Fin dag ute i skogen




Helg och ny vecka

Hej på er! Tänkte summera helgen som har varit lite kort. I fredags så var Nikke ledig från jobbet så vi låg hemma hela dagen och tog det lugnt. På kvällen så for vi och såg the maze runner med ante. Riktigt bra film måste jag säga!

I lördags så for vi ut och cyklade en sväng och sen på kvällen hängde vi med Danne och Jenny, vi käkade gomiddag och spelade spel.

Söndag blev det rätt lugnt. Vi for till Älvsbyn så att jag fick städa medans Nikke kollade på båten lite grann. 

Igår tvättade jag kläder, såg lite serier och var på zumba med mamma. 
Ikväll blir det innebandy också ska jag väl måla mormor och morfars dörr innan det. Får se vad jag mer hittar på. 
Nu ska det tränas!! 


Idag ska jag luncha och fika med fina människor




Hejsan

Idag har jag och mamma inte gjort alltför mycket, var utgå en promenad och sen har vi gett varann massage. Grymt skönt! Har också ansökt till skola, sjuksköterskeprogrammet blir det och jag känner mig faktiskt sjukt taggad! 

Ikväll åker jag tillbaka till stan eftersom att min kille kanske kommer hem och då har jag tänkt mysa med honom ❤️ se ph ska jag också göra! 



Den här killen alltså








Bra dag!

Igår for jag och min vän Jenny på en shoppingtur till Luleå. Kan säga att det var riktigt kul! Sen när jag kom hem så fixade jag och Nikke nå middag, lövbiffsrullader nomnom, och sen gick jag och Jenny ut på en promenad tillsammans. Vi gick typ väldigt långt, typ 6! Solade gjorde vi också. 

Idag blir det nog hem till Arne eftersom att Nikke for bort och jobbade imorse 😞



September 7

Har haft en bra helg faktiskt. Varit på bio, åkt lite båt och druckit pyttelite alkohol med två fina tjejer. Kan som inte bli sådär jättemycket bättre tror ja.

Imorrn ska jag jobba och Nikke far i vanlig ordning till Gällevare. Hatar Gällevare.. tack och adjö.




Saknar Dig

Alltså finns det nå värre än att behöva sova utan sin kille när det är såhär mörkt och kallt? Nej jag tror faktiskt inte det,  kom hem Niklas jag saknar dina varma kramar...





När allt man vill är att mysa lite till



Så var helgen över och min finaste kille har åkt iväg för att jobba.. Känns faktiskt extra tråkigt just idag, vet bara inte varför. 

Började i alla fall se Orange is the new black imorse och den verkar faktiskt rätt bra ändå! 
Sen ikväll blir det Idol och Paradise Hotel med Jenny, kommer bli mysigt. Vi kanske äter glass också. Hihi. 





RSS 2.0