Bye

Idol, sova, godnatt.

Still alive

Slutade 2 idag så då blev det in till staden med Emma en sväng, blev myspys med lite fika och prat. Hade ju tänkt åka på tjejkvällen ikväll, men he blir it. Kanske lika bra, mindre slös på pengar och sen tar jag mig tid att plugga också.
Jo i tisdags hände det nå väldigt intressant också, 15 pers från min spanskaklass lyckades komma 20 min försent typ. Jag lyckades vara en utav dom! Bra jobbat säger jag då bara.

I'm to cool 4 school.

Som efter alla andra matteprov så känns det som vanligt piss! Som att jag blir less på att känna att det gick hur dåligt som helst, less på att få ig. Gjorde allt jag kunde och jag försökte verkligen. Blir så ledsen.. Ska iaf tröst dammsuga och tröst plugga. Skolan suger verkligen livet ur en. Nästa vecka blir det två prov och veckan efter det är det också två prov + lite små inlämningar och redovisningar här och där.

True colors

Gruvar mig inför att åka till skolan och göra matteprov, känner mig inte alls taggad. Inte lätt att vara retarded när det gäller matte.

Fear of the dark

Har varit ute och gtt en superhärlig tur genom bästaste Arnemark! Stod öga mot öga med min största rädsla, mörkret. Finns ett ställe på arnemarksvägen där inga lampor lyser, eller inga hus står. Har alltid varit rädd för att gå förbi där på kvällen, skogen står så nära vägen och det känns som att man ska bli slukad. Enda positiva är att stjärnorna syns bäst där, så jag stannade ett tag och tittade. Nu är det idol som gäller, inget matteplugg än så länge! Ork it med tanken på det ens.

Utan dina andetag.

Var tydligen tisdag vilket betyder en sjukt lång dag med bara 4 lektioner? Jaja, hade iaf medicinsk grundkurs på morgon och det är faktiskt inte så farligt. Vi fick träna hjärt och lungräddning på en läskig docka. Hahah, såg rätt så roligt ut när alla stod och gjorde det samtidigt i takt till nå musik. Nu när jag har kommit hem så hade jag tänkt plugga matte eftersom att vi har ett rätt så stort matteprov imorrn.. Känns inte som att jag kommer klara det, jag är verkligen sjukt dålig på matte. Men whatever, det får gå som det går. Förhoppningsvis bra!
Den läskiga dockan.

.

Ahh, hatar mina fucking humörsvängningar. Vart tjockt ledsen nu.. Sätter mig och tröstpluggar och ser idol, baj.

En vän för livet

Sitter just nu och kollar hundar på blocket, vill så gärna ha en! Har sett urgulliga norrbottenspetsar och irländska settrar som skulle passa perfekt till jakt och sällskap. Skulle vara supermysigt med en liten vovve, speciellt när man är ensam hemma, och att mötas av en glad hund när man kommer hem skulle jag inte tacka nej till!

I wanna know where you go when your dreaming


If you could only see

Var med Nikke idag ett tag, sen när han for blev det en riktigt slappardag. Låg framför tvn och datorn större del av dagen och sen kring 6 blev det dags för zumba. Sjukt kul och grymt jobbigt! Roligt när dom har gjort om programmet från förra terminen, sen har dom mkt bättre musik nu också. Hade tänkt hinna göra nk idag, men blev för lat. Får göra det imorrn efter skolan nångång. Ska och kolla på en vinterjacka imorrn också tror jag, får se. Nu blire kanske lite film och sen godnatt!

Forever young

Blev en sväng ut i skogen idag med farsan, skjöt ingenting. Men vi såg två järpar och en hare, haha den sprang knappt 4 meter bakom farsan men han såg den inte. Var på morgonen och hjälpte mormor och morfar med att tvätta fönster och sen kasta bort en massa blommor som hade vissnat.
Efter middagen så satte sig jag, brorsan och farsan och spelade lite kort. Vann en gång iaf, brukar vanligtvis ha grymt otur men det gick bra den här gången iaf. Nu börjar klockan bli sent så det blir väl godnatt på en liten stund.
Som att jag längtar till vintern.

