Tal

Höll mitt tal idag och jag var så sjukt nervös, men jag tyckte det gick ganska bra ändå. Kändes så grymt skönt efteråt. Efter skolan gick jag och åt på viking med massa folk. Sen for jag hem och gjorde ingenting, sen for jag till Älvsbyn. Jag blev utägd i biljard och skrämd när vi såg skräckfilm, men roligt var det! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorrn, godnatt gott folk!

Onsdag

Skolan var ändå gode chill, slutade 20 över 11 hur skönt som helst! Gick in till stan med Oscar och Emma och gjorde massor med roligt. Senare gick vi hem till Oscar då kom johan också, riktigt kuligt har det vari idag. när jag kom hem har jag skrivit klart mitt tal.. gruvar mig verkligen sjukt mkt för imorrn. Hatar verkligen att prata inför folk, men jaja hoppas att det går bra iaf. Bjuder på några fina bilder.
Söta pojkar det där!
Jo så här dammigt hade oscar i sitt rum, hoppas verkligen att du städar ogge!

Fina bilder :)

??
Bilder från den bästaste dagen på lovet liksom
Gustavs skoter ofc
Gustavs skoter igen..
Och igen. Gustav är inte så värst duktig, tyvärr..

Still broken..


Söndag

Jag och morsan for till luleå på dagen, jag fick övningsköra! Jag tyckte att det gick riktigt bra faktiskt, morsan var däremot lite nervös. Hon satt och höll fast i dörrhandtaget och sa, ''frida kör inte så fort här'', '' men mamma, jag kör 80 och man får göra det''. Haha ja det var lite kul. Handlade dock ingenting, hade kunnat stanna hemma och kört skoter istället.. Men det var roligt att vara med mamma.
Nu har jag typ svenska kanske? Håller på att skriva klart talet, känner mig grymt nervös alltså.. Skulle vara typiskt mig att typ svimma elr nå.. Men det är väl bara bita ihop. Jaja ska försöka göra nå vettigt nu, bye

21.00

Idag blev jag väckt kring 11 halv 12 nån gång, då skulle vi fara ner på älven och grilla. När vi kommer ner är det en massa folk där, bla sofia och hennes familj och några kompisar. Vi var där nere och grilla sen for vi en sväng med skotrarna också. Det var riktigt härligt. Sen Har jag inte gjort sådär jättemkt alls, sett film och sen fick jag övningsköra en sväng också.

Two weeks together, that's all it took, two weeks for me to fall for you.

Dagen har varit hur bra som helst, ja det vill säga så fort skolan slutade. Jag for hem och sen var det som direkt in till stan igen. Har varit med familjen och sen familjen Sundström också, vi gick först och åt på golden dragon sen blev det SMASK. Var hur sjukt bra som helst, skrattat som aldrig förr. Bra musik var det också, det var riktigt mysigt faktiskt. Nu ska jag kanske se film och sen lägga mig och sova, sovgott!

No matter where you are in the world,the moon is never bigger than your thumb.

Idag var ju som sagt jag och mamma till havsbadet, jag tog massage och det var så grymt skönt. Knakade i hela ryggen och det känns hur bra som helst nu. Sen for vi och käkade på challange och sen lite oplanerat så for vi på bio, riktigt mysig och skön dag har det varit idag. Har varit roligt att vara med mamma, tack för att du bjöd med mig mamma.

24-mars-2011

Sitter just nu i datasalen och skriver tal, men he går it så bra. Längtar bara tills dagen är slut, jag är helt slut. Ska bli så otroligt skönt med massage, är så himla glad att mamma frågade om jag ville följa. Sen ikväll när jag kommer hem sak jag plugga. Nä ska väl försöka göra något vettigt nu, bye.


Kung fu panda

Efter skolan idag följde jag med Oscar hem där vi såg film, även Johan kom förbi. Det var riktigt roligt, sen följde dom mig till bussen. Jag hant faktiskt med den idag, känner mig riktigt stolt! Fast har ju bara missat den en gång den här veckan.. Känner mig så grymt taggad till imorrn när jag och morsan ska till havsbadet, jag ska få massage. Känner att det kommer verkligen bli skönt. Jaja, ska snart sätta mig och se lite tv sen blire sova. Sovgott folket.
Började längta tillbaka till Mallorca, var så grymt roligt där! Saknar även min fina vän Anna, måste spendera någon dag med dig snart! <3

The saddest people I've ever met in life are the ones who don't care deeply about anything at all.

