Oct. 28, 2013



Modevisningen gick super, tyckte jag i alla fall! Sjukt nervös var jag och ännu mer nervös blev jag när jag var tvungen att gå ut först! Men kul var det och kul var det efteråt också.

Igår så gjorde jag och Nikke inte sådär jättemycket, vi tog det riktigt lugnt.

Till fjällen åkte vi igår och nu sitter vi här i stugan och ska käka lite lunch. Snöar gör det också! Puss och kraam

Nya färger till den nya årstiden

Jag blev sjukt nöjd över min nya färg, även fast den är rätt lik min gamla så känns det ändå helt annorlunda. Har dock inte fixat nån bild än så att ni kan få se, tror dock inte att det kommer synas sådär jättebra på bild ändå.. 
 
Pratade nyss med Tova om imorrn, när vi ska träffas och så. Jag tror att det kommer bli riktigt kul faktiskt och även fast jag känner mig sjukt nervös! 
 
Ikväll myser jag med min kille och vi ska snart skutta iväg och se lite bio med Emma och Gustav, men först, Idol! HEjDå!

Hej igen

Igår så gjorde jag inte alltför mycket, hängde i Arne och började måla vårat soffbord. Längtar tills det är färdigt! 
 
Senare på eftermiddagen så åkte jag med Pappa och Johan in till läggan. Jag städade undan lite grann innan jag tog en dusch och Ante kom och hälsade på. Bjöd på lite kaffe och fika medans vi pratade om allt och inget. Efter ett tag kom även Nikke hem och hängde med oss. 
 
Idag så har jag sovit rätt länge, ätit lunch, diskat och sett tv. På ett tag ska jag gå och få mitt hår färgat hos en frissa, helt gratis och allt, bara för att man ställer upp på att walka the runway on saturday liksom. Säger bara en sak, jag är nervös. Tur att jag har Tova med mig, det får mig lite lugnare i alla fall! Nä en bild på min nya färg kommer väl att dyka upp beroende på om det blir bra eller dåligt. Haha nä men see ya. 

Oct. 22, 2013

Städat hela huset, tränat en snabbis, duschat och nu ska jag snart åka till stan. Jag är trött, har huvudvärk och en beslutsångest som inte kan ta något beslut.




You are my one true love, även fast du inte kan sy!




Oct. 21, 2013


Som ni kanske såg så lyckades jag faktiskt med att skjuta en bird, vi hade en rikigt bra dag ute i skogen och det vill jag gärna göra nån mer dag.

Ehm, vad ska jag mer skriva.. jo jag var i Arne hela förra veckan och det var riktigt roligt. Städade och hängde med familjen.

I lördags så for jag och Nikke till Älvsbyn så att jag fick städa på firman och sen fick vi fika hos Christer och Susanne! Middag bjöd morsan och farsan på så där var vi ett tag in på kvällen och myste innan vi slutligen for hem och gjorde en tidig kväll.

Igår så gjorde vi väl inte alltför mycket, gick på stan en sväng, handlade lite mat och jag bakade lite grann också. Vi avslutade kvällen med lite solsidan, partaj och cafe bärs. Mysigt värre!

Idag har jag inget planerat annat än att jag tror jag ska åka till Arne och sova där eftersom att Nikke for imorse. Nä nu blir det lite soffhäng, pusshej.

Nu är jag en riktig jägare!






http://open.spotify.com/track/0GOCRWZJ0Gx5U4Pr2yDwDA

Då var den helgen över och jag har inte bloggat allt för mycket ser jag. Har väl haft för lite saker att skriva om. Nä men jag vet att jag var och jagade med farsan nån dag förra veckan, jo och i torsdags så var på kalas och firade Linn och Anders som fyllde år. Linn blev fjortis och Anders blev femtis, grattis än en gång till er <3
 
I helgen så har jag i alla fall varit och badat på havsbadet med roliga människor, varit hemma i Arne och krattat löv och bara hängt med brorsan lite grann. Har även myst med min finaste kille med lite film och gotta och bara tagit det lungt. 
 
