Ah, vart grymt sugen!

http://www.upplevelsepresent.se/sv/product/2/Tandemskarmflyg?data-p-property_24=property__value_85
Prova på tandemskärmflyg

Jag vägrar att känna mig dum

Far och åker lite längdskidor innan det blir lite nyårsmys längre ner i byn, pusss!

Memories

Detta år började inte alls som jag hade tänkt mig, hade det verkligen tufft där ett tag. Men allt det är glömt nu, tack vare allt roligt jag har hunnit med och alla underbara människor jag har lärt känna. Så jag kan verkligen säga att detta år har varit skitbra! Kan då heller inte tänka mig att 2012 kommer bli nå annat än bättre. Får hoppas på att jag klarar körkortet, kommer verkligen vara pricket över i:et när jag har fixat det!
Passar på att önska er alla ett gott nytt år!

.

Suttit och tittat på tatueringar både igår och idag, och det känns som att jag är gode säker på vad jag vill ha, just nu iaf! Så snart blir det en tatuering för min del, yay!

Fredag

Sista fredagen på detta år har bestått av myspys med Linn, skoterkörning, en sväng in till stan med Jossan, lite otur med att tanka bilen och tillslut en go middag och lite spel med familjen. Kvällen kommer att avslutas med lite film och en rätt så tidig kväll ändå, är rätt trött och sen lite huvudvärk på det, så det ska bli skönt.
Ledsen tjäj som saknar sin pojke

wäh

Som ni kan se så är min blogg jätteäcklig just nu, om det finns någon vänlig själv som kan tänka sig att hjälpa mig. Snälla hör av er!!!!!!!!! Dock tack till Linn som har hjälp mig med det mesta hittils. www.linnsanlinnsan.blogg.se

Hej

jag är en turk

Music is my boyfriend

Nyss kommit hem, känner verkligen att jag är spyless stan just nu! Kvällen igår var mysig, var ju på bio med lite folk. Höll verkligen på att skratta ihjäl mig åt Bella, så himla tokig hon är, hon har verkligen svårt för att vara tyst under filmer. Filmen var hyfsat bra, var precis likadan som den svenska ''Män som hatar kvinnor''. Var dock sjukt jobbigt att den var 2 timmar och 40 min lång, klarar verkligen inte av att sitta så länge. Efter filmen så for vi hem till Bella och efter ett tag så kom Anton dit och såg film med oss också. Tror verkligen att min hjärna hade gått och lagt sig innan jag hade gjort det, kan erkänna att jag inte alls var så himla smart igår kväll, så går det när man äter en massa godis och är övertrött.
Är då iaf sjukt trött just nu så hade bara tänkt lägga mig och se film eller nå, måste även städa akvariet, usch!
Senare ikväll blir det myspys i Arnemark, mysigt kommer det bli!


Im falling apart

Nyss kommit in från att ha varit ute och passat på rådjur med farsan, skjöt dock ingenting. Men det var väldigt härligt, tyst och skönt. Nu hade jag tänkt boka in ett x-antal körlektioner, ska ha körkortet ungefär samtidigt som jag fyller år hade jag tänkt. Så det är bara att ligga i! Efter blir det en jättesnabb dejt med duschen så att jag it missar bussen, skulle vara jättetråkigt annars! Jå tänkte bara säga att det it blir nå Skellefteå imorrn, inte jättedåligt ändå, man sparar ju på pengar iaf. Så är den någon som vill hitta på nå, hör av er. Pussshej

Always laugh when you can. It is cheap medicine - Lord Byron

Sitter just nu och lyssnar på lite musik, lånar Gustavs spotify just nu eftersom att han var lite dålig på att logga ut från den igår. Tack! Jag var som sagt med Gustav igår, vi såg halva filmen ''Flickan som lekte med elden''. Får kanske ta och se klart den idag då. Ikväll blir det iaf att hålla till i staden, ska på bio och sen blir det vidare till Munksund. Imorrn blir det nog en tripp till Skellefteå för lite shopping, ska bli skönt att komma en bit från Piteå åtminstone. Sen har man ju aldrig varit och shoppat i Skellefteå förut, någonting nytt för mig alltså.
Verkar inte som att jag kan lägga in nån video alls just nu, får bli länkar då.
http://www.youtube.com/watch?v=LBh7Muv0yac
http://www.youtube.com/watch?v=I6cdPeYJh0s&feature=related

Kärlek handlar inte om att träffas varje dag och tillbringa varenda liten miljondels sekund tillsammans. Kärlek handlar om att kunna vara tusentals mil från varandra och fortfarande älska varandra.


