Finis!

Skolan idag har varit helt okej, på idrotten så skulle vi paddla kanot. Jag var i samma kanot som Linn och tror ni inte att våra snälla klasskamrater välte våran kanot. Vattnet kom som en chock och man fick grymt sbårt att andas när man var i vattnet, det var helt sjukt kallt. Så nu har jag varit frusen hela dagen, har legat i soffan med två filtar och en film. Senare kom min finaste hit och vi har myst på, älskar dig <3 Ska ta nånting att äta sen kanske lite film elr nånting, ska kanske sova snart också. Ska iväg imorrn på ännu en behandling i Luleå, är så less.. Men ni får sova gott!


Smile like you mean it

Då var det måndag igen, fast man har ju bara 2 dagar kvar av den här veckan. Så det ska bli sjukt skönt! Fick tillbaka klänningen idag, så himla skönt att den äntligen passade. Har haft massor med mardrömmar om att jag har fått tillbaka den och sen har den varit en lila långklänning med volanger och grejer. Men den är lika fin som när jag lämnade in den så det känns skönt. Nåt som också känns skönt är att man typ inte har kvar någonting i skolan, inge mer plugg! Fast nu ikväll blire nog att plugga till den sista saken, muntlig bokrecension. Ska nog även hinna kolla hur allt ser ut ihop med klänningen, håret, smink, skor mm. Kanske lägger in en bild på klänningen, elr kanske väntar till efter balen.. Får se helt enkelt. Bye!

galet


Mors-dag!

Har firat världens finaste mor idag, älskar dig! Har varit och grillat hos mormor och morfar, riktigt mysigt var det! Senare kom Nikke och hans familj förbi och hämtade mig, vi for och såg baksmällan del 2 på bio. Den var riktigt rolig faktiskt, skrattade en hel del kan jag säga. Det har varit en grym dag och nu hade jag kanske tänkt gå och sova ett tag. Läsa måste jag också göra, jaja får se vad jag gör. Sitter iaf nu i sängen och lyssnar på musik. Fick 3 timmar till på min spotify helt plötsligt. Men ni får sova gott, puss!
Finaste mamman!<3

Alltså är det verkligen hjärnan man tänker med?

Lördag idag, härligt! Blir att snart dra iväg till farmor i Öjebyn, hade även tänkt stanna kvar och vara med Emma. Vi hade tänkt sola och sen förbereda lite inför redovisningen som vi har på måndag tror jag det var. Haha jo tänkte berätta en fin sak som hände mig i torsdags. Jag fick åka hem från stan med Nikke och Marcus, själv satt man i baksätet. Jag somnade inte, men jag blundade iaf.. Sen känner jag hur bilen tvärnitar och hur Nikke och Marcus skriker. Självklart så skriker jag också, jag blev skiträdd. Sen börjar dom bara skratta, så himla ''snälla'' dom är. Jag lovar Nikke, att du kommer få igen tusen gånger värre. Hihihi vänta du bara<3

YES!!

Jag klarade provet! Har en grymt skön känsla just nu, tror den kallas lättnad? Nä men är iaf grymt glad, nu äre ju bara uppskjutningen kvar. Tror att det kommer gå skitbra. Gruvar mig lite för miljödebatten imorrn bara.. Är inte så extremt duktig på att debattera, så jag känner mig inte alls taggad till det. Men ja.. får hoppas på det bästa. Blir nog att fara och sola imorrn också efter skolan med Emma. Haha kanske prövar på att stänga solariet helt nu xD är sjukt rädd att locket ska fastna och att jag inte tar mig ut.. Haha men jaa. Ska gå och plugga lite till debatten imorrn så får vi se hur det går. Vi hörs!

tjatja bloggen

För det första, ja niklas du får gärna skjutsa mig till Australien med räsern!:) Och Linn då drar vi direkt;) Nä men torsadg idag, betyder att man är ledig. Awesome! Men har dock ingen aning om vad jag ska göra , förutom jaktprovet ikväll.. Känner mig inte nervös..Än iaf. Äh man får hoppas på det bästa. Jag menar jag har ju pluggat och allt, så nog borde ja klara det. Får se vad jag ska hitta på nu då, kanske far in till stan. Ska fixa lite grejer till balen. Verkar aldrig ta slut med grejer att fixa, men är helt säker på att det kommer bli hur grymt som helst! Kanske bloggar ikväll och berättar hur det gick på provet. Ha de!

Australien

Fick en sån här tokig längtan av att fara någonstans, skulle jättegärna vilja fara till Australien. Verkar som ett supercoolt ställe, det är ingen som skulle vilja följa?


