2012-07-31

Steg upp kring halv 11 idag och startade dagen med att klippa lite gräs med Pappa och Johan, städade sen mitt bajsiga rum. Blev verkligen jättefint.
Åkte sen in till stan där jag var ett ganska bra tag med Tova, hittade en hel del kläder.. Får se om allting stannar kvar här. Var ju så mycket fint:) MEN det svider i plånkan. 
Nu sitter jag iaf och ser Project Runway och gosar på. Puss på er. 
 
Hahah
Happy birthday mom
 

Pictures

Några bilder på en del saker som har hänt dom senaste veckorna. Snodde bilden på mig och Nikke från Ida!
Pdol helgen är över och det har nog varit den bästa hittils, sällskapet har varit hur bra som helst dock inte musiken.. Movits och Timbuktu var dom enda som levererade! 
Med min underbara kille har jag varit typ varje dag sen i onsdags, inatt blir den första ensamma natten på länge alltså. 
Tror jag ska gosa ner mig med lite film och popcorn när jag känner mig lite krasslig. Pusss

Piteå dansar och ler

Igår tog jag och Nikke en skön sovmorgon, vi såg lite film och mös. På kvällen begav vi oss till Storforsen där Patrik och två pojkar till var. Var rätt mysigt ändå. 
Idag har jag skjutsat Nikke och co till stridholm där starten med gummibåtarna var, blir väl snart att hämta upp dom i Böle och sen vidare in till stan för en kväll på pdol med Emma och Ida. Förhoppningsvis Nikke också! 
Bilder får ni lite senare..

Tisdag

Tumblr_lzy6vtnchs1qhr00lo1_500_large_large
Kommer som inte riktigt ihåg vad jag har gjort sen jag skrev sist.. Men i lördags for vi till Joels stuga och tältade, badade badtunna och hade en massa kul. Måste garanterat göras om! 
Sen har jag jobbat lite igår, varit med Niklas och tagit det lugnt. Idag vet jag inte vad jag ska göra, känner mig då så seg. Kanske går ut och försöker flyga drake nu när det blåste ganska mycket, men först nå käk! 
Har tagit ganska många bilder sen sist, men nu är det så att jag inte kan hitta min kabel så jag kan it föra över nå.. BAJS. 
 

23;23

Skriver ett bättre inlägg imorrn, var ju så länge sen sist! Men nu är det godnatt för min del.

Underbara du

Arbetade på brännan även igår ett tag. Var även superduktig och tvättade och städade ur Nikkes bil eftersom att han är så snäll och lånar ut den till mig. 
På kvällen begav jag mig till Ida där vi var och såg film och mös, hon e så söt.
Idag har jag varit med Linn, vilket var kuligt! Nu gör jag ingenting alls, önskar att min kille var här och mös med mig.
 

Måndag

Helgen i Tjärnberg har varit supermysig! Fiskat, bastat, myst med min fina, har även tagit en tripp till Norge. 
Nu sitter jag nyduschad i soffan och tar det lite lugnt, känner mig lite som en stekt räka efter en heldag ute i solen. 
Har varit på phb med Ida, vilket var supermysigt. Badade även en sväng i tjärn för ett tag sen. 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu, känner mig ganska så seg.
 

http://www.youtube.com/watch?v=iYv6V-jehF0

  
Vaknade tidigare today för att åka in till Luleå och köpa en ny mobil, en vit samsung galaxy S2 blev de och jag är riktigt nöjd med mitt köp! Så jag har väl för det mesta lekt med den idag, haha..
Ska sätta igång att packa lite grejer till imorrn när jag åker till fjällen med Niklas och hans familj. 

Känner du någon som du inte känner?

Tyckte att filmen var bra, inte bäst men bra! Känner mig iaf nöjd över att jag äntligen fick se den.
Nu blir det en till film och sen godernatters. Önskar att min kille var här och mös med mig nu.
 
