Nyårskväll i Arnemark




You Can Be The Greatest, You Can Be The Best.

Sista dagen på år 2012, det känns skönt men samtidigt lite tråkigt. Det har hänt så otroligt mycket detta år, både bra och dåliga saker. 
Det finns 4 saker som jag minns bäst och det är:
Min 18-års dag, och speciellt överraskningsfesten som mina kompisar hade ordnat. Sånt där får en verkligen att må bra, och man känner ju att man har de finaste vännerna en människa kan önska sig.
Sen mitt körkort som jag har skaffat, vilken underbar frihetskänsla det är att få sätta sig i bilen och bara köra iväg, radion på högsta volym och själv sjunger man för fulla muggar. Kan som inte bli så mycket bättre där inte!
Min och Niklas 1-års dag firade vi också med att åka till Umeå och bo på hotell, hur mysigt som helst. Vet att det kommer bli många fler år med denna underbara kille.
Tog även min andra utlandsresa till Turkiet med Niklas, den resan kommer jag aldrig att glömma. Att få spendera en hel vecka med personen man älskar är ju aldrig helt fel, och utomlands dessutom. Längtar så otroligt mycket till nästa resa jag ska göra, hade tänkt ägna otroligt mycket tid på att resa när jag är klar med skolan. Vill upptäcka världen! 
Förutom dessa minnen så har jag ju otroligt många fler, tänkte lägga upp lite bilder här nedanför också från det gångna året. 
 
 
 
Och Gustav får stå för den sista bilden i detta inlägg, ni får stå ut med att bilderna är i olika storlekar. Vill bara knyta ihop säcken med att säga att detta år har varit det mest händelserika för lilla jag, jag har besökt så många platser och varit med så många människor. Även fast jag känner att det saknas personer som har stått mig nära så känner jag mig ändå hel, och även fast det har varit en del deppinlägg så känner jag mig lycklig. Önskar därför alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR och jag hoppas på att 2013 bara blir ännu bättre än 2012, om det ens är möjligt! 
 
Tänkte lägga ut årets låt enligt mig! Blir aldrig less och jag tycker att texten är så otroligt bra.

Dagen innan en annan dag

Blev att skotta av lite snö från taket och åka lite skoter också idag, det var trevligt. Har just nyss duschat och nu tar jag det lite lugnt, Gurra ska komma hit ikväll och se Avatar med mig och Johan, det kommer bli mys. 
 
Tänkte att man skulle få se min nya hårfärg här men det syns ju skitdåligt, så då skiter jag i det. Det är iaf mörkrött just nu!

Idag

Ligger just nu i sängen och degar, blev inge kalles igår. Men var ändå med Danne och lite folk innan, sen kom Gurra och hämtade mig.
Idag ska jag tydligen hjälpa till att städa inför imorrn, jaa jag kommer att sitta hemma som nån tråkmåns, och ja jag önskar att det inte var så. Längtar inte ens efter nyår längre, kunde det inte ha väntat ett tag..

Blev iaf grymt nöjd med min nya hårfärg, som köpes!

Äckligt mycket kärlek

Idag är det lördag vilket betyder festligheter och kalles ikväll och båtbygge och hårfärgning nu under dagen. Gör allt för att bli på lite bättre humör och jag gör allt för att försöka bli klar med båten så snart som möjligt.
Sitter och ser The bachelorette på tv, så äckligt mycket kärlek.



Blev en spontan klippning igår också, så nu är det fräscht!

.

Har varit som en dyster morgon, det är den väl fortfarande. Varit och lämnat Niklas på kallax, saknar honom redan. Kommer bli 2 extremt långa veckor. 
 
I onsdags var vi i stan så att jag fick byta ringen jag fick utav Niklas till en mindre storlek. Var även på bio och såg The Hobbit på kvällen, grymt bra film! 
Igår var vi i Luleå och jag fyndade ett par jeans och en t-shirt. Sen har jag väl bara myst så mycket jag har kunnat med Niklas. 
Ska snart bege mig mot stan, hade tänkt sola en sväng. känner mig då inte alls nå sugen längre.Sen ikväll vet jag inte vad som händer, ingenting antar ja. Sagt det förut och jag säger det igen. Jag har bestämt mig för att sluta planera i förväg, ingenting blir ändå aldrig som man har tänkt och när ingenting blir som man har tänkt, blir man besviken.
 
 

24 December

Grymt nöjd över alla fina klappar och allt fint sällskap! Är just nu trött som ett as så jag hade väl inte tänkt vara vaken alltför länge till. Finns väl som inge annat att göra nu när allt folk har farit, så godnatt.

Det är ju som att säga till en hemlös ''gå och köp en hamburgare''.

