.


Måndag

Varit med Gustav och bakat chokladmuffins, skitgoda blev dom! Nu ska jag snart gå till mormor och morfar åh käka lite palt, gott det också.

“Wait.”

Varit ute en sväng med Sofia och Robin, härligt var det när man it har varit ute på hela dagen! Nu blir det att dega framför tvn och sen sova, får se vad man ska hitta på imorrn. Galet skönt att ha lov!!

The perfect love story

Har nyss sett klart '' Letters To Juliet'', en riktigt fin kärleksfilm. Man blir galet varm i hjärtat av att se den.


Congratzz

Tänkte bara säga grattis till min bästa lillebror som idag fyller 15 år, grattis!

.

Kom på delad första plats med gustav, det e tjockt bra! Nu blir det godnatt för min del.

Fredag

Äntligen så är det lov, så grymt skönt! Kvällen kommer att spenderas med mina fina vänner i bowlinghallen, taggar till tusen. Känns som att det kommer gå bra för mig ikväll!


Skooola

Nu bär det iväg till skolan, sista dagen och sen är det lov!! Detta kommer bli en bra dag, pusshej!

“You can't stay in your corner of the Forest waiting for others to come to you. You have to go to them sometimes.”

Myspyst med Niklas efter skolan, och nu slutar min näst sista dag innan lovet, godnatt.

“Promise me you'll never forget me, because if I thought you would, I'd never leave.”

Dagen idag har varit helt okej faktiskt. Hade med mig fika tillsammans med Victoria som vi bjöd på under mentorstiden, vart kvar rätt så mycket fika som jag sen efter skolan gick med till pappa på hans jobb. Glad vart han åt det, även hans jobbarkompisar.
Gjorde omprovet idag i matte, gick hyfsat bra. Hoppashoppas på att inte behöva göra om det igen!
Var på en galet bra föreläsning idag med Tomas Fogdö, rekomenderar verkligen att ni ska fara och lyssna på han om ni får tillfälle.
När jag kom hem så vart det middag hos mormor och morfar, lika gott som vanligt kan jag säga. Sen har jag pluggat som en tok, skrivit klart en recension och nu försöker jag få någonting gjort på min nk-inlämning. Det går framåt, känns verkligen skönt att det är två dagar skola kvar och sen lov. Som att jag ska göra mycket kul under lovet!
Nu blir det lite mer nk, sensenare Grey's och sensensenare sova.
Nog vart man lite småsugen på Mallorca igen.

“If there ever comes a day when we can't be together keep me in your heart, I'll stay there forever”

Mattestugan imorse var väl ingen höjdare, men jag fick iaf grejer gjort! Så nu är det bara att plugga lite till inför omprovet imorrn, wish me luck!
Var på studiebesök idag på ambulansen och min pappa var den som visade oss runt, var riktigt intressant. Även fast jag har varit där inne så många gånger var det ändå kul! Nu ser jag top model, senare blir det duschen och förhoppningsvis lite plugg. Hade tänkt göra en tidig kväll också, hade varit grymt skönt.

“If you live to be 100, I hope I live to be 100 minus 1 day, so I never have to live without you.” - Winnie the Pooh

Suttit och läst en massa citat från Nalle Puh, så himla fina. Ni kommer få se en hel del av dom här på min blogg framöver kan jag säga. Tänkte säga att jag börjar med plugget nu och slutar inom en snar framtid, då blir det godnatt. Ska stiga upp tidigt imorrn, även fast jag har sovmorgon, för att gå på mattestugan. Vill helst klara mitt matteomprov på onsdag.
Sen säger jag förlåt för dom bildlösa inläggen, men har inga nya bilder alls att lägga in..

Nobody's perfect.

Redovisningarna idag gick faktiskt bra, är nöjd iaf! Nu blire lite musik och kanske lite plugg, får se om jag ids.
Som att jag har humörsvängningar deluxe alltså, varit hur glad som helst idag och nu känns allt bara piss. Eller allt känns inte piss, men det mesta iaf!
Har jag sagt att jag tippade med stolen idag? Sjukt galet, Emma räddade mig dock från en hård smäll i golvet. Tack Emma för det!
''Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.''



