Torsdag och jag är less

Tänkte bara säga att jag lever och att en resa till Turkiet innan studenten är bokad med mina favoriter. Även fast detta låter hur bra som helst så känner jag mig inte alls på humör, känner mig bara konstig inombords och inte alls som mig själv. Hoppas på att det går över snabbt. Känner att jag hade behövt min Sofia idag.
Styrde upp så att jag får sluta en timma tidigare imorrn, känns som att det kommer bli skönt och på kvällen ska jag mysa.
 

Bal + klänning

Beställde nyss hem en balklänning, wihooo! Nu håller vi tummarna för att den ska passa ordentligt.

Me want

 
 
 

19 är bra tralalalal

I fredags hade jag fredagsmys i Arneland med min finaste, vi såg film och pussades och kramades. I lördags så begav vi oss med skoter till Sikfors där vi var och kollade på när Marcus, mfl, hoppade med skidor. På kvällen så åt vi en gomiddag som bestod utav plankstek och efter det så bakade jag och Nikke en chokladtårta. På söndagmorgon så blev jag uppvaktad med sång och fika på sängen och festligheterna fortsatte sedan kl 2 när det kom lite folk och fikade. Det var hur trevligt som helst! När alla hade farit så chillade jag och Nikkepikke ett tag innan vi sedan for till Öjebyn och käkade på Pit Stop. Kan inte påstå annat än att det har varit en grymt mysig och bra helg. Tänkte slutligen bara säga att det inte är någon som helst skillnad på att bli 19 år, men ändå lite kul är de ;)
 
 Photo: Idag spelar vi hockeyspel! @nioklas  @johanander  @ccjjohanssonn
Photo: Födelsedagsbukett från finaste Ida #flowers#bestfiend#loveu
Födelsedagsbukett från världensbästa Ida♥
Photo: Grattat frida med fika på säng med tårta som hon o nicke gjort...snart kalas igen..Grattis älskade dotter :-)
 
Nu ska jag snart hem och mysa i min onepiece och mina vetetofflor, kanske lite tårta också. Pussshejleverpastek

FrEdAg

Hemma tidigt, myskläderna på, låt fredagsmyset börja! 

Torsdag

Första dagen i skolan för denna vecka, kändes sjukt jobbigt att stiga upp imorse. Men har inte haft alltför jobbiga lektioner idag, fick till och med veta att jag får sluta halv 12 imorrn vilket kändes underbart. Så då hade jag tänkt ta vara på tiden jag fick genom att sola och kanske ta en sväng på stan. 
 
Är just nu nerbäddad i sängen, är så otroligt trött. Hade tänkt försöka läsa min sjukt dåliga engelskabok och sen göra en tidig kväll. 
 

Helå?

Hatar att vakna tidigt när man får sova länge.. fast det kan dock bero på att jag gick och la mig typ 9 igår, älskar att gå och lägga mig tidigt. 
Igår gick det bra, även fast jag inte alls kände mig nå pigg och även fast jag inte fick med allt jag ville säga. Men jag är nöjd och det var inte alls lika farligt som jag trodde att det skulle vara, så då är det bara att fortsätta söka jobb, har ju äntligen mitt cv klart. 
Nu hade jag tänkt fixa någonting att mysa med, typ en film eller nå. Hejrå.
 
 
Längtar tillbaka till värmen, den som är sugen på att fara, hör av er!

Sometimes people have to cry out all their tears to make room for a haeart full of smiles

Inte undra på att jag mår dåligt, har ju tydligen skaffat feber också. Räknade lite snabbt ut att jag inte har haft feber på typ två år, fast förra gången mådde jag då sämre. Kan nog ha berott på körtelfebern och halsflussen som härjade i min kropp, glad att jag slipper det åtminstone. 
 
Ligger just nu och ser one tree hill, nog har man saknat de programmet. Borde egentligen styra upp ett cv och min engelskauppsats nu, men jag känner mig alldeles för seg för de. Hade tänkt vara hemma från skolan imorrn men på kvällen ska jag till havsbadet och försöka styra jobb, och då måste man ju vara pigg och alert. 
 
 

MÅNDAG

Idag här jag hemma på grund utav min dumma förkylning. Hoppas den går över snart. Just idag suger livet.

.

Nyduschad och nytränad säger jag godnatt. 

Idag

Hänger i fjällen i helgen. Gör just nu ingenting, vill sova. Hörshej

Sovmorgon

Känns inte ens värt att ha sovmorgon idag, har varit upp typ tusen gånger för att snyta mig, även min hosta håller mig vaken. Vill bara sovaa!