Har en ''känsla'' av att vi är på rätt väg hem

Efter en galen miss med flygbokning så fick jag spendera en dag extra med Niklas, vi körde lite skoter, var till Norrfjärden och lyssnade på lite musik och sen låg vi bara och mös. Steg upp halv 8 imorse för att fara och skjutsa han till flygplatsen, sen gick jag och morsan och shoppade i Luleå. Så det blev att spendera nån slant därborta också, fick mig lite kläder till nyår iaf.

.

Varit i Älvsbyn ett tag idag med Nikke och nu släppte han och Marcus nyss av mig här hemma. Kändes verkligen jättetråkigt att han ska vara borta en vecka, över nyår och allt, kommer sakna honom. Hoppas dock att han kommer ha det bäst.
Känns jättebra med lov iaf, hade tänkt hinna med så mycket som möjligt och ha så kul som möjligt.

.


''B till H? Det lät lite snuskigt.''

Nyss kommit hem från mormor och morfar där vi har varit och ätit go mat, sjungit, lekt och öppnat julklappar. Har haft väldigt mysigt och har fått väldigt många fina julklappar. Fick allt som jag önskat mig så ni kan få lite julbilder senare. Kändes dock lite tråkigt när inte pappa var med och firade denna jul med oss, men har ändå haft grymt roligt och mysigt. Sitter just nu och lyssnar på lite musik och är väldigt trött faktiskt, så kanske lägger mig i sängen och ser lite tv ett tag.
Måste bara skriva tack till Jossan för kommentaren också, du e ju sjukt söt du också! :)

24 December

Tänkte bara önska alla fina människor en god jul, så.. God jul!

Tjuvstartat med julklappsöppningen

Fick tallrikar, bestick och
en tavla av mor & far, en mössa som jag önskat mig fick jag av min söta lillebror.
SötNiklas

23 December

Nyss kommit hem från stan där jag har gått med Nikke och Marcus ett tag,  träffade även Bella och gick med henne ett tag. Har fixat dom sista julklapparna nu så det är bara att slå in dom. Ska ha lilla julafton med familjen ikväll eftersom att pappa är tvungen att jobba imorrn, mysigt ska det bli. Önskar er en trevlig kväll såhär dagen före julafton.

JULLOV!

Haha volleybollen gick helt okej, slutade dock med lite bråk mellan våran klass och några skit ettor som fuskar. Kul ens! Har iaf gått på stan med Gustav ett tag, sen fikat med båda gustavorna. Hittade en julklapp till en utav gustavarna, hihi mycket fint. Nu blir det en snabb dusch sen sätter jag igång med lite städning, knäckbak och lite julklapps fix och sen ska jag softa. pusshej!

Godnatt

Som att jag håller på och fixar & donar med en julklapp, är snart klar iaf. Nu blir det iaf en paus också hade jag tänkt fortsätta imorrn. För nu blir det godernatters för min del.

Im so happy!

Alltså YES! Sista riktiga skoldagen idag är just nu avslutad, så galet skönt. Har bara myst på med klassen idag, våra fina lärare bjöd ju på glass, maränger, fika osv. Sen lekte vi och hade roligt. Imorgon blir det volleyboll turnering och jag känner på mig att vi kommer slakta sönder. Nu blir det en sväng till sikfors för lite julavslutning, mysigt.
Söta tjejor!
Jå nog lyckades jag med hejn idag också, sjukt duktig tjej! Som att han la av efter mitt monsterord.

07:04

Sista ''riktiga'' skoldagen idag, känns grymt skönt. Önskar dock att dom kunde låta oss sluta när vi ändå int har nåt att göra. Är då iaf så sjukt trött, ändå gick jag och la mig tidigt. Får väl bli en tidig kväll idag också. pusss
lyssnalyssnalyssna
http://www.youtube.com/watch?v=MJGcJUps4ts

Calm down, don't take it too far. I know only time can heal scars

Wäääh råkade ta bort hela min förra header, men som ni ser hjälptes jag och Linn åt med att fixa någonting nytt! Är då iaf galet trött nu, har inte pluggat någonting alls och det här med julklappsfixet gick it så bra heller. Tror att det blir en snabb dusch och sen godnatt. Miss you Nikkepikke just so you know.