I fredags åkte jag och Nikke till fjällen, tanken var att köra lite skoter och mysa på. Blev mest mysa eftersom att det var typ -35.. Men jag har då haft kul ändå! Gjorde gomiddag i fredags och på kvällen kom även Danne och gjorde oss sällskap. For hemåt det gjorde vi i lördags, tror att det berodde på temperaturen och på bristen utav vatten. 
Idag har vi varit till stan en sväng och kollat lite grann på såna där sista minuten grejer. Julgranen har vi också pyntat, riktigt fin blev den. 
Nikke for för en liten stund sen, kommer kännas tomt att sussa utan honom inatt.. Han är så himla fin. 
Hade tänkt städa mitt rum ikväll också, blä vad jobbigt det kändes.
Sen önskar jag även alla en riktigt God Jul, hoppas att morgondagen blir bra för er alla!
 
 
Måste även säga att jag har hittat min balklänning, den bara måste bli min! Den var så otroligt fin, men även otroligt dyr.. Så då är det bara att börja spara

TJOHO

Sista dagen med vanliga lektioner, åh så otroligt skönt! Hade dock kännts bättre om jag inte hade haft en himla novell att skriva på, shit vad jag hatar att skriva berättelser och sån skit. Är glad över att jag hant klart med filosofiuppgiften idag iaf.

All i Want for Christmas is You

Blev inge bio igår eftersom att både jag och Nikke var för lata, så vi var hemma och mös istället.

Nu har jag nyss vaknat, ska väl snart gå och duscha sen göra mig klar för school. Behöver endast lida genom två lektioner idag vilket kändes skönt, dock måste jag skriva klart grejer som jag inte har gjort än. Känner mig lite stressad åh det.



supermysig onsdag! (vet inte hur man får bilderna rätt väg i mobilen)

Hejhå

Sitter just nu och väntar på bussen, har nyss gjort klart ett superjobbigt prov. Gick väl hyfsat bra ändå tycker jag.
Ikväll ska jag som vanligt på bandy och sen hade jag väl tänkt hinna skriva klart nå rester som jag har.
Ledig är jag imorrn så då blir det först julmys med Ida och Emma och sen knäckbak med pappa och mamma och slutligen The Hobbit med Nikke.
Fixade lite julklappar idag också, vet inte riktigt vem jag har kvar att köpa till. Det får jag se när ja kommer hem. Puss och hej.




Måndag

Sitter och funderar på om jag ska gå och lämna tillbaka det jag hade tänkt ha på nyår. Blev ju ändå ändrade planer så jag behöver den nog inte. Sparar pengar så att jag kan hitta på någonting kul ist nästa år, lät som en bra plan kände jag.

Känns skönt att börja halv 2 imorrn, så då hade jag tänkt åka förbi stan innan och kanske även göra nå läxa.



Bedrar Skenet i Platons Grotta?

Sitter just nu och har filosofi, skriver någon jobbig uppgift om The Matrix och Platons Grottmyt. Åh vilket bök när det ska vara så himla svårt att förstå nå.
Ska iaf plugga under hålet och göra nå saker som måste bli klara typ nu. Önskar att veckan kommer gå supersnabbt.
P.S vill inte bli sjuk, snälla låt mig inte bli sjuk.
 

Tell me it's real

Idag är det söndag, alltså är det skola imorrn. Blä för skolan. Känns åtminstone skönt att det är sista veckan innan ett välbehövligt lov. 
I helgen har jag bott i Älvsbyn med min fina, vi har umgåtts med Anna och Patrik, åkt sopsäck på kanis och bara myst och tagit det lugnt. 
Kom hem för ett tag sen, blir inge zumba för mig ikväll eftersom att jag inte känner mig så piggelin. Så då hade jag tänkt ta tag i lite läxa, men bara ytterst lite. Vill att min Niklas ska vara här och gosa med mig, får aldrig nog av att gosa med honom. 
 
Coolingar

En dikt från internet, hihih

Tomtens sista färd

Släden den glänser i stjärnornas ljus
Tomten stiger in med klappar i ett hus.

När han kommer tillbaka är renarna väck
kvar står bara hans julklappssäck.

Han ser sig förvirrat om efter djuren
Då ser han två skyltar som sitter på muren

På den ena det står Securitasvakt
På den andra: de djur som står här går till slakt

Tomten tänker "otur som fan
av alla ställen att landa på Scan.

Men det kanske inte är nån fara och färde,
för de jobbar väl inte här den 24:e?

Det gör de förstår han när han hör skriken
tomten rusar in i fabriken

På ett band ser han renarna - åh vilken pärs
en efter en blir de malda till färs

Maskinen är stor, tomten slänger vanten
och svingar sig upp på kanten.

