Bulletproof

Hatar när det it funkar att lägga in nån video, får bli länkar ist då.
Snart bär det av till Sikfors för lite innebandy, ska bli skönt, har degat allt för mycket känns det som.
http://www.youtube.com/watch?v=l40bQFqJX6I

Pictures

Snottade några bilder från Joel, hoppas att det är okej! Orkar inte lägga in nå fler än dom här, så jag tog dom finaste:')

30 Januari

Glömde totalt bort bilderna från 18-års kalaset, lovar att jag ska lägga ut några imorrn!
Efter skolan idag åkte jag direkt till Niklas där jag har varit fram tills för en liten stund sen, nu har jag skrivit lite på den där äckeluppsatsen. Får snabbskriva det sista imorrn. Nu hade jag tänkt springa upp och krypa ner i min gosiga säng, pusss.

.

Hemma från zumban och jag känner att varken mina knän elr min ena axel är helt okej, är väl bara att träna ännu mer då! Är bara ett tecken på att man är rätt så otränad. Nu blir det film och sen godnatt, puss.

Reflexer som en kisse

Helgen har varit grym, har fått spendera all tid med världens finaste person som jag har saknat. Har fått många fina presenter av nära och kära, tack till alla som har firat mig på min 18-års dag kunde inte ha varit en bättre födelsedag!
Igår var jag och Nikke och bastade på det strandade palatset i Arnemark, sjukt mysigt och skönt.
Ikväll blir det skaka lite rumpa på zumban, ska bli skönt att röra på sig lite granna när jag it har gjort någonting alls idag, bara legat och myst som en tok.


27 Januari

Fyller visst 18 år idag och det ska firas med familjen på ett tag, mycket go fika blir det. Mina fina klasskamrater tog sig tid att sjunga för mig idag i klassrummet och det lät mycket vackert. Blev även uppvaktad imorse med tårta på sängen, gottgott.
Kan ju inte säga annat än att det känns helt sjukt att jag fyller 18 år, lite svårt att tro ändå, inte så att jag är barnslig eller nå!
Bästa vänner!

En bra start

Halkbanan var kul, men inte så kul som jag hade tänkt mig. Tyckte att det gick ganska så bra för min del iaf.
Nu har jag gode så tråkigt känner jag och ingen lust alls att plugga, så jag tror jag skiter i det lite grann och gör någonting annat istället. Kanske lägger mig och ser tv eller film, tyckte faktiskt att det lät som en bättre ide. Skönt med sovmorgon imorrn, som sagt, älskar fredagar!
Min finaste Tova

26 Januari

Lite smått nervös över halkbanan som jag ska till typ nu snart, hoppas på att det går bra och att det är lika kul som alla säger. Efter det blir det till skolan och ha typ två lektioner, ganska ovärt egentligen.

25 Januari

Har inte riktigt någonting intressant att skriva idag, fortsätter med medicin skriveriet.

För det är du

Skönt och roligt med lite innebandy, fortsätter nu med skrivandet ett tag och hoppas på att få någonting gjort.

24 Januari

Sitter just nu och försöker få ihop några sidor på min fördjupning inom medicinkrsen jag går och det går väl sådär, känner att jag är lite för hungrig för att kunna tänka just nu. Men jag har iaf fått ihop lite grann, ska snart ta en paus och fara iväg och spela lite innebandy i Sikfors hade jag tänkt, kanske det går bättre att tänka senare.
Har varit en chill dag today med endast 2 lektioner och en skön sovmorgon, blir långt ifrån lika chill imorrn, blääää.
Leonard är duktig på att köra fast.
Det var lite skoterbilder från i lördags

Oachkatzlschwoaf - Victoria

Gick bra att plugga teori idag kände jag, det är alltid kul, känner dock att körlektionen inte alls gick nå bra och det är väl mindre kul.
Känner att jag borde ta tag i lite skolplugg också men att jag inte alls har någon motivation till att göra det just nu, får ta och börja imorrn så att jag inte behöver skriva allt för mycket i helgen, det skulle verkligen vara jetetråkigt.
Hade tänkt springa ner och hämta en tårtbit och sen gosa ner mig i bäddsoffan som jag är alldeles för lat för att bädda ihop just nu, vill ha min söta pojke här så att jag kan ligga och pussa på han.
Ska bli skönt med sovmorgon till typ 10 imorrn, satsar på mycket sömn inatt då, pusss.