Jag och Frida jobbar bra ihop!

Frida fixade en design från www.bloggdesign.nu och jag gjorde headern. Bra teamwork ;-)
Läs min blogg också KLICKA HÄR.
Puss
Nu är jag ju rödhårig sen igår men ;-)

Smidigt ens, frida? ;-o

.

Alabama, Arkansas, I do love my Ma & Pa Not the way that I do love you

Mycket bra dag idag, har haft endast två lektioner men gick dock på stan efteråt så har typ nyss kommit hem ändå. Och man är ju it allt för ledsen över att vi får lov om två dagar. Är dock ledsen över att min mobil håller på att lägga av.. Känns inte alls bra faktiskt.
Hade min första körlektion imorse, väldigt tidigt, så det blir att göra en tidig kväll tonight. Ska även hinna plugga engelska och kanske fixa med lite julklappar.

You make everything seem so easy

Rätt chill dag today faktiskt, inte allt för jobbiga lektioner. Efteråt blev det iaf in till staden med Emma, Gustav, Sofia och Joel. Kollade på lite julklappar och grejer, är nästan klar. Känns bra! Nu blir det lite medicin plugg, mycket underhållande. Imorrn har jag bara två lektioner, kommer bli great. Då blir det in till stan och försöka fixa dom sista klapparna.
Liten Frida. Hittade iaf denna bild och vart grymt sugen på att vara med i ett luciatåg, sjukt länge sen!

Älskar dig världens finaste Niklas



.

Dagen har än så länge bestått utav lite filmtittande, även varit och hämtat julgran med skotern, sjukt mysigt alltså! Nu hade jag tänkt fortsätta denna dag med lite bakning utav pepparkakor och sen lite plugg. Lät faktiskt inte alls kul.

heheh

Jag bodde på Köttbullegatan trettifläsk, 7e våningen på nedre botten. En natt, då jag läste spännande tågtabeller, hörde jag ljudlösa steg i trappan. En man klev in med en bladlös kniv utan skaft. Han högg mig i bröstet, men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen, så jag klarade mig. Nästa dag tog jag en båt till Afrika. Båten tutade och bryggan åkte iväg. Jag kom fram, och där såg jag två lejon. Jag tog fram mitt gevär och sköt det ena lejonet. Sedan satte jag mig ner och fikade, när jag ställde mig upp hade jag fått ryggskott och med skottet sköt jag det andra lejonet. Sedan kom en tiger, jag blev livrädd och hoppade ner i en stor grop. Men i gropen fanns ännu en tiger. Jag förstod nu att mitt liv hängde på en tråd och på den tråden klättrade jag upp från gropen. Sedan åkte jag vidare till en liten ö. Där dansade nakna kannibaler med händerna i byxfickorna. Jag gick in i en hydda och åt en uppäten ostmacka. När jag kom ut började kannibalerna jaga mig, och jag blev så rädd att det började eka. I den ekan åkte jag hem. När jag kom hem gick jag och la mig. När jag vaknade var jag död.

.

Känner att fredagarna börjar bli roligare än lördagarna, händer mycket mer då. Ah jag ska sluta med alla emo inlägg, men jag har verkligen super tråkigt och är inte alls på humör och då resulterar det i tråkiga inlägg. Funderar på att sluta blogga ett tag eller någonting.

aj

Gjort klart svenska uppsatsen, känns galet skönt. Sitter just nu och ser tv och har allmänt tråkigt och har väldigt mycket smärta i min mage.

Fredag!

Äntligen helg, känns grymt skönt. Ikväll blir det in till Öjebyn och spendera tid med mina grymt saknade vänner, kommer bli great! Önskar er en trevlig fredag kväll.

