Torsdag

Igår var jag och min vän Ida till Luleå för lite shopping, men tror ni att man hitta nå? Nä ingenting alls, Ida som snodde allting.. 
 
Torsdag idag och hittils har jag inte gjort alltför mycket, varit och solat en sväng och nu sitter jag och chillar lite granna. Ska snart gå iväg till arbetsförmedlingen hade jag tänkt, kändes lite jobbigt men det måste göras.
Sitter även och grubblar över vad jag ska göra.. pratade med Ida igår om hur det var att jobba inom hemtjänsten och det låter ju inte alltför farligt egentligen. Men kommer det att vara någonting för mig? Det är det jag inte vet. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. 
 
 

När saker och ting känns rätt

Och här var det länge sen man skrev, kan inte ens komma ihåg allt jag har gjort sen jag skrev här sist. Men jag kan berätta om det jag kommer ihåg!
Jag och Nikke fick äntligen åka iväg på våran efterlängtade roadtrip som tog oss på vägar genom Norge, lyxhotell i Åre och slutligen Ljusdal. Jag är riktigt nöjd med våran resa och jag är glad över att jag fick göra den med min Niklas. 
 
I lördags så använde jag min stat-biljett och det var hur kul som helst!! Hela kvällen var rolig och jag är glad att Nikke övertalade mig att följa med, ja han fick övertala mig eftersom att jag inte alls var sugen under dagen. Men jag är  glad att jag följde med, helt klart en lyckad kväll! 
 
Igår så tog vi det lungt efter lördagens bravader, vi for och grattade farmor som fyllde år och senare på kvällen så spelade vi lite volleyboll och kubb med lite människor. Vi avslutade dagen med en film och gotta. Det var mysigt.
 
Idag så är jag i Arnemark och hittils har jag putsat och målat lite möbler som jag hade tänkt ta till lägenheten, som jag snart ska lägga ut bilder på!! Nu har jag fixat lite CV och snart hade jag tänkt gå och köra ett träningspass, dags att komma i form igen! 
 
Måste få säga att det kändes lite konstigt att inte få börja skolan förra veckan, nu känns det verkligen på riktigt, jag har blivit ''vuxen'' fast ändå inte. Jaja jag vet inte riktigt hur detta ska sluta, hoppas bara att jag hittar ett nytt jobb.. så alla kan ju hålla tummarna. Nu är det träningsdags, hejrå.
 
 

Tova och Jag

Ligger i sängen och ska sova min andra natt ensammen, kan ju inte riktigt påstå att min första natt gick så bra, men jag hoppas att det ska gå bättre nu. 
 
Fick i alla fall besök utav min fina Tova en stund efter att jag hade kommit hem från jobbet. Vi har bara suttit och pratat och ätit glass, en riktig myskväll helt enkelt. 
 
 
 
 

2013-08-12

Inatt ska jag sova helt själv i lägenheten. Jag vet inte riktigt än hur det går eftersom att jag inte har vågat känna efter. Jag sitter i alla fall och ser lite tv i våran nya soffa som äntligen har kommit! Ska snart ta en dusch och använda mina nya anisiktskrämer som jag köpte idag. 
 
Imorgon blir det jobb till 9 och jag är inte alls sugen, är så otroligt less på det där skitstället men ändå tar jag mig inte ur soffan för att söka nåt annat att göra. Så det måste jag fixa typ nu. 
 
Går även och längtar tills jag och Nikke ska åka på våran roadtrip vilket blir antingen söndag eller måndag. Ska bli riktigt skönt att bara få komma bort en stund. 

Ny Adress

Äntligen så har nycklarna till lägenheten äntligen blivit våra, så i fredags satte vi igång med inflyttningen och nu har vi faktiskt införskaffat det mesta som vi behöver. Har dock inte fått våran soffa än, men vi hoppas på att den kommer nu till veckan! Så för tillfället består våran soffa utav kuddar och sackosäckar, haha.. 
 
Även fast det känns hur roligt som helst att få bo själv med Niklas så kan jag få väldigt mycket hemlängtan ibland, även fast jag bara har varit borta sen i fredags.. men nu när Nikke far och jobbar i veckan så hade jag tänkt åka hem och sova någon natt, inge roligt att sova själv!
 
Men nu är det snart dags för oss att sussa eftersom att båda ska jobba imorrn, så godnatt. 
 
En lite dålig bild från köket, men det är den enda jag orkar lägga ut nu! Mer bilder får ni när soffan är på plats!
 
 
 

Sjuk Tjej

Blev att stanna hemma idag eftersom att jag inte alls mår så bra.. det mesta på mig värker just nu och jag är väldigt trött efter att jag inte har sovit så mycket inatt. Är dock glad över att vi får flytta in i lägenheten i helgen, så när jag har vilat lite så hade jag tänkt börja packa in lite grejer i flyttlådor. 

.

Just nu har jag lite svårt att sova eftersom att mitt huvud värker och min näsa rinner.. snälla förkylning försvinn

1 Augusti

Nu har jag förstört hela bloggen och jag har ingen lust till att försöka fixa den just nu. Sitter bara och håller tummarna till att rawi ska besikta läggan imorrn så att vi kan få flytta in i helgen annars blir det it och då blir jag väldigt besviken. Hörs hej.
 

RSS 2.0