Be Happy

Härjade på stan en sväng efter skolan med Ida, hittade lite grejs. Känner att jag och Ida kommer vara snyggast i sommar, är så nöjd! 
Såg Balto igår och den var så himla bra att jag har tänkt se tvåan idag, måste dock läsa och plugga lite tyska också. Kommer sitta fint med lite fredag imorrn.
 
 

Between the Raindrops

Idag är jag snorig, hostig och väldigt platthårig.

Det är torsdag och det är morgon

Ska snart bege mig ut i det -30 graders kalla väder för att vänta på bussen. Duktig som man är så försov man sig lite grann också, kan bero på att jag inte alls har sovit nå bra inatt. Hoppas på att denna dag ska flyga förbi lika snabbt som alla andra.



The Beach Party 2013

http://www.thebeachparty.se/ 
 
Hit vill jag fara, hade lätt bokat om jag hade nog med pengar!
 

Tell me it's not over - Starsailor

Nyss ätit lite middag och sånt där. Just nu ligger jag i sängen, känner mig inte alltför kry såhär på kvällskvisten. Skulle helst vilja sova, men det känns lite för tidigt för det just nu. Tänkte kanske ladda ner någon film som man kan kolla på, får väl se. Saknas bara någon att kramas med. 
 

Tisdag

Skrattar lite åt min fittdator som tar år på sig att starta upp, finns som ingenting annat man kan göra liksom, låter den vara seg om den vill. 
Dagen har varit helt ok, känner mig dock fortfarande hängig.. Men ska ändå ta mig till Sikan för att spela lite bandy, det får bära eller brista! Ska snart stoppa i mig lite käk, även fast jag inte alls är sugen, kan bero på två stora bitar kladdkaka som slank ner när jag kom hem. Himla gott var de då åtminstone. 
 
Photo: #lovers#girls#dailyinsta#love#biff#sweden#merry#us#please#hihi
Dagens instagrambild!

Only miss the sun when it starts to snow

Följde med Susanne och hämtade Nikke i lördags, hade sagt till honom att jag inte skulle följa med. Så det blev som en liten surprise typ. Har i alla fall myst med honom i helgen, och förutom att mysa så har vi åkt på kanis en sväng, eller jag åkte en sväng. 
Just nu känner jag mig sjukligt trött så jag tror det blir att göra en tidig kväll, har även ont i huvudet och i halsen. Hoppas på att det går över snabbt, ska ju och spela innebandy imorrn och då kan man ju inte vara sjuk.
Nä nu hade jag tänkt fortsätta med att göra ingenting, kanske springer ner och smakar på min kladdkaka som jag bakade såhär helt random på kvällskvisten. 
 
Lika cool som vanligt

Lördag

Tog en härlig promenad i det underbara vädret för ett tag sen, synd bara att det ska vara så kallt! Annars hade jag kunnat stanna ute hur länge som helst. Ska snart fara och sola i staden med Ida och förhoppningsvis Emma också, det ska bli skönt. Vi hörs! 
 
Hihi det ser ut som att nån kliar Danne i håret! 

Fredagsmys

Haft det grymt härligt med mina snyggingar, nu är det dags att sova. Pusss.
 

Vill.


Ett

Är de nå snuskigt kallt ute eller är det. Jo kylan fick man smaka på imorse när fittbussen aldrig kom, stod och väntade i typ 25 minuter. Blir så irriterad! 
Nu får jag i alla fall gosa i min säng ett tag, känns som att jag håller på att bli sjuk eller nå.. Hoppas inte. Ska bli skönt att få värma upp sig i en gosig bastu ikväll. 
 

Rose Tattoo

Som att det var kul att kolla på klänningar, provade så många som var sjukt fina. Ida hittade då den snyggaste klänningen, som hon även köpte, hon kommer lätt vara den vackraste på balen i år! 
Nyss blivit klar med att städa mitt rum, kommer bli sjukt skönt att lägga sig i en renbäddad säng. Längtar efter att få sova, längtar efter fredag och fredagsmys! 
 
Äntligen! 

Två

Sitter just och har litterär gestaltning, jag och Joel jobbar stenhårt! Joel sitter och kollar på en blank sida i word och förväntar sig att någonting ska hända. Hihi gulligt.
Snart är tiden på skolan slut för idag och då ska jag bege mig mot stan, jag och Ida hade tänkt gå på cinderella och kolla lite balklänningar. Får se om vi hittar någonting snyggt! Ikväll ska jag följa med min mor till Sikfors på gympa, skönt med lite träning efter några dagars slappande. Ser fram emot bastu med fina tjejor imorrn också, love fridays!
 