23 Januari

Börjar egentligen halv 11 idag men hade tänkt åka till körskolan och plugga, i will skriva later maybe.

Surprise

Här var det några dagar sen man skrev, har hänt sjukt mycket kul i helgen så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga.
I fredags efter skolan åkte jag hem och fixade middagen med brorsan, tacos vart det. Niklas kom till mig och vi åkte in till stan för att hyra film och ha en myskväll, vad jag trodde iaf! Istället så möts man utav nästan 20 pers som står och gömmer sig i köket och sen hoppar fram och skriker när jag kommer hem, helt sjukt chockad blev jag, på ett sjukt bra sätt! Min första överraskningsfest och jag kommer aldrig att glömma den, har ju verkligen världens finaste kompisar och det var hur kul som helst! Hjärta till er.
I lördags vaknade jag och Nikke vid 9 sen vid 10 halv 11 nångång for vi och körde skoter med folk, vi grillade och myste. Kul var det iaf! På kvällen åkte jag med Niklas till Älvsbyn och vi såg en utav filmerna som vi hyrde, den var ganska så bra ändå. Kan tyvärr inte komma på vad den hette just nu..
Och idag har jag och Nikke inte gjort någonting alls, degat som vi alltid gör på söndagar typ, ganska så skönt ändå. Nu har jag nyss kommit hem och ska snart iväg på lite zumba, funderar på att gå och kolla på gubbhockeyn en sväng, men får se.
Sammanfattningsvis så har helgen varit helt galet bra!
Tänkte lägga in lite bilder från skoterkörningen och överraskningsfesten också, men har inte tid just nu så det får bli senare. pusshej!

.

Godnatt alla goa och glada människor från en glad och allmänt jobbig tjej, puss

Hjärta till dig

Måste bara säga grattis till världens bästa mormor också som fyller 75 år idag, grattisgrattisgrattis!

19 Januari - Det börjar närma sig nu och jag är så sjukt taggad.

Känner att veckorna bara flyter på, har nästan inga lektioner på dagarna och det är så grymt skönt. Livet leker just nu med andra ord.
Skridskor idag på idrotten och jag klarade mig hyfsat bra ifrån att ramla, är ett under att man it slår ihjäl sig med låneskridskorna, sjukt tokiga är dom iaf.
Åkte med 2 bussen hem sen har jag typ legat  och halvsovit i soffan sen dess, dammsugit har jag också gjort. Orkar då inte göra nå annat idag än att inte göra någonting, skönt.

Hatar verkligen när det it går att lägga in nån video, himla skit. Aja, lyssna iaf på denna.
http://www.youtube.com/watch?v=EPW3gRgXTq0


zuumba

Nyss kommit hem från zumban, jobbigt men kul! Nu blir det att myspysa och tagga inför skolan imorrn, sovmorgon till 11 men åker med bussen halv 9, yay..
om du letar efter nån som möter din blick 
under täcket en söndag i november 
om du letar efter nån som inte skäms för nåt 
som är sig själv i vad som än händer

om du letar efter nån som går att lita på
om du letar efter nån som går att ändra på

om du letar efter nån som är ärlig och rak
som inte erkänner allt i efterhand

om du letar efter nån som ger mer än den tar
och nån som gör dig glad 
mer ofta än ibland

om du letar efter nån som går att lita på
om du letar efter nån som går att ändra på

om du letar efter nån som följer med dig ut
en fredag kväll på stan 
om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan 
"jag är lycklig med dig"

Jokkmokk, Norrbottens län

Äntligen landat i soffan efter en ändå rätt så slapp dag, riskettan på morgonen var inte så jobbig alls..man fick ju godis! Nu hade jag tänkt vara duktig och plugga, jeteråligt.
Lyckades he sönder min väska idag också.. det är inte alls så råligt väldigt jättemassor med trokigt faktiskt.

