Mysig kväll vid havsbadet med Nikke och minigolf ⛳


Det var en bra midsommar i år


En fin kväll, en fin kille.

 

-söndagsupdate

Min bror tog studenten i fredags och jag är superstolt över honom! Han var så stilig. 
Annars så har jag och nikke varit på middag hos Jenny och Danne där vi åt god mat och spelade lite kubb. 
Köpt ny matta till vardagsrummet har jag också gjort och det blev jättefint!! Igår hängde jag med fina tjejer, först på nodo och sen slutligen på stat. Riktigt kul var det. 
Idag har vi tvättat, chillart och varit på utflykt till eliasgrottan, bra dag helt enkelt. Nu ska vi snart äta lite middag och sen blir det myskväll. 

-tisdag

Såhär snygga var min bror och hans baldejt idag! 
 
Om man blir avundsjuk på alla som får gå på bal och ta studenten, vill också!! 
Har i alla fall varit med Tova idag och igår kväll, hon kom och sov med mig och imorse var vi ut på en prommis och sen luncha vi på Thai Garden. Städat läggan har jag hunnit med också innan alla kom hit och hängde innan dom drog iväg till balen som jag sen också har varit och kollat på. 
Ska hämta Johan ikväll och sen köra till Arnemark och sova där. Blir en bra kväll, pusshej.
 

-måndag

Veckorna bara susar förbi och det är helt sjukt att det redan är juni och att min lillebror tar studenten på fredag!!! Önskar att jag fick ta studenten igen eftersom att det typ är den bästa dagen i ens liv. 
 
Nä men en bra helg har jag och min kille haft, vi har varit på fest i Arnemark, chillat, varit på bio och lite sånt. Idag har jag hunnit vara till biblioteket och pluggat med några klasskompisar, samt handlat mat inför mina matlådor som jag ska börja göra på ett tag. Ska försöka skriva på en skoluppgift en stund också, men det går it så bra. Är så sjukt trött. 
 

-onsdag

Provet som jag gjorde igår gick nästan lite för bra, så gick säkert asdåligt egentligen. Nä men jag får hoppas på det bästa.
Idag har jag varit på stan och köpt en till blomlåda till balkongen och även en stor ljuslykta från Mio. Min vän Sanna har jag också hunnit träffa en snabbis, det var kul. 
Ikväll ska jag mamma och Johan fara och se på Linns must-konsert. Hejrå 

-måndag

 
Såhär mycket gotta har jag ätit ikväll med Jenny medans vi har pluggat, var helt okej ändå! 
 
Nu sitter jag här igen och försöker komma på var jag har gjort sen jag skrev sist, det är it alltid så lätt ska ni veta. Men i fredags var vi och åt middag på järnspisen med Jenny och Danne och det var riktigt gott vill jag lova. Sen i lördags så åkte vi till Arnemark och firade lite mors-dag eftersom att pappa jobbade i söndags. Utöver den goda maten så hant vi även med att skjuta lite lerduvor och fiska i älven, bra dag helt enkelt. Igår så åkte vi till Älvsbyn och hälsade på Nikkes föräldrar och lite sånt. 
 
Imorgon har jag prov och jag är nervös, så håll tummarna för mig. Nu ska jag lägga mig i sängen utan min älskling och försöka sova, tycker ej om när han är borta.

RSS 2.0