!!!


Halloween 🎃

Sitter och kollar pĂ„ partykungen efter lite halloweenprylar. Saknar min kille ocksĂ„. 


MĂ„ndag

I helgen har jag myst med min finaste och badat med mina tvĂ„ finaste. Idag Ă€r det mĂ„ndag och jag ligger i sĂ€ngen. 


Tror jag kanske har glömt att sÀga det hÀr men den 30e november Äker jag och nikke till Thailand och jag lÀngtar hur mycket som helst!

Lunchar med mamma idag


Idag har jag varit ute pÄ en promenad (en kort en) och tagit spruta.


2014-10-15

Helo. IgÄr hjÀlpte jag pappa med att bygga pÄ ett litet ''hus'' som det Àr tÀnkt att typ grÀsklipparen eller skotrarna ska stÄ i. Fick anvÀnda spikpistolen och det var rÀtt kul faktiskt. PÄ kvÀllen for jag och Johan och spelade innebandy. 
 
Idag Äkte jag med mamma in till stan nÀr hon började jobba. Jag tog bilen direkt och for till gymmet, blev dock inte sÄ lÄng trÀning men jag Àr ÀndÄ nöjd över det jag orkade med. Har ocksÄ hunnit med att vara pÄ cederkliniken och bokat in vaccination, en hepatitspruta ska jag ta imorrn. Handlat lite kÀk har jag ocksÄ gjort. 
 
Nu sitter jag och ser lite tv och tar det vÀldigt lugnt. Ska se lite Teen Wolf, lite vamps och kanske lite ph. Ska alltsÄ inte göra sÄdÀr jÀttemycket mer idag hade jag tÀnkt, inget annat Àn att hÀnga med Jenny ikvÀll i alla fall. 
 
 

Nu Àr vi pÄ gÄng

NytrÀnad och nyduschad sitter jag hÀr i sÀngen. Nikke har bokat flygresa hem frÄn Stockholm den 21a december nÀr vi har planerat att avsluta vÄran Thailandsresa och jag kÀnner mig lite extra glad över att vi verkligen ska göra det. Nu ska jag bara spara och spara pÄ mina pengar sÄ att man kan mÄ gott dÀr borta.


Att fÄ blommor


MĂ„ndag igen

NÀr man har dammtorkat, stÀdat toaletten, dammsugit och moppat sÄ fÄr man njuta av denna goding och lite Teen Wolf.


Tjohej

Redan onsdag idag och jag tycker att dagarna gÄr sÄ sjukt fort!

Hade en bra helg, blev bjudna pÄ lunch av Nikkes pÀron, festat, spelat bingo och en massa annat. Har Àven köpt en ny phone, en Sony xperia z3 blev det och jag Àr riktigt nöjd!

IgÄr trÀnade jag med Emma och idag har jag trÀningsvÀrk. Spelade Àven innebandy igÄr och det gick vÀl lagomt bra. Bakat bullar har jag hunnit med nu pÄ morgonen med mor min och sen ska vi ta köksinredningen....usch.

Imorrn kommer Nikke hem och jag lÀngtar.





Min dag





Plockat upp potatis och trĂ€nat har jag gjort. Sen kom ju min birthday boy hem sĂ„ nu har vi nyss kĂ€kat var sin pizza och planen Ă€r vĂ€l att gĂ„ hem och Ă€ta lite godis och se film ❀

GRATTIS!❀

Idag Ă€r det ingen vanlig dag för det Ă€r Nikkes födelsedag! 22 Ă„r gammal blir han och det Ă€r ganska gammalt 😉 Älskar dig Ă€ndĂ„ ska du veta och jag hoppas att du fĂ„r komma hem idag, annars fĂ„r du ha en bra dag i GĂ€llevare ocksĂ„ ses vi imorrn! ❀❀




RSS 2.0