Idag lyssnar jag och pappa på Pink Floyd


.

Idag har jag inte gjort någonting alls, varit ut och gått en sväng och nu sitter jag och äter skumtomtar. 

Catching Fire

Hade det hur mysigt som helst i fredags med min finaste. Jag gick på stan under dagen medans han var på jobbet och sen när han var färdig så tog vi det bara lungt på hotellrummet innan vi gick ut på stan igen för att äta gomiddag och se bio. Catching fire, som vi såg, tyckte jag var riktigt bra! Det enda jag inte tyckte om var slutet, blev så otroligt arg... 
 
I lördags så steg vi vi upp kring nio för att hinna få  äta lite hotellfrukost innan vi skulle bege oss hem, nomnom säger jag bara. 
Vi for direkt till Arnemark för att få käka lite lunch hemma hos mig och för att fara och åka skridskor på tjärn. Det var kult. 
 
Igår så for vi förbi rusta en sväng och shoppade lite julpynt, sen gick vi ut på en promenad genom stan där det var skyltsöndag. Mamma och pappa kom förbi en sväng och fikade och sen gick vi ner på stan igen med dom. 
På kvällen så for vi till Älvsbyn för att städa. 
 
Idadg är det måndag och jag vet inte vad jag ska hitta på, ska nog käka lite frukost nu så får vi se sen. Har en del saker jag måste göra. 
 
 
 
 

Counting Stars

Idag har jag fått äta lunch med mormor och morfar och sen fick jag även åka med dom in till stan. Så nu sitter jag här i läggan och väntar på att tvätten ska torka, har även städat undan lite här också. Har gått ner med lite i förrådet för att få lite bättre med plats i garderoberna, så nu äre fint. 
 
Snart kommer Nikke hem och då ska vi väl böra med nå mat, har ingen aning om vad för mat så det får Nikke fixa. Imorrn åker vi till Umeå för att bo på hotell, kommer bli riktigt kul! Pusshejs
 
 

Prommis med fin tjej

Känns som att dagarna bara flyger förbi även fast jag inte gör någonting speciellt alls och nu är det snart dags för julafton och nyår. Nyår känner jag mig inte alls stressad över och jag har ingen lust att börja planera det just nu faktiskt. Även fast det är nära så är det ändå så långt bort. Dock så finns det en sak som jag alltid har velat göra varje nyår som har passerat och det är att åka upp på nåt berg så att man kommer riktigt högt upp, för att sedan kunna se alla raketer därifrån. Kanske är det år 2013 jag äntligen får uppleva det? 
 
Nä men tillbaks till november, idag så har jag fått massage utav mamma, vilket var hur skönt som helst och jag kände att det verkligen behövdes. Efter det så for jag till Sikan för att ta en ungefär två timmar lång, härlig prommis med Anna! 
Nu är det snart dags för lite käk och sen ikväll äre Greys. Imorrn så ska jag städa här i Arne och sen ska jag bege mig mot läggan. Puss och kram.
 

 
BESTISAR.
 

We watched the day go by

Hade jättemysigt med Tova igår med gomiddag och Tarzan. Sov över gjorde hon också, vilket var bra eftersom att jag inte tycker om att sova själv. 
 
Idag har jag hunnit vara och klippa mig hos Sanna, det blev grymt bra, tack Sanna! Har även varit ut och gått med Anna och nu hade jag tänkt ta en dusch och lite sånt innan jag sätter mig på bussen till Arneland.  
 

http://open.spotify.com/track/4N5TCcb3z1emeqmg5JCCI3

I fredags så had ejag och Nikke det riktigt mysigt, även fast det inte blev nå bowling eftersom att det var fullt. Vi gjorde riktigt god middag och såg film.
 
Lördagen bestod däremot av en tripp till ikea där vi köpte lite grejer till läggan, som till exempel en taklampa till sovrummet och bowling på kvällen. Nikke vann över mig med typ 4 poäng, men han är dock inte bättre än mig! 
 
Igår for vi till Älvsbyn så att jag fick städa på firman, vi hälsade även på Nikkes päron och mina päron. -sen avslutade vi dagen med lite solsidan, partaj och cafe bärs. 
 
Idag så har jag börjat städa lite i köket, luktar rätt dåligt ur kylen så jag har tänkt städa ur den och ikväll kommer Tova och äter middag med mig. Vi ska öven mysa i våra filtbyxor! Puss på er. 
 
Hihi mongon! Men dock en utav dom bästa dagarna i mitt liv, önskar att man kunde spola tillbaks tiden och uppleva den igen.

Idag fick jag en blombukett av min finaste kille som jag älskar mest av allt






November 15

Igår så var jag tvungen åka till arbetsförmedlingen på nå möte sen så städa jag lite grann och slutligen så tvättade jag lite kläder. Sen kom äntligen Nikke hem och vi mös en stund framför tvn innan jag gjorde lite middag. 
 
Idag så ska jag och Nikke ha en myskväll, vi hade tänkt göra gomiddag och sen gå och bowla. 
 
Halloween förra året.. pinigt.
 

Luleå!

Har haft en supermysig dag med mamma i Luleå stad idag. Vi har shoppat en hel del, fikat och haft det riktigt mysigt. Fick en jacka och två tröjjor utav mamma och jag är hur nöjd som helst! Själv så köpte jag en tröjja, en julstjärna och lite blommor att ha i läggan. Kommer att bli så fint! 
 
Nu sitter jag bara och tar det lugnt eftersom att jag känner mig helt slut efter våran shoppingdag. Imorgon blir det hem till läggan där jag hade tänkt försöka få mig en tvättid och imorrn kommer även Nikke hem. Jag saknar honom. 
 
Kroatienbild!
 
 

Fina Dagar

I lördags så blev det party hos Johan i Borgfors. Det var faktiskt riktigt roligt, speciellt roligt var det när Tova följde med och att Sanna kom lite senare på kvällen. Som att jag tycker om dom tjejerna! 
I söndags så for vi först hem till Arne för att fira min bästaste och finaste pappa och sen for vi vidare till Älvsbyn för att fira Nikkes pappa. När vi kom hem så såg vi lite tv och mös innan vi gick och la oss. 
I går så sov jag rätt länge, städade undan lite i läggan och sen for jag hem till Arne. Jag och pappa gick ut en sväng och passade på rådjur och vi såg ett men vi sköt it nå. 
Idag så har jag varit ut och gått i det superhärliga vädret också har jag städat. Ikväll blir det förhoppningsvis innebandy! 
 
 

November 9

Nyss sett det nyaste vamps och jag börjar bli lite förvirrad! Åh vad händer liksom. 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska gå en sväng på stan med Nikke sen äre oklart. 
 
 

November 8

Idag blev det en städdag eftersom att vi ska ha främmande senare ikväll utav släkten. Först blir det middag på Golden Dragon och sen blir det kaffe och tårta här, kommer bli mysigt! 
 
 

Halloween!










RSS 2.0