Kör skoter, åker helikopter och mår allmänt bra i det fina vädret.

Hej hopp! Håller just nu till i fjällen därför det inte blir nå uppdateringar här. Har det i alla fall superhärligt och vädret går det absolut inte att klaga på. Har även bokat tatueringstid i Jutis, så imorrn smälller det! 
 

.

Och där startade lovet.

Hej jag heter Frida och jag har sovmorgon till 1 idag!

 

Måndag

Insåg just att det här kommer bli första natten på typ 6 som jag sover utan min kille, vilket inte känns så bra. Någonting mer som inte känns så bra är att jag idag fick veta att jag fick ig på en uppsatts som jag kämpade med för ett tag sen. Blev arg och ledsen eftersom att jag tyckte det var skitdåligt utav min lärare att ge mig ig på hela uppsatsen när det inte alls var nå stora fel egentligen. Men skitsamma. Önskar att Niklas var här, för han är verkligen världens bästa pojkvän och jag kan inte med ord beskriva hur mycket han betyder för mig. Älskar dig! 
 
Har också bestämmt mig för att jag ska tatuera mig, förhoppningsvis nästa vecka! pusshejs.
 

The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly

Bloggar alltför lite nuförtiden, men jag har haft så mycket kul att göra så jag har it hunnit.
I fredags slutade jag tidigt så då for jag Nikke och Danne till Luleå en sväng. Fick med mig en studentklänning hem och jag är väldigt nöjd över denna. På kvällen så for vi och åkte lite skridskor och sen blev det en myskväll hemma med lite gladiatorer och sånt.

I lördags var det ju hur bra väder som helst så då tog jag och Nikke en sväng på längdskidorna innan vi slutligen for ner på älven och grillade och åt lunch. På kvällen åt vi gomiddag som bestod utav plankstek gjord på älgfilé, hur gott som helst! Sen blev det såklart glass till efterrätt. Efter middagen så for jag och Nikke ner på bastuflotten och bastade, vilket var grymt skönt. Kvällen avslutades med hyrfilm och en massa godis.

I går så for vi och testade båten. Haha alla som körde förbi måste ha trott att vi var tokiga i huvet när vi står där på isen och hugger upp en vak som vi sedan tuttar ner en båt i. Men den flöt i alla fall! Firade att den flöt med lite glass i Norrfjärden.
När vi kom hem så for vi ner på älven och grillade lunch och senare åkte jag till Älvsbyn och städade. Med andra ord så har jag haft en grymt bra helg!
 
Nu sitter jag och gör en helt värdelös filosofiuppgift. Kan konstatera att jag inte är någon direkt filosofisk person. Kommer nog inte hända alltför mycket senare idag heller, ska nog bara ta det lugnt och hämta mig efter denna händelserika helg. Älskar att lovet börjar i veckan också.
 
Sen tycker jag att alla håller tummarna för att jag och Nikke får lägenheten!!
 
Tumblr_mhiejpdr7w1s33l0qo1_500_large
 

hej

Kom hem för 20 minuter sen ungefär, vilket känns hur skönt som helst. Vi har varit på strömlida och grillat och åkt lite sopsäck, kändes bra med lite omväxling från vanliga lektioner. Sen, mitt i grillningen och allt, så kommer det 15 rådjur och springer förbi oss i backen. Sjukt random?
Nu hade jag tänkt skriva klart en uppgift och sen hade jag tänkt grunda båten lite grann, ska även slappa som den slapptask jag är! 
 
Har även glömt bort att säga att jag och morsan har bokat resa till Kroatien i september, det kommer bli kult!
 

Livet leker och Frida är glad

 
Här har det inte alls blivit någon uppdatering i helgen vilket kan bero på att jag har varit i fjällen och myst.
Det gick i alla fall bra på vårdcentralen i fredags. Har fått nån medicin mot inflammation och svullnad som jag ska äta några dagar och det har faktiskt blivit mycket bättre.
Lägenheten som vi var och kollade på var grymt fin också, jag hoppas verkligen att vi får den. Skulle vara helt underbart.
 
Nu så har vi hål och jag och Emma sitter i en datasal och slår ihjäl lite tid. Kollar på studentkläder samt lite tillbehör till min balklänning, hittade en supersnygg ring som jag sitter och funderar på om jag skulle ha beställt. Vi får väl se. Ikväll ska jag plugga lite psykologi och även mysa med min underbara kille. Känner att livet är ganska bra ändå just nu eftersom att jag räknade ut att det inte ens är 50 vanliga skoldagar kvar innan denna tid på strömbackaskolan är över. Även fast jag längtar hur mycket som helst så kommer det samtidigt bli lite tråkigt och annorlunda. Det känns extra jobbigt eftersom att jag inte vet om jag har något sommarjobb eller nå än. Jag går och hoppas på att dom ska höra av sig antingen från coop eller stenvalls, så vi håller tummarna.
 