Måndag

Hur trött som helst beger jag mig mot bussen. Taggar inte redovisning idag, men hoppas på att det går bra! Skriver maybe later.

Filmtips!

Har nyss sett klart filmen Felon, rekomenderar den starkt!

<3

Min finaste Niklas kom hit och lyfte mitt humör denna söndag, älskar dig mest.

söndag

Hatar verkligen söndagar, dom suger stenhårt. Dagen kommer mest troligt bestå av plugg och sen träna ikväll, gör inte saken mycket bättre.

vad är felet

sugig lördagskväll som har bestått av plugg och tröstätande av choklad. avrundar nu med att lägga mig i sängen även fast jag inte är ett dugg trött.

Cry me a river

Nyss gjort klart min uppsats om bröstcancer, kändes skönt att ha det bortgjort. Nu blir det kanske lite film elr någonting, pusshej.

.

Första dagen i skolan på länge känns det som. Idrotten idag var hur kul som helst, skridskor stod på schemat. Har lyckats med ett och annat blåmärke här och där, lätt värt det. Sen var det ju första gången man provade på att åka skridskor inomhus!
När jag kom hem så började jag och pappa bygga ihop min nya bäddsoffa som jag har fått, skulle försöka själv också. Det gick ett tag iaf! Snyggt blev det också.
Har även hunnit träna efter middagen också i Sikfors, härligt det med. Nu är det criminal minds och sängen som står på schemat.

ok

far och tränar.

I don't want to be

Sjuk tjej som börjar bli lite rastlös och less på hosta och halsont! Känner mig inte helt frisk när jag verkligen reflekterar över vad det är för musik jag lyssnar på. En låt där texten lyder ''put your ass up in the air'' spelas och det känns inte helt okej!
Har iaf suttit den större tiden idag med min ''uppsats'' om bröstcancer och även andra cancerformer. Inget speciellt roligt ämne att hålla på med, men jag tycker det är väldigt intressant. Enda bra valet jag gjorde i skolan var att välja medicinsk grundkurs.

.

Ni kommer att bli tilltufsade av livet någon gång, ni kommer att känna er trasiga och kantstötta. Men ni behåller fortfarande ert värde. För människor i er omgivning är ni ovärderliga. Ert människovärde kommer inte från vad ni gör eller vad ni kan - utan från vilka ni är.

Att gå genom livet och underskatta sig själv,
är som att köra bil med handbromsen åtdragen.

So let us show the world that the Love is strong.


.

Idag är det tydligen söndag, suger stenhårt. Niklas sov iaf här inatt, mysigt. Och en galen sovmorgon tog vi, hur skönt som helst. Nu lyssnar jag på lite musik och slöar i soffan. Orkar inte göra någonting vettigt idag alls tror ja.
Love this song.

Galet

Måste bara berätta vilken händig tjej jag är! Jag bytte två däck på bilen i fredags med lite hjälp av pappa. Så nu kan jag det, kändes som att det var någonting bra att kunna. Stolt tjej!

A walk to remember

Tjohej! Igår var vi på födelsedagsmiddag hos Anders, Ewa och Linn. Mysigt var det, Niklas var också med och han sov här till idag.
Åkte in till stan med Niklas, Marcus och Kasper där vi åt lite lunch och vandrade. Gick och köpte ringen från indiska som jag ville ha. Lätt värt det! Nu har jag inte alls gjort någonting vettigt, har legat och slöat i soffan ett tag. Det var mycket skönt kan jag säga.
Såhär såg ringen ut.

hey tu caca de salchichas

Hej där i svampen!
Rubriken betyder "hej era bajskorvar"
men nu är frida här och niklas också dom ligger och myser i min säng (BILD KOMMER SEN) :D
hejdå !blubb!
PUSS! :)
kolla min blogg Linn :D

CUTE!


.

Känner mig långt ifrån taggad för att åka till skolan idag, nk-prov nu på morgonen. Det får gå som det går, hörshej!

I will never ever let go.