Har nyss haft engelska där jag har skrivit en recension till boken Dear John, tur att man har sett filmen! Hant inte riktigt läsa klart den.. Men filmen är helt sjukt bra, grät som en dåre till den. Nu är det lunch, sen Spanska och mentorstid kvar sen slutar man.


Film

Har nyss skrivit en hel del på typ en novell, kommer nog hinna klart med den imorrn. Orkar inte skriva nå mera just nu utan jag tror jag jag switchar dator och ser lite film istället, sen blire godnatt för min del. Är jättetrött, man är vekligen helt slut efter skolan. Sen har man ju hunnit vara på jägarexamens grejs också, ett steg närmare jägarexamen!

Bye!

HAHA!

Skolan var väl helt okej, som vanligt. Sen när man skulle hem så är man ju typ bäst och missar halv 4 bussen så man blir tvungen att vänta en timma till nästa buss. Tur att Linn höll mig sällskap! Ja jag kom hem sen for jag och tränade typ direkt, riktigt skönt var det. Haha sen till det roliga, när jag kom hem så hant jag it ens komma ur bilen förens jag halkade på isen! Haha alltså jag skrattar än, hade gärna velat se mig själv. Haha ja.. nu ska jag nog se tv sen duscha. Ha det gött folk!

I brist på annat..

AVSLUTA MENINGEN.

Jag saknar -
personer som inte finns i mitt liv längre.
Min bästavän - Anna Nilsson
Jag pratar - mycke
Jag skrattar - knasigt
Jag tycker om - godis
Jag avskyr när folk - är jobbiga
Mina närmaste vänner är - många!
Min första vän hette - Linnea kanske? kommer inte ihåg vem det var
Min första kärlek - Andreas Johansson
Kärlek är - fint 
Min favoritfilm är - ingen speciell
När jag borstar tänderna - borstar jag tänderna
När jag lagar mat - brukar inte laga mat
Jag är rädd för - kryp

Den värsta känslan är - att man har glömt något men man kan inte komma på vad
jag vill - utomlands
Jag är bäst på - det mesta
Jag är sämst på - inget alls
Jag kommer alltid att vara - mig själv 
Det finaste som finns - är himmlen
I sommar - ska jag bada
Sist jag grät var - kommer inte ihåg
Jag kan - massor
Min mobiltelefon är - silver
När jag vaknar på morgonen - är jag trött
Innan jag somnar - är jag trött 
Just nu tänker jag på - att det ska bli ganska trist med skola imorrn
Den fulaste som finns är - ingen
Jag har aldrig - sett star wars
Idag har jag - kört skoter och grillat
Jag vill verkligen - ha en hund!

Älven

Drar snart ner på älven och grillar, sensenare vet jag inte riktigt vad som skulle hända. Nånting roligt iaf. Skriver senare, bye.

jow

Då har man nyss kommit hem, har varit i öjebyn hos joel med massor med roligt folk. Vi har sett film och lite sånt, riktigt roligt var det. Tidigare idag har jag varit på kanis, med morsan och johan och familjen Hansén. Niklas kom också och var social med mig, det var hur kul som helst. Vi gick upp i backen och sen åkte vi ner. Provade åka i sopsäckar, gick gode fort ändå. Nu ska jag slå igång en film och sen blire godnatt. Ha det gött

härligt

Har haft det så sjukt bra idag, efter skolan så for jag, Oscar, Joel, Gustav, Tobias och Ruben och badade i öjebyn. Riktigt roligt var det faktiskt. Efter det for vi och åt på sunes, orkade nästan ett helt skrovmål. Känner mig lite duktig. Sen gick vi på ica och köpte lite godis och mötte upp Emma, sen gick vi till Oscar och då kom Johan också. Hos Oscar har vi bara sett film och flummat på som vanligt. Har varit hur kul som helst, det måste verkligen göras om! Sen det där med att jag ska lägga upp bilder så går det typ inte, det är någonting knasigt så jag kan inte lägga upp bilder.. Menmen.. Ja ska iaf se lite film nu och sen sova. Tack alla underbara människor som gjorde min dag idag<3

Life goes on, with or without you.