18 Januari

Bläää, hade svårt att somna igår kväll.. Detta resulterar i en mindre utvilad tjej som ska åka typ nu, puss.

äh

Kom hem för ungefär en halvtimma sen, har fått i mig lite mat så jag känner mig som golk igen. Dagen har som sagt bestått utav 2 lektioner, efter det blev det mys på nodo med härligt folk och senare en teorilektion. Nu hade jag inte tänkt göra någonting alls, chilla som aldrig förr,  imorrn blir det tre timmars föreläsning om droger och alkohol som jag ''väldigt'' mycket ser fram emot. Eller?
Hade iaf tänkt se klart vampire diaries avsnittet som jag vart för lat för att orka se klart.

Godnatt

Började se ett vampire diaries avsnitt men är alldeles för trött för att orka se klart det, så det blir nog godnatt för min del nu. Ska bli skönt med sovmorgon till typ 10 imorrn och sen bara ha två lektioner, yay.

16 Januari

Just städat klart mitt rum, typ.. Tar iaf en liten paus nu innan jag hade tänkt plugga lite teori, gick faktiskt bra att sitta och plugga imorse, lärde mig gode mycket när en lärare satt och hjälpte mig ett tag med frågor som jag ofta har haft fel på. Så förhoppningsvis kommer jag ha rätt på dom nu då!
Fick så sjukt galet med energi just nu, bra att använda den till att plugga då.


On your side.

Blev att jag vandrade till Linn och var där ett tag, även Niklas kom förbi dit. Sen gick vi hem och latade oss ett tag, och följde han sen till bussen.
Har bara softat efter allt detta, typ sett tv och suttit vid datorn. Sjukt otaggad för skola imorrn, sovmorgon till 11 och jag får inte ens njuta av den.. Ska åka med halv 9 bussen för att sen sitta och plugga teori i typ 2 timmar på körskolan, dock värt det i slutändan. Nu blir det puss och godnatt!
Älskar verkligen denna pojke väldigt mycket.

Mr. know it all

Tog en galen sovmorgon till ungefär 1 nångång idag, grymt skönt. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske bara ta det lugnt och kanske plugga lite teori. Går som inte framåt alls på den fronten, behöver hjälp. Så om det finns någon vänlig själ som kan tänka sig att komma och hjälpa mig, please do!
Funderar just nu på att gå ut och gå en sväng så att man kanske piggnar till lite grann. Sitter fortfarande i sängen, lägger jag mig ner kan jag garantera att jag somnar.

Liggande gurkor.

Som att kvällen har varit grym, myspyst och skrattat med härligt folk. Nu blir det sängen och godnatt för min del.

Land of confusion

Nu ska jag dejta duschen, sminka mig och vara allmänt fåfäng. Sticker iväg till Öjebyn för lite myspys med bästfolket!
Grymt sugen på en Mallorca resa med detta folk igen!

Ett två tre, biceps!

Igår mös jag med Niklas och vi såg tv, åt lite glass och sånt. Gick och la oss gode tidigt ändå och sen vaknade vi halv 9, vi for in till Öjebyn och fixade lite bensin till skotrarna. När vi kom hem for vi och mötte upp Gustav och sen for vi och körde.
Lite roligt att jag och Nikke fick uppleva både soluppgången och solnedgången idag, väldigt ovanligt. Men det har iaf varit sjukt härligt och roligt idag.
Dagen är dock inte slut än, får se vad man hittar på nu då när alla for home. Måste iaf fixa godis, är helt galet godissugen! Står högst upp på min prioriteringslista just nu.

