Bra kväll!


Juletider

Här har jag inte varit inne på ett tag.. felåt! Hade i alla fall en riktigt mysig julafton och jag har fått jättemånga fina julklappar.
Jag började med att följa med familjen upp till mormor och morfar där även Anders, Ewa och Linn var. Sen efter det grymt goda julbordet så begav jag mig mot Älvsbyn till Nikkes familj. Sammanfattningsvis så var det en superbra dag!
 
Idag så har jag och Nikke varit i Luleå på mellandagsrean och jag har shoppat en hel del och jag är riktigt nöjd över mina nya kläder. Vi har även fikat och bara haft det mysigt<3 
 
Imorrn ska jag fara och använda en utav mina julklappar, nämligen en träningskort på actic. Så imorrn blir det svettigt! 
 
Christmas.
 

Måste även berätta om min och Nikkes utflykt till gruvan i Pajala! Hade turen att få följa med honom en dag på jobb dit, det var riktigt kul att få se lite vars han brukar hålla hus när han är borta och även vad han gör. Sen att få se alla stora maskiner var helt sjuuuuukt!
 
 
 
 
 

2013-12-17

Hade en riktigt trevlig och mysig helg i fjällen med Nikke, tova och Pär som jag har glömt att berätta om. Vi for väldigt tidigt i fredags och kom hem i söndags. Skoter har vi kört och jag och Tova var bäst på det. 
 
Igår så gick jag en sväng med Emma på stan och shoppade lite julklappar, jag börjar bli hyffsat färdig med det nu.. bara några kvar. 
 
Idag så är det tvätt och städdag för min del, får se om jag åker till Arne nå ikväll, känner mig lite krasslig så jag funderar på att hoppa över bandyn ikväll.. men vi får se! 
 

Me Want




2013-12-12

Igår så var jag i Luleå en sväng med mamma och pappa. Jag fick se soffan som dom nu har beställt till vardagsrummet, tror att det kommer bli riktigt snyggt det där. 
 
Idag så hade jag tänkt tvätta kläder men det fanns ingen tid, så nu sitter jag och funderar på hur jag ska kunna få med mig hela tvättkorgen hem till arne på bussen.. får klura på det där en stund. Ska till arne för att fira bästaste morfar och för att städa huset. Ikväll så ska jag och Nikke äntligen se The Hobbit, därför så tror jag att jag ska se klar den första delen som jag började se igår. 
 
 

2013-12-09

Gårdagen var riktigt rolig, jag och Nikke tog en sovmorgon innan vi for och badade på havsbadet med Patrik, hur kul som helst! Sen direkt efter det så bestämde vi oss för att åka till Älvsbyn för att prova på att dyka med tuber i badhuset och jag är hur glad som helst över att jag klarade av att tryckutjämna, grym coolt var det i alla fall!
 
Idag har jag inte gjort någonting, sett väldigt många avsnitt av The Originals är det enda hittils. Ska snart gå på stan med Joel och köpa lite julklappar också, kommer bli kult. 
Nu ska jag börja göra mig klar och städa undan lite grejs här i läggan. 
 
Kom hem så jag får krama dig.
 
 
 
 
 

December 5

Idag har jag städat huset i Arne innan jag satte mig på bussen och for till stan. Här har jag gått med Tova på stan och nu har jag nyss ätit lite middag. Tova kommer snart tillbaka för lite mys. 

December 3

Sitter och filar på mitt cv, varför ska det vara så svårt att få till det. Sen nu när jag sitter och fixar med mitt cv så kommer jag ju förstås på att jag skulle ha varit på arbetsförmedlingen för typ tre timmar sen, känner mig riktigt dum i huvet för tillfället. Duktig idiot.

RSS 2.0