Hej igen.

For till Älvsbyn igår, åkte hem 7 imorse. Gick och la mig halv 8 igen och sov till 1, grymt skönt. Nu försöker jag få ihop mitt projektarbete vilket inte går så bra, datorn vägrar att ta emot bilder och word bara tjorvar. Snart skiter jag i hejn. Ska träna ikväll, får se hur det går efter gårdagen skidåkning. Längtar massor tills imorrn när jag får åka till luleåstad för lite shopping med några flicks. Nä ska gå och gräva ner mig och datorn i nåt hål nånstans.




Torsdag

Nu ska jag hem, ta en ipren och lägga mig ner och sova resten av dagen.

Åker skidor och myser

Hade grymt kul på strömlida idag med härliga tjejer! Det är inte helt lätt att åka madrass ska jag berätta för er. Inte att åka rätt väg i alla fall. 
Just nu sitter jag i sängen och kollar lite tv, blev en tur med skidorna när jag kom hem. Åkte nästan 1 mil och jag var ute i ungefär 1 och en halv timma, det var grymt härligt. Får ta den svängen någon mer dag. Fick en jacka som jag hade beställt från junkyard idag men tyvärr var den för stor.. attans. Nu hade jag tänkt fixa lite med mitt pa, styra lite bilder som jag ska ha. 
 
Dagar jag saknar.
 

Madrassgrillning

Vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag och degar. Ska snart åka till stan för att åka lite madrass och grilla, kommer bli mysigt. Så länge det it börjar regna som Ida säger att det ska göra. Kanske svänger förbi och köper jackan idag istället då, vill int att den ska ta slut eftersom att den var väldigt snygg. 
 
Vill åka till fjällen och mysa.

Ensam hemma.

Tog en lång natts sömn, från halv 9 till 10 imorse vilket var grymt skönt. Kring halv 12 kom Susanne och hämtade upp mig också for vi till Älvsbyn där jag har städat. Från Älvsbyn till Piteå hade jag turen att få lifta med Patrik och Jim som skulle och äta på sunes eller nå sånt. När mamma slutade klockan 4 gick vi först en sväng på stan, fick med mig en jacka hem plus att jag kollade på en till jacka som mamma ska gå och köpa på torsdag. Sen gick vi och käkade på Golden Dragon och slutligen hyrde vi film som vi ska sätta oss och se nu. Helt enkelt en bra tisdag. Imorrn måste jag skriva lite pa och kanske bygga lite grann också, får väl se. 
 
Tumblr_mfgimhqzss1rzwzrzo1_500_large

Rakt ut i luften flög en snorbacill

Imorse lämnade Nikke mig i min stora säng helt själv för att åka och jobba, var verkligen inte roligt att säga hej då.. Vill ju att han också ska vara ledig när jag är det:( 
 
Sov inte alltför länge till efter att han hade farit innan jag steg upp och for och åkte skidor med morsan i sikan. Det var riktigt kul! Blev dock helt slut efteråt och då skämtar jag inte, var tvungen att lägga mig ner och vila ett tag. Känner mig fortfarande helt slut i kroppen. Men jag tog mig i alla fall ut och byggde lite båt med farsan och nu har vi nyss ätit. Känner att det blir en tidig kväll ikväll så att jag orkar upp imorrn, ska till Älvsbyn och städa på morgonen.   
 
Min båt.

Dagar jag tycker om

Älskar vädret som har varit idag! Har i alla fall tagit vara på det så mycket som möjligt, grillade hamburgare ute på gården till lunch med Nikke och sen blev den en skotertur till Sikan där vi mötte upp Johan. Fick träna lite på att burka med skotern, tycker att det tar sig och att jag har blivit rätt så duktig ändå. Det enda som jag behöver lära mig nu är att dra igång skotern.. 
 
Har nyss varit på zumba och nu sitter jag nyduschad i soffan och chillar, väntar på att Nikke ska komma hit så att vi kan mysa. Ska även skicka iväg ett mail och hoppas på sommarjobb på Stenvalls, inte på varje zumbapass man får erbjudande till en chans på sommarjobb. Livet är allt underligt ibland, känner mig i alla fall sjukt glad! Nu håller vi bara tummarna på att jag får det också. Tror jag ska ta mig lite glass och fira denna braiga söndag, ingen skola imorrn, yes!
 
Längtar efter lite Turkiet också!

.



Läskigt att man tar fjortisbilder omedvetet.

Feb. 23, 2013

Blev bjuden på middag på pentan av Nikke igår kväll, det var väldigt mysigt. Sen for vi och köpte frukt och glass som vi gjorde fruktsallad av.

Idag vaknade jag typ 9 för att sen inte göra någonting, kan väl säga att denna lördag har sugit lite grann. Det enda som inte sög var skidturen jag tog i det grymt fina vädret, får göra det oftare tror ja. Ha en bra kväll.


Just testing


Fredag hela veckan.

Och bara sådär så var det sista dagen i skolan innan en veckas ledighet, så grymt skönt. Fick turen att sluta tidigare från skolan vilket var jätteskönt. Gick sen in till stan och köpte ett par varma vantar, hämtade bilen och sen for jag och hämtade ett paket med kläder. 
 
