Ice Age 4

Hemma från bion nu. Helt underbar film, rekomenderar den verkligen! Nu hade jag tänkt gå och duscha och sen fortsätta kvällen med min myspojke.

Dags för bio


Back under water

Imorse kring 10 lämnade mina päron byggnaden, saknar dom lite grann faktiskt men det tänker jag inte säga. 
Har varit på stan med Tova idag, vi åt lunch och shoppade lite granna. Träffade även Cissi och Vikkan som vi gick med ett tag.
Nu sitter jag i soffan och känner mig helt slut i skallen, har ganska ont så det blir nog en tidig kväll. Nikke frågade även om jag ville komma och jobba med han imorrn, vilket jag har tänkt göra. Då är det ju alltid ett plus att vara utvilad.
 
602404_427377767302224_1128610145_n_large

''Gå nu och snyr dig''

AHH har typ inget att göra vilket slutar med många onödiga inlägg här.. Är väl skönt att inte ha så mycket att göra, men det blir ju tråkigt i slutändan! 
Imorgon reser mina päron iväg med våran söta husbil. Önskar dom en trevlig resa och att dom inte tankar diesel när våran husbil gillar bensin.
Saknar min kille lite grann när han också är ute och reser till länder som tex, Pajala och Kiruna. Längtar tills han kommer hem till mig:)
 
Ännu en bild av fotografen Linn

Hang with me

Kom hem från the city för ett tag sen, har varit på banken som en vuxen tjej! Har även kollat på en massa kläder och skor som jag vill ha, massor med rea just nu, så det kliar bara i fingrarna. 
Linn kom hit en sväng när jag kom hem och vi chillade bara på tills hon for. Hon sticker ju till Malmö och är borta i en vecka, kommer sakna min lilla snuttis! 
ROOTS - sko mod. 408 - Canvas
Som att jag vill ha dom här!
 

Taaak

Har suttit ett gode bra tag nu med designen och jag blev rätt nöjd ändå, får dock se hur länge den stannar! Helt själv har jag inte arbetat utan jag har fått hjälp utav min bästaste Linn, tack! Tycker ni kan hälsa på hennes blogg också, http://linnsanlinnsan.blogg.se/.
 
 

We own the sky

Fixade inget som jag hade tänkt göra, hehe. For istället och cyklade till Sikfors för att köpa choklad, vilket var ganska ovärt eftersom att jag har fått lite extra ont i magen nu bara för att jag åt upp den för snabbt..
Ska snart gosa ner mig i soffan och se Allsång på skansen, fick just veta att min kusins tjej ska sjunga där tillsammans med Magnus Uggla. Vilket jag tyckte var ganska fränt!
Imorrn blir det in till stan för att fixa en massa grejs, kult att göra någonting annat än bara vara hemma.
Juste! Fick även mina betyg idag, känner mig väl ganska nöjd med tanke på hur mycket tid jag lägger ner på skolan egentligen. Ig i spanska steg 4 vilket inte var helt oväntat, sen resten g och vg. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=WQ-sKXuauTY
Lyssna på denna låt som jag tycker e ganska bra.
 

DAG?

AH vet som inte vad jag ska hitta på under dagarna.. Skulle gärna åka in till staden och shoppa lite granna, men min plånka säger stopp! 
Ska iaf försöka hitta på någonting att sysselsätta mig med idag. Måste beställa en klänning eftersom att rean tar slut typ imorrn eller nå, ska även beställa fler linser. Låter som att jag kommer ha fullt upp, eller hur!
 
 
 

Själen skulle sakna regnbåge om inga tårar fanns

Ingenting att göra, fast mår då inge bra alls så det är väl lika bra. 
Såg att en bok som jag har läst tydligen finns som film också och att den skulle gå ikväll på tv, så jag funderar på att se den. Då har man någonting att se fram emot. 
På onsdag åker päronen med husbilen, ska väl bli ganska skönt att få vara ensamen hemma för en gångs skull. 
 
428808_468036669891510_2062950017_n_large

HEJ

Funderar på att köpa en balklänning till nästa år nu, gode många snygga som är på rea. Har några alternativ, så jag får se! 
Sitter och degar som en deg i soffan, vet inte vad jag ska hitta på idag, lovat att tvätta bilen.. Ska väl bli kult. 
 
