Jan. 21, 2014

Det är skitjobbigt att humöret bara kan ändras på två sekunder. Idag känner jag bara för att ligga i sängen.

2014-01-20

Vaknade upp med en galen skallebank och en tokig hosta today. Not so fun. Sitter i alla fall och ser lite tv nu och försöker samla krafter till att fixa nå att äta. 
 
Helgen har varit superbra, har haft klassfest med 9a, sett en bra film på bio och firat mormor som fyllde år igår. Nu ska jag fortsätta slöa eftersom att jag inte alls kommer på nå mer bra att skriva. .
 
 

Jag fortsätter på min sammanfattning ja.

Juli: Finns inte riktigt så mycket att skriva om Juli egentligen, gick tillbaka och kollade vad jag hade gjort för inlägg men jag hade bara gjort ungefär 5 stycken inlägg under hela juli så om jag ska sammanfatta dessa inlägg så jobbade jag vid den här tiden på havsbadet och jag trivdes inte allt för bra med det. Längtade otroligt mycket till att få flytta ihop med Nikke, ikea besökte jag också med min mor innan flytten. 
 
Augusti: Jag och Nikke fick äntligen nycklarna till våran lägenhet och vi började flytta in. Det tog ett tag innan jag vande mig vid att inte bo hemma, tror inte att jag har vant mig än riktigt. Längtade hem till Arne det gjorde jag och det gör jag än, ibland. 
Förutom flytten så hade jag många fina kvällar med fina vänner, jag och Nikke tog oss också iväg på våran roadtrip. Genom större delen av Norge körde vi, där vi stannade och tältade nån natt. Besökte även Åre för första gången i mitt liv och dit åker jag gärna igen. Vi avslutade våran trip i Ljusdal hos Nikkes mormor och morfar. 
 
 
September: Hade väl lite ångest över att jag inte gjorde någonting om dagarna och att inte veta någonting om sitt liv, hur allt skulle bli. Men klippte mitt hår det gjorde jag och sen lät jag också Nikke färga mitt hår hör och häpna. Jag partajjade lite och jag hängde rätt mycket med Tova. Åkte för första gången till Kroatien med mamma och det var en riktigt härlig resa kan jag säga, åker definitivt dit igen. 
 
 
Oktober: Gick på bio, firade Nikke Anders, Linn och Johan som alla fyllde år i denna månad. Varit på havsbadet och badat och på boda borg och nästan spöat killarna. Skjutit min första fågel och firat halloween. Gått modell för cubus på challange har jag också gjort! 
 
 
November: Partajjade i Borgfors med sjukt roliga människor, shoppade i Luleå med mamma och var på dejt med Nikke. fick en superfin bukett av Nikke helt utan anledning också. Ikea var jag till ännu en gång, men med Nikke. Gick på promenader med anna och for på hotell i Umeå med Nikke. 
 
 
 
December: Badade lite mer på havsbadet och sökte jobb. Var och testade dyka med tuber i Älvsbyn i badhuset där och det var hur kul som helst! Började sakta men säkert att köpa lite julklappar och sen fick jag äntligen se andra delen utav Hobbit filmen. Min första trip till Pajala-gruvan fick jag också göra, riktigt coolt säger jag bara.
Slutligen blev det dags för julafton och nyår. Julafton firade jag först med min släkt och familj hos mormor och morfar och sen hos Nikkes farmor med hans familj. Nyår kunde inte ha blivit så mycket bättre, fick middag hemma hos mamma och pappa och raketerna såg jag och Nikke från hundberget, fick här min första nyårskyss. Det var helt underbart.
 
 
 
Och sådär blev jag äntligen klar, var lite mer jobb än jag trodde att skriva det här. Kan dock inte säga annat än att det här året har varit helt sjukt, sjukt på ett bra sätt. Har fortfarande inte förstått att jag har tagit studenten och allt sånt, men jag har nog aldrig varit så otroligt glad som när jag fick springa ut genom strömbackaskolans dörrar mot en helt ny värld. Även fast den här nya världen inte är riktigt vad jag hade tänkt mig så kan jag inte klaga. Ja det finns dagar när det känns som att ingenting är bra men det finns också dagar där allting är bra, jag måste bara se till att ta vara på dagarna som är bra. 
 
