Hejdå

Nu är det slut med bloggandet för ett tag. Blir bara fler och fler deppiga inlägg så nu skiter jag i hejn, är ju typ ändå ingen som läser den.

Frida & Ida

#ghost#scary#girls#kött#fläsk#biff#gott http://instagr.am/p/SnEEm1K0jv/

Grattisgrattisgrattis!



Grattis världens bästa tokkille på födelsedagen! Hoppas att du får en bra dag:D

Tisdag

Väldigt skönt med sovmorgon, kändes bra när livet suger. Men inte hjälpte det alltför mycket egentligen.
Ligger i soffan under en filt och ser tv, bandy ikväll och jag hoppas det blir kul. Eller att det åtminstone får mig på andra tankar.




Måndag

Myser framför tvn med en väldigt kladdig kladdkaka som jag bakade igår. Glad över att få börja 13,20 imorrn, kommer bli grymt skönt.

Niklas Lundkvist

I mer än ett år har jag kännt denna fina och underbara kille som jag älskar så otroligt mycket. Han är alltid glad och positiv och han har ett hjärta av guld, han får mig alltid på bättre humör och han får mig alltid att le åt hans (ibland) dåliga humor.
Om ni bara visste hur lycklig jag känner mig när han håller om mig och säger att han älskar mig, eller när han pussar mig och stryker mig i håret. Han är min bästa vän och min pojkvän. Jag älskar dig Niklas.









Fredagar e bra och ha

Nyss kommit hem från skolan och jag känner mig väldigt trött, tror det beror på att jag är grymt hungrig också. Ser fram emot twilight som ja ska se ikväll med några folks. Hoppas att den är lika bra som jag hoppas på! 
 
Alltid lika söta och det.

.

Blev en hemmadag för mig idag pga ont i magen som jag har haft inatt, vilket leder till lite sömn vilket i sin tur leder till en trött Frida. Kanske kan passa på att skriva filosofin nu då när man har lite tid.

Loppcirkusar och hundkläder

Har nyss landat i sängen, trött som ett as, Linn åkte för en liten stund sen och jag har hunnit städa hela rummet plus min garderob. Snart bär det av mot Luleå, får väl se om jag hittar till tågstationen. Har fått vägen förklarad för mig ett x antal gånger nu så jag hoppas att det har fastnat.
 
Förstör min blogg lagomt mycket nu för tiden, finns det nån som vill hjälpa mig och fixa den säg gärna till.
 

Lite romantik i vardagen




åhh..

..hade tänkt lägga ut en bild i det förra inlägget men jag hant it. Här får ni nå ist.




Onsdag

Börjar tidigt idag och jag kände att det inte var alltför fränt, är så grymt trött just nu.
Ikväll ska jag iaf fara och hämta mamma i Luleå, kanske hinna städa och kanske hinna plugga med linn. Får väl se hur det blir med allt det där liksom. Less talking more doing!

Skönt.

Hatar livet lite mindre idag när jag faktiskt blev klar med engelskan i tid. Så nu kan jag fara och spela lite innebandy med gott samvete.

Rubrik

Har fått ihop en del på engelskan, men det går ändå skitdåligt. Varför ska jag vara så himla dålig på att ta tag i saker och ting, varför ska jag alltid bara skjuta upp allt till sista minuten? Om jag bara hade gjort detta under tiden vi har fått i skolan så hade jag aldrig suttit här helt panikslagen och tänkt över hur mitt betyg verkligen kommer se ut i engelskan egentligen. Och nu när jag egentligen borde skriva så sitter jag här och skriver istället, vad ska det bli av mig egenligen. Nä just idag är allt bara skit, hatar skolan, hatar livet och jag hatar min dåliga motivation. 
Hade iaf en bra promenad med Sofia och Robin, fick prata ut ordentligt, vilket behövdes. Ska typ ställa mig i ett hörn och skämmas för att jag är så dålig. 
 
Ska även säga grattis på namnsdagen till min finaste mami, säger även grattis till alla andra Elisabeth's som finns där ute, däribland mig själv. Grattis mig. 
 
En groda från Amazonas, tydligen en ny art. Om nån ens bryr sig.

Finare än snö

Sitter och väntar på att gå ut till bussen, ser inte fram emot denna dag eller någon annan för den delen.Vill bara ha lov och mycket sovmorgon, inte tidiga dagar och läxor.Idag ska jag försöka hinna göra massor på min engelska, hoppas på att det ska smida på som smör så att man blir klar nån gång.

Tatueringar och bal

Sitter och lyssnar på lite soft musik sådär. Har spenderat hela helgen med min fina och vi har bara myst på med film och gotta. 
Ska försöka skriva lite engelska nu hade jag tänkt, får se om det händer någonting på den fronten. Kom på att jag kanske inte ens har word på denna dator.. Det läre vi ju märka.
På ett tag är det även dags för zumba, skaka bort lite chips och glass låter som en bra plan tycker jag. Måste verkligen ta tag i mitt sockerberoende.
 
Sitter och funderar lite på vad jag vill tatuera för någonting, är så grymt sugen men jag vill ju inte har någon random ful grej. Bara att tänkatänkatänka!
 
Längtar så otroligt mycket till balen och studenten, kommer bli awesome! 
 

Fredag!

Äntligen fredag och jag är superglad över att ha fått sluta kl 11!
For även på max och åt, gustav bjöd, inte helt fel med ett frisco tycker jag. Så tack Gustav för maten!




