Wild and crazy

Hade min sista idrottslektion idag, det var faktiskt lite sorgligt men rolig var den då iaf! For till optikern efter skolan och kollade synen, har känt att jag har börjat se sämre med linser på och lite sämre hade den blivit, men dock inte så farligt.
Var även väldigt massor med wild and crazy. Skulle gå och klippa mig, den vanliga klippningen utav slitna toppar, slutade med att jag klippte lugg bara sådär. Vet inte riktigt vad jag tycker än, tar väl ett tag att vänja sig. Mamma och pappa tyckte iaf att det var fint!
Skulle försöka plugga lite geografi, men så fort jag öppnade boken och började läsa så var jag helt lost. Känns bra med prov och det imorrn då! Ska försöka att läsa igenom allt ikväll, sen har jag ju sovmorgon till typ halv 2 imorrn så jag har ju lite tid åtminstone.
Saknar min pojkvän lite grann:)

2012-05-30

Sista lektionen sen är det slut för idag, känns skönt. Ska försöka hinna klart med en svenska-uppsats så att jag slipper skriva hemma, ska iaf till Solanderskolan ikväll för att lyssna på brorsan som ska ha konsert där. Det ska bli kul! Annat än det så ska jag väl inte göra så mycket, det är greys ikväll så ska väl äta choklad och kolla på det kanske.
Kännt mig allmänt glad idag, kanske beror på att jag var hemma igår och inte fick umgås med alla mina tokiga kompisar.


That's what's up

Blev inte alls någon lång stund på skolan, åkte hem med pappa innan den ens hade börjat.
Mår lite bättre nu men har fortfarande ont, nog blir man allt bra less efter ett tag!
Sätter igång och pluggar med det lilla jag har kvar att göra innan det blir sommarlov. Det ska bli så sjukt skönt! Har lite svårt att fatta att jag faktiskt börjar trean efter detta lov, det om någonting annat kommer bli grymmare än att ha sommarlov. Redan börjat planera vad jag ska göra när skolan är slut och jag har kommit fram till lite bra grejer ändå.
Vill åka utomlands nu.

Aj

Mådde inte alls bra igår när jag kom hem, eller idag för den delen. Sovit dåligt i två nätter plus att jag har så galet ont i magen heela tiden.. Får se hur länge jag orkar vara på skolan idag.

LöRdAg OcH sÖnDaG

I lördags sprang vi runt om tokar hemma för att fixa inför 50-års kalaset som vi hade. Det var grymt kul och träffa alla roliga människor. Vi spelade volleyboll, kubb, såg melodifestivalen och åt en massa gott.
Igår sjösatte vi den lilla sötaröda båten och fiskade gjorde vi. Låg även och solade en stund innan Niklas kom och var med mig. Spöade han lite i kubb och åkte lite båt, bästaste killen har jag. Firade även världensbästa mamma på mors-dag igår.
Nu har jag foto och det går lite trögt, har som ingen inspiration pga min trötthet.

Idag är det fredag

Nyss kommit till skolan, hatar verkligen att försöka hitta en parkeringsplats här på skolan, speciellt när det it finns nån första gången man kollar!
Ja jag hittade iaf en tillslut och nu är det bara några få lektioner kvar sen helg. Väldigt skönt ska det bli.
Efteråt ska jag på staden med min brår och Bella, hade tänkt köpa en jeansjacka och någon ny topp eller nå.


Imorrn är det fredag

TJATJA BLOGGEN! Idag har jag varit i skolan typ och inte gjort så mycket, haft orientering, gjort bort min redvisning. Köpte även ett par jeans på stan, blir att köpa lite mer grejer imorrn tror jag.
Hunnit kratta här hemma på gården och städa mitt rum, vilket behövdes. Nu önskar jag att ja hade lite glass och en Niklas vid min sida, fast kanske mest glass, ska iaf gosa ner mig framför tvn.

Whats new

Nyss gjort klart en uppgift som skulle ha varit inlämnad förra veckan, duktig tjej. Fortsätter med att förbereda mig för nk-redovisning och gör en ''att göra'' lista i mitt huvud, med läxor och rester som måste fixas. Konstigt nog känner jag mig inte alls stressad över allt vi måste göra, tror att min hjärna har tagit sommarlov lite för tidigt.
Funderar iaf på att gå ut en sväng, antingen springa eller gå, kan inte riktigt bestämma mig.
Ska även fixa en supergalen playlist åt Niklas som han kan lyssna på när han saknar mig, eller? Nä men tills när han ska köra hem från Kiruna, snäll jag e.

hihi

En lektion kvar, sen stan med denna sönt.