Han tar tag om den sista renens svans
det är blodigt och halt, han har dålig balans.

Han träffar maskinens roterande egg
det  sista som syns är hans bländvita skägg.

Gläns över sjö och strand
Tomten säljs nu som isterband.

Dagen efter

Blev på lite bättre humör igår när Niklas hade gjort glass och mös med mig hela kvällen. Älskar verkligen min pojkvän.
Sitter just nu i bibblan med ida och försöker göra någonting vettigt, går väl inte alltför bra. Gjorde slut på all min vettighet igår när jag satt och skrev i think.
 
Lektionen börjar på typ 30 min och sen efter den så ska vi gå och kolla på lucia, hoppas på att få lite julkänsla efter det. Hade även tänkt gå och kolla om jag kan bli blodgivare efter skolan, får väl se hur det blir med det,känns inte som att jag kommer kunna bli det, men man kan ju alltid hoppas.
Sen hade jag tänkt bygga på min båt, Niklas sa att han skulle komma och hjälpa till lite. Får se hur mycket jag låter han bygga, vill ju inte att han ska förstöra nå.
 
Kan vi svetsa någon dag Nioklas?

12/12/12

Ligger i nikkes säng och är irriterad över att hans tv inte vill att jag ska se greys ikväll, skitäckeltv.Skolan har varit helt okej, har inte gjort nå speciellt. Var dock i stan en sväng och fixade nyårskläder och en julklapp, får se hur det blir med det jag har köpt till mig själv. Tyckte om det men jag har blivit så himla snål, försöker spara pengar så att jag får ta mig härifrån nångång.
 
Jag och min fina på sniskan.

Pepparkakskärlek

Sitter i soffan och ser lite tv, ska snart gå och äta blodpalt hos mormor och morfar, muums! Känner mig så otroligt lättad efter att ha gjort klart engelskan, så det firar vi med ett zumbapass ikväll.

Helgen har varit jättebra, har hunnit med sjukt mycket.
Firade mormor och morfar i lördags med middag på golden dragon, lika trevligt som alltid!
Igår så byggde jag och Nikke ett grymt snyggt pepparkakshus, är så stolt över oss.
Att ha fått mysa med min Niklas hela helgen är då pricken över i:et, puss på han.





Äntligen

kom nyss hem från skolan, fick som tur var åka med Ante hem. 
Känns så otroligt skönt med helg att jag vet inte vad, ska bara softa. Känns att det har varit en jobbig vecka och att jag inte har sovit nå bra dom två senaste nätterna, är helt slutkörd och krasslig. Så nu är det dags för soffmys med godis och lite Vampire Diaries. Sen ikväll blir det Sabaton, fräsigt.
 
 

Åhhnääblääfy

Nu sitter jag och Ida och taggar upp inför religionsprov, vet inte hur hejn kommer gå! Önska oss lycka till..

One day

Kör på glasögon idag eftersom att det är lite brist på linser där hemma, tycker verkligen inte om att ha glasögon. Dom är då bara i vägen!
Ska snart åka hem och plugga på religionen, känner ändå att jag har varit ganska duktig på att plugga. Började iaf i tid. Gjorde ju även bort psykologiprovet igår och det gick väl ganska så bra ändå.
Ont har jag idag i axlar och rygg. Vet inte riktigt vad jag har haft för mig annat än att spela innebandy, lika jobbigt och kul som vanligt.
 
Var förbi Gustav igår med en väldigt fin kladdkaka som jag hade bakat till såna som bara får köra bil.

Dec. 03, 2012

Sitter just nu och väntar på att engelskan ska börja, önskar att jag fick ligga hemma och mysa med min älskling istället. När jag kommer hem hade jag tänkt plugga och sova, låter inte alltför kul i mina öron..pluggdelen alltså.


En kille som jag saknar.


Pretending that airplanes in the sky are shooting stars

Hemma från fjällen där jag har spenderat min helg, med lite skoter och lite mys.
 
3 dagar utan att blogga var det bästa jag kunde göra, känns lite bättre inombords men ändå inte helt okej. Gråta och prata ut funkar väl kanske inte alltid som man vill att det ska göra. Vill bara känna mig som mig själv igen. Kanske blir det bättre nu när det snart är lov och man får träffa på tomten igen. Eller det kanske blir bättre när det är dags för nyår, den absolut bästa dagen på hela året, enligt mig. Bara få lämna all skit bakom sig och ta nya tag, och det är de jag känner att jag behöver just nu, ett helt nytt år. Vem jag ska fira in detta nya år med är ej bestämt, eftersom att den enda personen jag vill fira med, inte kommer att vara här.

RSS 2.0