Torsdag!

Kom hem för ett tag sen från sista dagen i skolan, känns grymt! Försöker att packa men vet som inte vad jag ska ha med mig för nå, har så svårt att välja :( längtar tills Niklas kommer hit så han får vara lite smakråd. 

Top Model Arnemark

Jag ba posar för att få en bra bild.






Today I am Happy

Och bara sådär var den absolut sista uppgiften inlämnad, skåpet någorlunda tömt, studentveckan planerad och jag är så himla glad just nu! All stress bara försvann så fort jag tog fram resväskan för att börja packa tills på fredag när vi faktiskt åker, det är först nu jag verkligen kan förstå att det är på riktigt, 12,04 den 7 Juni 2013 springer jag och min kära klass ut mot nya äventyr och möjligheter och jag kan inte vara mer än nöjd över min tid på strömbacka. Jag tog mig faktiskt igenom, trots alla jobbiga stunder som jag har haft. Ni får en bild på en glad Frida idag.
 

 
 
 

Jippsi!

YAY, skickade just in filosofin! Det firar vi i Älvsbyn med min myskille, pusshej.
 

Det går bra nu

Solen ba skiner genom fönstret liksom och ja sitter inne :( Nä men är ungefär en halv sida från att bli klar med min filosofiuppgift, så det känns bra i alla fall! Nä nu ska jag ta mina sista krafter och försöka bli klar. 

Tisdag



Önskar att jag och min pojkvän fick ligga kvar och mysa.. men får fara hem och sova nån timme till själv helt enkelt

Om 4 dagar sitt jag och mina två favoriter på planet till Turkiet, SHIET!!

Ja ba sitter här och myser liksom, med glass och allt! Fick ihop typ 2 sidor idag på mitt filosofiarbete och det känns grymt, nu är jag verkligen på g! Hade tänkt skriva lite nu när jag kom hem också, men jag fastnade framför lite OTH och glass istället. NOMNOM. Hade tänkt försöka lura hit min pojkvän också, då hade dagen slutat perfekt. Så komsi komsi min fina så får du glass:)) 
Vi hade iaf jättemysigt igår, jag och Nikke. Vi gungade och åt mjukglass i solskenet och mös gjorde vi också såklart. Nu ska jag äta lite mer glass och vara lite duktig. 
 
Idag kör jag på en Nikketröjja, konstigt uppsatt hår och inga byxor.
 
 

Free Fallin

Hittils idag har jag solat som en tok, testat min båt i tjärn och nu försöker jag vara duktig och plugga men vill egentligen bara gå ut! Skriver ett sommarprat till litterärgestaltning och i detta sommarprat så planerar jag min önskeresa till USA. Vad jag ska ha för nå musik i min hyrbil när jag kör där på de amerikanska vägarna, vilka delstater jag ska köra genom, samt all surfing och alla sevärdheter som finns att kolla på. Jag blir så otroligt sugen att jag inte vet vars jag ska ta vägen. 
 
Grand Canyon, ett utav ställena jag har i mitt sommarprat.

.

Haft en riktigt mysig kväll. Nu hade jag tänkt sova bort hela söndagen eftersom att jag inte gillar söndagar.



2013-05-18

Har varit grymt kul att få spendera lite tid med Tova, hon får mig alltid på så mycket bättre humör. Igår kväll pratade vi verkligen om allt och inget, vilket verkligen behövdes för lilla jag. Sen gick vi int till stan, köpte lite gotta, gick hem (vi fick skjuts av gustav halva vägen) och såg film. Imorse när vi vakna så satte vi oss på våra hojjar och cyklade iväg till stan. Innan jag slutligen skulle cykla hem så hant jag förbi ica och fixa lite grejs till ikväll när det är dags för eurovision night i sommarstugan med fina personer. Hant även träffa Pontus innan jag for och hälsa på hans gullehund. Nu har jag nyduschat och snart ätit upp det sista utav mitt godis och har ingen aning om vad jag ska göra. 
 

Slut på krafter.

Nu sitter jag här, nyss sett det sista avsnittet vamps för den här säsongen. Tårarna lyckades tränga sig fram igen och jag är less, less på att må såhär och jag tror att det beror på mina nya p-piller. Dom har bara lyckats få mig mindre arg men mer ledsen och lipig. Jag saknar min pojkvän som jag inte ska träffa på hela helgen och jag längtar tills jag får fara härifrån. Jag orkar inte med längre, jag är helt slut och det är ingen som förstår. 

Sol utan glädje

 
 
                                       
Spenderat några timmar i solen med dessa grabbar bara för att få tänka på någonting annat när livet suger och man känner sig otillräcklig. Åker till min finaste tjej Tova ikväll och sover där tills imorrn. 

.

Kan ingen få stopp på mina tårar, jag kan då inte det.

Ingen bra dag.

Fryser, kallsvettas, gråter för ingenting och mår dåligt. Även om vi bara har en lektion imorgon så räcker det inte för att få mig att må nå bättre. Är nog bara stressad över allting, absolut allting. 

Inget mer tal!

Gjort bort talet idag och jag är faktiskt rätt nöjd med hur det blev i slutändan. Lyckades få ihop mina 4 min och jag kände mig inte alltför nervös. Tråkigt att nervositeten börjar släppa nu i trean.. Har även fixat balbiljetter och nu känns det nära, åker ju till turkland nästa fredag!!
 