Tre

Helt okej skoldag today, hatar dock att man ska behöva sitta i åratal och vänta på lektionerna. Önskar att jag kunde vara duktig och göra nå vettigt, men så duktig är jag inte. 
Nu sitter jag i sängen och är sjukligt trött eftersom att jag inte kunde somna igår kväll heller, blir så less på att inte få sova ordentligt. Innebandyn gick då bra i alla fall, även fast axeln kändes lite styv och konstig, vilket den fortfarande gör.
Glad är jag över att sluta väldigt tidigt imorrn, kommer bli grymt skönt känner jag.
Tog min första riktiga fjortisbild idag också, händelserik dag så att säga.
 

Fyra

Sitter i bibblan och försöker läsa, går inte så bra. Längtar tills denna dag är över, trött som ett as är ja. Efter skolan hade jag tänkt gå och sola och senare blir det innebandy. Får se hur det går med min axel, den är betydligt mycket bättre men fortfarande inte helt bra. Vill i alla fall spela, tycker det är så sjukt kul.



Fem

Nyss kommit in, har varit ute och byggt ett bra tag nu. Känns bra, nu när skolan börjar så måste jag prata med Emma om hur jag ska styra upp skriveriet. Tänkte vara duktig och börja med det nu så att jag slipper göra allt i sista sekund. 
 
Ikväll hade jag tänkt slappa som den slappa människa jag är, sen tycker jag att det är okej att göra det såhär sista dagen på lovet. Usch vad jag inte är sugen på att stiga upp tidigt imorrn, känner mig långt ifrån utvilad. Men lovet har ändå varit hel okej! Längtar dock till nästa. 
 

The Vow

Trött som en tok just nu och klockan är bara halv 8.. Sitter och kollar på Ink master USA just nu, tror att jag ska slå igång en film eller nå när det är klart. Orkar då inte göra nåt annat. 
Imorrn hade jag tänkt styra upp lite båtbygge så jag hoppas att armen och axeln är bra. Måste även läsa som en tok, hatar skolan. 
 

Min nya förebild

Såhär bra har jag tänkt bli nångång, hahah nä men tycker att han kan dela med sig lite kunskap till mig.
 

6

Blev ännu en slappar dag idag, beror nog på att jag var vaken länge igår och vaknade tidigt idag. Idag är jag glad för att jag kan lyfta på armen lite mer än vad jag kunde igår, men har fortfarande jätteont. Kan det inte bara gå över snart. 
Har nyss kommit in från en kort liten prommis, har varit och sagt hej då till Sofia.. Kommer att sakna henne som en tok! Men jag önskar henne ett grymt bra och händelserikt år, sen har jag sagt att hon måste höra av sig så ofta hon kan. Många kramar till dig! 
 

Vill inte vara ensam

Blev nyss lämnad ensam, vilket inte var alltför kul. Men har i alla fall haft det mysigt ikväll. Måste dock sitta vaken ett tag till eftersom att jag ska hämta morsan och farsan också, kändes lite jobbigt. Vill bara lägga mig ner och sova tills Nikke kommer hem, önskar att han var här nu. 
 

Bra Skit

All That Remains – The Last Time
  
http://www.youtube.com/watch?v=9d8SzG4FPyM 

Sju

Känner mig såhär lite extra glad idag, vet inte riktigt varför. Beror nog på att mina flickor ska komma och mysa med mig ikväll. Längtar lite smått. Har nyss åkt lite epa, fick även köra och nog kan man säga att jag var king som vanligt. Kan nog erkänna att det bor en liten pojke i mig också.
 
Sitter och studerar min mage lite då och då, är så rädd att min bruna färg ska försvinna om jag inte solar nå. Men ska spara mig till tisdag åtminstone! Nu låter jag som värsta solfreaket, men det är jag inte, i promise. Vill bara vara lite lagomt brun och eftersom att jag har varit typ vit så krävs det några solningar innan jag är nöjd. Har ju tid nu när en lektion har försvunnit på mitt schema. 
 

Han fattas mig

Här sitter jag i sängen, alldeles ensam och övergiven, i min killes tröja. Det går inte med ord att beskriva hur mycket jag saknar Niklas, vill bara att han ska komma hem och ge mig en gosekram nu. Blir inge bättre när jag tänker på att det inte ens har gått en hel vecka än, och att han ska vara borta en hel till. Tror att jag får plocka fram min nalle så att jag har någonting att krama åtminstone. 
 