Tyska provet idag gick faktiskt ganska bra ändå, ska inte säga någonting.. Helt plötsligt när man har tyckt det har gått bra så kan det ha gått skitdåligt! Hahah. Blev att stanna kvar på skolan idag ett tag och plugga med Linnie, Emma och Cissi till nk-provet vi har imorrn. Känner mig stressad och lite smått nervös, men jag tror på det bästa.
Efter ett tag av pluggande vandrade vi (Emma, jag och Linnie) in till staden för att besöka indiska. Har sett en skitsnygg ring där som jag så gärna vill ha, men jag köpte den inte.. Ska nog göra det lite senare. Blev dock att äta en hamburgare, sjukt gott!
Kom hem kring 6, besökte duschen en snabb sväng, och nu sitter jag här i sängen tjockt redo för att sova. Men det ska jag inte göra, blir lite pluggande och sen Grey's istället. Efter det blir det godernatters! Pusshej

Nothing compares to you

Pluggade tyska när jag kom hem idag, sen så har jag myspyst med Niklas. Världens sötaste och bästaste pojk som jag älskar jättemassor. Nu blir det pussochgodnatt, kanske läser lite mer tyska också. Om jag orkar! Suger verkligen att stiga upp kl 6. Jo imorrn blir det en pluggdag, ska stanna kvar på skolan med Linnie och Emma och plugga nk. Sen blir det lite middag på staden också, mysigt!

Grattissss!

Idag fyller världens bästa Linn år, hoppas du får en fin dag! pusss<3
'

Sikta mot månen, skulle du missa hamnar du bland stjärnorna.

Varit grymt seg idag, ändå somna jag före 10 igår kväll. Får väl gå och lägga mig ännu tidigare idag då, eller så inte. Ska iaf plugga lite svenska och tyska idag hade jag tänkt, det suger. Fick tillbaka mitt medicinprov idag och blev en gnutta besviken när jag bara fick G+ som betyg.. Hade ju ändå presterat Vg-Mvg på största delen av frågorna, men sammanfattningsvis så blev det tydligen bara G. Men det är väl bra det också, ska se till att få ett högre betyg på uppsatsen vi ska göra!
Låt som vi har på tyskan, tyckte den var lite bra ändå!

Snottade denna grej från Anna, har man tråkigt så har man!

ALLMÄNT:

Namn: Frida
Piercingar: öronen 
Tatueringar: nej, men har tänkt göra 
Längd: 1,72 kanske 
Hårfärg: brunt
Är du kär i någon: Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja
Tänker du på självmord: nej
Vilket shampoo använder du: svart flaska med grön kork
Vad är du rädd för: trånga utrymmen
Gillar du att tvätta: kan typ inte tvätta
Gillar du Berg-och-Dalbana: har ingen aning, aldrig åkt


SENASTE:

Film du hyrde: ingen aning
Film du köpte: kommer inte alls ihåg
Låten du lyssnade på: Made of - Nause
Låten du hade på hjärnan: ingen aning
Låten du laddade ner: Made of - Nause
Personen du ringde: pappa
TV program du tittade på: jag vet inte riktigt
Personen du tänkte på: Emma :D
Bok du läste: Chalk line
Personen du fick mail av: facebooken
Personen du fick brev av: får tyvärr inte brev så ofta
Personen du fick sms av: Niklas 
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Nyss

FAVORIT:

Mat: vad svårt, men.. Älgskav och potatismos
Låt: Ännu svårare, har ingen speciell. Men den som är mest nött just nu är Delight and Angers med In Flames.
Sak att göra: vara med mina underbara vänner och min finaste pojkvän
Sport: spelar ingenting, men om jag hade gjort det så hade de vart innebandy elr hockey!
Dryck: just nu är det faktiskt vatten
Kläder: någonting skönt
Film: ingen som helst aning
Bil:

ANTAL:

Gånger du varit kär: riktigt kär har jag varit 2 gånger
Gånger ditt hjärta brustit: 1 gång
Hjärtan brustit på grund av dej: 2 tror jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ingen aning, typ aldrig
Ärr du har på kroppen: ett fint ärr på läppen har jag, sen har jag ett antal små



ÖVRIGT:


Vad har du gjort idag: varit med Niklas och Linn, sen slöat
Var det kul: helt klart!
Hur tidigt stiger du upp: när det är skola 6 eller 7, under helgerna, efter 10 nångång
Gillar du att slåss: nej inte direkt
Vad ska du göra ikväll: ingenting alls
Är du seriös: för det mesta ja
Vad är du allergisk mot: grääääs
Var har du ont: halsen
Använder du hårspray: nja, typ inte
Kan du stå på händer: nej.
favoritserie: just nu är det Grey's Anatomy som ligger bäst till, byter ofta

Fredag lördag söndag

I fredags så blev det en myskväll med Niklas, vi for till Luleå där vi åt middag och gick på bio. Filmen vi såg hette, Friends With Benefits, och den var riktigt bra. Rekomenderar den stort! Sen har Niklas sovit här fredag och lördag, nu när han for hem så sitter jag och myser med mamma och ser Sex and the city och ska käka lite glass. Blir inge zumba ikväll för mig, har fått lite ont i halsen så jag ska ta det lugnt. Tråkigt värre.
Men har haft det så grymt bra och mysigt med min finaste i helgen så det gör ingenting alls.

Never Hide

Snart så bär det av mot skolan. Känner mig ovanligt glad idag, och det är ju bra!
Saknar denna tjej, hoppas vi kan spendera någon dag snart tillsammans!

6 Oktober 23.00

Skolan idag har varit helt okej, grymt trött som vanligt. Hade tur att få åka bil hem med Sofia idag, så kom hem en halvtimma tidigare. Inte helt fel! När man kommer hem så har min fina mamma börjat fixa i mitt rum, har fått ett nytt skrivbord, ett litet bord och snart så kommer det även komma en bäddsoffa. Har inte alls varit sugen på att göra om, men nu när det nästan är klart så känns det grymt bra. Kändes som att rummet blev tio gånger större och det är ju alltid bra! Niklas kom även hit ett tag, han for nyss. Idag har vi varit tillsammans i 6 månader, och flera månader till ska det bli! Älskar dig mest Niklas.


I'm yours

Idag har det varit rätt så slappt på skolan, har haft endast en och en halv lektion! På morgonen så blev det vandring i skogen upp på ett berg (råberget), det var faktiskt grymt mysigt. Dock tråkigt att det var så kallt, men det gick bra ändå. Efter skolan så stannade jag och Linnie kvar och pluggade geografi, har prov på det imorrn. Wish me luck! Men jag tror det kommer gå bra, om det inte gör det så är det väl inte hela världen. Jag och Emma har även funderat på vad vi ska göra för projektarbete och jag tror att vi har en rätt så bra idé ändå! ;) Nu blir det mer plugg, kanske lite städning i rummet också. Vem vet.


Where the streets have no name

Tjoho! Provet idag gick faktiskt rätt så bra ändå, hoppas på g iaf! Fick däremot veta att jag fick ig på matteprovet.. Visste det, kändes inte alls bra efter jag hade gjort det provet. Så det kom inte oväntat. Missade dock g med endast 2 poäng, känns därför ännu sugigare. Var galet nära att börja gråta när jag fick tillbaka det, är bara så less alla prov! Men är väl bara ta nya tag och plugga extra hårt. Niklas ska få hjälpa mig, hihi.
Nu blir det myspys med Sofia, lite popcorn och top model är inte fel!


Vårt fantastiska nervsystem

Pluggar som en tok just nu till provet jag har imorrn i medicinsk grundkurs, känner mig ändå lite säker. Tror på att det kommer gå bra iaf! Inte alltför tråkigt att plugga till tycker jag, fast erkänner att jag skulle ha pluggat ännu mera. Nä nu ska jag fortsätta med min paus och sen lite mer plugg! Pusss

3 oktober

Drar iväg to the school nu! Skriver maybe senare, pusshej

Life is what you make it

Hemma efter ett galet roligt zumba pass, nu blire duschen, lite plugg och sen godnatt!
En utav låtarna vi dansar till, taggad till tusen varje gång!

Tusen hjärtan

Idag så fyller världens finaste person hela 19 år, grattis Niklas. Älskar dig och hoppas att du får en fin dag, puss!

RSS 2.0