38 - Valborg

Fick sluta supertidigt idag och det är jag glad för. For med Ida och betalade det sista till våran Turkiet resa, kommer bli grymt! 
Idag är det valborg och jag ska följa med Nikke till nån fest ikväll, var inte alls sugen men det kommer nog bli roligare när man väl kommer dit. 
 
Nu ska jag lyssna på musik och chilla. Hejdå.
 
Armin Van Buuren – This Is What It Feels Like 

39 Dagar kvar!

For till Ida i fredags och såg skräckfilm med mysiga människor och efter det så for jag och Nikke hem och sov. I lördags gjorde vi typ ingenting alls, vi sov till 1 och därför blev vi alltför sega resten utav dagen. Men till middag så grillade vi nå kött och senare på kvällen for vi till Joel en sväng. 
Igår så var vi och kollade på en lägenhet som var grymt fin, så får se hur det blir med det! Vi var även ut och cyklade och spelade lite bingolotto, tyvärr ingen vinst. 
 
Just nu hade jag tänkt börja skriva på äckel filosofi innan jag ska åka till skolan, varför ska det vara så himla svårt det här med filosofi? Trodde det skulle bli kul.. Jaja, åker nog direkt till Älvsbyn efter skolan för att städa. Hörshej.
 

Nationella örhängen.

Hemma från skolan och är glad över att ha gjort bort den skriftliga delen av nationella. Gick en stund på stan med Emma när vi var klara och jag fick med mig ett par örhängen och en bh man klistrar direkt på boobsen hem. Nu har jag allting som jag behöver till balen och studenten, skönt! 
 
Vet inte riktigt vad som ska hända ikväll, vet att Nikke kommer hit och v får se vad vi hittar på för nå bus.

43

Nyss ätit middag, bjöd familjen på samma kycklingwok som jag och Nikke gjorde. Bara för att fira att jag inte har nå reumatism, vilket faktiskt känns otroligt skönt. Däremot kan jag få tillbaka det knasiga jag hade i fingrarna, men det går att fixa. Ska tydligen få nån remiss till att fara och röntga mig i händerna och fötterna också, det känns då bra att dom gör en ordentlig undersökning.
 
Sitter och ser lite tv just nu och är lite nervös över det nationella som vi ska ha imorgon, vill verkligen att det ska gå bra. Så jag måste läsa lite texter och grejer för att förbereda mig, men det får bli på en liten stund. 
 
 

RESELEDARUTBILDNINGEN!

Jag tror att jag kanske har hittat någonting som jag kan tänka mig att göra, åtminstone ett tag i alla fall! Det verkar helt sjukt roligt och jag tror att jag skulle trivas jättebra! Frågan är ju bara om jag skulle hoppa på kursen som börjar i november nu i år, eller om jag ska vänta tills nästa år. Det är rätt dyrt, så jag tror det lutar åt en kurs nästa år istället. Blir så less att det alltid ska handla om pengar, pengar hit och pengar dit, man har tydligen alltid för lite och tydligen så behövs dom för att man ska kunna uppleva någonting annorlunda. 
 
Men reseledarutbildning i Spanien i 5 veckor, den är jag grymt sugen på!
 
 

44

Nyss hemkommen från skolan och nu ligger jag i sängen och gluttar lite tv. Blev helt plötsligt grymt trött som blandar sig med lite huvudvärk. 
 
Började planera studentveckan idag och det känns så grymt underbart att vi bara ska ha en massa roligt i en hel vecka, två om om man räknar med turkland.Men det känns bra! For även en sväng på stan med Ida, tvingade mig själv att inte köpa någonting riktigt än eftersom att pengarna verkar ha flygit bort. Upptäckte också att jag passar bättre i keps än vad Ida gör, haha puss på dig! 
 
Laddar upp inför solen!

Hih.

 
 
 
 

The Light Will Guide You Home

Har sett två filmer idag, mamma har sytt in min balklänning så nu sitter den fint. Har även färgat håret till nån konstig mörkröd färg, det blev fint tyckte jag. Mår mycket bättre i min mage nu så skola blir det imorrn. 
 
En bild på en tänkande tjej, vad tänker hon på? Gissa rätt så får du en kaka.
 
En liten puss till Ida som kommenterar och läser min blogg, puss!

45

 
Bilder från Mimosa Hotel, Bodrum
Bild på Mimosa Hotel från Tripadvisor. Detta är alltså en bild på myshotellet som vi ska bo på i Turkiet, allt för att Ida ska bli nöjd ;)
 
Blev en hemmadag för mig idag. Vaknade kring 3 av världens smärta och illamående i magen, vilket gjorde att det inte gick alltför lätt att sova. Har fortfarande ont i magen och jag börjar bli lite less, så jag ska ta och se lite film och mysa nu. 

47

Och helgen har bara flygit förbi, kan ju bero på allt roligt jag har haft. I fredags så blev det bowling med fint folk och jag kan faktiskt skryta med att jag vann för första gången! I alla fall på den banan jag spelade. Det var kul! 
I lördags så gjorde jag och Nikke inte alltför mycket, vi fixade gomiddag som bestod utav kycklingwok och milkshake till efterrätt, det var inte dåligt ska ni veta. Sen som avslut på kvällen blev det ett skönt och varmt bad.
Idag har vi cyklat lite, städat på firman och nu blev jag just klar med engelskauppsatsen. 
 
Hade tänkt gå och krama min tokkille nu också, kanske se lite skräckfilm. Puss och kram! 
 
Snart Turkland och studenten!!
 

50

Vill inte ha nå mer plugg, speciellt inte sånt som är svårt eller sånt som jag inte fattar. Åhh kan det it bara ta slut nångång!?!
 