Hej Niklas jag tycker om dig:)

Lektion i foto just nu och blev precis klar med en uppgift, äntligen säger jag då bara. Får ha bilen idag, vilket är skönt. Efter skolan ska jag kanske köpa ett par jeans, beror på hur ekonomin ser ut. Ska även och handla, blir att laga middag ikväll också så då tänkte jag åka och köpa nå färdig pizza eller nå, lat tjej. Plugga måste jag även hinna med och kanske en joggingtur i det vackra vädret, inte klagar jag!
En snöig bild till ett soligt tillfälle.

Långt eller kort?

Känner mig just nu väldigt arg över att det inte alls blev nå kommunjobb! ARG FRIDA!
Glad är jag över ett vg i engelskanationella.
Jaja, ska iaf ta mig en sväng upp till Sikfors för att inhandla lite grejer till middagen som jag ska laga? Shit vad händer egentligen kan man ju börja undra..
Efteråt blir det en snabb pluggstund och senare ut i finvädret som jag gillar väldigt mycket just nu.
Jå en order från mig till alla läsare. Ni kan ju snälla slänga in en kommentar om ni tror jag skulle passa i lugg, eller bara fortsätta med min vanliga frilla!

söndag

Har haft allt för mycket kul att göra, så jag har helt enkelt inte hunnit med att skriva nå här.
I onsdags var jag på bio med Emma, Gustav och Nikke. Vi såg Dark Shadows och den var väl sådär bra.
torsdags åkte vi hem till Nikke en sväng och sedan vidare till Luleå en snabbis. På kvällen var det jag och Nikke som stod för middag, supergott blev det!
Fredag åkte vi till Tjärnberg och där har vi varit tills idag, gode mycket snö och härligt väder.
Sitter just nu och läser lite recensioner om min engelskabok som skulle har varit utläst tills imorrn, tur att jag har en plan.
Varmt och skönt

2012-05-15

Skit, måste typ köpa en ny sladd till datorn. Som att sladden jag köpte nu var värdekass!
Jaja, känner mig ändå nöjd med hur vädret var idag, tog en springtur i värmen och mös på. Nu ligger jag i sängen och ser film, känns dock väldigt tomt utan Nikke.. MEN då blir jag glad när jag tänker på att vi börjar 9 och slutar halv 12 imorrn, glad tjej! Lång helg och allt, jippie!

Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan

Nyss kommit hem från att ha haft det supertrevligt i Öjebyn med roligt folk. Spelat brännboll, fotboll och även sett film. Nu blir det godnatt för min del.

Lördag

Igår var jag hemma och såg film med Mamma, Change up tror jag den hette. Helt underbart rolig film, definitivt ett måste att se den!
Nu har jag nyss vaknat och tänkt se ett vampire diaries avsnitt, vet inte alls vad som händer idag. Hoppas, som alltid, på någonting kul.

Hej?

Helt okej skoldag, idrotten sög, känns som att jag håller på att bli sjuk elr nå. Regnade och var kallt, ingen bra kombination för utegympa helt enkelt. En rolig sak var att Bella lyckades tappa ut halva sin youghurt rakt på byxorna, lite ironiskt att precis innan hon gjorde det sa hon ''Om jag spiller nu dör jag''. Ganska klantigt om ni frågar mig.
Gick på stan med Bella, träffade även Anna och Sanna under den tiden.
Åkte hem, la mig i soffan och somnade en stund. Nu gosar jag ner mig i sängen med en film kanske, fram tills criminal minds börjar. Om jag orkar vara vaken så länge förstås!
Och ingen bil eller nå imorrn så det blir att åka till skolan halv 9 även fast man börjar halv 12, great.
Är typ ingen som läser min blogg så vet inte om jag ska sluta blogga eller bara ta ett uppehåll eller nå, annars kan ni ju kommentera och ge tips om vad ni vill läsa om osvosv. Hörshej.

15:00

Fortsätter med grattandet, för idag fyller världens bästa mamma år! Ganska knasigt att dom nästan fyller år samma dag, hih. Älskar er båda väldigt mycket<3
Nyss kommit hem från skolan har man, glad över att ha gjort bort engelskanationella. Kan säga att det kändes lite bättre än skrivdelen iaf, men jag hatar verkligen hörförståelsen! Hinner som inte med att både lyssna och anteckna.. Jaja, skitsamma!
Inte så mysigt väder idag så det blir inge springande, är väl bra att ta någon vilodag också.
Börjar verkligen tvivla på att jag har fått nå sommarjobb, alla har ju fått veta vars dom ska vara nånstans, alla förutom jag! Får väl hoppas på att det tar längre tid för posten att anlända i Arnemark..
Känner mig som en glad tjej idag, vilket är en rolig känsla.
Planerna om att vara nyttig och äta mindre socker skrotades ganska snabbt, men inte gör det mig nå!