Dags för fredagsmys

Äntligen hemma, känns mycket skönt. Vet inte riktigt vad som händer i helgen, hoppas på någonting kul. Idag blir det då fredagsmys.
Möspös med Vikkan i bussen påväg hem också, tyckte hon kunde ha stannat i Arnemark ist och fortsatt mysa med mig!

Can you lie next to her and confess your love?

Gick mycket bättre att plugga teori idag, glad tjäj.
Kom hem halv 3, gick och la mig i soffan och här har jag hållt hus ungefär hela dagen, bara sett på tv och typ halvsovit. Känner mig väldigt trött ändå, så det kommer nog inte hända allt för mycket ikväll. Kan ju inte plugga nå spanska eftersom att jag glömde boken på skolan, gj. Lyckades även spilla fullt med lök som jag hade hackat ner på golvet. Smart som jag är (tyckte jag) tar jag dammsugaren och suger upp allt, snabbt och enkelt. Var tydligen inte så smart enligt morsan och farsan, fick iaf lära mig att byta ut dammsugarpåsen, kan vara bra att kunna.
Ser framemot sovmorgon imorrn samt att det är fredag, älskar fredagar!
Tumblr_lxnaxqkfvz1qfvg9uo1_500_large

12 Januari

Hejhopp, idag är det en till sån där super great dag. En lektion och sen är det slut för dagen, halv 1 får jag alltså bege mig hemåt, om jag hade kunnat! Bussen går halv 2 eller 2, så det blir en sväng till körskolan för att plugga lite medans jag väntar.

Hahahah


Tjoho

Gick inte så bra att plugga som jag hade hoppats på, gjorde en fas och jag får se om jag orkar göra en till. Inge roligt alls när det it går nå bra.. Nu ska jag iaf följa med till hockeyplan för lite skottning och spolning, längtar tills man kan åka!
konkasAndersson - Tja, läs gärna min blogg! Tycker att den är rätt så bra ändå, så har ni lust kan ni ju kolla. Peace! www.fridaanndersson.blogg.se Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for. - Bob Marley frida_157@hotmail.com

Kiss the rain

Kom hem nästan 2 timmar tidigare idag, grymt skönt. Nu hade jag tänkt plugga teori som en tok och sen lata mig, låter ändå helt okej. Nån kan gärna få komma och hjälpa mig, även om det är svårt att tro så finns det lite saker jag inte alls fattar..

10 Januari

Väldigt trött tjej som nyss har kommit hem sitter och velar om hon ska ta sig igenom lite teori, eller om hon ska fortsätta lata sig och kanske till och med gå och lägga sig.
Har varit en helt okej dag i skolan, tre lektioner är ju inte sådär jättejobbigt. Efter skolan gick jag hem till Oscar och var med han i ungefär en och en halv timma, visade mina skills i bf3, nog vart han imponerad!
Efteråt vandrade jag tillbaka till skolan och hämtade upp Emma sen gick vi på teorilektion där vi har suttit ett gode bra tag. Väntade på morsan i stan, fick med mig tre par örhängen hem för 50 kr, roligt med rea.

Power through fear

Vart grymt sugen på att fara och åka skridskor, farsan har då varit och spolat idag.. Så får se hur många gånger till det behövs egentligen, hoppas på inte allt för många!
Sitter just nu och väntar på att Sofia ska pallra sig hit så ska vi hitta på nåt busigt, eller bara sitta och slöa. Gissar på att vi ska slöa.
Längtar så grymt mycket till april när jag äntligen ska få se detta band live, i cant wait!

White blank page

Vet inte alls vad jag ska göra idag, brorsan åkte in till stan och jag hade tänkt följa men jag blev alldeles för lat. Så just nu sitter jag och ser tv och tråkar, är väl lika skönt ändå, kanske man känner sig någorlunda utvilad imorrn. Kollade just på mitt schema och jag känner att det kommer bli rätt så great, ingen matte alls, tror inte det kan bli så mycket bättre! Och tack vare att man inte har någon matte så får man sluta sjukt mycket tidigare än förut, inte helt fel det heller.
Även denna knasiga pojke var med och såg film:)
Denna pojke har jag inte träffat på länge, så det ska bli kul att träffas imorrn.