Så otroligt vackert!

Gick inte att lägga in nån video men ni måste verkligen kolla på den här.
http://www.youtube.com/watch?v=phGyJyp3MBg  
 

51

Kom nyss hem, nu blir det plugg för hela slanten! 

52

Har inte haft en enda lektion idag, bara en grymt bra föreläsning kl 2, den var så otroligt sorglig men det fanns samtidigt glädje och lycka i den. Hon berättade om hur det var att växa upp med alkoholiserade föräldrar och jag är så otroligt imponerad över den tjejens styrka. 
 
Nu sitter jag och tar det lite lugnt, hade tänkt läsa klart svenskaboken och kanske skriva lite engelska, får väl se vad man orkar med eller har lust till. Blir nog inge innebandy idag eftersom att det är hockey, tro det eller ej men jag vill faktiskt se det. Så får se om det bli en springtur istället då. 
 
 

Måndag

Fick veta att vi inte behöver lämna in engelskan imorrn utan det blev på söndag istället, så då behöver jag inte alls stressa vilket känns jätteskönt! 
 
Är typ jättenära att läsa ut min svenskabok men den blev så sjukt obehaglig att jag tror jag väntar med det till imorgon, bara för att jag ska kunna få nå sömn inatt när jag måste sova ensammen:(  
 

53

Helgen har varit superbra, har fått mysa med med min kille, sett smask och varit på partaj för att sammanfatta det lite kort sådär.
 
Nu är jag tillbaka till verkligheten och äckelskolan. Sitter och försöker jobba på engelskan så att jag slipper göra alltför mycket hemma, eftersom att den tydligen skulle vara inlämnad imorrn. Blä vad mycket grejs vi har att göra nu framöver, känns inte alls som att jag kommer hinna med allting.. Men det är bara att kämpa och se fram emot studenten och allting kul som snart kommer att hända!

56

Mådde inte alltför bra igår och därför fick jag nå cp-ryck och lösenordsskyddade bloggen, men det har jag tagit bort nu. Orkar inte med mig själv när jag får såna där humörsvängningar, då vill jag bara sätta mig på en buss, ett tåg eller ett flyg bara för att ta mig härifrån så att jag slipper såra någon. Men jag har tänkt skärpa mig. 
 
Fick i alla fall jobbet på havsbadet, så där ska jag vara hela sommaren som badvakt bla. Om det nu är någon som bryr sig ens. 
ikväll blir det smask med lite folk, det ser jag fram emot. 

57

Just nu sitter jag och har hål och skriver på en uppgift som ska in imorrn, ska snart påbörja min sista lektion för dagen vilket känns gode skönt. När jag kommer hem hade jag tänkt städa i mitt rum eftersom att det ser ut som skit och förhoppningsvis har jag lite ork kvar till att plugga, vi får väl se! Ser fram emot morgondagen eftersom att det är fredag, min favoritdag!
 
Sen kan man ju inte annat än att bli superglad när man får en sån fin kommentar som jag har fått, så ett hjärta till dig som skrev den.
Tumblr_ml35xruso91qalxbco1_500_large

Pite Havsbad

Fick nyss ett samtal från Havsbadet och dom vill att jag ska komma på en intervju på fredag, så då håller vi tummarna ännu en gång och hoppas på att detta ska gå bra! 
 
 

58

Nu är snart denna skolonsdag över, fortsätter dagen med städning i Älvsbyn.

Fina tjejer :)


59

Hej! Här sitter jag och är så där lagomt duktig när jag skriver och skriver på en massa skituppgifter. På en sovmorgon till och med!
Nä men fick jobba hemma under engelskan vilket betyder att jag inte börjar förens 1 nångång. Har dock inte skrivit någon engelska än eftersom att jag har en massa andra uppgifter. Men kanske tar tag i den en snabbis nu.
 
Ikväll blir det innebandy och en fortsättning på pluggandet, har tänkt ha så lite som möjligt kvar i helgen så att man får ta det lite lunch! 
 
 
 

60 Dagar Kvar.

Hej, nu är jag tillbaka från påsklovsslöeriet! Har haft ett så otroligt bra lov att det inte går att beskriva. Har myst i fjällen och det har varit hur bra som helst. Har åkt mycket skoter och ätit väldigt mycket gott. Myst med världens finaste kille har jag också gjort. 
I lördags så började vi åka hemåt och vi kom väl hem kring 9 nångång. Efter att jag hade packat upp och lite sånt så for jag ch Nikke till Marcus där det var fest. Vi sa hej och skjutsade in lite folk till kalles innan vi slutligen hamnade på sunes där vi åt lite granna. Jag och Nikke firade även våran tvåårsdag i lördags. Som att jag älskar den pojken och hoppas på många år till tillsammans med honom. 
Vi firade lite extra igår med att äta middag på pit stop och sedan gå på bio och se The Host, som förövrigt var en rätt bra film.
Personligen tycker jag att lovet kunde ha varit åtminstone en vecka till, men det känns skönt att bara få göra bort allt skit som vi har kvar att göra i skolan. 
 
Efter skolan idag så åkte jag direkt till min kompis Gustav för att sedan gå på en jobbintervju på stenvalls. Vet inte alls hur det gick och vet inte heller om jobbet är någonting för mig. Får väl se hur jag gör. 
Nu sitter jag och latar mig med lite godis och lite tv. Borde egentligen göra någonting vettigt men jag orkar inte just nu. Det enda som saknas just nu är min pojkvän, frågan är ju varför han inte är här när jag vill ha en kram och en puss. 
 
 

RSS 2.0