4 Dagar kvar

 
Såhär glad är jag över att jag och min kille snart åker till Thailand, och såhär ledsen är jag över att vi snart åker och jag fortfarande har jätteont i min hals.. Var till cederkliniken idag för jag tänkte att jag kanske kunde få en tid  där jag kunde få veta om jag har halsfluss, men istället så ska dom ringa upp till mig efter kl 2 nångång och bedöma om jag ska ha nån tid eller inte. Så då skiter nästan i det, de får gå över av sig själv tror jag. 
 
Har i alla fall varit och lunchat med min mor på stan, vilket var trevligt och gott. Nu sitter jag i soffan och ser lite tv, är så trött hela tiden. Kan väl bero på att jag är lite sjuk faktiskt. Hade väl inte tänkt göra alltför mycket idag, ska söka lite jobb och kanske åka till Luleå på xxl. Får väl se. 

söndag

Sitter och ser tv för mig själv eftersom att min kille nyss lämnade mig för Umeå och kurs. Finns det nåt jag inte tycker om så är det att sova själv, blir så mörkrädd då... Men är glad över att han kommer vara hemma hela veckan och mysa med mig <3 

Tror jag ska gå och köpa lite chips nu, Hejdå

Snart ska jag på bio


My Silver Lining - First Aid Kit

Sitter i soffan och lyssnar på musik. Har nyss sett typ 4 avsnitt av Teen Wolf, plus att jag har pratat med Sanna som var förbi här innan hon skulle jobba. Det var trevligt! Ikväll ska jag och mamma på zumba vilket känns bra eftersom att jag inte har gjort många knop idag. Har dock varit och fixat ett nytt pass som man tydligen behöver för att kunna åka till Thailand (längtar!!!!). 
 
I helgen har jag och Nikke varit på bio med Danne och Jenny och sett Dum & Dummare 2, den var faktiskt riktigt kul. Satt där ett tag och bara skrattade åt Jennys skratt. hahah. Sen har vi även hunnit med att festa och att göra absolut ingenting. 
 
Bara för att vi är så fina 

Vi räknar ner


I helgen har vi

Varit på Ikea med danne och Jenny. 
Och bowlat med Marcus. Förlorade gjorde jag om ni vill veta! 

Vi har varit i Luleå och spenderat pengar


Det här med att få blommor alltså 🌸


Bra helg 🎃


RSS 2.0