Måndag

Blev en sväng på stan efter skolan med Linn, man fick ju som sluta tidigare för att man är så himla duktig! Ja men övningskörde hem från stan med morsan, sen när jag har kommit hem så har jag då bara pluggat till jaktprvet som är på torsdag.. Känns ändå gode bra, tror att jag kommer klara det. Elr jag hoppas det iaf. Nu ska jag nog se tv ett tag, tkr att jag förtjänar det. Hade tänkt fara och se fotboll, men när det regnar så vet jag inte.. Känner mig inte taggad på att köra moped till Sikfors, men får se. Puss!

Kände som att det var ett tag sen vi träffades hörru du! Allt för länge sen..

självmordshundar?

Söndagen spenderades i Älvsbyn med Nikke. När jag kommer dit så far vi ut och cyklar, hamnar uppe på något berg. Tror att det hette hundberget, Niklas sa att det kallades så för att hundarna sprang upp dit och sedan hoppade ner för berget. ''Självmordshundar'' kallade han dom? Inte så att jag gick på det elr nå.. Haha nä men sen for vi hem till han och åt lite, sen blev det ner till älven där vi åkte lite båt. Sen blev myspys med en skräckfilm, helt galet vad läskig den var alltså. Har haft det super mysigt! Mindre mysigt blir det med skola imorrn.. Men jaja, ska väl gå och sova snart. Sovgott dudes! Bye

finaste!



Varför går alla som hatar matte och är dåliga på det, teknik? Men jag går ju inte teknik?

Kändes skönt med sovmorgon idag, vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu.. Så jag bloggar nog sen. Bye

I'm too numb to feel right now

Blir en hemmakväll idag tror jag, ska väl lägga mig och se talang. Kanske ser klart I'am number four också. Bjuder på en tokigt bra låt!


duktigt niklas!

Skolan idag har varit sådär, har haft så grymt ont i magen.. Varför ska man alltid, varje månad, tre dagar behöva lida? Efter skolan blev det dock bättre, for med finaste Emma och solade i öjebyn och sen fikade vi. Var grymt rädd när jag låg där, hatar trånga utrymmen.. Men nalta färg fick man iaf. Efter det så rullade jag vidare till min finaste, har nyss kommit hem där ifrån. Hos nikke så for vi ut och körde med deras fina bil på åkrarna och tror ni inte att nikke lyckades köra fast, hihi så himla söt han var! För jag bara skrattade åt han medans han var lite smått irriterad. Haha, men vi tog oss lös tack vara några snälla grannar. Även mina grymt starka muskler var till stor hjälp även denna gång.

bakom mig finns det gardiner

Veckorna fram till sommarlovet känns inte helt okej, kommer bli mycket plugg.. Inte för att jag har tänkt dränka mig i läxor men ändå. Får hoppas på att det går bra. Längtar galet mkt till sommarlovet, känns som att det kommer bli hur bra som helst! Måste boka in lite solning här och där så att man får lite färg till balen, man vill ju inte se ut som ett lik liksom. Fick då order från oscar att jag var tvungen att sola! Så det är väl bäst jag gör det.. Nä vill själv bli lite brun också, inte bara för Oscars skull. Haha men ha det bra!

22.15

Helgen har spenderats med fina människor, idag har jag varit med sötniklas. Först var vi här och sen for vi till Älvsbyn, har hunnit med en hel del övningskörning också. Känner mig inte taggad på skola imorrn.. Men ska nog lägga mig och se lite film, tyckte att det lät som en braig ide. Bye!

är jag trött elr är jag trött?

jag är trött. ska sova. bloggar kanske imorrn. puss. hej. leverpastej.

Extra knapriga chips, sourcream och peppar :D

hejhej :)
gästbloggar'N hära nudå!
rubriken är god ;p
men idag har frida bara suttit och tjockat sig med chips hela dagen hon har inte gjort något annat :)))
och nu ikweeeeel har hon inte gjort mycke suttit och lanat!
så om ni inte kunnat nå henne så vet ni varför :)
och jag kände att jag ville blogga åt henne för hon har ju inte haft tid eftersom hon har tjockat sig och lanat framför facebook ;o
så ja.. hoppas ni har det bra :D
men nu ska jag inte dryga mera hadetbarabra!
Pusshej! <3
//KLICKAHÄR♥

Vägen - Cormac McCarthy

gick på stan idag ett tag med mina fina vänner, vi åt på max och lite sånt. Sen gick jag och åt glass med Anna och sen gick vi till bussen 20 över 1 och for hem till mig. Hon skulle se min balklänning som jag fick idag! Tycker om den hur mkt som helst, sjukt fin! Fast ett litet problem är att den är lite för stor.. Men ska typ fara och sy in den. Har typ läst i 2 och en halv timma idag också, har börjat skriva på analysen nu med. Men känner att jag behöver en paus så jag ska nog gå ut en sväng och sen tillbaka och skriva. Bye!