Jag älskar dig med Linn! Hjärta till dig du fina människa<3



It only hurts for a little while

Dagen har varit sådär, redovisningar i typ hundra år. Blir verkligen sjukt less att sitta och lyssna, förstår ogge som somna. Om jag it hade varit en ''duktig'' flicka hade jag också gjort det. Idrotten var it heller så super kul i början, mådde inte alls så bra. Kämpade mig igenom, presterade ett mål i innebandyn. Stolt tjej. Gick till mattelektionen och fick veta att jag får G i matte B, ännu mer stolt tjej. Nu hade jag tänkt isolera mig på mitt rum och plugga till förhoppningsvis ett g i spanska, ingenting känns bra just nu. Känner mig sjuk, trött och ledsen. Är väl den tiden i månaden som spökar, blir nästan deprimerade varje månad när denna sjukt jobbiga vecka kommer och plågar mig med galna smärtor och tårar som inte ens förtjänar att bli fällda. Måste berätta att jag grät till ''Made'' förra gången, är ju seriöst pinsamt! Får dock hoppas att denna gång kanske blir något bättre än alla andra.

.

Förstår mig verkligen inte på spanska, orkar inte plugga nå mer.
http://www.youtube.com/watch?v=ANKWwI0ONGc
Kunde inte lägga dit videon så ni får en länk ist, fett bra låt.

Tråkigt

Nyss kommit hem från staden där jag har vandrat med Emma och Bella ett tag. Har som inte mått sådär super bra idag och nu har det blivit lite värre, är så sjukt trött, sen lite huvudvärk och halsont på det. Orkar inte bli sjuk faktiskt. Ska iaf försöka plugga lite spanska, men vill samtidigt åka till Niklas. Äh, läser igenom lite grann sen kanske jag sover ist.

*****

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 10 över så jag kan börja bege mig mot bussen. Känner mig gode nervös över redovisningen idag, men det är väl bara att göra sitt bästa och hoppas på att det funkar. Kommer känna mig grymt mycket mindre stressad när denna dag är över.
Tummarna upp för torsdag!

Fakta om vindkraftverk

Har varit en sjukt soft dag idag, har haft en lektion på 40 min. Inte helt fel kan man säga! Sov till halv 10 sen åkte jag in med morsan typ halv 11 till skolan, och dagen började halv 12 med en julkonsert i Christinasalen. Dom var riktigt duktiga måste jag säga! Sen for vi och åt på max och sen tillbaka till skolan för en svenskalektion. Blev en sväng in till stan där jag hittade 3 julklappar, det går framåt iaf. Nu blir det att plugga på things i'm going to säga på min och Cissis redovisning tomorrow. Hatar verkligen redovisningar, blir så nervös.. Men det ska nog gå bra, har ju ett galet flyt just nu!

I'm in love

Myst med Niklas nu ett tag, alltid lika tråkigt när han ska åka hem.. Och jag saknar han redan! Älskar dig

Utkast: Dec. 12, 2011

Som att jag blev glad när jag fick veta att jag klarade provet! Har nog aldrig kännt mig så lättad som då och nu. Har varit grymt nervös hela helgen, helt underbar känsla!
Dagen har som sagt varit bra, jag menar, hur kan man inte vara glad efter att fått veta någonting sånt här! Sett film på två lektioner, det är inte helt fel det heller och imorrn blir det sovmorgon till 11 eller nå. Awesome! Snart ska vi gå upp till mormor och morfar för att fira världens bästa moffa som fyller år idag. Pusss.

No one can change your life except for you. Don't ever let anyone step all over you

Finaste Niklas kom till mig igår kväll, sen har han varit här fram tills för ett tag sen. Mysigt värre, har ju saknat dig under veckan Niklas. Du e så himla bra<3 Vi sov iaf väldigt länge, och det var väldigt skönt också. Sen käka vi lite och efter det gick vi ut en sväng. Halv 5 var det lite luciafirande i byan, så då gick vi dit och åt lite gröt och lyssnade på julsånger. Galen julstämmning man fick.
Tokiga tjejer, snodde bilden från Sannaa.

If it makes you happy

Tänkte bara säga att allt känns inte lika jobbigt idag. Blev att jag åkte till Gustav igår där vi såg idolfinalen, käkade lite kladdkaka, såg film och spelade lite cs. Allt detta fick mig på mycket bättre humör!
så fort jag har piggnat till lite så tror jag att ja ska gå ut och leka i snön, puss.