8 Maj

Grattis till världens bästa pappa som fyller 50 år idag, älskar dig<3
Hunnit med mycket på min ledig dag today. Åkte in till stan där jag gick med Emma, kul var det! Fick med mig lite kläder hem som jag har planerat att lämna tillbaka pga brist på pengar..
När jag kom hem städade jag undan lite på nedrevåningen, städade bland annat fiskakvariet. Tog sedan en joggingtur ut i det vackra vädret och nu har jag nyss ätit middag.
Fotografen Emma tar så knasiga bilder

http://www.youtube.com/watch?v=gIHQTr3qfLY

Glad på grund utav ledigheten imorrn! Tror jag går ut och går en sväng.

Måndag

Nyss ätit lite middag, tacos stod på menyn. Hade tänkt åka och se Linn sjunga ikväll men he blev inte.. Vilket var väldigt tråkigt!
Känns grymt skönt att få vara ledig imorrn, blir antingen Luleå elr Piteå imorrn för att leta presenter. 

18:21

Turen till Boden igår var väl helt okej, hittade dock inte det jag skulle ha men två tröjer till mig själv fick jag med mig hem. Med Nikke var jag resten av dagen och även idag, just nu sitter vi och lanar tetris hihi.

Vill ha lördag

Förstörd fredag. Stänger dörren till mitt rum, ser film och gör en tidig kväll för att åka en sväng till Boden imorrn.

2012-05-04

Även fast känslan av att få sluta tidigare är stor och glad, så tar känslan över ett nationellt prov över. Känns inte alls som att det gick nå bra, bara babblade på och upprepade samma saker.. Blir så arg, vet ju att det kunde ha gått bättre, vet inte alls vad som gick fel denna gång. Jaja.. Tog en joggingtur när jag kom hem, vilket var skönt i det fina vädret! Nyss ätit en massa glass vilket ledde till lite ont i magen, var väl inte så genomtänkt kanske..
Vet inte alls vad som händer idag, får väl hoppas på någonting kul.
Utomlands vill jag jättegärna åka just nu, Australien skulle inte alls vara helt fel.

Happy

Glad tjej som nyss fick veta att vi slipper två lektioner, vilket betyder att vi slutar kl 1. YAY!! Springer in till stan en sväng sen åker jag home och chillar.


English B

Lägger mig och läser till nationella, måste egentligen börja läsa min engelskabok också som ska vara utläst nångång denna månad. Men orkar inte tänka på det nu, usch! Godnatt gott folk.
Hoppas på att vakna upp sähär happy imorrn även fast det är prov och grejer.

Before i forget

Börjar med att säga grattis till Emma som klarade körkortet idag, grattisgrattisgrattis! Känns faktiskt fortfarande lite overkligt att jag också har det, kanske beror på att man inte kan åka när man vill elr så eftersom att man delar bil. Men är ändå helt grymt, finns nog ingen bättre känsla!
Efter att vi hade slutat så gick jag och Lova in till stan, väntade på att mamma skulle sluta så att hon kunde följa mig och köpa ett par nya shoes, såna man kan springa och leka i. Hittade iaf ett par som var grymt sköna, blir att anmäla sig till tjejjoggen i Sjulsmark till sommarn, så det är bara att ligga i och träna.
Köpte även glass till mig och Nikke som jag ser fram emot att mumsa på.
Engelskanationella imorrn kl 9 och jag är lite nervös faktiskt, bara att läsa igenom det vi ska skriva om några gånger.

Godnatt älskling

Niklas anlände tillslut, vi såg skräckfilm och jag fick äta chokladpudding. Nu hade jag tänkt mysa med kudden och täcket några timmar, så godernatters.

Love shines

Gjorde geografiprov idag, tror aldrig att jag har ordbajsat så mycket på ett prov som detta. Hahah helt sjukt.
Sitter just nu och lyssnar på lite skön musik typ och väntar på Niklas så att jag kan få äta chokladpudding nångång! Som att jag är sugen liksom, har väntat hela dagen.
Hade ju planerat att minska (inte sluta helt!) intaget utav onyttigheter, kan ju säga att det inte alls går så himla bra.. Är ju sugen heeela tiden!?!?! Aja, efter idag kanske det händer grejer.

1 Maj

Kommit hem från fjällen idag, borta bra men hemma bäst så att säga. Har haft det härligt och roligt som alltid.
Sitter just nu i soffan och myser, slår igång en film och undviker att plugga ett tag till.
När ni myser, håll på med hennes hår eller håll henne  i handen, och viska i hennes öra att du älskar henne

RSS 2.0