Lyssna!

Vill att ni ska lyssna på Change the world med Finger Eleven. Sjukt bra låt! Kunde inte lägga in nån video så ni får söka själva.

AJAJAJAJAJAJAJAJAJ

Ahhhh!! Jag förstår inte varför jag ska behöva lida i en vecka varje månad.. Har en rätt så galen smärta just nu:(

Så många frågor men inget svar.

Blev en kväll med min kompis Gustav. Kvällen bestod av lite cs-spelande, rättande av en engelsk artikel elr nå? Och sen en film. Nu blire godnatt

.


Colorblind.

Skola som vanligt idag då. När jag kom hem så började jag och Johan fixa med lite middag, sen blev det tv och tillslut hamnade jag vid datorn. Var inte alls sugen på att blogga men jag gör det iaf. Vet inte vad som händer ikväll, jag har mina planer hehe. Ni får klara er utan bilder, har tyvärr inga att lägga in..

Rörelsecentrum har till uppgift att reglera våra viljestyrda rörelser.

Efter skolan idag så kom min fina Niklas hit och mös med mig, har saknat han i veckan. Har pluggat lite medicin också, kom på att jag även måste plugga engelska men jaja. Ska snart gå och lägga mig, sovmorgon imorrn. Härligt! Ska bli grymt skönt med fredag och helg! Nej nu blir det upp till sängen och läsa lite grann, puss hej.

Grattis Sofia!!

Idag så fyller min fina vän Sofia 19 bast, ett super stort grattis till henne!
Måste bara visa denna fina hund ''Fido'' som jag och Joel ska köpa och ta hand om tillsammans.

Sveenska

Har just nu svenska, ska hitta fakta om dialekter. Detta är sista lektionen för idag, så då blir det att vänta på bussen i en timma. Får gå en sväng ner till stan och fönstershoppa eftersom att jag e luspank. Lagomt kul typ kanske. När jag kommer hem så hade vi tänkt ta upp potatis, så länge det it regnar så blir det väl att göra det. Ska även plugga hade jag tänkt, mycket rolig fritid man har. Pusshej leverpastej



Plocka potatis

Nu säger jag godnatt! Ska säga att jag har skaffat en sån här skype sak, så ni kan ju adda mig! frida.andersson665, puss.

‎"jag brukar glömma bort en massa bokstäver när jag pratar"

Slutade 20 över 4, åkte bil hem med farsan, åt middag, har pluggat, ska plugga lite mera också. Hade visst läxförhör i tyska imorrn. Ska se idol, kanske titta på någonting annat också. Ingen ide att säga att jag ska plugga efter det för det kommer jag aldrig orka göra. Heheh. Jå om ni undrar över rubriken så var det någonting jag sa idag, smart tjej kanske inte. Inte bra på sverige heller, nä puss hej leverpastej

tisdaaag

Snart bär det av till skolan, helt underbart att få ha sovmorgon ett tag iaf. Fick sova ut till 9, hur skönt som helst! Får övningsköra till skolan med morsan, roligtroligt. Skriver kanske när jag har kommit hem, pusshej

Pusss

Nu är det dags för idol! Som att jag älskar det programmet.

Jag är 14 år, och jag heter Ellinor

Kom hem 3 timmar tidigare än vanligt, sjukt skönt! När jag kom hem så städade jag lite i köket och nu sitter jag och ser tv. Är galet sugen på choklad, så när mamma kommer hem blire att baka nånting. Morsan har nämligen receptet till det jag ska baka i väskan. Ska hinna plugga lite matte också, bajs..