 
 

Happy

Har aldeles nyss myst lite med Anna och nu håller jag på att packa. Åker nämligen till fjällen senare idag med min fina. Ska även hinna fara förbi vårdcentralen en snabbis och kolla mina konstiga fingrar samt kolla på en lägenhet. Älskar fredagar!
 
AWOLNATION – Jump on My Shoulders 

Torsdag

Skickade nyss in en novell som jag har slaktat sönder i tusen bitar och sen brännt upp. Är inte nöjd alls men jag är för less för att orka börja om. Längtar till imorrn när jag har sovmorgon, en lektion på 50 min och sen helg. Vill typ gå och lägga mig bara för att jag ska få fredag fortare. 
 
 
Åh så fint.

Härligt

Har haft endast två lektioner idag vilket betyder att jag kom hem för 30 minuter sen ungefär, grymt skönt! Började städa till lite i rummet nu och sen har jag tänkt ta tag i novellskrivandet. 
 

Kaffedränkta byxor och bajs på skorna

Det gick väldigt bra hos tandläkaren idag, inga hål eller någonting och det känns helt underbart. Det gick även bra att söka jobb, så nu är det bara att vänta och se. 
Kom nyss hem och nu skriver jag novell för fullt, den skulle tydligen vara klar imorrn och inte på fredag som jag trodde.. Men spela roll! Måste även se klart Patrik 1,5 ikväll och det är roligare än att skriva kan jag lova. 
 
 
 

Wish me luck!

Tycker verkligen inte om tisdagar, eller någon annan skoldag för den delen. Men det känns som att tisdagar är extra jobbiga bara på grund utav vårat superlånga hål. 
Har dock sökt jobb idag och imorgon ska jag nog fara in på arbetsförmedlingen och lämna ett cv, dom hade så att man kunde få träffa en massa olika företag som söker sommarjobbare, ungefär som på havsbadet. Så en sväng dit blir det, sen ska jag även skicka in ett cv till ett hotell. Bara att hålla tummarna! 
Är lite nervös över min tandläkartid imorrn också, hoppas verkligen att jag inte har nåt hål. 
 
 

Måndag

Spenderat hela helgen med min fina, samt ätit mycket tårta, grillat, kört skoter och haft det mysigt. 
Ligger just nu i sängen och är väldigt trött, tänkte göra en tidig kväll och ladda upp inför en ny vecka. 
 
Längtar efter våran kommande resa till Turkiet!

Äntligen

Och där blev jag klar med projektarbetet, hur skönt som helst!
 

Onsdag

Är i skolan, kommer hem, bygger och skriver. Så har dom senaste dagarna sett ut. Blev dock lite arg idag när jag skulle ut och skruva ihop golvet, det tog såklart slut ström i skruvdragaren. Typiskt! Så nu har jag skrivit lite grann och ätit lite middag i väntan på att den ska laddas klart och nu tror jag att den är redo för att användas. Så nu beger jag mig ut och sen blir det mer skriva och slutligen Grey's! Hejdå
 

Tisdag!

Bygger och skriver på mitt projektarbete som en tok, vill bara bli klar! Tar dock en snabb paus i allt för att åka till gymmet och sen spela lite innebandy, kommer bli nice. Pusshejfrånengladtjej!
 
 
 

Love.

Igår kom min favoritkille hit, vi grillade och mös och sedan bar det av till Älvsbyn där jag har sovit. Känner att det var längesen jag sov sådär skönt och det bästa jag vet är att sova med min fina, han får mig att känna mig så trygg i hans armar. 
 
Skolan idag har väl varit som vanlig, gjorde bort två redovisningar vilket kändes superskönt att få bortgjort. Nu ska jag skriva lite pa och sen blir det godernatters för min del, är verkligen jättetrött. 
 

Topp 5

 

Bra dagar

Hade grymt kul i Luleå igår med Ida och Emma, även fast jag inte fick med mig lika mycket hem som jag hade planerat. Det var väl egentligen ganska bra att jag inte brände så himla mycket pengar. 
När jag kom hem så var min faster och hennes man från Stockholm här och skulle äta middag med oss. Det var jättekul att få träffa dom eftersom att det var väldigt länge sen sist. Efter middagen, och efterrätten så klart, så for jag in till stan och mös med Tova. Vi åt lite godis och såg Scary Movie. 
 
Idag så är det grymt dåligt väder, hade tänkt åka skidor men tror jag skiter i det och tar tag i lite pa istället. Ikväll blir det mys i Bergsviken. Vill verkligen inte att lovet ska ta slut! 
 

RSS 2.0