Nu laddar jag ner det nyaste avsnittet av Vamps som jag hade tänkt se och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. 

Krama mig.

Blev inte alls nå gympa för min del eftersom att min mage inte mår så himla bra. Vill bara mysa.. Tyvärr har man ingen alls att mysa med. Nä men fick i alla fall mitt rum städat och mina sängkläder bytta, kommer bli skönt att få sova, vilket jag kommer göra väldigt snart eftersom att jag är trött som ett as. Kanske lägger mig och ser en film också, det blir nog bra tycker jag. Borde egentligen plugga lite till imorrn när vi ska ha debatt, men det hinns nog med imorrn under mitt sjukt onödiga och äckligt dumma hål som gör att jag går helt cp länge på en fredag. känns så sjukt ovärt att åka till skolan på fredagar, det borde vara förbjudet att ha hål på mer än två timmar. Skolan är, och kommer alltid att förbli, hatad. Kommer bli så otroligt skönt när det är över, längtar som en tok! Jaja är det nån som vill komma och ge mig en kram, gör det snälla, det behövs. 
 

Torsdag

Fick finbesök av Ida och Leo igår kväll, det var mysigt värre! Hant även skriva lite på mitt pa och se lite greys. Senare idag ska jag kanske träna, får se hur min mage mår, den är inte riktigt ok än. Ska även skriva på mitt pa.
 
 

Ibland kan allting bara vara skit ett tag.

Ingenting känns okej just nu, är bara trött och less på det mesta.

Min lilla tomtenisse


19 Februari

Hade en jättemysig helg till fjälls med min finaste och hans föräldrar, skulle kunna stanna där hur länge som helst. Blev däremot inte alltför kul när både jag och Nikke blev tvungna att vara hemma igår eftersom att ingen mådde speciellt bra, jag är även hemma idag och tar det lungt. Ska skriva lite pa hade jag tänkt, sen vill jag också gå ut i det vackra vädret. Får väl se vad som orkas med. 
Fick även min balklänning igår, som att den är vacker! Precis som jag hade tänkt mig. Den satt bra runt midjan och över höfterna men den var lite för stor över mina boobs, som jag visste. Så det blir att fixa någon som kan sy in den, vi vill ju inte att den ska ramla ner på röda mattan. 
 

Bye for now.

Bloggpaus från mig. Hörshej.

Onsdag

Nyss satt mig ner med min onepiece i sängen och lite greys. Äntligen har det börjat om! 
Dagen har bestått utav ännu mer föreläsningar, blev gode less där mot slutet. När jag kom hem så stoppade jag bara i mig nå käk sen åkte jag vidare till Älvsbyn för att städa. Har även hunnit med att bygga båt i en timme ungefär, nu är det inte långt borta innan den är klar. Måste bara ta tag i mitt skrivande.. Det går inte sådär jättemycket framåt. 
Imorrn slutar jag gode tidigt så då ska jag snotta bilen, hämta paket och bygga båt för att sen kunna mysa med min kille. 
 
Mysigt med alla hjärtans-dag imorrn:)

12 Februari och Fettisdag

Gick och la mig kring halv 9 igår eftersom att jag var hur trött som helst. Det var i alla fall hur skönt som helst. 
Idag har dagen bestått utav mingel på nolia, får lite smått panik när jag inte har någon aning om vad jag vill göra med mitt liv. Vill inte gå ut skolan när jag inte har någonting att göra efteråt.
 
Gick på stan ett tag med Emma efter nolia och jag fick med mig ett par skor hem. Får se om dom stannar eller åker hem till butiken igen. Är tydligen med och tävlar om ett presentkort på resia nu också, hoppas väldigt mycket på vinst, så ni kan ju hålla tummarna för mig! 
 
Nu ser jag lite tv samtidigt som jag plockar undan i mitt rum. Ska även hinna med båtbygge innan det är dags för innebandy. Hoppas på en semla snart också dagen till ära. Älskar att sluta tidigt. 
 
Brandman tror jag är någonting för mig!
 

Måndag

I fredags så kom Nikke till mig, som planerat. Vi åt middag och mös lite innan vi bestämmde oss för att gå till byan och se på film och köpa lite godis. I lördags så for vi till sikan och körde lite skoter och senare på kvällen så åkte vi på bio och såg Texas Chainsaw med några andra grabbs.
Igår körde vi lite mer skoter, grillade på älven gjorde vi också och jag hant även med att bygga båt. Slutligen på kvällen så åkte jag med Nikke hem till Älvsbyn där vi såg en film och sen somnade. Mysig helg helt enkelt. 
 
Just nu sitter jag och gosar i soffan med lite one tree hill och min one piece. Det enda som saknas är min fina, önskar att han kan komma hem tidigare än planerat så att vi kan mysa ännu mer. 
Idag var första dagen på våran så kallade arbetsmarknadsvecka, känns som att veckan kommer bli ganska soft ändå. Skönt att slippa en massa lektioner för en gångs skull och sen är det ju skönt att få sluta tidigare också.
 