''Rubrik''

Känns lite surt när man vaknar tidigt och sen när man börjar göra sig klar och allt så upptäcker man att man inte alls behövde lika mycket tid som man hade tänkt. Nu sitter jag här och väntar på att behöva gå till bussen.. Hade kunnat sova typ 30 min till ist.
Hoppas på att jag hinner åka hem med 2 bussen idag, för matte skulle vi inte ha och nk skulle vi hinna ha i typ 10 min? Undrar om våran lärare har tänkt tvinga dit oss ändå, hoppas inte det iaf! Hade planerat att hinna klart med städningen i köket idag, så det skulle underlätta om man kom hem tidigare.

Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for.



Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know

Kvällen igår var riktigt mysig, såg två rätt knasiga filmer som jag inte kommer ihåg namnen på. Idag har jag inte gjort någonting vettigt alls och jag tror att jag ska fortsätta med det. Var ute och gick en sväng idag också, måste ju ta vara på det fina vädret när det är här. puss.

I will follow you

Blev inte så mycket städning som jag hade tänkt, men gräsklippning vart det iaf. Sen blev det även en härlig tur ut i finvädret med Sofia. Blev bjudna på lunch till mormor och morfar, älgköttsoppa stod på menyn och gott var det! Nu efter middagen tror jag det blir en sväng till Öjebyn för lite filmtittande. Roligtroligt. Ni får ha en trevlig lördagkväll gott folk, puss.

I'm not ready to go alone

Igår efter skolan så gick jag på stan en sväng med Pontus, Emma och Gustav. Blev mest tittande eftersom att jag inte har nå pengar alls, såg massor med fint som jag skulle vilja ha. Men det får vänta ett rätt så bra tag. När jag kom hem så stod Johan och farsan och packeterade köttfärs, så då tog jag köttfärs därifrån och gjorde egna hamburgare. Dom blev riktigt goda kan jag säga. Sen kom lilla söta Niklas och sov här, han for hem tidigt imorse för att han skulle vara flaggvakt elr nå sånt där.
Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, ska snart gå ut och klippa gräset och sen blir det kanske lite städning.

Facebook

Nu blir det ett avsnitt vampire diaries och sen blir det godnatt, skönt att ha sovmorgon imorrn kan jag säga! pusss

-You know what, you can’t see it, but underneath my sunglasses, I’m rolling my eyes.

Skolan idag var helt okej, har inte hänt något speciellt ändå tror jag? Kommer inte ihåg iaf. Åkte med morsan hem så då fick jag övningsköra, längtar nå så grymt mkt tills man får körkort! Ja iaf så for vi och åt hos mormor och morfar direkt när vi kom hem, mormors köttbullar är inte och leka med. Dom är hur goda som helst kan jag säga! Min lilla kusin Linn var också där och hon följde mig ner och hjälpte mig att städa. Tack för det Linn! Nu sitter jag här med Johan och Tiff och lyssnar på när dom spelar gitarr, låter väl helt ok. Ha en skön kväll gott folk, puss.

Music


Ähh

Alltså ork it, tycker att jag är duktig på att gå och lägga mig tidigt och ändå så är jag hur trött som helst och huvudvärk nånting. Fattar inte riktigt, blir väl en snabb dusch och sen tänker jag lägga mig och läsa elr nå. Finns ändå inget annat vettigt att göra. Emotjej jag vet.. Skyller på att jag är trött och har säkert hjärnskakning efter min brutala fail idag, fast nä. Aja godnatt folk1
Behöver nog en sån här awesome dag igen!


Klantig tjej!