Saknar dock denna tjej som håller till i Dalarna just nu.. När hon har kommit hem hoppas jag få spendera en dag med henne ;)

Lite särlek från mig till dig

Gårdagen blev bra. Åkte till stan och hyrde film med mor och sen for jag till Älvsbyn där jag och Nikke inte gjorde alltför mycket ändå, tog det ganska lugnt. Vilket vi har gjort idag också, åkt lite raggarbil och lite raggarbåt har vi gjort.
Åkte hem därifrån när jag kände att min mage började göra väldigt ont, och det gör den fortfarande... Ork int.
Varit ut och gått med pappa en sväng, träffade på en kråkunge som inte kunde flyga och även en död tofsvipa som definitivt inte flög. 
Nu sitter jag i soffan och chillar, har nyss fått massage utav mamma, hur skönt som helst! Blir ledig denna vecka from work, kändes ganska skönt när jag vet att jag kommer ha rätt så ont i magen i några dagar.
 
Världens bästa kille

23

Såg just att dom har gjort om blogg.se, fattar typ ingenting!
Gårdagen spenderades hemma med en massa folk och det var väldigt kul. Vi lekte en massa lekar, spelade volleyboll och en massa mer. 
Känner mig lite trött och sliten men ändå så är jag sjukt sugen på att göra nå.. Så finns det nån som har lika tråkigt som jag, hör av er. Känner inte alls för att ha en sugig lördag igen.
 
Linn som har tagit denna fina bild:)
Foto: Världens sötaste midsommar tjej!

Vaniljglass med chokladkross

Jobbat ett tag idag, slutade typ 2 vilket var ganska skönt. Nikke kom igår kväll till mig och sov här, mysig kille jag har.
När jag kom hem så for jag och Anna ut och cyklade en sväng, kändes bra att träffas och prata. Saknar ju min bästa vän. Anna lyckades även få punka på sin cykel på vägen hem, det var ganska kul tyckte jag!
Nu hade jag tänkt gosa ner mig med min favorit glass och tv, pusss.

''Vill du ha en pojke eller en abort?''

Idag har jag och Nikke jobbat som två tokiga tokar, känner det i armarna och överallt typ. Skrapat bort gammal färg och målat har vi gjort och det blir ju it annat än snyggt!
Igår var jag och Nikke och såg The Dictator på bio, den var faktiskt riktigt bra och hur rolig som helst, även om det fanns en del kvinnoskämt...
Nu har jag nyss kommit hem och det blir att se film och mysa, fortsätter med måleriet imorrn!

Har så sjukt tråkigt

Kom typ nyss hem från stan. Följde med Niklas dit för att han skulle cykla. Gick själv ett tag innan mamma kom och gick med mig. Fick med mig lite grejer hem iaf.
Har ingenting alls att göra just nu, vilket suger. Har inte ens någon fin bild att lägga upp..HEJDÅ.

I never told you

Jobbat en stund idag tills jag inte kunde stå ut med min magont längre. For hem och vilade upp mig (sovit och sett tv), började må bättre efter ett tag så då gick jag ut en sväng och nu är jag med Nikke.
Imorrn hade jag velat åka till Storforsen, men vet inte om jag får med mig någon. Är även grymt sugen på att fara och se den här Snövit filmen på bio, får se helt enkelt.

Musik


2012-06-14

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Var på Johans examen igår och nog fick man lite minnen från då man själv gick ut nian, haha. Fick skjuts utav Ida hem från stan igår, hon har ju klarat körkortet så GRATTIS till henne ännu en gång! På kvällen skjutsade jag Johan och Melker till Öjebyn, och själv for jag och var med Emma och Gustav en stund.
Idag tog jag en härlig sovmorgon till typ nu och snart ska jag fortsätta dagen med att städa mitt rum och nedervåningen. Bara att jobba på så att man blir klar någongång innan det blir mörkt!
Var även sugen på att fara ut och springa men har fortfarande ont i halsen så det kanske inte är så smart.
Ni ska få bilder från Johans examen också, så fort jag har laddat över dom!

Tjejjoggen!