Fredag

Blev inge träning igår eftersom att jag inte kände mig så himla kry när jag kom hem, mådde illa och hade ont i magen..så jag låg i soffan och degade hela kvällen. 
Idag får jag äntligen pussas och kramas med min finaste, som att jag har längtat efter honom. Får väl se vad vi hittar på, var sugen på att fara på bio och se Texas Chainsaw ikväll. Men jag vet inte! Älskar i alla fall fredagar. Pysshej.
 

Torsdag och jag är irriterad

Sitter ochförsöker vara lite duktig med att skriva pa, men det blev lite svårt eftersom att jag måste mäta och lite sånt. Även fråga pappa vad en del saker heter. Det ska jag styra när jag kommer hem hade jag tänkt.
Är lite irriterad över att vi idag fick vet att vi inte hade någon lektion, vilket betyder att jag hade kunnat sova mycketmycket längre.
Ikväll ska jag och gympa tror jag, hade varit skönt. Sen ska jag plugga också kanske jag hinner se en film som jag har laddat ner. Eller nä juste, den var ju på min dator som är död, skit också.
 
Sen säger ja grattis till finaste Emma som fyller år idag, hoppas du får en bra dag. <3
 

Idag är jag lite glad

Hemma tidigt idag också på grund utav en inställd lektion, inte klagar jag liksom. Idag mår min mage mycke bättre vilket känns väldigt skönt för ikväll ska jag ju spela innebandy. Tänkte sätta mig nu och skriva antingen lite pa eller lite psykosocialt, får väl se, kanske hinner med lite utav båda. 
 

Du är min favorit.

Blev tvungen att åka hem från skolan idag eftersom att min mage inte ville vara med och leka, jag trodde att ja skulle kräkas där ett tag..så jag kunde inte riktigt äta nå lunch, men nu har jag fått i mig lite grann åtminstone. Önskar väldigt mycket att min pojkvän var här just nu och kramade om mig och pussade på mig. Har saknat han så himla mycket och därför var det extra mysigt att han sov med mig inatt. Jag älskar verkligen att ligga i hans armar och när han stryker mig i håret, jag kan inte fatta att det bara är ungefär 2 månader kvar innan jag och Nikke har varit tillsammans i 2 år. Det känns som så mycket längre, som att han alltid har funnits där och jag hoppas att vi får vara tillsammans minst 2 år till. Jag vet att jag kan vara en surbitch och gnälla över småsaker, men jag försöker att bättra mig och det går inte att vara arg eller ledsen när jag är med dig eftersom att du är den finaste människan både på insidan och på utsidan. Jag älskar dig Niklas Lundkvist. 
 
Just nu sitter jag i soffan i min mysiga one piece och ser lite tv. Hade tänkt börja skriva lite pa, får se hur det går, jag känner mig lite stressad över att hinna med allt. Men det ska nog gå bra. 
 
 

.

Och där gick laddkabeln till datorn sönder igen, skjut mig.

Söndag.

Vaknade för 20 min sen, känner att jag kommer ha svårt att somna ikväll. Men i alla fall, sjukt bra väder ute och jag önskar att vi hade lite bensin till våran skoter, önskar också att jag hade en egen skoter. Men ska ändå fortsätta att läsa ett tag hur som helst, livet suger, har grymt ont i magen och jag vill bara lägga mig ner och fortsätta sova. Arg blir jag också när man har en fittdator som bara gör allting svårare, snart är jag alldeles för less och då flyger den genom fönstret.
 
Längtar tills vi åker.

Lördag

Hade jättemysigt igår med mina flickor och min gudson, som alltid! 
Idag tog jag en sovmorgon, vilket var jätteskönt. Har just nu en paus i mitt läsande, hatar att läsa dåliga böcker. Ikväll hade jag bara tänkt vara hemma och ta det lugnt, såg att P.S I love you skulle gå på tv så jag kanske ser den och äter gotta. Hoppas bara att jag hinner läsa dom sidorna jag hade tänkt läsa idag. Hatar skolan. Är dock lite glad över att jag fick veta att studentmösssorna kommer att anlända nästa vecka någon gång, sen väntar jag ju på min balklänning som antingen kommer nästa vecka eller veckan efter det, åh vad jag hoppas att den ska passa! Klickade även hem lite kläder från H&M idag också som jag har tänkt ha till sommaren, kanske speciellt i Turkiet. Det enda som saknas i min garderob nu inför sommaren är ett par ljusa jeansshorts och en ny bekini sen är det bra. 
 
Cary Brothers – Ride 
 
 

When all my dreams come true, the one I want next to me. It's you. It's you.

Idag är det fredag om ni inte visste det, fick sluta ännu tidigare än planerat vilket var underbart! Hant med en hel del efter skolan, som tex att sola och handla gotta. Ikväll kommer Emma och Ida hit och vi hade tänkt se film och mysa, det ser jag väldigt mycket framåt. Annars har jag ingenting annat att säga. Hejdå.
 
Fick en semla av världens bästa Ida igår, synd att man ska se ut som ett miffo bara.

RSS 2.0