Dagen började lie småmtt knasig när bussen strejkade vid dollar store i rondellen.. Inte för att det hade varit så jättetråkigt att komma försent till skolan, men som tur var så kom det en buss efter oss som vi fick åka med. Dagen fortsatte med mentorstid=fika, det var hur gått som helst kan jag säga! Haha måste berätta om hur klantig jag var. Jag och Linn gick till några soffor där Gustav och Emma satt, smarta jag skulle kliva över soffan från baksidan och sätta mig i den när min fot hakar fast i ryggstödet. Detta leder till en hård dunst baklänges ner i soffan och sedan en hård smäll med bakhuvudet i bordet som står alldeles bredvid. Vilken himla förnedring, där ligger jag med benen rakt upp i luften och smärta i bakhuvudet och håller på att dö av skratt (även Linn och dom skrattade åt mig kan jag säga). Ett mycket brutalt fall kan jag säga! Nu har jag snart gjort klart min labrapport, överviktigt kul att plugga..
Vi har även lekt med stenar idag på geografin.

Jag har en massa kronor i slantar.

Äntligen är jobbiga tisdag över, klarade mig genom matten som är en lektion på 2 h.. Nu har jag pluggat lite tyska (ska även fortsätta med det tills orden sitter) och ska även göra lite matte så att jag kanske hinner klart med veckansmål. Blir väl även lite tv-tittande och lite sovande. Puss

Söt tant

Hahahaha sjukt kul!

Hold on to your heart

Åkte hem från skolan idag typ halv 2, har så grymt ont i skallen och känner mig sjukt trött. När jag kom hem så la jag mig och sov ett rätt så bra tag, riktigt skönt var det iaf. Nu ligger jag i sängen och degar med datorn och tv. Blir nog inge matteplugg ikväll som jag hade tänkt. Inte så att det känns jättehemskt, men vill inte hamna efter så grymt mkt.

Your Beautiful.

Det blev en lång promenad på typ 5 km, riktigt härligt var det! Har nyss spelat lite xbox, gick inte så värst bra den här gången. Nu hade jag tänkt se lite tv, duscha och sen så blir det godnatt. Fick en sån galen huvudvärk, känns lagomt roligt. Så det är väl bra att gå och lägga sig lite tidigt då kanske.
Cool tjej!
Om du ser det här Niklas så säger Frida hej!

Give Me Everything

Går ut en sväng i det vackra vädret, skriver kanske sensenare! Pusss

Breath your life in to me

Idag har jag hunnit med att städa lite granna ute i sommarstugan. Nu sitter jag hos Niklas och gör inte så jättemassor, fick prova på att svetsa idag. Gjorde ett jättefint och rakt streck! Pusss

Fredag!

Känns grymt skönt med helg, vi fick även sluta tidigare idag och det var inte helt fel kan jag säga! Nu sitter jag och ser lite top model och när det är klart så ska jag städa lite grann. Det ska komma lite roligt folk hit och se film ikväll, mysigt ska det bli. Så ni får ha en trevlig fredag, pusshej!


While The Candle Still Burns

Drar snart iväg till Emma och sover där, mysigt ska det bli. Hade tänkt plugga matte, men nu när jag satt i bilen påväg hem så insåg jag att matteböckerna ligger inlåsta i mitt skåp på skolan. Duktigt Frida! Men nu blir det käk och sen plocka ihop lite grejor, pusshej!

Angels On The Moon

Sitter just nu och ser lite project runway och bara latar mig. Är så himla glad att idol har börjat, älskar det programmet! Har inte hänt nå speciellt idag annat än skola som vanligt. Kändes skönt att få komma hem innan 5 idag iaf. Får se om jag orkar göra nå matte idag som jag hade tänkt, har så ont i huvet och halsen.
En låt som jag hörde första gången idag! Tack Bellis

I'll be there for you

Vart inte så mycket tidigare kväll än vanligt, men nu blir det iaf godnatt för min del. Måste bara säga att jag tycker ja har blivit duktig på att blogga ändå, kanske blir lite tråkiga inlägg utan bilder. Men ska försöka fixa lite med sånt! Men iaf, godnatt på er!

Finaste du

5 månader idag med min finaste pojkvän. Är så glad att jag har dig, du är bäst! Hjärta till dig<3



Hata tisdagar!