 

BIO

Tog en galen sovmorgon idag vilket var superskönt, var verkligen trötter! 
Ikväll blir det bio med morsan, Maria och Lovisa. Ska äntligen få se snövitfilmen!! Då hoppas vi bara på att den är bra. Nu blir det lunch! kysss
 

Nikon coolpix P100

Tänker sälja min digitala systemkamera, så om det är någon som är sugen eller vet någon annan som är sugen på att köpa en så är det bara höra av sig! 073-9494102
 
 

:)

Var visst ett tag sen jag skriv här, skyller på att det är sommarlov och att jag har haft allt för mycket kult att göra. 
I helgen har jag cruisat med Ida, Jennifer och Emma. Varit med Niklas, fiskat och myst. 
Jobbade igår ett tag, stannade kvar hos Nikke och sov där, och idag har jag varit på stan med Joel och co. 
Vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen, blir nog inte att göra allt för mycket. 

Bad Boys 2

Varmt som tusen äre visst idag, och kvavt, och jobbigt! 
Tog ett bra tag innan jag somnade inatt, var helt enkelt en väldigt pigg tjej som inte hade någonting annat att göra än att försöka sova. 
Satt och såg filmen Bad Boys 2 igår med mami och papi, så underbar film alltså. Skrattade som en tok! 
 
Vet som inte vad jag ska hitta på just nu.. Har varit duktig och städat mitt rum, bytt sängkläder osv. Hade iaf tänkt gå ut!
 
 Hih

2012-07-05 18:10

Gläntan blev det och grymt härligt har det varit! Har dock bränt mig på ryggen, så har lite ont.. Men det var kul iaf! 
Nu sitter jag nyduschad i soffan och väntar på middagen. Hoppas på lika bra väder imorrn och nästa dag och nästa dag osv. 
Hade tänkt fortsätta denna härliga dag med att fortsätta slappa. Puss
 

Tonight

Haft superkul i Öjebyn nu ikväll, spelat fresbee och fotboll med en massa folk. Ingen naturbegåvning är man väl på nåt utav det, men int gör det nå! Hade några stunder då jag riktigt glänste. 
Anna kom hit ett tag innan vi åkte dit så vi hant prata om allt och inget. 
Nu börjar jag bli rätt trött så ska nog snart gå och lägga mig. Pratade om att fara en sväng till gläntan imorrn om det blir bra väder, då ska jag steka fläsket. puss och godnatt.
 

Hello sun

Nydelig vær, er det i dag, akkurat som jeg hadde håpet på. Legacy ut og solte en stund i morges, har også måttet kjøpe iskrem i Sikfors.
 
Google translate's norska översättning av:
 
Fint väder är det idag, precis som jag hoppades på. Legat ute och solat en stund nu på morgonen, har även hunnit köpa glass i Sikfors.
 
 
 

You and me

Sista arbetsdagen för denna vecka är avslutad för ett tag sen. 
Har nyss varit och ätit middag hos mormor och morfar, riktigt mumsigt var det. Är även duktig och tvättar lite kläder, förstår inte vad som händer med mig!?
Älskar vädret som är idag och hoppas att jag får älska det imorrn också! Som att jag ska ligga och steka om det är fint.
 

Busigt

Sitter just nu i soffan och njuter med chokladpudding och Wallander. Fixat galet mycket vuxenpoäng nu när jag kom hem! Städat båda toaletterna och lite i duschen, duktig tjej liksom. 
Ska dock snart gå och lägga mig för att ladda upp inför jobb imorrn. Pusss
 

En flygande Barbie

Nu är helgen snart över, vilket känns ganska tråkigt. Men som man säger, tiden går fort när man har roligt, och roligt har jag alltid med min fina kille och mina fina vänner. Var på kyrkmarknaden idag med Nikke, Marcus och Sanna. Fick med mig lite godis och jag kunde ha fått med mig en ballong hem om jag inte hade tappat den.. Ledsen tjej.
Johan for just iväg någonstans så nu är jag helt själv, kändes ganska skönt. 
Ska chilla framför tv:n en stund till, ta en dusch och sen fara till Älvsbyn för att spendera natten där. Imorrn blir det jobb och sen middag i Storforsen. 
 
Saknar min vän!

RSS 2.0