Sick and tired

Nyss kommit hem, ikväll ska jag it göra nå. Varken lust eller ork. Inte alls på humör, känner mig ledsen och arg och bara allmänt trött på allt. Önskar dock er andra en trevlig fredag.


!

Asså jag orkar verkligen inte, nu skiter jag fullständigt i den här skiten! Det får gå som de går, är stressad och ledsen och alla mina positiva tankar är totalt bortblåsta. 4 timmar imorrn, 4 äckliga timmar ska vi sitta och göra ett prov på en hel mattebok. Känns långt ifrån bra.

Torsdag

Äntligen så kommer snön, har varit så grymt grått och tråkigt! Blää, torsdag idag, detta betyder mattenationella imorrn.. Som att jag gruvar mig, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Blir att plugga när jag kommer hem och förhoppningsvis kanske jag lär mig lite på mattelektionen också som vi har idag så jag slipper plugga hemma.
Tokig hund

Godnatt

Orkar inte alls plugga nå mer just nu! Ska plåga mig och vara vaken till 9 så jag klarar av att sova hela natten, skönt med tidig kväll.
'cause If one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on the corner of the street



FridaHjärtaNiklas

Som att det var skönt med typ 3 lektioner idag och sen sluta halv 12. Blev iaf att spendera lite tid på stan med Emma och Gustav. Bokade klipptid till nästa vecka, så jag hoppas att jag kan gå dit! Sen gick jag till trafikskolan och köpte ett sånt här paket med 10 körlektioner, teorilektioner, böcker osv. Nu känns det mycket bra, känner mig grymt taggad på körkort! Nu ska jag fortsätta dagen med att göra nalta middag till mig och brorsan och sen plugga lite tyska och matte, jetekul kvell alltså. Fast det gör ingenting, är ändå på bra humör idag.

I'm falling in love with your favourite song I'm gonna sing it all night long I'm gonna dance with somebody

Tisdag today, och som vanligt 2 h matte, jobbigt! Känner dock att det kommer bli en rätt så bra dag imorrn, sovmorgon till 9 och sen slutar man kring 12 nångång. Hur great är inte det! Ska nog gå på stan en sväng då för att leta lite julklappar. Har än så länge bara en julklapp.. Men det ska de bli ändring på.

Godernattersss

Var med sötniklas idag efter skolan, det var mysigt och nu hade jag tänkt sova, så.. godnatt!


blä

Shit, somnade typ halv tre inatt. Är just nu jättemycket trötter, blä för att stiga upp tidigt och blä för skolan.

Hjärta

Myst med min finaste ett tag idag, älskar dig mest Niklas. Annars så har jag inte gjort någonting intressant alls, känner mig långt ifrån taggad på skola i veckan. Mattenationella på fredag, hoppas VERKLIGEN att jag klarar det annars blir det inte KUL. Får plugga matte så mycket som möjligt i veckan då.. Börjar verkligen längta till jullovet längtar efter året 2012 också! Inte helt fel att det är typ 8 veckor kvar tills man fyller 18, längtar nå så grymt mycket!

Huvuddatorn

Läste detta och tyckte att det var lite småroligt.
''Det stora bekymret var att ta reda på när männen tänker som bäst.. Efter många år av forskning så har man äntligen kommit fram till hur det egentligen ligger till. Alla resultat visar på att männen tänker absolut bäst när dom har samlag. Hur kommer det sig då undrar man? Enkelt, då är ju kabeln kopplad till huvuddatorn.

The Quiet Place

Igår efter skolan blev det lite shopping in the stad med Nikke och Danne, hade tänkt köpa ett par jeans men he vart it. Enda som blev var ett par nya hörlurar eftersom att mina pajja igår, that sux.
Har iaf sovit hos Nikke inatt och nu har jag typ nyss kommit hem, får se vad som händer ikväll. Morsan och farsan ska på konsert i Storforsen där bla några kusiner ska spela. Får se om jag kanske följer med dit, skulle få övningsköra isf. Annars blir det bara att sitta hemma och göra ingenting eftersom att jag inte tar mig någonstans. Sååå jag följer nog med! Om nu inte någon vill komma till ödsliga Arnemark och mysa med mig ist. Hör av er isf!

.



RSS 2.0