2 h matte idag till 20 över 4 då vi slutade är en plåga. Hur jobbigt som helst!
Nu när jag äntligen har kommit hem så ska jag väl plugga kanske, om jag orkar alltså. Elr måste plugga tyska, tydligen läxförhör imorrn. Sen blir det idol ikväll och efter det så hoppas jag att ja är klar för att sova, hade tänkt göra en tidig kväll.

Still I'am responsible if it will fall apart

Måste säga att hojn var helt sjukt bra!

Blä för russin!

Skolan idag har varit helt okej, fick så ont i halsen och i huvudet. Var väl sådär lagomt kul liksom.. Vill verkligen inte bli sjuk, så det är väl bara att ta det lite lugnt så he it blir värre.
Första lektionen för mig både måndagar och tisdagar är medicinsk grundkurs som jag tycker är hur intressant som helst, så det är helt okej att lektionen är i 2 h! Idag så fick vi se en jättehemsk film om en kvinna som hade ALS, sjukdomen drabbar musklerna i kroppen. Tillslut får man svårt att andas, prata, gå ja allt som man vanligtvis tyckte var jättelätt blir helt plötsligt jättesvårt...
Ja nu när jag nyss har käkat lite middag så hade jag tänkt plugga lite matte, så får se hur det blir med det. Ni får ha en trevlig kväll, pusss

Waiting on the world to change

Nu är denna dag snart slut och jag har it gjort ett piss, sa att jag skulle göra nå vettigt men vart he? Nej inte direkt.. Missade one tree hill som jag hade tänkt se, nya avsnitt och allt! Nu sitter jag bara och väntar på att idol ska börja. Tror jag ska försöka hitta någon skräckfilm att se efteråt, vart sugen på att se en även fast jag är ensammen.. Har ni nå tips på nån bra film kan ni ju slänga in en kommentar! Och har ni nå tips på vad jag kan blogga om så kan ni ju tipsa mig om det också. pusss

Ännu en söndag

Min lilla Niklas sov här inatt och igår kväll så for vi först en sväng till stan och köpte lite godis och sen vidare till Marcus där det var lite folk. Sensenare for vi hem och såg lite film. Nu när Niklas har farit vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vart som lite slö. Hade tänkt göra matte men då kom jag på att jag it fattar nå!?!? Så ska höra lite med Emma imorrn om hur det här med matte fungerar liksom. Nu kom Johan nyss hit och sa att han och Leonard ska spela cod här nere, så jag hoppas på att få testa lite granna. Är faktiskt lite duktig ändå tycker jag!
Sen såg jag ju att Idol börjar ikväll, jag tycker att det är ett mysigt program. Önskar att jag också var duktig på att sjunga. Men ska väl göra nå vettigt nu, pusshej!

The Blind Side

Fick ett tips av min kusin att se filmen, The Blind Side och det har jag gjort. Helt underbart bra film alltså! Rekomenderar starkt att ni ska se den. Brukar vanligtvis ha svårt att se filmer som är långa men den här var definitivt värd att se.

Listen to your heart

Har haft det supermysigt med världens bästa mamma här hemma, med lite chips och godis. Nu sitter jag och ser house of wax, blir nog snart att gå och lägga sig. Skriver förmodligen imorrn.

Why can't you understand how I feel

Ännu en skolvecka slut, känns skönt med lite helg. Vet inte riktigt vad jag ska göra, har ont överallt.. Så det blir nog en slappar fredag. Får hitta på nå roligt imorrn istället. Men ni får ha en trevlig fredag, puss.

Feels like heaven

Varit med min finaste nu på kvällen, har myspyst med lite tv. Som att jag är glad att jag har dig Niklas, du är bäst och jag älskar dig.
Taggar för lite sovmorgon imorrn, taggar däremot inte för fotograferingen till skolkatalogen.. Lyckas alltid se så himla retarded ut, så får hoppas jag lyckas med att se lite normal ut iaf! Men ni får sova gott, pusss

RSS 2.0