Nu är det januari och jag fyller snart 20, lite svårt att tro faktiskt eftersom att jag känner mig som den barnsligaste människan i världen ibland. 
 

2013 Från Början

April. Påsklovet tog slut och jag och Nikke var väl mest uppe i fjällen vid den här tiden, firade även att vi hade varit tillsammans i två år med att äta ute och gå på bio. Gjorde även min första tatuering, gick på några arbetsintervjuer och räknade ner dagarna till studenten. Pluggade som en tok och festade lite. 
 
Hopas ni förstår att jag gjorde så mycket mer än det som jag skriver om här.
 
Åh hatar när inte alla bilder är på datorn, jaja några fick ni alla fall ifrån April..
 
Maj. Dagarna gick supersnabbt och jag bara pluggade på för att försöka hinna med alla uppgifter innan det blev dags för våran resa. Vi fick ta hand om Rocky som är familjen Sundströms gulliga vovve medans dom var ute och reste. Jag var lite på bio och bowlade lite grann. Sen firade vi ju såklart mamma och pappa som fyllde år. 
Fixade balbiljetter och livet kändes sådär underbart för ett tag, fram tills det mesta började kännas tungt. 
Spenderade timmar ute i solen med några fina killar och sov över hos min fina Tova. 
Jag lämnade in min sista uppgift på Strömbackaskolan, jag tömde mitt skåp för sista gången och jag och min klass planerade våran studentvecka. Packade min resväska gjorde jag också! 
Såhär glad var jag den 22 maj när jag äntligen var klar med precis allting som hade någonting med skolan att göra!
Bilderna blir i olika storlekar jag vet!
 
Juni. Jag och mina favoriter åkte till Turkiet och vi kom hem bara några dagar innan balen och allt. Vi badade, solade, partajjade och hade det hur bra som helst. Längtar tillbaka till dessa tider!
Studentveckan var helt galen, känns helt overkligt nu när jag tänker efter. Men helt klart lyckad.
Efter studenten så blev det jobb på havsbadet där jag var hela sommaren ända in i augusti. Träffade nya kompisar men trivdes dock inte alls med jobbet så jag slutade där. 
Förutom studenten så tror jag den näst största grejen var att jag och Niklas blev sambos, vi fick faktiskt en lägenhet tillslut! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013 Från Början

Januari 2013. Även fast det var ett tag kvar innan skolan slutade så bärjade jag ändå kunna se slutet/ljuset i tunneln. Jag och mina finaste bokade en studentresa till Turkiet och jag själv beställde min balklänning. Det var sånna grejer som fick mig så otroligt glad i vintermörkret. 
 
Utöver detta så fyllde jag 19 år och det firade vi såklart. Hade bastukväll med mina tjejor också började jag och pappa även bygga på mitt projektarbete som jag bestämde mig för skulle bli till en båt. 
 
Finaste bilden! 
 
Februari. Hade myskvällar med mina flickor, byggde på mitt projektarbete, shoppade kläder till den bokade turkietresan. Grillade och körde skoter nere vid älven och såg filmer på bio. Hade väldigt många myskvällar för mig själv i min alldeles nya och fina onepiece. Hade det mysigt i fjällen med Nikke och hans familj.
 
 
Mars. Dagarna bara flög förbi och det jag gjorde mest var projektarbete, som faktiskt blev helt klart vid den här tiden. Testade båten det gjorde vi ju såklart också, vid e4an i norrfjärden högg vi upp en vak och sjösatte finbåten, som att den flöt! Förutom detta så var jag väldigt mycket ute, åkte längdskidor, hängde ännu mer i fjällen också fick jag åka helikopter! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjoho

Håller på att skriva en sammanfattning av 2013 men det tar sin llla tid! Åker till fjällen imorrn så får se när den blir klar. Pusshejs

RSS 2.0