9 Januari

Upp tidigt för ännu en körlektion, efter denna gång blir det körlektioner senare under dagen! Tråkigt att stiga upp tidigt sista lovdagen.. Fast man hinner ju med mer under dagen om man vaknar tidigt och jag känner mig ändå ovanligt glad idag. pusss
http://www.youtube.com/watch?v=Sw-ko6aINI4

Love u

Blev att jag åkte till Niklas och myste. Vi har räsat fett mycket med bilen, grymt kul! Sen har vi svetsat och myst på. <3

Söndag

.
Tog en skön sovmorgon till halv 1 idag, kändes att det behövdes. Är dock väldigt tråkigt att det blir mörkt så himla fort, känns som att det är kväll..
Ringde iaf och väckte tönt Niklas för en liten stund sen, som att han har sovit bort hela dagen. Vad roligt!
Vet inte alls vad som händer idag, det läre vi ju märka. Känns jättetråkigt att det här är näst sista dagen på lovet.. Inte alls taggad på nå skola. Fast lite kul blir det väl att träffa alla friends:))

Bästa vänner är som stjärnor.... Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där.

Var och såg lite fotboll igår med Anna!
Var i Luleå idag med denna fina tjej! Hittade lite smågrejer som ex, örhängen en skjorta osv. Nu hade jag tänkt se lite one tree hill!
Vi hade lite för roligt med kameran
Min tokigaste och bästaste vän. Älskar dig!

I like this one

http://www.youtube.com/watch?v=xzQvGz6_fvA
Denna måste ni lyssna på!

''Andra vänster''

Shit, inte blogga på två hela dagar. Fett galet. I fredags for jag till Niklas, vi gjorde inte så mycket men var dock vakna alldeles för länge för att se hockey. Sen sov vi till typ kvart över 2, kändes dock inte så kul att sova bort nästan en hel dag. Åkte hem till mitt hemland kring 3 nångång och senare på kvällen blev det bio med Niklas och en massa annat folk. Vi såg ''The Darkest Hour'' och den var sådär, var väldigt trött också så jag nickade till lite då och då, men mysigt var det! Niklas följde med mig hem och sov här till idag, den här gången vaknade vi typ 11 och kl 12 åkte jag Nikke och Johan till Sikfors och såg på rallyt, även Ida och Gustav var där.
Senare åkte vi hem, käkade lite, Gustav kom hit, vi for och körde lite skoter.
Nu har Niklas nyss åkt hem och jag sitter och degar i soffan, är en väldigt trött tjäj just nu så det blir en tidig kväll ikvell. pusss
Finaste pojken min.

Treasure planet

En utav mina favorit filmer (tecknade alltså), är kär i låten.

.


5 Januari

Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på lite musik och försöker få med mig en viss person och sola, men tror inte att det går så bra, är väl bara att tjata lite mer på han då!
For en sväng och skulle försöka hitta min mössa men dom hade plogat.. Åh det var verkligen den bästa mössan jag har haft, får försöka hitta en likadan då.
Tror det var ikväll mina päron skulle bort, som att jag ska njuta ett tag iaf.
Åh det suger verkligen att vara typ hungrig och sen när man äter nå så orkar man knappt äta nå och sen börjar man må illa, kul!

