm över en helg och jag tror att jag blev lite småkär i storstadslivet. Vill alltså åka dit igen nån helg. 
 
* 2014 har också varit ett riktigt festivalår för mig. Jag och Nikke har varit på både Bråvalla festivalen och Brännbollsyran. Sen även PDOL också! Bråvalla var helt galet. På riktigt helt galet. Jag kan på riktigt säga att jag har sett Iron Maiden live och det är bara så sjukt coolt. Såg ju såklart en massa andra också, typ som Kings of Leon, Lana Del Rey, Dropkick Murphys och typ tusen till. Brännbollsyran var också bra, fick bo första natten i en minisvit och det var helt galet lyxigt, jacuzzi och grejer på rummet. Det vill man gärna göra om vill jag lova. Till sist PDOL som jag tror har varit den bästa på länge. Var med på gummibåts racet och det var helt underbart härligt. Sen bara alla mina fina kompisar som jag fick vara med och det underbara vädret gjorde nog PDOL till den bästa festivalen. 
 
* Får ju inte glömma att jag fick världensbästa jobb i februari, personlig assistent åt världensbästa tjej. Jobbet räckte ända fram till juni men jag fick vikariera på förskolan, som jag också fick jobba på ibland, mycket längre! 
 
* Den största händelsen måste nog vara min första resa till Thailand. Trodde faktiskt inte att jag skulle åka dit nångång, men så blev det, och jag ångrar inte en sekund. Jag och Nikke hade det hur bra som helst och jag vill bara åka dit igen och igen! Hant ju inte ens se hälften av allt som finns att se där på dom tre veckorna vi var där. Nä längtar bara tills nästa resa. 
 
Ja alltså det där är ju bara några av alla roliga grejer jag har haft för mig år 2014. Jag tror att sommarvärmen som vi har haft, har bidragit till att det har varit en utav dom bättre somrarna på länge. Även alla mina fina vänner som jag har runt omkring mig, tack för att ni finns och för att ni har gjort 2014 till ett år att minnas med ett leende på läpparna. 
 
 
 
 

Hej?

Har inte alls varit så aktiv här den senaste tiden, ska bättra mig! 
Tänkte göra nån typ av sammanfattning av 2014 nån dag, vi går väl se när det blir. 

En fikabild från idag får ni i alla fall.


RSS 2.0