Yeah

For och sköt idag efter skolan, skulle ju egentligen med jaktkurssaken och skjuta men det blev inställt. Så då for jag med farsan, brorsan och Ida istället. Vi skjöt lerduva och det gick grymt bra idag alltså. Träffade flera stycken faktiskt! Helt galet liksom. Nä men ska nog fara ut och springa snart och sen blire att läsa. Ha det gött!


Mörkblå

Har nu bestämt mig för att lämna tillbaka den svarta klänningen, har beställt en ny som jag hoppas kommer innan veckan är slut. Kände att den inte var helt rätt och jag vill inte ha någonting som jag inte trivs i. Hoppas den jag har beställt blir bra nu då, är lite less på klänningar.. Nä men ska typ gå och lägga mig nu, kanske läser lite granna. Ni får sova gott!
Vill också bara säga att jag har nog dom bästa vännerna man kan ha! Om ni bara visste vad ni betyder för mig, ni är underbara hela bunten. Puss på er för att ni är som ni är och att ni finns i mitt liv!

Grattis!

Vill bara säga grattis till mina superfina föräldrar som fyller år, grattis!<3

Utkast: Maj 8, 2011

Helgerna går så himla fort, redan skola imorrn.. Men helgen har iaf varit bra, i fredags så var jag först i öjebyn med folk och sen for jag vidare in till stan och härjade. Igår så bjöd jag och brorsan, morsan och farsan på middag, riktigt duktiga var vi. Senare så kom Niklas och Marcus och hämtade upp mig så for vi på cruisingen, jag träffade Tova och vi gick runt och kollade lite. Idag har jag varit på jaktkurs, vi har skjutit med salongsgevär. Det gick rikigt bra faktiskt! Ska snart ta och äta lite grann och sen fara in till stan även idag och härja lite granna tror jag. Ha det typ bäst? Vi hörs!

Promise me.


Luleå!

Blev att fara till Luleå idag med Anna och Niklas, tack till sötniklas som vi fick åka med! puss på dig<3 Försökte hitta någon klänning som jag skulle kunna ha på balen, har redan en. Men jag ville bara vara säker på att det var rätt, men jag är rätt så nöjd med den. Har fortfarande tid att hitta någon ny.
Den här har jag nu, vad tycker ni? Har ni ni ågra tips så kommentera gärna.

Skjutbanan

Blev att gå på stan efter skolan med mina fina vänner, hittade en balklänning som jag tror jag ska ha.. Får se, ska till Luleå imorrn tror jag. När jag kom hem så for vi direkt till skjutbanan och testade skjuta lerduvor, det var kul men jag var inte duktig. Men ska fara och träna mera, så förhoppningvis blir jag bättre. Men ska nog gå och duscha och sen gå och lägga mig. Ha det gött!

yes

Äntligen klar med äckel vemen vill jag bara säga!! Ja har då varit i skolan, sen när jag kom hem har jag bara skrivit. Sen blev det e sväng ner på älven och fiska med farsan och Johan, inge fisk blev det. Men det var skönt och hur härligt som helst. När jag kom hem så gick jag till Sofia där jag följde hon ut med hundarna sen gick vi in och snackade ett tag. Nu ska jag äta lite glass och se tv, ha det bra!

Glass

Nyss ätit middag och nu snart ska jag på jägarexamens grejs, provet börjar närma sig och jag hoppas att jag klarar det.. Efter det så ska jag hem och tröstäta glass medans jag skriver veme, siktar in mig på att försöka bli klar ikväll.
Sjukt gott!

Musik!



Äntligen så kan jag lägga in musik!! Vet dock inte hur man minimerar som alla andra gör så det får bli söjn.

mmmmm

Första skoldagen efter lovet avklarad, slutade med att jag började må asdåligt. Får se hur det blir imorrn med skolan. Ska iaf försöka skriva lite veme idag (FUCK).

Gå inte framför mig, jag kanske
inte följer efter. Gå inte bakom
mig, jag kanske inte leder dig. Gå
bara bredvid mig och var min vän.
Gå inte framför mig, jag kanske
inte följer efter. Gå inte bakom
mig, jag kanske inte leder dig. Gå
bara bredvid mig och var min allra bästa vän.

Jag säger..

godnatt.

Söndag..

Sista lovdagen.. Vad ska man göra? Jo skriva fucking cp veme, fast har dock inte tänkt göra det hela dagen. Alldrig i livet! Även fast det inte finns nå annat att göra och att jag verkligen behöver skriva eftersom att jag it har skrivit nå. Vill it gå skola mer, vill it känna så här.

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte”. Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”

Please?


RSS 2.0