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of


En värld full av liv

Nyss kommit hem från Sofia där jag har varit med henne och Robin. Har nog aldrig skrattat så mycket, vi sjöng sing star jag och Sofia. Helt sjukt vad galet det lät, skrattade seriöst tills jag grät. Gråter nästan nu också när jag upptäckte att jag tappat mössan på färden hem, min absoluta favoritmössa.. Skoterns fel!
Blir iaf lite tv nu och sen godnatt.
Tumblr_lx57mhuq8r1qjvclgo1_500_large

I watched from the corner of the big round table

Tror jag har fått äckel magkatarr ännu en gång, mått illa och känt mig yr hela dagen. Klara mig dock igenom körlektionen ganska bra ändå. När jag kom hem så gick jag direkt upp och la mig i sängen där jag låg i nästan 3 timmar, sen har jag bara förflytta mig från sängen till soffan, gjorde misstaget att kolla mig i spegeln också.. Såg ut som ett vandrande lik, helt sjukt vit i ansiktet. Nu mår jag iaf bättre, har varit ut och gått en sväng och det hjälpte.
Tumblr_lrs186xnsl1r3uvoho1_400_large

.

Alltså vad vill allt mig i egentligen, försöker gå och lägga mig tidigt för att jag it ska vara så sjukt trött hela tiden. Men istället så mår jag sjukt illa så jag typ it alls kan sova och inte har det gått över än, nu skiter jag i hejn. Till stan nu och sen när jag kommer hem lägger jag mig och sover tills lovet är slut.

Bara att bryta ihop och komma igen, eller hur var det nu. Vet inte riktigt

Mår inte alls bra just nu, upp tidigt imorrn för körlektion, var inte alls sugen.

Herr Snögubbe

Gjorde en mycket fin snögubbe idag.

I would hold you when theres nothing left, I'll never let you down

Gick bra att köra även idag, känner mig väldigt duktig. Har pluggat väldigt massor med teori i lite mer än en timma just nu, är jättetrötter, ska bli jätteroligt att gå ut och skotta snö då.. Jajjamen! Vet inte alls vad som händer idag, kanske blir en slappardag helt enkelt, skulle vara ganska skönt. Är dock väldigt sugen på choklad, kanske bakar nå kladdkaka eller nå. Det skulle ju inte sitta helt fel!
Last winter!

.

Hant med allt jag hade tänkt idag, städat rummet, skottat snö, fuskade dock lite med teoriplugget.. Har dock hunnit vara med anna också, hon hjälpte mig att färga håret, mycket fint blev det! Sen fick jag ju äntligen vara med min efterlängtade pojke, som att jag har saknat han.
Nu blir det iaf att gå och lägga sig hade jag tänkt, ska upp väldigt mycket tidigare än idag.

I don't mind spending everyday out on your corner in the pouring rain

Körlektionen gick superbra, är verkligen nöjd denna gång. Var så himla tråkigt när jag verkligen sög förra gången, så imorrn och på onsdag blir det också lektioner. Är väl ganska bra att ta lektionerna tidigt, man hinner ju med så grymt mycket under dagen. Så nu ska jag gå ut och skotta lite snö, order från morsan u know, sen hade jag tänkt städa i mitt rum och även plugga lite teori. Sen kommer jag säkert göra en massa annat, bland annat vara med Niklas som äntligen kommer hem, som att jag ska pussa på han.

2 Januari

Är just nu en väldigt trött tjej som inte alls är sugen på att fara och chora nå bil, vad roligt med snö just idag också! Äh, blir snabbt till stan och snabbt hem igen. Köper kanske med mig lite hårfärg påvägen också, får se vad det blir. Kanske blir blont, vem vet?

Vart sugen på att göra någonting tokigt, någon som vill göra det med mig?


1 Januari

Känns helt sjukt bra med ett nytt år just nu, går inte att beskriva. Det nya året firades in med familj och vänner, hade det verkligen mysigt. Höjdpunkten på kvällen är alltid Grevinnan och betjänten, och raketerna ofc. Som att vi hade galna raketer, sjukt fina vad dom.
Idag hade jag bara tänkt slappa och se film, tyckte att det lät som en bra ide. För imorgon blir det upp tidigt när jag ska på körlektion, även tisdag och onsdag blir det upp tidigt, bläää.

RSS 2.0