Märker att det var ett tag sen jag skrev, blir väl så när man har sommarlov, att man helt enkelt inte har tid.
I fredags for jag iaf till Norrfjärden med Nikke och var där med en massa pojkar, det var riktigt kul!
I söndags så sprang vi ju tjejjoggen och jag är riktigt stolt utav min och Emmas prestation. Satsar på ännu bättre tid nästa år!
Det enda som sög var ju att det regnade, kändes som att jag hade pissat ner mig i skorna typ.
Har jobbat idag och igår och jag är så glad över att Nikke fixade så att jag fick jobba hos dom, han är ju bara bäst.
Tror jag har lyckats med att bli sjuk också, ont i halsen och i huvudet, känner mig helt slut. Därför har jag tänkt göra en tidig kväll ikväll utan min pojke som jag har sovit med i flera nätter nu känns det som. Det är såå inte mysigt utan honom..
säger grattis till min finaste flicka som gick ut sexan idag också säger jag grattis i förskott till min lillebror som går ut nian imorrn, älskar er båda massor!

Stig

Började 11 idag med fika och lekar på skolan, det var kul! Sen for jag in till stan och träffade Gustav där, hjälpte han med lite kläder och så. Sen for vi och köpte en present till Ante, en mycket fin guppy blev det, Stig döpte vi han till. Andreas verkade bli mycket glad över denna fisk så det var ett lyckat köp!
Nu ska jag dega ett tag, känner mig ganska trött.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA IDA!

Hoppas att du har haft en bra dag, puss!
Säger även grattis i efterskott till min tokiga vän Andreas som fyllde år igår!

Hej jag heter Frida

Har inte gjort någonting alls idag, bara legat och läst och typ sett tv. Har väl varit ganska skönt ändå. Just nu ligger jag och ser Grey's Anatomy, känns som att det kanske är ett rätt så galet avsnitt.
Taggar även sista besöket på skolan innan sommarlovet imorrn, kommer bli helt sjukt! Nästa gång jag sätter min fot där kommer jag påbörja mitt sista år, helt underbart!

6 Juni

Hant med allt jag skulle göra igår och det kändes bra. Alla var så grymt fina på balen, längtar tills det är min tur. När nästan alla hade gått på den röda mattan kom Niklas och hämtade mig, sen var vi här hemma och mös. Jag har verkligen världens tokigaste och bästaste pojkvän som jag älskar jättemycket.

Next to me

Älskar gulliga kommentarer och jag kan ju inte säga någonting annat än tack och att du är ju sjukt fin du med Emma! Tusen hjärtan till dig<3
Tagit det lugnt sen jag kom hem, som jag sa alltså. Planerat in grejer som jag ska hinna med imorrn, var ju ledig som tur var! Ska iaf in till stan och handla lite grejs som behövs, sen ska jag och Emma fara och simma som sagt och sedan hade jag tänkt åka och se på balen. Myche folk som ska gå! Måste ju speciellt se mina babes Bella och Ida, så jag hoppas på att det inte regnar allt för mycket.
Foto: <3 <3

Måndag

Just gjort prov och nu sitter jag och skriver processbeskrivning om några bilder jag har tagit, vilket inte är så kul. Känner mig rätt så trött idag så det blir nog att bara ta det lugnt sen när man kommer hem. Hade tänkt fara ut och springa men tror jag hoppar över det nu när det regnar.
Funderar på att vara hemma imorrn, tror inte att vi har några lektioner, men ska ta reda på det idag!
Kanske åker och gör bort att simma imorrn, måste ju som göra det.. Bajs.

Årets by

I helgen har jag mest varit med Niklas, även hunnit med ut och springa en sväng. Måste ju börja ladda upp inför tjejjoggen som är snart. Även varit på middag idag hos mormor och morfar och sedan myst med Linn, vi har fotat lite granna. Ska väl typ fortsätta dagen med att se film eller nå, var på bra humör men det sjönk nu när jag blev ensam.
Får väl tänka på att detta är sista veckan innan lovet, kommer bli great. Tänker även på att göra det bästa utav hela jobbsituationen, inte köpa någonting alls under hela sommaren, eller? Nä vet inte, är fortfarande så himla arg på hur det blev.

RSS 2.0