Kom hem kring halv 3 idag, övningskörde till Linn. Vilket gick hyfsat bra ändå, måste verkligen ta tag i det här. Är ju som inte en naturbegåvning på att köra.. Sen kring 7 for jag och tränade och nu har jag nyss kommit hem. Ska gå och duscha sen se lite tv och sova. Hoppas på en superdag imorrn, blir visst att fara och bada sen blire film med finfolket, mysigt värre. Ska bli skönt med helg, önskar dock att det var lov. Känns som att dom närmaste veckorna kommer bli jobbiga, den här veckan har varit jobbig. Men ja.. det kan alltid bli bättre. Haha jo jag gick på stan ett tag idag med Oscar, Gustav och Emma. Duktig som jag är provar ja en klänning som jag sedan inte får av.. Emma får komma och hjälpa mig genom att dra. Lite senare upptäcker jag en dragkedja på sidan, man känner sig ju inte så värst duktig då. Men fick av den tillslut med mycket hjälp. Vi hörs.


skola..

sitter just nu och har svenska c, vi ska skriva ett tal om någonting.. Har ingen aning om vad jag ska skriva, ork it med skolan längre. Är så himla less, allt suger just nu. Vill bara hem, hem och sova. Eller bara bort härifrån. Tur att man har kortdag så att man får komma bort från det här fängelset. Förstår inte hur jag tänkte när jag valde samhälls, kan ju it nå.

jahapp

skolan har varit som vanlig idag, trist, jobbig och alla negativa ord man kan komma på. Blev dock roligare efteråt, for till stan med Emma och Gustav. Senare träffade jag Niklas och han följde med hem, sen gick vi och kollade lite gubbhockey. Vi var ute på isen och flummade oss lite, lyckades ramla två gånger. haha nä men det var roligt. Jo har tänkt lägga ut några bilder från min phone snart, men orkar inte nu. Finns några fina bilder på när Gustav körde fast med sin fina skoter. Blir lite tv nu sen sova.

Glass

Sitter just nu och degar i soffan med glass, det är nog det godaste som finns. Har varit i skolan idag, sen har jag varit på jägarexamens grejs. Nu blire tv sen sängen. Bye.

Söndag

Sista dagen på lovet spenderades nere på älven med skoterkörning och grillning med familjen, var riktigt mysigt faktiskt. Sensenare kom Linn hit och vi har inte gjort sådär jättemkt, suttit vid datorn och lite sånt. Nu ska jag snart gå och duscha sen gå och sova. Taggar inte för skola imorrn, känns som att det kommer bli några tuffa veckor fram tills nästa lov. Bara att kömpa på, vi hörs! P.S Linn du ska få igen för dom där ''extremt'' fina bilderna, bara så att du vet

gästblogg :) ♥

Hejjhejj :)
nu gästbloggar jag på fridelii's blogg, hoppas ni läser fridas blogg :)
jag har ju själv en blogg och den måst ni ju självklart kolla in [HÄR KAN NI TITTA IN HOS MIG] <3
nu sitter frida här breved mig och tittar på.. Hon säger att hon itt vet hahahahha :D <3
hahah, så söt ;)
Nu får ni en intervju med frida och mig :)
Linn frågar: Vad har du gjort idag?
Frida svarar: Kört skoter!
Linn frågar: Mer då?
Frida svarar: Ingenting!
Linn frågar: Vad ska du se på tv ikv?
Frida svarar: Mäh! Itt vett ja :D
Linn frågar: Okej
Frida svarar: Nu ska jag gå och äta,, MUMS! :)
Haha. nu fick ni en liten intervju! ;)
nu sprang frida ut till köket och skulle äta, hon såg ut som en pingvin :D <3
Men nu ska jag lägga upp en bild som frida kommer döda mig för ;))
Hadetbarabra!! :)
Pusstjaaa// Linnsanlinnsan ;) <3
Hoppas inte hon dödar mig tror itt de för Hon var ju sööt :) ♥
sweetheart :) ♥♥♥ hejdå!

Madrass

Har nyss kommit hem från sikfors. Har varit där med Niklas, Marcus, Anna, Johan, Joel och Tiff. Vi har åkt madrass, pulka och typ stjärtlapp och såna grejer. Var så grymt kul, flög som bara den. Sen har vi bara suttit och skrattat åt Annas roliga kommentarer. Hon e som lite söt den flickan! Nu sitter jag och käkar lite godis och gluttar tv. Trodde ju som att det här lovet skulle bli rätt så trist.. Men jag hade så grymt fel! Har haft hur kul som helst och känner mig absolut inte taggad inför skolan.. Fast har två dagar kvar att göra nånting bra av, tror att dom kommer bli helt awesome. BYE!