Solade som sagt idag med mamma, har ändå lyckats få till lite färg. Men tror dock att jag ska vänta till nästa vecka innan jag solar nästa gång. Förutom solningen så har jag bara legat i soffan framför tvn, har verkligen ont i min högra arm. Hoppas på att det är bättre imorrn så att jag och pappa kan bygga lite båt.
 

8

Idag vaknar jag med en kropp som inte alls vill vara med, haha tror jag har ont precis överallt och det gör inte bara lite ont. 
Hade tänkt bygga på min båt idag, men får se hur det blir med det när jag har så ont i axeln. Ska i alla fall in till stan och sola en sväng hade jag tänkt. Detta år har jag inte tänkt vara nån blekfis så är det bara! Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, har ni nå förslag kan ni ju gärna berätta dom för mig. 
 
Love-sayings-06_large

Ska Stappa Staven i Dom

Förutom en lite smått kraschad axel och blåa och uppsvällda knän så tycker jag att det har gått bra idag. Har då haft superkul åtminstone! Man kan inte förvänta sig någonting annat när man är med Ida, världens glädjespridare, puss på henne. 
Sitter just nu i sängen och är helt slut och ont har jag, dumma axel, kan inte lyfta armen normalt ens. Måste dock fara och ta mig ett åk nästa vecka också så att jag inte glömmer bort allt som jag klarade idag.
 

I Belong With You, And You Belong With Me

Igår blev det stan, en fika och solning med mamma. Hur mysigt som helst! Älskar min mamma. Sen hant jag typ bara komma hem innan jag åkte in till stan igen med några pojkar. Vi såg äntligen Berättelsen om Pi, och den var lika bra som jag hade hoppats på. Roligt var det att umgås också, och inte bara sitta hemma som nån tok. Längtar ju nästan tills skolan börjar så att man ska ha någonting att göra på dagarna, skämt åsido, nä men vill bara få skolan överstökad nångång. Den tar ju aldrig slut! 
Inatt har jag sovit skitdåligt, beror nog på att Niklas inte är här. sover alltid som bäst med honom, jag vill bara att han ska komma hem och hålla om mig. 
Men jag känner mig ändå taggad på att åka till valls idag med Ida. Tvivlar på att jag kommer vara kung i backen, känns som att jag kommer slå ihjäl mig sådär lite lätt. Tur att pappa jobbar idag åtminstone, haha nä skojja, det kommer nog gå bra. 
Kör en liten update senare ikväll så att dom som vill får höra hur det har gått idag.
 
Dagens nötarlåt i mina hörlurar. The Lumineers – Ho Hey
 

Let's Go

Nyss vaknat och nu sitter jag och lyssnar på lite musik, ska snart gå ner och se vad jag och mamma har för nå planer för idag. Jag hoppas på massage! Men annars hade vi väl tänkt gå på bio och sola, kommer bli mysigt iaf. Längtar lite till imorrn också för då ska jag vara med min tokida som jag har saknat massor!

När Solen Går Ner

Kokade ihop en ny header som ni ser, vet inte riktigt än om jag ska ha kvar den. Måste isf koka ihop ännu en, så det får se ut såhär ett tag åtminstone. 
Linn som har hjälp mig att sätta in den och en massa sånt, så ett stort tack till henne! Tror att jag har lärt mig nu hur man gör. 
Hade snart tänkt lägga mig och sova, men först lite softisch musik. Håller även tummarna för att jag och mamma ska få fara och ta massage imorrn på havsbadet, det hade verkligen varit otroligt skönt. 
 
Fick också tillbaka min frågelåda, och eftersom att det inte är så många som läser denna blogg så vet jag att det inte kommer bli så många frågor. Vet egentligen inte varför den sitter där, men vill ni fråga nå, så äre bara göra det.
 
Tumblr_mfyrp7ywol1rwz7fwo1_500_large
 

Hurt.

Satt ett x-antal timmar med photoshop igår för att försöka få till någon snygg header, vet inte riktigt hur det blev med det. Hade tänkt fortsätta nu så att jag inte glömmer bort hur man gör, vet bara inte vad jag ska ha för bilder.. 

Tisdag

1 Januari 2013. Exakt 26 dagar kvar till min födelsedag och 157 stycken kvar till studenten. Det här blir alltså mitt sista år på skitlinjen och skitskolan, jag kan faktiskt se en gnutta ljus nu i denna smala tunnel som aldrig tycks ta slut. Åh vad det ska bli skönt.




RSS 2.0