Idag så har jag städat i läggan som har sett ut som en svinstia ett tag nu. Så det var skönt att få bort lite skit! Efter det så gick jag på stan med Emma en snabbis för att leta grejer till min halloween-outfit, vilket inte går så jättebra faktiskt.. Känns inte så jättebra att spendera en massa pengar på sånt när jag egentligen borde spara, men jaja får väl se vad det blir. 
 
Imorrn så åker jag till Arne, jag och pappa hade tänkt gå ut och jaga från morgonen. Så jag hoppas på att få skjuta min första fågel imorrn! Kommer väl med en update nån dag så att ni får veta hur det gick med det, haha. Pusshej
 
 
 

Idag ska vi åka och bada!




2013-10-05

Utöver det jag skrev att jag gjorde igår så var även jag, Nikke och Patrik på bio och såg Insidious 2. Så sjukt läskig film, trodde att jag skulle dö en snabbis! Men den var ändå rätt bra. 
 
Idag så ska vi åka till Boda Borg och härja, det kommer nog att bli riktigt kul. Kan inte komma ihåg sist jag var där faktiskt, var då inte nyss kan jag påstå. 
 
 

Fredag idag

Att gå på tjejkvällen var precis som jag trodde att det skulle vara, inget speciellt! Går på stan hela tiden känns det som och jag är less, spyless faktiskt. Köpte dock med mig underkläder hem, det var de enda jag kände att jag behövde lägga pengar på. 
 
Just nu är jag i Arne och har fixat med mitt CV, men arg blir jag när skrivaren bestämmer sig för att skriva ut min bild i grönt..... orkar inte med allt tjorv hela tiden. Får väl lämna ett CV med en grön Frida, det kanske är ett bra sätt att få dom att komma ihåg mig? Fast mest troligt inte. 
 
Innan jag for hit så var Gurra förbi en sväng och vi satt och snacka lite om allt möjligt. Kulkul! Nä nu ska jag gå ut en sväng tror jag, underbart väder! Pusshej
 
#Kroatien

Torsdag

På arbetsförmedligen var jag i evigheters evighet, så sjukt mycket väntan när man är där. Men jag tog mig tillslut där ifrån i alla fall och då drog jag till rusta och köpte lite bra och ha grejer. Annars har jag inte gjort någonting alls, varit på coop och köpt lite mat till ikväll. Om nu Nikke kommer nångång så vi får äta och sen gå på tjejkvällen! 
 
 

BLÄ

Nu ska jag iväg till arbetsförmedligen på nå himla informationsmöte. Skjut.Mig.Nu.
 
 

Här vet man då aldrig vad det ska stå

Hängde som sagt med Tova i måndags. Vi bara myste med gomiddag och disneyfilmer innan vi slutligen gick och la oss. Igår så åt vi på thai garden och gick runt på stan och kollade på lite grejer.
 
Senare på eftermiddagen så for jag hem till Arne. Spelade lite innebandy på kvällen också i Sikan, det var riktigt kult. 
 
Imorse så steg jag upp tidigt för att skjutsa Johan till skolan och nu har jag hunnit städa ur en massa hyllor i läggan, sjukt jobbigt med en massa papper som ligger och skräpar. 
Snart ska jag iväg och luncha med Ida, det ser jag väldigt mycket fram emot eftersom att det var ett tag sen vi träffades! 
 
BESTISAR
 

Grattis på din dag!

Idag är det en speciell dag, nämligen min finaste pojkväns födelsedag. Det enda som saknas just nu det är att han vore här och inte borta och jobbar.. men jag hoppas du får en fin dag ändå Nikke! En massa grattiskramar och pussar väntar på dig när du kommer hem <3 jag älskar dig mest:)




RSS 2.0