Ajaj

Sitter i soffan och känner mig lite smått döende, har så grymt ont i mina axlar och i min nacke.. vilket leder till en huvudvärk som jag har haft i typ tre dagar nu. Orkar typ inte göra nå, är så jobbigt att ha ont. Lite synd om mig är det.




Luleå tekniska universitet

Gårdagen var rätt kul ändå, gick och kollade på en massa olika program man kunde gå och lyssnade i slutet på musik.
Kvällen bestod utav mys med min finaste som jag har saknat mest. Just nu sitter jag och väntar på att få prata om mitt betyg i foto A och sen ska jag nog jobba på min engelska, får se hur mycket som blir gjort. Måste även plugga tyska kom jag på sådär helt plötsligt.
 

Tisdag

Nyss kommit hem från bandyn, var grymt mycket folk idag och som alltid lika kul. 
Nu är jag helt slut och jag ska nog göra en tidig kväll. Imorrn blir det att vara i Luleå hela dagen, alltså har jag inga lektioner, kan inte bli annat än skönt. Känner att jag borde göra engelska, men det får bli någon annan dag känner jag. Har då ingen lust nu eller någon annan dag egentligen, men det måste bli gjort.
 
 

Måndag

Kom hem för en liten stund sen från Älvsbyn där jag har varit och städat. Däckade i sängen framför en film, är inte länge kvar innan jag hade tänkt sussa. Jätteglad är jag över att inte börja förens 13,25 imorrn, älskar sovmorgon! Saknar min pojkvän lite grann så här på kvällskvisten, älskar honom mest. Mina fina.

Heart of gold

Igår kom även Tova och David och hälsade på och såg skräckfilm med mig och Anna. Lika mysigt som alltid.
Idag blir det lunchmiddag hos mormor och morfar och sen zumba. 
 
Måste också gratta världens bästa pappa på fars dag idag, älskar dig mest!
 
 

Memories from the past

Hade grymt kul med mina tokiga kompisar igår, dansade och tog fula bilder. Såg även lite tv och åt en massa gotta. Känns så kul när man får träffa alla samtidigt och prata lite gamla minnen. Hoppas på fler kvällar som denna!
Ska iaf försöka bli klar med lite läxa idag, sen ikväll ska jag vara med Anna. Ha en bra lördag!

Three Days Grace

Vet att jag nyss har lagt ut en låt med Three days grace. Men har hittat så mångra bra som jag vill att ni ska höra!
 
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=KPSbfQmoO-Y&feature=endscreen 
http://www.youtube.com/watch?v=rQR1cZNL8so
 
Längtar till vi kan höra detta nya album på spotify.
 

Guld

Äntligen fredag och helg, kommer bli så grymt skönt känner jag. Mös med min kille en snabbis igår kväll, han är så  himla bra som kommer och tar hand om mig när jag mår dåligt. Verkligen guld värd. kommer dock sakna han i helgen när han är i fjällen. Saknar han redan.
Ikväll är det iaf tänkt att Anna, Ante och Gurra ska komma hit på lite mys med gotta och film. Kommer bli kul.
 

BRABRABRA!


.

Vilken otroligt dålig dag jag har haft idag, mår inte alls nå bra, ont i magen, ledsen och stressad över allt. 
Sen att det ska vara så jäkla svårt för en busschaufför att vara trevlig mot en, han gjorde då bara dagen värre. Allt jag önskar mig är en kram, men dock inte från nån busschaufför.

Onsdag

Fick sluta tidigare idag pga en inställd lektion, åh så underbart. Fick åka den tidigaste bussen hem för en gångs skull.
Har spenderat min tid hemma med att fota lite grann och bygga på min båt. Nu däckade jag i soffan framför tvn och datorn, blir nog att göra en tidig kväll ikväll också. 
 
Datanördar

Det är då inte jag i alla fall.

Min rygg är helt död och då menar jag verkligen helt död. Förstår inte alls varför jag har fått så ont i den, det bara blev så efter bandyn, som förövrigt inte gick så bra som jag hade hoppats på. Känner mig typ helt slut i kroppen och inte på ett sånt där skönt sätt som man brukar känna efter man har tränat.
 
Känslan av att vara med men ändå inte riktigt vara med, kroppen är där men tanken är någon annanstans, ungefär så har jag kännt hela dagen idag. Ingenting känns rätt just nu och jag hoppas att det går över väldigt snart. 
 
G+ på psykologiprovet vi hade innan lovet fick jag, kändes väl bra. Tänkte se Twilight filmen som går på tv nu, får se hur länge det blir. Säger iaf godnatt.
 
 

2012-11-06

Andra skoldagen och jag är så otroligt less, less på allt som har med skolan att göra.
Har iaf engelska just nu och jag ska väl sätta igång att skriva på min uppsats. Usch.. Glädjer mig dock över att det är innebandy ikväll. Kommer bli kul, precis som alltid.
 
Älskar min buskille hur mycket som helst.
 

Dark angel

Kan inte säga annat än att fredag kvällen var grym! Som att challenge levererade.
Hela helgen har varit bra, har ju fått mysa med Nikke och vi gjorde en jättefin pumpa igår. Riktigt stolt över oss. Nu är det snart dags för zumba och senare solsidan. Hatar att skolan börjar om imorrn, kommer bli bajs. 
 

2012-11-01

Byggt båt med papi idag, gick rätt bra tyckte jag. Känns bra att ha kommit igång iaf.
Snart kommer det hit folk och fikar, kalas för Johan liksom. Nu ska jag snart gå och hjälpa till att göra lite käk, tacolåda, mums! 
 

RSS 2.0