Nu när jag sitter och ska skriva på min power point så var allting som jag har skrivit tidigare idag borta, så nu blev jag tvungen att skriva allting en gång till. Så ingenting nytt blev det för nu måste jag snart fara till havsbadet och göra någonting som jag inte vet vad det är.
Ikväll kommer iaf min älsklings kille hem till mig, så då får han hjälpa till och skriva. Brabra.
 

Tisdag

Jag blir ledsen när det inte är någon som läser min blogg och jag blir ledsen över att vi ska hålla tal imorrn. Känns dock skönt att jag bytte ämne att prata om för nu är jag nästan klar med talet, bara det sista kvar och lite småfix.  
 
Varit och röntgat mig idag så då får vi se hur det blir med det. kändes jobbigt att behöva åka till havsbadet imorrn också, jag har inte alls tid med det just nu. 
 
 

.

Hej jag hatar bussarna som aldrig går i tid, vilket leder till att jag missar dom. 

Mitt Hjärta




Shiet, 12 dagar kvar!!

Glömde skriva att pappa fyllde år i onsdags och mamma i torsdags. Så dom firade vi med födelsedags fika här hemma hos oss med mormor och morfar och Anders Ewa och Linn och Niklas såklart! På kvällen så bjöd jag, Johan och Nikke, mamma och pappa på trerättersmiddag som blev grymt god! 
I fredags så var jag och Nikke till stan en sväng på dagen, vi for förbi wallstens och kollade runt lite. På kvällen blev det skräckfilm på bio, som att jag ångrade mig efter ett tag. Igår var vi ute och spelade lite kubb, cyklade och lite sånt. Sen kom även Rocky hit som vi ska ta hand om nu när famlijen Sundström är bortresta, rocky är då en stor men väldigt söt hund som tycker om att sitta i knät. På kvällen så for jag, Nikke och Hampe och bowlade. 
 
Idag så har jag städat på firman, varit ut på en långpromenad med pappa och Rocky, städat mitt rum och bytt sängkläder, varit ut och sprungit och just nu sitter jag och ser lite tv och hade tänkt börja skriva på talet.. blää är verkligen inte sugen på att hålla något tal. 
 
Jag känner att det kommer bli en händelserik vecka, men samtidigt jobbig. Ska som sagt skriva tal, göra en presentation och sen måste jag verkligen börja med filosofin som ska vara klar nästa torsdag. Imorgon så ska jag även och testa balfrisyren, det ska bli roligt men är samtidigt lite osäker på vad jag vill ha så det måste jag bestämma till imorrn. Nä nu ska jag antingen göra nå vettigt eller så inte. 
 

Så kan det vara.

Konstigt hur snabbt humöret ändras. Nu känner jag mig inte alls sugen på att ha kvar den här skitbloggen. Därför tror jag att ja ska skita i den ett tag. 

Home

Nu e jag hemma from tha school. Varit och solat med Emma och shoppat mat med Johan. Blev just klar med min berättelse och jag är glad men hungrig. Funderar på att börja skriva på filosofin men det vet jag inte om jag orkar just nu, ska inte döda glädjen så snabbt. Hörshej.

Tokkompisar!


Tisdag

Gjort klart en redivisning i engelska idag och det kändes skönt. Nu hade jag tänkt bli klar med min babel historia, vet faktiskt hur jag ska skriva nu när jag är inne på det sista och det känns skönt att jag snart är klar med den. Hade bara tänkt se klart One tree hill innan jag börjar. 
 
Var ute och sprang igår och idag hade jag också tänkt göra någonting aktivt. Får se vad jag hittar på! Går bara halvdag imorgon vilket gör mig väldigt glad. 

Idag är det ingen bra dag

Jag har slut på ideér till min skitberättelse och jag är så otroligt less på allt som har med skolan att göra, jag vill bara kräkas. Känner mig stressad över allt och jag är trött och slut, kan det inte bara ta slut nu. Varför kan inte allt bara flyta på som ett rinnande vatten, varför ska allting vara så svårt? 
 
Även fast det känns hur skönt som helst att man kan räkna ut på fingrarna hur många dagar det är kvar tills allt det här är slut, så känns det bara jobbigt. Glad är jag över att ja har fått jobb, men ledsen är jag över att jag inte kommer få någon som helst tid till att göra någonting roligt. Är jag verkligen redo för att ta klivet in i vuxenlivet? Jag börjar faktiskt tvivla nu.
 
 

Idag är det torsdag

Idag snöar det och är skittråkigt väder, vilket kommer passa bra eftersom att jag ska spendera så mycket tid jag kan och orkar på att plugga idag. 
 
Dom ringde nyss från havsbadet angående ett möte där vi eventuellt kommer att få veta hur vi ska jobba i sommar också var det lite mer grejer också. Ska även ha en utbildning med hjärt och lungräddning, kändes jobbigt att den blev mitt i studentveckan.. men det får gå ändå. Nu ska jag åka till skolan, hörshej.

1 Maj är det idag och samtidigt är det 23 dagar kvar tills vi åker till Turkiet!

Kvällen blev ändå lyckad igår, det blev som sagt väldigt roligt när jag väl kom dit. 
 
Vi började kvällen med grillning och lite bus hos Jocke och senare på kvällen så for vi in till Öjebyn till Sanna och slutligen for vi till kalles. 
 
Idag har jag och Nikke bara myst på, både inne och ute i det sköna vädret. Vi gick upp till älvsbyvägen och kollade på alla motorcyklar som for förbi och sen har vi bara tagit det lugnt. Han for för en liten stund sen och nu hade jag tänkt ta tag i lite plugg. 
 
Bara för att Niklas är den finaste personen jag vet, så får han vara med på många bilder. 

RSS 2.0