Han är en trädkramare, en äkta miljökämpe!

For igår till Emma typ vid två halv 3 kanske? När jag kom fram så gick vi ut i stallet och där fick jag prova rida än en gång! Har ju som blivit lite bätter iaf.. elr så inte xD Men senare på kvällen så kom pojkarna Gustav och Oscar, vi såg film och lite sånt. Blev en tecknad hästfilm vid namn Spirit som vi såg inte bara en gång utan TVÅ gånger, både på svenska och engelska. Sen for pojkarna hem och jag och Emma gick åh la oss. Imorse kring halv 11 kom Gustav, Tobbe, Oscar och Johan till oss med skotrarna, sen drog vi hem hit till Arnemark. Vi for upp på Pålberget och grillade och lite sånt. Har varit så sjukt kul!! Måste definitivt göras om! haha och på färden till Arnemark lyckades Gustav köra fast TRE gånger!! Han lyckades köra in i träd.. Som johan sa ''Han är en trädkramare, en äkta miljökämpe''. Jag höll seriöst på att skratta ihjäl mig xD Har it skratta så mycket på länge kan jag säga, så himla roligt folk att det finns inte. Ni gjorde verkligen min dag. Haha sen är dom ju duktiga på att retas också.. tror ni att jag fick grilla någon korv? Nä dom putta ner dom i elden 3 gånger för mig, tillslut fick Oscar grilla en korv åt mig. Nä men som sagt, har haft sjukt roligt och är så glad för mina fina vänner!

Chokladbollar:D

Hej frida sitter och byter om, hon har dörren uppe och det verkar intressant att gå in där. men jag vet inte om jag vågar för hon kan karate och 16 andra farliga ord. Annars så sitter vi hos emma och degar, vi inväntar CP-oscar som ska vara med oss. Emma har lärt sig burka, det gick väldigt bra. Därimot den där frida kan inte burka, hon kan mäjligen öppna en burk men inte burka med en skoter. SÄMST. Imorgon ska bästemma skjutsa hem tjockfrida, det kommer nog bli en guppig resa, som tur är följer jag detta briljanta par med flickor och får se själv hur de failar. DEt kommer säkert bli kul, nu vet inte jag vad jag ska skriva, allt detta med bloggande känns relativt gay, så jag tror jag lägger ner min verksamhet:D Frida är lite bra ändå hon ville att jag skulle skriva det, jag kan ju vara snäll med henne också fast hon är ett troll :) //////////Gustav Nilsson :D


:)

Igår var sötanna nilsson här och mös med mig, kul var det. Idag hade vi tänkt fara och åka skridskor och senare kväll ska jag fara och träna.
Bye!

Skoter

Blev att fara med skotern en sväng idag med några, riktigt kul var det faktiskt. Tänkte lägga in lite bilder, blir lite blandat från idag och förut.
Nä nu ska man gå och diska sen kanske plocka undan i sitt rum lite, var visst lite stökigt där.

18.51

Idag blev det att fara till stan där jag har gått med Fanna, riktigt kul var det. Var meningen att Sanna också skulle komma in till stan men så smidig som hon är missa hon bussen.. Men jag och Fanny hade iaf kul, vi pratade väldigt mkt. Känns skönt att få prata ut med någon. Nu ikväll blire att ta det lugnt och mysa på här hemma. Kanske ser melodifestivalen vem vet?

Lov

känns så grymt skönt att få vara ledig, önskar dock att det hade varit längre än en vecka. Ikväll blire bara att ta det lugnt, är så sjukt trött. Blir nog att lägga sig tidigt. Känns som att det kommer bli ett gode hyfsat lov ändå.



...


Norrsken

Skolan var inge speciell idag, bara allmänt tråkig som vanligt. Åkte hem, Ida följde också med hem till oss idag. Skulle ju på jägarexamens tjosan, så vi åt lite och gick dit kl 6. Sen var vi där och han gick igenom massor om artkännedom och sånt, sen satt jag kvar på något annat möte också. När jag kommer ut får jag se världens norrsken, har aldrig sett det förut. Så grymt vackert kan jag säga, det skimrade i alla olika färger och det var en himla tur att jag inte missade det. Men nu blire att plugga spanska..


RSS 2.0