-torsdag

Idag har jag varit i skolan och lärt mig lite grann om matspjälkningen. Sen har jag varit till Skellefteå med Jenny och shoppat. Nu ska jag äta middag. 


-onsdag

Helgen blev skitabra, hängde i Arnemark hela tiden och var även en sväng till Fiskefestivalen i Sikfors och det var riktigt kul. Nu missa ni nå, ni som it var där! Sköt lite lerduvor med Pappa och Johan på söndagen och det gick faktiskt bra med tanke på hur länge sen det var jag sköt. Så tummen upp till mig själv.

Min personliga tränare (Jenny) har gjort ett kostschema åt mig som jag har börjat på nu i veckan. Målet är att tappa nått kilo och bli nöjd med min kropp. Så veckan har bestått av ganska mycket träning hittils i alla fall och även fast träningsvärk gör så sjukt ont så är jag glad att jag har det, då vet jag att jag gör nå bra. 
 
Igår så var jag på bio med Anja och Jenny och såg The hot pursuit, sevärd film men kanske inte på bio. Efter bion så kom Ante förbi en sväng och vi såg ännu en film och chillade lite. Trevlig kväll helt enkelt. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Tränade ben med Jenny imorse och efter det så har jag som bara legat i soffan och tagit det lugnt, sånt får man göra när det är skitväder och när man har lite ont i halsen. Tvättat en hel hög med kläder har jag dock gjort, skönt att få bort det. 
 
Vill åka utomlands nu, helst igår.

-fredag

Tränat med Jenny nu på morgonen, kom nyss hem alltså. Dålig fantasi gällande lunch så blir väl nå enkelt och snabbt. Men först ska jag göra ingenting en liten stund. Vet inte riktigt vad som händer i helgen eftersom att det aldrig blir som man har tänkt sig. Hejrå 

-torsdag

Var och såg Pitch Perfect 2 i tisdags, sjukt bra film! Bara så att ni vet. Igår var jag i skolan en stund sen for jag och min vän Jenny till Luleå för lite shopping och lite lunch på waldorf. En bra dag helt enkelt. Idag har jag också varit i skolan en sväng och sen även varit på gymmet med Jenny. En prommis på 7 km har jag också hunnit med såhär innan middagen. 
Nu ser jag lite vamps och tar det lugnt, ska försöka plugga men var inte så jättesugen på just det idag. Vi får väl se vad som händer, hörshej.
 
 
 

-måndag

Praktiken är slut och fyra veckor har gått hur snabbt som helst. Ungefär lika snabbt som den här helgen. Började helgen med en familjepizza från Ronjas, nån cider och lite NHL/kortspel med Gustav Nikke och Jenny. En bra kväll helt enkelt. 
Har också haft en liten fest här i lördags med lite grillning och bra kompisar. Avrundade helgen med en riktig slappardag med film och mys. 
Hoppas ni får en bra vecka, hörshej.
 
 

-onsdag

Onsdag idag och jag har varit på praktiken hela dagen, endast två dagar kvar sen är jag klar!! 
Har hunnit vara till fjällen en sväng sen jag skrev sist och typ såhär bra väder hade vi hela tiden. 
 
Nu sitter jag och ser lite vamps och väntar på Nikke. Vi ska äta tacos bara så ni vet. 
 
 
 
 

RSS 2.0