Love You Long Time

 
 

Nu e jag hemma

Igår så kom jag och mamma äntligen hem efter två försenade timmar.. Det var väldigt skönt vill jag lova, samtidigt som det var lite tråkigt ändå. Tillbaks till verkligheten liksom! 
 
Vi har i alla fall haft det riktigt bra, superbra väder och supertrevliga männniskor. Förutom att sola och bada så har vi hunnit få massage, varit ut på de två närliggande öarna och varit på snäckmuseum (det var mycket roligare än vad det låter som). Maten har också varit supergod om man nu jämför med Turkiet. Ska man sitta och jämföra med Turkiet så kan jag komma på rätt många grejer ändå, några saker var i alla fall att det var så sjukt mycket renare i Kroatien, dom var verkligen duktiga på att städa! Kranvattnet gick att dricka och människorna som bodde där var långt ifrån lika ''på'' som turkarna. Man kunde faktiskt gå längs shoppinggatan utan att bli dragen hit och dit. 
 
Det enda som kändes lite konstigt det var att vara utan Niklas, saknade honom lite då och då. Därför var det jättekul att komma hem igår så att jag fick pussa och krama han lite grann innan han for till Kiruna, vilket han nyss gjorde. Hade gärna velat pussa på han lite längre.. men det får jag göra på torsdag! 
 
Idag hade jag väl bara tänkt ta det lite lungt och sen på eftermiddagen så ska jag hänga med min Tova, tror vi skulle göra lite middag och så. Kommer bli skitkul! 
 
Bilder från resan kommer ni nog att få lite senare eftersom att jag inte orkar fixa med det just nu, så ha lite tålamod, hihi puss hej.
 
En bild på mig får duga idag.
 

Kroatien Here We Come!!

Har haft en riktig myshelg med min finaste och nu är det bara 2 timmar kvar innan jag ska börja bege mig mot kallax! Kommer bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot att få åka någon annanstans än Turkiet den här gången. 
 
Kommer dock att sakna Nikke!<3<3<3<33<3
 

You Make Me

Igår så hade jag och Tova det riktigt mysigt. Vi åkte nämligen till Svensbyn och gick upp till Eliasgrottan där vi satt ett tag och fikade och hade det jättetrevligt. Efter våran lilla utflykt så for vi in till stan och kollade runt lite innan jag slutligen skjutsade hem Tova.
 
När jag kom hem så hade min älskling fixat middag som bestod utav pasta carbonara, gottgott. Efter middagen for vi och spelade golf, ni kan ju gissa vem som pissade på vem! ;) 
 
Ligger fortfarande under täcket i soffan och glor på tv, lyckades dock få Gustav att ta en sväng hit och käka lunch med mig så jag ska väl gå och klä på mig typ nu. Ikväll ska jag och Nikke se biooo, längtar tills han kommer hem! 
 
På Söndag åker vi!!!!
Följ den röda pilen till den röda cirkeln så hittar ni vårat hotell!
 
 

Onsdag 18 September

Förstår inte riktigt varför jag inte tar mig tid att blgga när jag ändå inte gör någonting speciellt om dagarna. Att vara arbetslös suger riktigt hårt. 
 
Ja i fredags så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde.. säkert nå kult. Däremot i lördags så var vi på fest hos Fanny och det kommer jag ihåg var riktigt roligt, kvällen slutade även på challenge. I söndags så tog jag och Nikke det väldigt lugnt hela dagen och senare på kvällen så spelade vi bingolotto och såg film. Det var riktigt mysigt. 
 
I måndags så var jag faktiskt till Luleå med Tova och shoppade lite grann, åt även sushi för första gången i mitt liv och jag kan ju inte påstå att det var speciellt gott! 
 
Hade även turen att få mysa med Nikke på eftermiddagen eftersom att han inte skulle iväg och jobba då. :)
 
Igår så steg jag upp rätt tidigt, låg i soffan ett tag innan jag for till Arnemark. När jag kom fram så åt jag och pappa köttsoppa (nomnom) och sen for vi ut och jagade. Vi gicik i nästan 2 timma i skogen och det var hur härligt som helst, dock ingen fångst även fast det var nära. 
På kvällen så for jag och Johan till Sikfors och spelade lite innebandy, kändes att det var ett tag sen man rörde på sig sådär mycket på en dag! 
 
Idag så har jag träningsvärk och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, är inte sugen på att göra någonting alls faktiskt. Måste måla, men jag vill inte. 
 
4 Dagar kvar tills jag och Mamma åker till Kroatien!
 
 

2013-09-12

Efter att Linn hade varit här i tisdags så kom även Tova och Anna hit. Vi såg Svenska Hollywoodfruar och mös. Igår så gjorde jag inte alltför mycket, gick ut en sväng och hamnade i solariet? Haha jaa det var skönt i alla fall. Senare på eftermiddagen så kom Niklas hem och vi mös lite granna framför tvn innan vi gick och la oss.
Idag så har jag hittils inte gjort någonting alls, bara suttit i soffan. Ska snart börja bege mig mot Älvsbyn för att städa sen till Arnemark för att hämta lite potatis och kanske lite älgkött om man har tur! Min duktiga pappa har skjutit två älgar redan, så...bra jobbat farsan!
 
 
 

Max Brinner idag och jag är trött

 
 
En bild från ferren i lördags och en bild från idag och som ni kanske redan har listat ut så var det fest i lördags. Först tacos här i läggan med Jenny och Danne, sen megastor fest i Norrfjärden på kvällen. Har även hunnit vara på bio och se en film vid namn The Conjuring, grymt läskig se ej, fått mitt hår färgat av min fina Niklas, samt tagit det väldigt lungt. 
 
Idag har jag äntligen varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig (har inte gjort det när jag har skrivit att jag skulle göra det, eller så har jag blivit hemskickad..). Var i alla fall grymt sksönt att få det bortgjort, nu saknas bara ett jobb. 
 
Annars så ska Linn komma hit efter skolan och vara med mig, det ska bli riktigt mysigt.
 
 

bajs

 

http://open.spotify.com/track/7iR5p8zShNtR7Cl9JcRQL7

Just nu känns väl inte livet alltför bra, jag känner mig stressad över att jag inte har någonting att göra under dagarna och stressad över hur allt kommer att gå. Det enda jag känner just nu är hur klumpen i min mage växer och hur otroligt trött jag är eftersom att den här klumpen verkar vara det enda jag kan tänka på just innan jag ska sova. 
 
Idag steg jag upp lite tidigare än vanligt (halv 10..) och begav mig ut på en powerwalk. Tänkte ta tag i mitt tränande nu när jag ändå inte har någonting att göra. Sen åkte jag in med pappa till stan så nu är jag i läggan och har hur tråkigt som helst. Så finns det någon som vill hitta på nå, hör gärna av er.
 
Har även klippt mitt hår idag. 
 

Tisdag

Igår så träffade jag Anna på stan, vi gick en stund på stan och sen gick vi och åt middag. Hon följde även med mig hem och sov här, det var riktigt mysigt. 
 
Just nu sitter jag och gör ingenting, ska väl ta en dusch eller nå och senare idag så ska jag åka hem till Arnemark.
 
Jag saknar min kille idag.
 

RSS 2.0